Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu az (151 db)

Szerintetek jó helyre húzta a ciklus.hu az ovumat? Akkor lehet, hogy lekéstük?

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a5f2bcb2d3eab660891c6..
A ciklus.hu szinte MINDIG rossz helyre húzza be. Tessék, neked is: ovuteszteltél, és jól látszik, hogy ovu elõtt a legalacsonyabb a hõ (a pozitív nap), ovu napján (az elsõ negatív napon) pedig elindul felfelé. Erre ez az idióta ciklus.hu behúzza neked a pozitív teszt napjára csak azért, mert ott a legalacsonyabb a hõ... :-(
Ja, és nem késtétek le, hanem pont a megfelelõ napon voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Azért bosszantott a dolog, mert a férjemet mûtötték, és örültem, hogy épp "idõben" szabadult a kórházból, erre tessék. Köszi, hogy megnyugtattál! Szép napot!
A kérdező hozzászólása: [link]
Hát ezt ennyibõl nem lehet megmondani, majd ha eltelik a vélt ovulációtól 5-6 nap.
Pár nap múlva kiderül. De azt nyilván te is tudod, hogy nem a legoptimálisabb, hogy egyik nap hajnali 4-kor, másik nap reggel 7-kor méred a hõt.
A Norcolutot miért kezdted el szedni a 12. cn-on?
A kérdező hozzászólása: Csak azon a két napon mértem 4kor, azon kívül mindennap 7kor mérem a hõmet. Norcolutot progeszteronpótlásra szedem.

Nem ertem az ovulacio kalkulatort, mert a ciklus.hu azt irja 27en lesz ovum, mashol meg 25en v 26an, nem tudom melyik a pontos?

utolso menzim jan.16volt

Legjobb válasz: szexeljetek akkor minden nap! de kétnaponta minimum

szexeljetek akkor minden nap! de kétnaponta minimum
Szia! Mindegy melyik a pontos, a szervezeted nem gép, nem biztos hogy tényleg akkor lesz az ovu, amikor matek szerint kéne. A biológia kicsit bonyolultabb. :-) Ciklus 10-ik napjától kétnaponta szex, és akkor nem tudjátok kikerülni az ovut. :-) 28 napos ciklusnál kb a 14-ik napon lenne egyébként. Nem is értem a kalkulátoraidat, miért teszik ilyen korai idõpontra. Rövidebbek a ciklusaid 28 napnál? Január 16 a vérzésed elsõ napja volt? Mert akkor én mondok neked egy negyedik idõpontot : január 30. :-) Szóval szex, szex és szex. :-))
Hány naposak a ciklusaid? (Menzesz elsõ napjától a következõ menzeszig) Mert abból visszaszámolsz 14 napot, és azon a ciklusnapodon várható az ovu. Pl. 28 napos cilus esetében a 14. nap, 30 naposnál a 16. 26 naposnál a 12. nap stb. Persze ez a fajta kiszámolósdi nem 100%, hiszen emberek vagyunk, ingadozhat a dolog, de egy irányt mutat, hogy mikor kellene jobban rákapcsolni a próbálkozásra. A kiszámolt nap elõtt jópár nappal, és még után is egynéhány nappal legyetek együtt 1-2 naponta, és akkor nem fogjátok elkerülni az ovut.
Nekem a lányom pl a menszi utáni napokban jött össze, így nekem akkor volt pé-m! Most mérem a hõmet és most is van olyan görbém ami szintén menszi utáni napokra teszi! Ezt kalkulátor alapján nem lehet tudni!
A kérdező hozzászólása: KOSZONOM SZEPEN A VALASZOKAT LANYOK!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Igen, lehet. Sok szerencsét! :)
A ciklus.hu-s ovujóslás csak azoknak jön be, akiknek mindig ugyanannyi napos a ciklusok. Nekem pl 28-35 nap között váltakozik és sosem jön be, amit ír. Ami hozzávetõlegesen segít, h veszed a legrövidebb ciklusod és kivonsz belõle 14-et, majd veszed a leghosszabbat és abból is kivonsz 14-et. (nekem pl ez a két érték 14 és 21. ciklusnap) Így a kettõ közötti napokon kell belehúzni.
A kérdező hozzászólása: Nekem 29-31 ....kiszámolva:15-17 ciklus napok!Lehet ez?
A kérdező hozzászólása: :) Nagyon köszönöm és ha egy cipõben járunk akkor viszont kívánom! :)

Szerintetek jól húzta be a ciklus.hu az ovumat? Mert egy nappal késöbb volt ovus fájdalmam, ez normális?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/743e393cd7b619afcb987a..

