Találatok a következő kifejezésre: A ciklus napjain legyek együtt (13 db)

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.

A ciklus hanyadik napjain legyek együtt a férjemmel az (elméletileg) tuti siker érdekében?

Átlag 29 napos ciklusaim vannak. A peteérésem közép id? táján szokott lenni. 6 hónapja várunk babára, de lehet, hogy azzal szúrtuk el eddig, hogy a termékeny id?szak alatt nem tartottunk egy nap szünetet sem.

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást, és tiszta szívbõl szeretnétek babát, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy a szerelemre koncentrálsz. Élvezzétek egymást és felejtsd el a számolgatást. Nekem bevált egybõl. Egy 26 hetes kismama

Ha szeretitek egymást, és tiszta szívbõl szeretnétek babát, akkor a legjobb amit tehetsz, hogy a szerelemre koncentrálsz. Élvezzétek egymást és felejtsd el a számolgatást. Nekem bevált egybõl. Egy 26 hetes kismama
Szerintem a szünetnek nem sok köze van a dologhoz, bár talán koncentráltabb lesz a sperma.Ennyi és nem több. Nem mindenkinek sikerül elsõre a dolog ez sokminden függvénye lehet. KItartás!
baratno 7 honapos terhes volt mikor a kislanya meghalt mehen belul februarban, meg is szulte el is temette, depis lett es csak arra koncentralt hogy ujra teherbe essen, aztan szeptemberre kituztek az eskuvot es arra kezdett figyelni nem a babara.oktoberben egy pozitiv teszttel lepte meg immar ferjet.ezt peldakent hoztam fel, hogy ertsd, ha kevesbe izgulsz a dolgon tobb az eselyed.amikor nem varod ugyis bekopog a kistalpu!szeretkezzetek es azert hogy utod legyen belole!hanem mert szeretitek egymast
A 14, 15 napon kb.De a tüszõrepedésnek vannak más tünetei is(hõmérséklet, méhnyaknyák, méhszáj, alhasi fájdalom).Én figyeltem mindent, nem a görcsös akarás miatt, hanem mert érdekes volt.Keresd meg a babatervezõk otthonát a neten, ott sokat megtudhatsz a részletekrõl.Sok sikert!

Ma vagyoka ciklusom 12. napján, általában 29 naposak a ciklusok. Ma érzékeltem a ciklusomban előszőr tojcsis folyást. Mikor legyünk együtt? Még ma is, vagy csak holnaptól kezdjük? A folyástól számítva hányadik napon szokott lenni tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Görbém nincs,mert eddig minden hónapban mértem,és sehol semmi!!!Úgy döntöttem,hogy az ovu fájdalmat,és a folyásomat nézem,és annak függvényébe leszünk együtt,csak most az a kérdés,hogy minden nap,vagy hogyan érdemes?

A kérdező hozzászólása: Görbém nincs, mert eddig minden hónapban mértem, és sehol semmi!!!Úgy döntöttem, hogy az ovu fájdalmat, és a folyásomat nézem, és annak függvényébe leszünk együtt, csak most az a kérdés, hogy minden nap, vagy hogyan érdemes?
Én úgy tudom, hogy a menszi elmaradása után másnaponta a legjobb együtt lenni. Itt olvasottak alapján a tojcsis folyás a legtermékenyebb napon van, úgyhogy kapd el apát még ma!
én is úgy tudom, ahogy az elõttem lévõ írta. Hallottam viszont olyat is, hogy a tojásfehérjés nyák után pár napra történt meg csak az ovu. Mostanában minimum két naponta, de lehet naponta is, csak teljen el a két együttlét között minimum 24 óra.
Tojásfehérjés nyák nem csak egy napig van! Több napig is lehet. Amíg van, végig szeretkezzetek, és a rákövetkezõ elsõ szárazabb napon is. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml A hüvelyi nyálka a termékenység legjobb jele. Ha semmi egyébre nem figyelsz, akkor legalább ezt figyeld. Amint krémes vagy tojásfehérjeszerü a nyálkád (lehet közvetlenül a méhszájnál is próbát venni), elérkezett a szeretkezés ideje. Lehetséges, hogy csak 1-2 napig van tojásfehérjeszerü nyálkád. A tüszörepedés valószínüleg az utolsó legjobb minöségü nyálkájú napon van, vagy a rákövetkezö napon. A tüszörepedés után egy kiszáradás következik, ami azt jelenti, hogy kb. 3 napon belül eltünik minden nedvesség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor most így teszünk, aztán meglátjuk!!!


