Találatok a következő kifejezésre: A ciklus napjain legyek (31 db)

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.

A ciklusom hol 39 napra jön meg, most meg 43 napra jött meg. Clostit kaptam. Ez beállítja a ciklusomat? Vagy mikor legyünk együtt? Még most kell elkezdenem szedni.

Még soha nem szedtem. De mikorra várható vele a pé? Mikor legyünk együtt? Beállítja a ciklusomat? 2szer1-et kell majd szednem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is rendszertelen volta ciklusom,hol 19,hol 32napra mensiztem. aztán megkaptam a Clostit,és a 3 hónap alatt (én napi 1-et kellett,hogy szedjek,2.naptól-5.napig)de beállította szépen 25 napra. és még szép érett tüszõim is lettek tõle. szóval nálam használt,azóta pontos,és a peteérés is napra pontosan 11-12.napon van. sok sikert! szió

Szia! Nekem is rendszertelen volta ciklusom, hol 19, hol 32napra mensiztem. aztán megkaptam a Clostit, és a 3 hónap alatt (én napi 1-et kellett, hogy szedjek, 2.naptól-5.napig)de beállította szépen 25 napra. és még szép érett tüszõim is lettek tõle. szóval nálam használt, azóta pontos, és a peteérés is napra pontosan 11-12.napon van. sok sikert! szió
Megint ui.: nekem azt javasolta a doki, hogy kétnaponta együttlét:) és így nagyobb az esély..ha a tojásfehérjeszerû nyák megjelenik, itt az idõ:) mondjuk mi most naponta próbálkoztunk, meglátjuk, reménykedem:)
Ui.:még az elsõ válaszoló volnék. Nekem a Closti alatt volt hüvelyuh.ellenõrzés és 19.napon progeszteronszint nézés. Nálad nem tervez a doki ilyet? mert igazán ezekbõl vonható le, hogy használt e a gyógyszer, hogy van e peteérésed és tüszõrepedésed!
A kérdező hozzászólása: De igen, lesz uh is és vérvételek is. Köszönöm a válaszodat! Remélem hogy ezzel összejön majd a baba. De mikor legyünk együtt? Mely napokon? Nekem a 3.naptól kell szednem 5 napig. Akkor mikor várható pé?
Szia! Hogy kért vissza uh.ellenõrzésre a doki? engem a 9. és a 12.napon kért vissza. 9.napon két tüszõ, 14 és 18 mm-es volt, és 5, 6mm méhnyálkahártya. 12 napra 3 tüszõ lett, ami megrepedt spontán, ezt igazolta a 19.napon történ progeszteronszint mérés, ami nagyon jó lett, 15ng/ml felett már jó, nekem a Clostitól 36ng/ml lett. Nekem egyértelmûen a PÉ-kor tojásfehérjeszerû nyák jelentkezett, bõségesen, aztán hasszúrka. És amikor ezeket éreztem , akkor volt a hüvelyuh. (12.nap) és igazolódott is amit gondoltam, PÉ-m van. Nagyon drukkolok neked, esetleg ovuteszt, vagy ovumikroszkóp használatával még próbálkozhatsz segítségül. Én mindkettõt használtam , az ovumikroszkóp PÉ idején mondjuk teljesen bepáfrányosodott:) igaz, sajna még nem lett baba, pedig mindketten kivizsgálva és minden rendben. most új hónap , új remények:) Sok sikert és drukk Neked, sok barátnõmnek segített már, és most boldog anyukák:) szió
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy. Én is a 12.napon megyek uh-ra és a 19-21-23.napokon meg vérvételre progeszteront nézni. Én is szorítok Neked hogy baba legyen Nektek! Ha van kedved majd írd meg ide ha sikerült! :) Én bízom benne hogy talán karácsonyra a Jézuska hozza a babát! :) Mi is a férjemmel megbeszéltük hogy a 10.naptól legalább a 20.napig kétnaponta leszünk együtt, vagy legalább megpróbáljuk így idõzíteni. Persze azt sem akarjuk hogy csak azért legyünk együtt és amolyan kötelezõ jellege legyen. De azért igyekszünk! :)
Szia! Köszönöm, te is aranyos vagy:) én is nagyon drukkolok:) Mi három hónapig kétnaponta igyekeztünk:) most úgy voltunk vele, hogy nem erre figyeltünk, hanem ha naponta naponta, hisz szeretjük egymást:) persze nagyon reménykedünk:) mindenképp megírom hogy alakultunk:) te is írj majd! szió Eszter

