Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu alapján (26 db)

Aki próbált kislányra vagy kisfiúra "hajtani" a ciklus.hu alapján, sikerült?

Legjobb válasz: én lányra gyúrtam,de túl buzgóra sikeredtünk,és fiunk lett újra :-) inkább a kínai fogamzásnaptárat próbáld.az nekünk mindkétszer tutira bejött

én lányra gyúrtam, de túl buzgóra sikeredtünk, és fiunk lett újra :-) inkább a kínai fogamzásnaptárat próbáld.az nekünk mindkétszer tutira bejött
Mi nem hajtottunk rá, de utólag visszanéztem, és tényleg kisfiút írt azokra a napokra, amikor megfogant.
Én utólag visszanéztem és bár lányos napokon voltunk együtt, de valószínüleg egy extra peteérés lehetett mert még egy kisfiunk lett.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:-) Még nem hallottam a kínai naptárról de megkerestem az szerint lányomnak kellett volna lennie...dehát fiam van:-) a ciklus.hu alapján fiú jött ki a fiamra... Most kislányt szeretnénk lehet, hogy megpróbálom összevetni a két naptárat hátha van a közeljövõben olyan nap amikor mindkettõ kislányt jósól:-) :-)
fiúra gyúrtunk, az is lett.
Nekem egyik se jött be, se a ciklus, se a kínai.

Hogy jöjjek rá a ciklus.hu alapján, hogy fiu v lány, ha arra a hónapra már nem is mutat peteérést?

szept.4én jött meg utoljára, és így aug.-ban mutat utoljára fiú-lány nézetet. Én meg meg vagyok róla szinte gy?z?dve, hogy szept8-13 körül eshettem teherbe, igaz nem tévedek.. kicsit összezavarodtam.. itt a biológiával és a peteéréssel kapcsolatban. Ha vki el magyarázná.. Hiszen ha augban megfogant akkor az uhnak id?sebb terhességet kellene mutatnia.. nem? bocsi ha zagyvás vok.

Legjobb válasz: Mivel nem írtad, hány hetes vagy, sejtelmünk sem lehetm hogy idõsebbnek kellene-e lennie, vagy sem. :-)

Mivel nem írtad, hány hetes vagy, sejtelmünk sem lehetm hogy idõsebbnek kellene-e lennie, vagy sem. :-)
A kérdező hozzászólása: 19hetes 5 napos
Nekem lányt mutatott és fiú lesz. 24 hetes
Ha szeptember 8-13 között eshettél teherbe, akkor a 19 hetes becslés jó. Nem is értem, miért gondolod magadról, hogy idõsebb terhes lennél. A fiú-lány nézetet azért mutatja utoljára augusztusban, mert akkor még nem voltál terhes. Mióta terhes vagy, azóta minden napnak kék alapszíne vagy egységesen. Amúgy meg a ciklus.hu nem dönti el, hogy milyen nemû gyermeked lesz, csak egy picit valószínûsít. Erre ne építs. :-) (Mondjuk nekem bejött: ovu napján voltunk együtt, és fiút várok az UH szerint.) Ha tudni akarjátok a nemét, menjetek elD ultrahangra valamikor, ott pontosabban meg tudják mondani, mint hagyományos ultrahangvizsgálaton. Jó babavárást!


A gyermek nemét ki "határozta"már meg a ciklus.hu alapján? Kinek jött be?

Mondjuk fiús napokon csinálták(persze ovut mindent figyelembe véve)és fiú is lett?Tudom,hogy ezt sok minden eldönti,de mégis,szerintetek van benne valami?

Legjobb válasz: Én csak utólag találtam rá az oldalra, de így kiszámolva is bejött :-) az oldal is fiút írt arra a napra, és valóban fiú is lett!

Én csak utólag találtam rá az oldalra, de így kiszámolva is bejött :-) az oldal is fiút írt arra a napra, és valóban fiú is lett!
A kérdező hozzászólása: Szia!Két lányom mellé már én is fiút szeretnék.Gratulálok a babádhoz!
http://www.ciklus.hu/?p=520 Ez az elméleti alap, ami a valóságban vagy bejön vagy nem. (a fiam nem jól tudta a leckét)
mi minden nap csináltuk, és mivel a termékeny napok eleje fiút valószínûsít, így ha azt veszem, hogy akkor sikerült, akkor bejött, mert megint kisfiút várok.