A ciklusom hol 39 napra jön meg, most meg 43 napra jött meg. Clostit kaptam. Ez beállítja a ciklusomat? Vagy mikor legyünk együtt? Még most kell elkezdenem szedni.

Még soha nem szedtem. De mikorra várható vele a pé? Mikor legyünk együtt? Beállítja a ciklusomat? 2szer1-et kell majd szednem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is rendszertelen volta ciklusom,hol 19,hol 32napra mensiztem. aztán megkaptam a Clostit,és a 3 hónap alatt (én napi 1-et kellett,hogy szedjek,2.naptól-5.napig)de beállította szépen 25 napra. és még szép érett tüszõim is lettek tõle. szóval nálam használt,azóta pontos,és a peteérés is napra pontosan 11-12.napon van. sok sikert! szió

Szia! Nekem is rendszertelen volta ciklusom, hol 19, hol 32napra mensiztem. aztán megkaptam a Clostit, és a 3 hónap alatt (én napi 1-et kellett, hogy szedjek, 2.naptól-5.napig)de beállította szépen 25 napra. és még szép érett tüszõim is lettek tõle. szóval nálam használt, azóta pontos, és a peteérés is napra pontosan 11-12.napon van. sok sikert! szió
Megint ui.: nekem azt javasolta a doki, hogy kétnaponta együttlét:) és így nagyobb az esély..ha a tojásfehérjeszerû nyák megjelenik, itt az idõ:) mondjuk mi most naponta próbálkoztunk, meglátjuk, reménykedem:)
Ui.:még az elsõ válaszoló volnék. Nekem a Closti alatt volt hüvelyuh.ellenõrzés és 19.napon progeszteronszint nézés. Nálad nem tervez a doki ilyet? mert igazán ezekbõl vonható le, hogy használt e a gyógyszer, hogy van e peteérésed és tüszõrepedésed!
A kérdező hozzászólása: De igen, lesz uh is és vérvételek is. Köszönöm a válaszodat! Remélem hogy ezzel összejön majd a baba. De mikor legyünk együtt? Mely napokon? Nekem a 3.naptól kell szednem 5 napig. Akkor mikor várható pé?
Szia! Hogy kért vissza uh.ellenõrzésre a doki? engem a 9. és a 12.napon kért vissza. 9.napon két tüszõ, 14 és 18 mm-es volt, és 5, 6mm méhnyálkahártya. 12 napra 3 tüszõ lett, ami megrepedt spontán, ezt igazolta a 19.napon történ progeszteronszint mérés, ami nagyon jó lett, 15ng/ml felett már jó, nekem a Clostitól 36ng/ml lett. Nekem egyértelmûen a PÉ-kor tojásfehérjeszerû nyák jelentkezett, bõségesen, aztán hasszúrka. És amikor ezeket éreztem , akkor volt a hüvelyuh. (12.nap) és igazolódott is amit gondoltam, PÉ-m van. Nagyon drukkolok neked, esetleg ovuteszt, vagy ovumikroszkóp használatával még próbálkozhatsz segítségül. Én mindkettõt használtam , az ovumikroszkóp PÉ idején mondjuk teljesen bepáfrányosodott:) igaz, sajna még nem lett baba, pedig mindketten kivizsgálva és minden rendben. most új hónap , új remények:) Sok sikert és drukk Neked, sok barátnõmnek segített már, és most boldog anyukák:) szió
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy. Én is a 12.napon megyek uh-ra és a 19-21-23.napokon meg vérvételre progeszteront nézni. Én is szorítok Neked hogy baba legyen Nektek! Ha van kedved majd írd meg ide ha sikerült! :) Én bízom benne hogy talán karácsonyra a Jézuska hozza a babát! :) Mi is a férjemmel megbeszéltük hogy a 10.naptól legalább a 20.napig kétnaponta leszünk együtt, vagy legalább megpróbáljuk így idõzíteni. Persze azt sem akarjuk hogy csak azért legyünk együtt és amolyan kötelezõ jellege legyen. De azért igyekszünk! :)
Szia! Köszönöm, te is aranyos vagy:) én is nagyon drukkolok:) Mi három hónapig kétnaponta igyekeztünk:) most úgy voltunk vele, hogy nem erre figyeltünk, hanem ha naponta naponta, hisz szeretjük egymást:) persze nagyon reménykedünk:) mindenképp megírom hogy alakultunk:) te is írj majd! szió Eszter

A párommal kislány szerenénk és a ciklus.hu naptár szerint 12. én volt peteérésem 6, 7, 8, 9 volt a lányos nap 7. én és 9. én voltunk együtt a párommal esély van rá hogy ha meg is fogant lány legyen?

nagyon szretnénk a fiunk mellé egy lányt tudtok vmi tippet?

