Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu az ovu (33 db)

Szerintetek jó helyre húzta a ciklus.hu az ovumat? Akkor lehet, hogy lekéstük?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6..
A ciklus.hu szinte MINDIG rossz helyre húzza be. Tessék, neked is: ovuteszteltél, és jól látszik, hogy ovu elõtt a legalacsonyabb a hõ (a pozitív nap), ovu napján (az elsõ negatív napon) pedig elindul felfelé. Erre ez az idióta ciklus.hu behúzza neked a pozitív teszt napjára csak azért, mert ott a legalacsonyabb a hõ... :-(
Ja, és nem késtétek le, hanem pont a megfelelõ napon voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Azért bosszantott a dolog, mert a férjemet mûtötték, és örültem, hogy épp "idõben" szabadult a kórházból, erre tessék. Köszi, hogy megnyugtattál! Szép napot!

Szerintetek jól húzta be a ciklus.hu az ovumat? Mert egy nappal késöbb volt ovus fájdalmam, ez normális?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/743e393cd7b619afcb987a..

Legjobb válasz: Nem, vszínûleg akkor volt az ovud, mikor a fájdalmat érezted.

Nem, vszínûleg akkor volt az ovud, mikor a fájdalmat érezted.
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm, hogy vàlaszoltàl de akkor nekem csak 12 nap`van az ovu ès a mensi kõzõtt, nem 14 !
Nem mindenkinek egyforma hosszú a lutealis szakasza. Tudtommal 12-16 nap normális. De esetleg következõ ciklusban csinálj egy ovu tesztet, és akkor tutira kiderül, hogy mikor van az ovu. Orvosnál meg nyugodtan kérdezz rá, hogy 12 napos lutealis szakasz elég-e.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ilyen "görbével van valami kis esély ?
Persze. Úgy egy hét múlva már esetleg lehet próbálkozni vmi nagyon érzékeny teszttel, de lehet érdemesebb megvárni a menzesz elmaradását.
A kérdező hozzászólása: 15-re nem várom !
naponta is próbáltad már? nekünk így sikerült a fiúnk!
Egyetértek az elõzõvel, viszont a Ciklus.hu nem mindig pontos, ezért használok inkább ovutesztet.
Szerintem ovutesztet használj, és ovu elõtti este legyetek együtt, elõtte meg 2-3 napig ne, mert a spermák 3 nap alatt termelõdnek újra az eredeti mennyiségben.
A kérdező hozzászólása: A moindennap nem megy a munkánk miatt, az orvos szerint 3-5 naponta lenne jo, mert szerinte igy szinte mindig lesz bennem uszkáló kiskatona, de sajna nem jön össze, sose jár arra a pete? azér a héten még belehuzunk, bár most meg nincs folyásom ami ilyenkor már lenni szokot, szóval nem is értem az egészet.

Mi alapján számolja a ciklus.hu az ovut?

Álltalában 30-31 napossak a ciklusaim.Viszont a diagrammon a 10. napra húzza be az ovumat szerintem ez nem jó. Ti hogy látjátok?

Legjobb válasz: Még azt elfelejtettem,hogy 14-17 napig volt mellfájdalmam.

A kérdező hozzászólása: Még azt elfelejtettem, hogy 14-17 napig volt mellfájdalmam.
Nem vagyok egy nagy szakértõ, de én úgy látom, hogy a 13 ciklusnapon volt ovud.
Szerintem is a 13.cn-on volt az ovud. A ciklus.hu a hõ alapján húzza be. Vagy eltalálja vagy nem. A 10. napon neked nagyon leesett a hõd, majd elkezdett emelkedni, ezért oda húzta be.
A 17. napon volt, mivel az után kezdett el megemelkedni és még nem esett vissza. Még bármi lehet, de jó eséllyel mondom a 17. napot.

Jó helyre húzta be szerintetek a ciklus.hu az ovumat?

http://ciklus.hu/images/diagramok/c0428f78426de90115eaf079f8..

Legjobb válasz: 8.-án voltunk együtt megszakítással. Ha akkor volt elõváladéka (már pedig volt), és abban volt életképes "kisfiúk" is, akkor abból maradhatott életképes legényke Bennem? Lehet ebbõl baba? Volt már valaki, aki ennyitõl babás lett? Szeretnénk a babát, de majd csak januártól szeretnék élesben, viszont ha most ebbõl baba lenne, naná, hogy megtartanánk, sõt nagyon-nagyon boldogok lennénk.

A kérdező hozzászólása: 8.-án voltunk együtt megszakítással. Ha akkor volt elõváladéka (már pedig volt), és abban volt életképes "kisfiúk" is, akkor abból maradhatott életképes legényke Bennem? Lehet ebbõl baba? Volt már valaki, aki ennyitõl babás lett? Szeretnénk a babát, de majd csak januártól szeretnék élesben, viszont ha most ebbõl baba lenne, naná, hogy megtartanánk, sõt nagyon-nagyon boldogok lennénk.
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy 27-ére nem várom. A melleim érzékenyek, és néhány napja nagyon hányingerem volt napközben, valamint fáj a derekam, és éreztem szurkálást a pocimban. Köszönöm a normális válaszokat!
Szerintem jó helyre húzta be az ovudat, illetve az ovu-teszted is pozitív lett. Minden esélyetek megvan, hiszen az elõváladékban is lehet életképes sperma, tehát simán teherbe eshetsz anélkül is, hogy "minden beléd ment volna". Igaz, hogy 8-án voltatok együtt utoljára, de hallottam már nem egy olyan sztorit, ahol a spermiumok akár 1 hétig (!!!) is eléldegéltek a peteérésig. A tüneteid is bíztatóak, jövõhét elején tesztelt egyet! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál. Azt hittem, hogy a mellfájdalom és a kis hányingerek napközben még korai lenne, de ha Te is azt mondod, hogy biztatóak, akkor nagyon örülök. Köszönöm, hogy írtál! Ment a zöld kezecske!

