Találatok a következő kifejezésre: A ciklus. oldalon (61 db)

A ciklus.hu, ferilityfriend, myfertility oldalakon a koordináta vonalakat mikor kezdi berajzolni?

Még csak 14 napja jegyzem fel a h?met. A ciklusom közepén kezdtem naplózni.

Legjobb válasz: Így nem valószínû, hogy behúzza, mivel nincs viszonyítási pont. Az alaphõ ill. az ovuláció meghatározása azon alapszik, hogy a ciklus elsõ felében alacsonyabb a testhõmérséklet, mint ovulációt követõen. A menstruációt követõen az ébredési hõmérséklet megközelítõleg azonos, majd az ovuláció elõtt (ált.) leesik a hõmérséklet. Ezt követõen 12-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció, amikor az ébredési hõ magasabb lesz, mint a ciklus elsõ felében. Ezek az oldalak ált. úgy mûködnek, hogy ha a leesést követõ 3 napon keresztül a hõ magasan marad, akkor jelöli a program az ovut és az alaphõt. Mivel nálad hiányzik a ciklus elsõ fele, így a program nem tudja mihez viszonyítani a hõleesést ill. emelkedést. A következõ görbét kezdd a menstruáció elsõ napján! ;o) :o)

Így nem valószínû, hogy behúzza, mivel nincs viszonyítási pont. Az alaphõ ill. az ovuláció meghatározása azon alapszik, hogy a ciklus elsõ felében alacsonyabb a testhõmérséklet, mint ovulációt követõen. A menstruációt követõen az ébredési hõmérséklet megközelítõleg azonos, majd az ovuláció elõtt (ált.) leesik a hõmérséklet. Ezt követõen 12-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció, amikor az ébredési hõ magasabb lesz, mint a ciklus elsõ felében. Ezek az oldalak ált. úgy mûködnek, hogy ha a leesést követõ 3 napon keresztül a hõ magasan marad, akkor jelöli a program az ovut és az alaphõt. Mivel nálad hiányzik a ciklus elsõ fele, így a program nem tudja mihez viszonyítani a hõleesést ill. emelkedést. A következõ görbét kezdd a menstruáció elsõ napján! ;o) :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Milyen oldalak vannak még, amik hasonlóak a ciklus. hu-hoz?

Legjobb válasz: Szia! www.wunschkinder.net(német) www.fertilityfriend.com (angol) www.mynfp.net (német) Sajnos magyar címet nem tudok a ciklus.hu-n kívül, ahol hõgörbét lehetne vezetni. A www.kismama.hu-n is sok hasznos infót találsz, valamint a www.babatervezok.otthona.net oldalon.

Szia! http://www.wunschkinder.net(német) http://www.fertilityfriend.com (angol) http://www.mynfp.net (német) Sajnos magyar címet nem tudok a ciklus.hu-n kívül, ahol hõgörbét lehetne vezetni. A http://www.kismama.hu-n is sok hasznos infót találsz, valamint a http://www.babatervezok.otthona.net oldalon.
http://www.calendar.sk/ovulation-calendar-hu.php De ha beirod a google-ba akkor szerintem fogsz találni!
A kérdező hozzászólása: bocsánat elütöttem:14.napja van ma ciklusomnak
Elvileg ilyenkor lehet peteérés!

Clostyt szedtem a ciklus 5. napjától 2x 5 napig. A ciklusom 35-36 naposak. A 13. napi uh eredménye: jobb oldalon 12, 5 mm-es tüszőméret és a mnyh 5, 8 mm-es. Ma és holnap este 1-1 Merional 75 kell beadnom magamnak. Milyenek az eredményeim?

Legjobb válasz: A nyálkahártyád szeritnem picit vékony még, ha kapsz rá utrot addigra megvastagodik amire lenne a beágyazódás. Szerintem a tüszõ sem elég nagy mert 20-24mm-esen kéne megrepednie. naponta kb 2mm-t nö. De ha az orvos szerint jó és azt mondta már hjöhet a repesztö akkor bizzunk benne tudja a dolgát. Nekem amugy closty mellett hamarabb jött meg a 30-40 nap közötti ciklusom 31. napon jött meg az elsö gyógyszer mentes hónapban amikor szintén volt ovum akkor pedig 30 napra. sajnos most a 2. gyógyszer mentes hónapban szerintem megint csúszni fog mert semmi jele és a 26. napon tartok:(