Legjobb válasz: Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :). Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :). Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!

Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :) . Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :) . Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!
Én kislányt szerettem volna nagyon és én is vezetem a ciklus.hu-n a görbém és egy folytában fiú volt a fiú-lány názetben viszont a kínai naptár lányt jósolt.A kínainak lett igaza:) Itt van a gyönyörû 7 hónapos csajom:) Van egy 3 éves kisfiam is:)
megtudnad adni annak a honlapnak a cimet. mert nem talalom sehol a kinait. elore is koszi (a parom minden keppen lanyt szeretne) :)

Kezdem a 3. clostyt de előrébb hozta a ciklusomat 25-26 napra, így mikor legyünk együtt?

Legjobb válasz: Amikor jól esik, a szervezeted tudja mikor ,,jó,, mert jobban kívánod a párodat. Mi 3 évig vártuk a babát, számolgattunk, hõmérõztem, volt 2 hónap mikor 2 naponta együtt voltunk, de ezt feladtuk, rengeteget dolgoztunk nem foglalkoztunk azzal mikor ,,kell,, együtt leni, és akkor jött össze

Amikor jól esik, a szervezeted tudja mikor , , jó, , mert jobban kívánod a párodat. Mi 3 évig vártuk a babát, számolgattunk, hõmérõztem, volt 2 hónap mikor 2 naponta együtt voltunk, de ezt feladtuk, rengeteget dolgoztunk nem foglalkoztunk azzal mikor , , kell, , együtt leni, és akkor jött össze

Én ezt nem értem! Ez a második hónap hogy próbálkoztunk. Egész ciklus alatt 2 naponta együtt voltunk. Mért nem jött össze? Hogy csináljuk? Peteérési héten legyünk együtt minden nap?

Legjobb válasz: Úgy csináljátok, hogy két három évig legyetek együtt, mikor kedvetek szottyan :) addig biztos összejön :) Nem úgy megy ez, hogy adide mostér.. A gyermek: áldás. Majd küldi a Jóisten, ha megvan a nekten szánt. Ha két - három évig nem lesz baba, akkor keress fel egy orvost. Ez nem úgy megy, mint az értekezlet, hogy írd be a naptárba! Majd jön az a gyermek, mikor jónak látja. Talán nem kos akar lenni, hanem iker. Vagy skorpió. Most kezdõdött nálatok a gyermekvárás izgalmas idõszaka. Egy alkalomtól csak az esik teherbe, aki nem akar. A petesejt nagyon tünékeny, szerencse kell elkapni. Vagy balszerencse. Aztán meg be is kell ágyazódnia, és meg is kell maradnia. Nem úgy megy az. Nyugalom! Lehet, hogy nem is volt most peteérésed. Amúgy teljesen jól csináljátok! Csak nem kell ilyen szabályosan.

Úgy csináljátok, hogy két három évig legyetek együtt, mikor kedvetek szottyan :) addig biztos összejön :) Nem úgy megy ez, hogy adide mostér.. A gyermek: áldás. Majd küldi a Jóisten, ha megvan a nekten szánt. Ha két - három évig nem lesz baba, akkor keress fel egy orvost. Ez nem úgy megy, mint az értekezlet, hogy írd be a naptárba! Majd jön az a gyermek, mikor jónak látja. Talán nem kos akar lenni, hanem iker. Vagy skorpió. Most kezdõdött nálatok a gyermekvárás izgalmas idõszaka. Egy alkalomtól csak az esik teherbe, aki nem akar. A petesejt nagyon tünékeny, szerencse kell elkapni. Vagy balszerencse. Aztán meg be is kell ágyazódnia, és meg is kell maradnia. Nem úgy megy az. Nyugalom! Lehet, hogy nem is volt most peteérésed. Amúgy teljesen jól csináljátok! Csak nem kell ilyen szabályosan.
Elõször is türelem...vannak olyan párok, akiknek elsõ hóban összejön, de ritka. Szeretkezzetek amennyi jól esik, örüljetek egymásnak, és ha egyikõtökkel sincs semmi gond, hamarosan összejön a baba, sok szerencsét :) (természetesen minél többet vagytok együtt a "jó" idõben, annál valószínûbb)
ne keseredj el:-)))))) a lányom elsõre összejött. a fiammal 6 hónap után sikerült, pedig minden nap reggel-este együtt voltunk a párommal, vitaminokat stb szedtünk. és mikor balesetem volt, a lábszáram szétnyilt, nem a babán járt az agyam, és lám azon a héten pozitivat teszteltem, .a fiam 17 hónapos.Kitartás:-)))
Mi is így vagyunk, 3 hónapja. Türelmetlen vagyok én is, jó lenne már babázni, pláne, hogy már nem sok idõm van gyerekeket szülni, 32 éves vagyok. De a párom vígasztal, pontosan azzal, amivel a második válaszoló: a gyerek egy áldás. Nem olyan, mint a házimunka, hogy nekilátok, és elkészül. 2 hónap még semmi. És emlékeztet a sógornõnkre. Az õ szülei 21 évet vártak rá, amíg megfogant (természetes úton). Mondjuk remélem, nekem és neked nem kell annyit várni...
Ezt én se értem, nekem is a lányom elsõre összejött, most pedig 2 hónapja semmi. Szerintem próbáld ki tényleg, hogy pé. körül minden nap együtt vagytok. Én is kipróbálom.
Lehet palástfû, cickafark teát inni, hastáncra járni, imádkozni, Máriának koszorút fonni, gyertyaállást csinálni :) Jógára járni, gyógyfürdõbe, amelyet nõknek ajánlanak. Elmenni arra a búcsújáró helyre, mi is a neve? 3 domb van, és nagyon nagy és ismert. Ezek elõkészítik a hasat és a lelket a terhességre. De ennyi idõ még semmi, még hamar kezdtél izgulni.

