Találatok a következő kifejezésre: A ciklus.hu ami ugye (2 db)

Sikerült már úgy valakinek teherbe esnie hogy a ciklus.hu nézte s csak akkor voltak együtt amikor esélyt mutatott hogy milyen nemű baba lesz?

Legjobb válasz: Nekem bejött,bár az ovum mindenképp fiú kategóriába esett,bár lányt szerettem volna (férjemnek mind1 volt). Így most egy 34 hetes fiú pocaklakóval gyarapodtunk :)

Nekem bejött, bár az ovum mindenképp fiú kategóriába esett, bár lányt szerettem volna (férjemnek mind1 volt). Így most egy 34 hetes fiú pocaklakóval gyarapodtunk :)
Nekem sikerült teherbe esnem elsõre, és lányom lett úgy hogy a ciklus.hu szerint két esélyes.

A ciklus.hu szerint (ami ugye nem lehet 100%) 23-án lesz ovulációm, de a kritikus napokat már 16-ától jelzi. Miért ilyen korán?

Legjobb válasz: Szerintem már válaszoltál is a kérdésedre. Valószínûleg belekalkulálja azt a tévedési lehetõséget, hogy nem pont akkor van az ovuláció. Írj nekik, biztos válaszolnak!

Szerintem már válaszoltál is a kérdésedre. Valószínûleg belekalkulálja azt a tévedési lehetõséget, hogy nem pont akkor van az ovuláció. Írj nekik, biztos válaszolnak!
A tested egy biológiai csoda, de nem matekzseni, nem napra pontosan számol. Van a nagy átlag akik beleesnek az aranyközép 28napos ciklusba, a többiek meg a "szórás", akik a kivételt képviselik, vagyis náluk változó a megtermékenyülés napja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!