Legjobb válasz: Nem, vszínûleg akkor volt az ovud, mikor a fájdalmat érezted.

Nem, vszínûleg akkor volt az ovud, mikor a fájdalmat érezted.
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm, hogy vàlaszoltàl de akkor nekem csak 12 nap`van az ovu ès a mensi kõzõtt, nem 14 !
Nem mindenkinek egyforma hosszú a lutealis szakasza. Tudtommal 12-16 nap normális. De esetleg következõ ciklusban csinálj egy ovu tesztet, és akkor tutira kiderül, hogy mikor van az ovu. Orvosnál meg nyugodtan kérdezz rá, hogy 12 napos lutealis szakasz elég-e.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ilyen "görbével van valami kis esély ?
Persze. Úgy egy hét múlva már esetleg lehet próbálkozni vmi nagyon érzékeny teszttel, de lehet érdemesebb megvárni a menzesz elmaradását.
A kérdező hozzászólása: 15-re nem várom !

Mi szerint álltja be a ciklus.hu az alaphöt?

A legtöbbet mért hö számábol???Vagy miböl???Tudna nekem valaki valami értelmes,jo választ adni/irni???Most kezdtem a hömérös modszert...nem vagyok teljesen tisztába a dolgokkal.

Legjobb válasz: Szia: hogy tudok e segíten nem tudom de megpróbálom:) Ne szídj ha nem hasznos. szóval én is most kezdtem el december17 én és ahogy megvolt az ovum onnan 3 napra be húzta az alap hõt és az ovu idejét. tehát ami a menszi után van 5 napig azt számolja alap hõnek ha magas a menszi utáni az az nagyon magas 37 körüli akkor az utánna lévõ alacsony hõt veszi alapúl. ezét van hogy valakinek 35 az alap vagy 36- nekem 36 állította be tegnap. remélem segítettem egy kicsit

Szia: hogy tudok e segíten nem tudom de megpróbálom:) Ne szídj ha nem hasznos. szóval én is most kezdtem el december17 én és ahogy megvolt az ovum onnan 3 napra be húzta az alap hõt és az ovu idejét. tehát ami a menszi után van 5 napig azt számolja alap hõnek ha magas a menszi utáni az az nagyon magas 37 körüli akkor az utánna lévõ alacsony hõt veszi alapúl. ezét van hogy valakinek 35 az alap vagy 36- nekem 36 állította be tegnap. remélem segítettem egy kicsit
A kérdező hozzászólása: szia....Viki vagyok megint.....:) de köszi a választ.Irtam a másikra...
:) ) Na ez jel:) ) szia:)
A kérdező hozzászólása: szia.pusszz

Ugye abszolút rossz helyre húzta be a ciklus.hu az ovulációt? 3. napja minden nap későbbre tolja.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/49f587b9e498cbe9f17bdf..

Legjobb válasz: Ráadásul akkor már igencsak száraz is voltam. "Tojásfehérjém" az általam vélt ovus napokban volt. Legyetek szívesek, elemezgessetek!!! :-)