Hogy csináljuk? A ciklus.hu alapján május 28-án lesz peteérésem és akkor esélyes a kisfiú! Akkor 28-a előtt ne csináljuk és majd 28-ától kezdve vágjunk bele 4 napon keresztül?

Tudom,hogy fura,de én még sosem láttam kisfiú babát,mert nálunk csak lányok vannak,a férjemnél szinte csak fiúk de ?k már nagyok!Így az esély meg van a kisfiúra,de szeretnénk biztosra menni!Persze ha lány lesz,akkor sincs semmi baj!

Legjobb válasz: A heten olvastam errol, ahhoz hogy fiu foganjon nagyobb esely van ha 24 oraval a peteeres elott es 24 oraval a peteeres utan kell az aktusnak lennie. A y kromoszomas spermak gyorsabbak mint az X-sek ezert jo minnel melyebben legyen az ejakulacio, a ferj hasznaljon boxert szex elott, mert az Y-os spremak nem szer tik a meleget es a spermaszam jo ha minnel tobb, ezert ajanlott, hogy a ferj ne ejakulaljon 3 nappal az aktus elott. De semmi sem biztos

A heten olvastam errol, ahhoz hogy fiu foganjon nagyobb esely van ha 24 oraval a peteeres elott es 24 oraval a peteeres utan kell az aktusnak lennie. A y kromoszomas spermak gyorsabbak mint az X-sek ezert jo minnel melyebben legyen az ejakulacio, a ferj hasznaljon boxert szex elott, mert az Y-os spremak nem szer tik a meleget es a spermaszam jo ha minnel tobb, ezert ajanlott, hogy a ferj ne ejakulaljon 3 nappal az aktus elott. De semmi sem biztos
Ebben én nem hiszek.Az, hogy milyen nemû lesz a baba, az attól függ, hogy melyik kromoszómák kapcsolódnak össze.Ezt szerintem nem igazán lehet befolyásolni. Bár olvastam olyasmit, hogy a peteérés elõtti aktusokból inkább lányok sikerednek, mert azoka spermák tovább élnek, a peteéréskori szexbõl pedig fiúk, mert gyorsabban mozognak, de ugyanakkor elõbb is elpusztulnak. A minden napos akció nem jó. 24 óra kell, hogy az ondóba elegendõ spermium is termelõdjön.Sajnos a pasik sem csak a produkálják a spermákat
A kérdező hozzászólása: Húha!Köszönöm szépen!Mindet kipróbáljuk!Hátha :D

Ebből mi lesz ha most így állok? Légyszi nézzétek meg, a ciklus.hu alapján:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/68e9dc7cf4f594b8e035dd..

Legjobb válasz: Szia! Ha továbbra is fenmarad a hõd akkor teljesen normális a görbéd. Valószínûleg a 16-17. napon volt a peteérésed. Tesztelni pedig csak a 29 nap körül de még inkább az elmaradt mensi után 4-5 nappal érdemes. A görbébõl terhességre következtetni pedig egyáltalán nem lehet elõre, csak akkor biztató ha nem jön meg és magas marad a hõd.

Szia! Ha továbbra is fenmarad a hõd akkor teljesen normális a görbéd. Valószínûleg a 16-17. napon volt a peteérésed. Tesztelni pedig csak a 29 nap körül de még inkább az elmaradt mensi után 4-5 nappal érdemes. A görbébõl terhességre következtetni pedig egyáltalán nem lehet elõre, csak akkor biztató ha nem jön meg és magas marad a hõd.
Ja, hogy a kérdésedre is válaszoljak. Ha tényleg a 16-17. npaon volt peteérésed (ami összevág a 30 napos ciklussal) Akkor még csak a peteérést követõ 3. napon vagy. A beágyazódás a peteéréstõl számított kb.7-10 nap. A tesztek pedig a beágyazódástól számított 3. nap mutatják ki, már amelyik kimutatja. (Ez a te estedben a 29-30 nap ha nem jön meg) Ha ekkor még negatív akkor sem biztos hogy nem vagy terhes. A tuti eredmény az elmaradt mensi után legalább 4-5 nap van akinél több.
Hány naposak a ciklusaid? Akkor tesztelj mikor már késik!
A kérdező hozzászólása: 30 naposak a ciklusai. de annyihelyen olvasom, hogy már a menszesz elõtti napokon is pozitívat tesztelnek... nekünk ez lenne a második baba, az elsõnél nem is mértem semmit, de most érdekelne hogy kinek mi a véleménye a GÖRBÉMRÕL!!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!!