A nyálkahártyád szeritnem picit vékony még, ha kapsz rá utrot addigra megvastagodik amire lenne a beágyazódás. Szerintem a tüszõ sem elég nagy mert 20-24mm-esen kéne megrepednie. naponta kb 2mm-t nö. De ha az orvos szerint jó és azt mondta már hjöhet a repesztö akkor bizzunk benne tudja a dolgát. Nekem amugy closty mellett hamarabb jött meg a 30-40 nap közötti ciklusom 31. napon jött meg az elsö gyógyszer mentes hónapban amikor szintén volt ovum akkor pedig 30 napra. sajnos most a 2. gyógyszer mentes hónapban szerintem megint csúszni fog mert semmi jele és a 26. napon tartok:(
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod de a Merionalt azt azért kaptam hogy mégjobban érjenek a tüszõim mert a closty nem volt elég hatásos. Pénteken holnap megyek vissza uh-ra, kíváncsi vagyok hat-e majd! Ti mióta próbálkoztok?

A cickafarkfű teának lehetnek mellékhatásai? Normális a ciklus harmadik napján, hogy nyilallgat az alhasam jobb oldala?

Legjobb válasz: Ciklus 3. napja elvileg még menstruációs idõszak. Nem lehet hogy azért nyilalgat?

Ciklus 3. napja elvileg még menstruációs idõszak. Nem lehet hogy azért nyilalgat?

A ciklus.hu-n vezetem a görbémet, esetleg tudtok ajánlani más oldalakat is ahol lehet vezetni?

Tapasztalatok más oldalakrol?Átlagba bejön amit a ciklus.hu mutat?

Legjobb válasz: Általában bejön a ciklus.hu, de nézd meg esetleg a timmermann.hu-t is. Azt mondjuk én nem ismerem, csak ajánlották. ҝ

Általában bejön a ciklus.hu, de nézd meg esetleg a timmermann.hu-t is. Azt mondjuk én nem ismerem, csak ajánlották. ҝ
a http://www.fertilityfriend.com is jó, ha tudsz angolul. nekem sokszor máshova teszi a pét, mint a ciklus.hu és számolja a dpo-t is. sztem jó oldal és a friss regisztrálóknak extra szolgáltatások is vannak pár hónapig.
Szia! A http://www.fertilityfriend.com szerintem nagyon jo, sokkal jobb mint a ciklus.hu, ugyanis ott nem ugy huzza be a pe-t hogy kiszamolja hogy mikor vagy felidoben, hanem figyeli a homersekleted. Nem mindenkinek van felidoben peteerese, igy a ciklus.hu eleg megbizhatatlan. Vagy a myfertility.com is jo. (sajna mind a 2 oldal angol, ugyhogy csak akkor jo ha beszelsz angolul)
Bocsi kedves kérdezõ, hogy bele kérdezek de az elsõ válaszolótól szeretném megkérdezni, hogy amit ajánlottál oldalt mit hallottál róla?(timmermann.hu)Én sem nagyon bízom a ciklus.hu-ban mert elég sok rosszat hallottam róla, hogy nem jó helyre húzza be a peteérést. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/851481bfa6c88f284c4437.. Ez most az enyém, szerintetek jó helyre húzta be? Még egyszer ne haragudj Kedves Kérdezõ!!!!!

Tegnap voltam a ciklusom 14. napján és délután sokszor fájt a hasam alja jobb oldalon. Mitől lehet?

Nagyon szeretnék már babát!

Legjobb válasz: Olyan 32naposak a ciklusaim.

A kérdező hozzászólása: Olyan 32naposak a ciklusaim.
Lehet, hogy most volt peteérésed? Hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: Mérem a hõmet pont tegnap esett le de az ovutesztem még csak halvány volt.
akkor lehet, hogy készülõdik egy petécske odabenn.. ha 30 naposak a ciklusaid akkor a 16.napon van a pé!

A ciklus.hu-n hogy lehet azt megcsinálni hogy mikor megjön új oldalt kezdjen és ne az előző hőgörbét folytassa tovább?

Legjobb válasz: Szia! Amikor bejelentkezel akkor beadja a naptáros részt, ott rákattintassz az adott napra az egér jobb gombjával és ott felugrik egy piros kis mezõ és ott kattints rá a ciklus hozzáadására. Így új lapot kezd a görbédnek.

Szia! Amikor bejelentkezel akkor beadja a naptáros részt, ott rákattintassz az adott napra az egér jobb gombjával és ott felugrik egy piros kis mezõ és ott kattints rá a ciklus hozzáadására. Így új lapot kezd a görbédnek.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!