A kérdező hozzászólása: Ráadásul akkor már igencsak száraz is voltam. "Tojásfehérjém" az általam vélt ovus napokban volt. Legyetek szívesek, elemezgessetek!!! :-)
Én a 15.napra tenném. Az elõzõ hónapban meg a 16. napra. A hõd ígéretes, drukkolok!Kb 1 heted van a nemvártig.
Én még csak kezdõ vagyok a ciklus.hu-n, de nem akkora tette nekem sem az ovumat, mint amikor volt, mert nekem most korai pém volt az elõzõ havi kitolódása miatt. Sajnos a rendszer nem mindig tudja követni a szervezetünket.
Sajnos segíteni nem tudok, de nekem is bejelölte elõször szerintem jó helyre, majd ma reggel észrevettem, hogy majd egy héttel késõbbre tolta, ráadásul az alaphõmet is megváltoztatta. Megnéztem az elõzõ ciklusomat is, azt is teljesen átváltoztatta.
naponta is próbáltad már? nekünk így sikerült a fiúnk!
Egyetértek az elõzõvel, viszont a Ciklus.hu nem mindig pontos, ezért használok inkább ovutesztet.
Szerintem ovutesztet használj, és ovu elõtti este legyetek együtt, elõtte meg 2-3 napig ne, mert a spermák 3 nap alatt termelõdnek újra az eredeti mennyiségben.
A kérdező hozzászólása: A moindennap nem megy a munkánk miatt, az orvos szerint 3-5 naponta lenne jo, mert szerinte igy szinte mindig lesz bennem uszkáló kiskatona, de sajna nem jön össze, sose jár arra a pete? azér a héten még belehuzunk, bár most meg nincs folyásom ami ilyenkor már lenni szokot, szóval nem is értem az egészet.

Mi alapján számolja a ciklus.hu az ovut?

Álltalában 30-31 napossak a ciklusaim.Viszont a diagrammon a 10. napra húzza be az ovumat szerintem ez nem jó. Ti hogy látjátok?

Legjobb válasz: Még azt elfelejtettem,hogy 14-17 napig volt mellfájdalmam.

A kérdező hozzászólása: Még azt elfelejtettem, hogy 14-17 napig volt mellfájdalmam.
Nem vagyok egy nagy szakértõ, de én úgy látom, hogy a 13 ciklusnapon volt ovud.
Szerintem is a 13.cn-on volt az ovud. A ciklus.hu a hõ alapján húzza be. Vagy eltalálja vagy nem. A 10. napon neked nagyon leesett a hõd, majd elkezdett emelkedni, ezért oda húzta be.
A 17. napon volt, mivel az után kezdett el megemelkedni és még nem esett vissza. Még bármi lehet, de jó eséllyel mondom a 17. napot.

Jó helyre húzta be szerintetek a ciklus.hu az ovumat?

http://ciklus.hu/images/diagramok/c0428f78426de90115eaf079f8..

Legjobb válasz: 8.-án voltunk együtt megszakítással. Ha akkor volt elõváladéka (már pedig volt), és abban volt életképes "kisfiúk" is, akkor abból maradhatott életképes legényke Bennem? Lehet ebbõl baba? Volt már valaki, aki ennyitõl babás lett? Szeretnénk a babát, de majd csak januártól szeretnék élesben, viszont ha most ebbõl baba lenne, naná, hogy megtartanánk, sõt nagyon-nagyon boldogok lennénk.

A kérdező hozzászólása: 8.-án voltunk együtt megszakítással. Ha akkor volt elõváladéka (már pedig volt), és abban volt életképes "kisfiúk" is, akkor abból maradhatott életképes legényke Bennem? Lehet ebbõl baba? Volt már valaki, aki ennyitõl babás lett? Szeretnénk a babát, de majd csak januártól szeretnék élesben, viszont ha most ebbõl baba lenne, naná, hogy megtartanánk, sõt nagyon-nagyon boldogok lennénk.
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy 27-ére nem várom. A melleim érzékenyek, és néhány napja nagyon hányingerem volt napközben, valamint fáj a derekam, és éreztem szurkálást a pocimban. Köszönöm a normális válaszokat!
Szerintem jó helyre húzta be az ovudat, illetve az ovu-teszted is pozitív lett. Minden esélyetek megvan, hiszen az elõváladékban is lehet életképes sperma, tehát simán teherbe eshetsz anélkül is, hogy "minden beléd ment volna". Igaz, hogy 8-án voltatok együtt utoljára, de hallottam már nem egy olyan sztorit, ahol a spermiumok akár 1 hétig (!!!) is eléldegéltek a peteérésig. A tüneteid is bíztatóak, jövõhét elején tesztelt egyet! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál. Azt hittem, hogy a mellfájdalom és a kis hányingerek napközben még korai lenne, de ha Te is azt mondod, hogy biztatóak, akkor nagyon örülök. Köszönöm, hogy írtál! Ment a zöld kezecske!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!