Mi alapján számol a ciklus.hu hogy behúzza az ovuláció napját?

Legjobb válasz: A tárolt menszeszeid alapján számol ki egy átlagot és az alapján. Nekem legalábbis átlag 26 naposak a ciklusaim és 12.napra szokta behúzni, van hogy a 13.ra. De általában mindig jó húzza be, akkor amikor érzem is a hasszurkát.

A tárolt menszeszeid alapján számol ki egy átlagot és az alapján. Nekem legalábbis átlag 26 naposak a ciklusaim és 12.napra szokta behúzni, van hogy a 13.ra. De általában mindig jó húzza be, akkor amikor érzem is a hasszurkát.
Én már használom pár éve, de még nem nagyon tévedett. Dettó az elõzõ hozzászólással: 26 napos ciklus, 12-13.nap peteérés. :)
:)

A ciklus.hu mikor húzza be az alaphőt és az ovulációt? Gondolom az ovut csak utána tudja. , de mi alapján számolja az alaphőt?

Legjobb válasz: Összeadja a ciklus elsõ felének hõadatait, majd elosztja a ciklus elsõ fele napjainak számával, gondolom. :-) Azaz átlagol. Ovu után húzza be mindkettõt.

Összeadja a ciklus elsõ felének hõadatait, majd elosztja a ciklus elsõ fele napjainak számával, gondolom. :-) Azaz átlagol. Ovu után húzza be mindkettõt.
A kérdező hozzászólása: Így már értem, köszi. Még kezdõ vagyok, nem értettem, az enyémen miért nincs egy vonal se...:)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: a hõ alapján húzza be az ovut, vagy ovutesztet is figyelembe vesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mi alapján huzza be a ciklus.hu a peteérést? Akinek a 26. napra másnak meg a 9. napra. Nekem nem huzza be sosem.

Legjobb válasz: próbáld ki a http://www.fertilityfriend.com/ -ot. szerintem a ciklus.hu nem jól húzza be...

próbáld ki a http://www.fertilityfriend.com/ -ot. szerintem a ciklus.hu nem jól húzza be...
mutatnál egy görbét is esetleg hozzá?
megint 1. én a wunschkinder.de-t használom.tök jó
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
1.vagyok. jobb lenne ha mindig ugyanabban az idõben mérnéd.Így nem ad igazán valós képet. Nekem l. jól húzta be a ciklus.Nem tudom belinkelni, mert nem mûködik msot az oldal.nem tudok belépni. Viszont vezetem egy másik oldalon is.ez a múlt havi: http://www.mynfp.de/display/view/74436/ Ez pedig amostani: http://www.mynfp.de/display/view/77991/
A kérdező hozzászólása: köszi megprobálom akkor egyidöben mérni ezután a köv honapban..

A ciklus.hu mi alapján húzza be a cover linet, illetve azt a függőleges vonalat, amivel gondolom a peteérést akarja jelezni?

A cl-t szerintem van hogy nem jó helyre húzza, bár olyan is van, hogy igen, de a függ?legeset, na hát azt össze vissza. Mert amit én tudok elméletileg, hogy melyiket hova kell húzni (tanfolyamon tanultam), hát az nem egészen így van.

Legjobb válasz: Hát aki méri a hõmérsékletét, nyílván az alapján húzza be.Nekem is akkor húzta be amikor lent volt, majd felugrott 0,7 tized fokot, de én tutira tudom, hogy nincs peteérésem, mert néznek uh-n, de mégis behúzza.Hol ide hol oda, de volt már hogy nem húzta be.

Hát aki méri a hõmérsékletét, nyílván az alapján húzza be.Nekem is akkor húzta be amikor lent volt, majd felugrott 0, 7 tized fokot, de én tutira tudom, hogy nincs peteérésem, mert néznek uh-n, de mégis behúzza.Hol ide hol oda, de volt már hogy nem húzta be.
Nekem peldaul tenyleg mindig akkor van mert ra pont14 napra meg is jon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!