Jól húzta be a ciklus.hu az ovut? Mi a véleményetek a görbéről?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0186fb3c04f38ce2e68ed7..

Legjobb válasz: 3.dik éjszaka arra kellek h fáj a mellbimbóm,érzékeny+kemény az alhasam.jelenthet vmit?

A kérdező hozzászólása: 3.dik éjszaka arra kellek h fáj a mellbimbóm, érzékeny+kemény az alhasam.jelenthet vmit?
Igen, jól! Minden oké! Kíváncsian várom a holnapi fejleményeket is! :-)
A kérdező hozzászólása: miért?mi van otthon?
A kérdező hozzászólása: vagyis mi lesz holnap?:) bocsi de a babámhoz is beszélek:)

Nem ertem az ovulacio kalkulatort, mert a ciklus.hu azt irja 27en lesz ovum, mashol meg 25en v 26an, nem tudom melyik a pontos?

utolso menzim jan.16volt

Legjobb válasz: szexeljetek akkor minden nap! de kétnaponta minimum

szexeljetek akkor minden nap! de kétnaponta minimum
Szia! Mindegy melyik a pontos, a szervezeted nem gép, nem biztos hogy tényleg akkor lesz az ovu, amikor matek szerint kéne. A biológia kicsit bonyolultabb. :-) Ciklus 10-ik napjától kétnaponta szex, és akkor nem tudjátok kikerülni az ovut. :-) 28 napos ciklusnál kb a 14-ik napon lenne egyébként. Nem is értem a kalkulátoraidat, miért teszik ilyen korai idõpontra. Rövidebbek a ciklusaid 28 napnál? Január 16 a vérzésed elsõ napja volt? Mert akkor én mondok neked egy negyedik idõpontot : január 30. :-) Szóval szex, szex és szex. :-))
Hány naposak a ciklusaid? (Menzesz elsõ napjától a következõ menzeszig) Mert abból visszaszámolsz 14 napot, és azon a ciklusnapodon várható az ovu. Pl. 28 napos cilus esetében a 14. nap, 30 naposnál a 16. 26 naposnál a 12. nap stb. Persze ez a fajta kiszámolósdi nem 100%, hiszen emberek vagyunk, ingadozhat a dolog, de egy irányt mutat, hogy mikor kellene jobban rákapcsolni a próbálkozásra. A kiszámolt nap elõtt jópár nappal, és még után is egynéhány nappal legyetek együtt 1-2 naponta, és akkor nem fogjátok elkerülni az ovut.
Nekem a lányom pl a menszi utáni napokban jött össze, így nekem akkor volt pé-m! Most mérem a hõmet és most is van olyan görbém ami szintén menszi utáni napokra teszi! Ezt kalkulátor alapján nem lehet tudni!
A kérdező hozzászólása: KOSZONOM SZEPEN A VALASZOKAT LANYOK!!!

Légyszi kukkantsatok rá, nagy összevisszaságnak látom! 3 hónapja volt missed ab-om. Ciklusaim, 2 28 napra, 1 26-ra (a mostani). A ciklus.hu 26-ra írja az ovut, de nekem most 18-án poz. Lett az ovu teszt. Lehet lesz még egy peteérésem? Teherbe eshetek?

Bocsi, még 1x leadom a kérdést, hátha van aki csak az els? oldalt nézi!

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6e15879903b57a38008c4e.. az elõzõ nem nyitható meg

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6e15879903b57a38008c4e.. az elõzõ nem nyitható meg

Nekem a ciklus.hu szerint 29 naposak a ciklusaim. Most számolgattam pár helyen, az eggyik jul 9-ére irja az ovut, a másik 10 dik ére. Most akkor mi van?

Legjobb válasz: Az van, hogy ezek a programok átlagadatokkal számolnak. Akkor fogod megtudni mikor van az ovud ponotsan, ha hõmérõzöl vagy ovu tesztelsz

Az van, hogy ezek a programok átlagadatokkal számolnak. Akkor fogod megtudni mikor van az ovud ponotsan, ha hõmérõzöl vagy ovu tesztelsz
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi a válasz:) Már tegnap óta hõmérõzök:)

A ciklus.hu miért nem veszi figyelembe az ovu teszt eredményét?

Legjobb válasz: Én sokáig úgy voltam együtt a párommal, ahogyan a ciklus azt írta....és semmi. Így próbálkoztunk 4 hónapig. Majd azt mondtam, hogy most megnézünk valami mást, és mit ad Istan rögtön összejött a baba! A ciklust, és más 6 ovulációs tesztet összehasonlítva a ciklus 4 nappal késõbbre tette a peteérésemet! Ami ugye nagyon sok. Úgyhogy javaslom nézz meg más ovu teszteteke a neten! Minden jót!

Én sokáig úgy voltam együtt a párommal, ahogyan a ciklus azt írta....és semmi. Így próbálkoztunk 4 hónapig. Majd azt mondtam, hogy most megnézünk valami mást, és mit ad Istan rögtön összejött a baba! A ciklust, és más 6 ovulációs tesztet összehasonlítva a ciklus 4 nappal késõbbre tette a peteérésemet! Ami ugye nagyon sok. Úgyhogy javaslom nézz meg más ovu teszteteke a neten! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nekem pedig 4 nappal elõrébb jelölte a ciklus.hu az ovumat, mint az ovu teszt. Ez volt az elsõ ovu tesztes hónapunk, majd kiderül:-)
Én is az ovutesztnek hiszek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!