Rövidebb lett a ciklusom 25-26 napra jött meg a Clostilbegyttől, így mikor legyünk együtt ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Lehetõség szerint kétnaponta legyetek együtt. Így normális érettségû, de nem öreg spermiumokat juttat célba a párod és az ovut sem késitek le.

Lehetõség szerint kétnaponta legyetek együtt. Így normális érettségû, de nem öreg spermiumokat juttat célba a párod és az ovut sem késitek le.
Nekem az elsõ kúra után 28ról kitolódott 30 napra, második hónapban elõrehozta 26.napra.Peteérésem mindkét hónapban a 14.nap körül volt.Szerintem, ha lehet 2naponta legyetek együtt fõleg a 8.és 20.nap között.Jársz ultrahangra közben?
A kérdező hozzászólása: Igen járok 9-és a 13. nap között általában !
akkor biztos látja az orvos, hogy mikor lesz tüszõrepedésed.
10-20nap között 2naponta ahogy irták! ill használj ovutesztet, nekem az is segitett igy tudtam h mikor van peteérésem (nekem cl.-val 15napon volt)
az a biztos, ha 2-3 naponta együtt vagy a férjeddel.
Hát sokféle dolgot csinálhatsz: 1.Hõmérõzés, mikor felkelsz elsõ dolgod megmérni az ébredési hõdet, ha leesik, aztán felugrik(4tizedet)akkor volt tüszõrepedésed.Leeséskor érdemes együtt lenni. 2.Figyeled a bugyidon a folyásod, ha tojásfehérje szerû, nyúlós akkor legyetek együtt. 3 ezt mondják a legbiztosabbnak: 2 naponta szeretkezzetek.
ha nagyon kívánod a szexet, az elég jó jel a pé-re... azért nem biztos hogy jó a hõmérõzés (én csináltam) mert nagyon rágörcsölsz a dologra... szerintem várj még egy-két hónapot, addig szex 2-3 naponta, ha nem jön össze, akkor érdemes a hõmérõvel ellenõrizni, hogy van-e peteérés. mi tavaly november óta próbálkozunk, de még semmi, szóval ne add fel és kitartás :)

A ciklusaim 27 naposak! Akkor a peteérésem kb: a 11-16 napon lehetséges? És minden másnap legyünk együtt?

Legjobb válasz: Inkkább a 9. naptól 16 ig. és igen kétnaponta elég, de lehet többet is együttlenni. Legjobb ha vizelettesztes ovuteszttel is nézed kétnaponta( úgy gazdaságosabb) és ha az is mutat valamit annak a napnak a környékén mindenképp kell együttlenni és még utána is ha nem fáradtok el.

Inkkább a 9. naptól 16 ig. és igen kétnaponta elég, de lehet többet is együttlenni. Legjobb ha vizelettesztes ovuteszttel is nézed kétnaponta( úgy gazdaságosabb) és ha az is mutat valamit annak a napnak a környékén mindenképp kell együttlenni és még utána is ha nem fáradtok el.
Nekem a 15-20 nap között jött össze valamikor a pici. Elõtte tuti nem, mert a párom külföldön volt, és az én ciklusaim is 27-28 naposak. Szóval hajrá inkább legyen pár "felesleges" aktus is! :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!