Ma vagyoka ciklusom 12. napján, általában 29 naposak a ciklusok. Ma érzékeltem a ciklusomban előszőr tojcsis folyást. Mikor legyünk együtt? Még ma is, vagy csak holnaptól kezdjük? A folyástól számítva hányadik napon szokott lenni tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Görbém nincs,mert eddig minden hónapban mértem,és sehol semmi!!!Úgy döntöttem,hogy az ovu fájdalmat,és a folyásomat nézem,és annak függvényébe leszünk együtt,csak most az a kérdés,hogy minden nap,vagy hogyan érdemes?

A kérdező hozzászólása: Görbém nincs, mert eddig minden hónapban mértem, és sehol semmi!!!Úgy döntöttem, hogy az ovu fájdalmat, és a folyásomat nézem, és annak függvényébe leszünk együtt, csak most az a kérdés, hogy minden nap, vagy hogyan érdemes?
Én úgy tudom, hogy a menszi elmaradása után másnaponta a legjobb együtt lenni. Itt olvasottak alapján a tojcsis folyás a legtermékenyebb napon van, úgyhogy kapd el apát még ma!
én is úgy tudom, ahogy az elõttem lévõ írta. Hallottam viszont olyat is, hogy a tojásfehérjés nyák után pár napra történt meg csak az ovu. Mostanában minimum két naponta, de lehet naponta is, csak teljen el a két együttlét között minimum 24 óra.
Tojásfehérjés nyák nem csak egy napig van! Több napig is lehet. Amíg van, végig szeretkezzetek, és a rákövetkezõ elsõ szárazabb napon is. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml A hüvelyi nyálka a termékenység legjobb jele. Ha semmi egyébre nem figyelsz, akkor legalább ezt figyeld. Amint krémes vagy tojásfehérjeszerü a nyálkád (lehet közvetlenül a méhszájnál is próbát venni), elérkezett a szeretkezés ideje. Lehetséges, hogy csak 1-2 napig van tojásfehérjeszerü nyálkád. A tüszörepedés valószínüleg az utolsó legjobb minöségü nyálkájú napon van, vagy a rákövetkezö napon. A tüszörepedés után egy kiszáradás következik, ami azt jelenti, hogy kb. 3 napon belül eltünik minden nedvesség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor most így teszünk, aztán meglátjuk!!!

Kb.30 naposak a ciklusaim. Hányadik napra időzítsük az együttlétet, hogy baba legyen?

Legjobb válasz: nem szoktad érezni a peteérést? nekem általában a 16-17. napon volt 30 napos ciklussal, de ez nem jelenti azt, hogy neked is.

nem szoktad érezni a peteérést? nekem általában a 16-17. napon volt 30 napos ciklussal, de ez nem jelenti azt, hogy neked is.
szia, 26-28naposak....várom válaszod..elöre is köszike
milyen hosszúak a ciklusaid?
sziasztok, én nem probálkoztam eddig ovuteszttel, se höméréssel, most a párommal a 16ik nap egyutt voltunk szerintetek ez mond valamit??van esélyem??nagyon szeretnénk közös babát..
Ha biztosra akarsz menni használj ovutesztet. A vaterán már 100.-/db alatti áron hozzájutsz. Én a Wondfo márkát ajánlom, a OneStep nem jött be!
Szia.Nekem is 30-32naposak a ciklusaim, és a 19.napon van pém!Elég késõn és sokáig mi is a középidõben húztunk bele, de 11hónapig semmi, akkor vettem ovutesztet ami megmutatta az igazságot, és már a 2.hónapra(ovuteszt használatával)terhes lettem.Már a második babát várom, és dettó ugyanaz a helyzet, 19.napon pé és 2.hónapra összejött a tesó is.Mi kb.két naponta voltunk együtt ebben az idõszakban és sikerült:D.Próbáld ki megéri:) Sok sikert. Üdv
vegyel ovulacios tesztet, es azal figyeld.de legbiztosabb a ket ciklus kozti felido
A menstruációd elsõ napjától számítva a 14 napon van a peteérés egy 28 napos ciklus esetében, ha neked 30naposak akkor 16.napon van elvileg, de szerintem ha a 14-15-16 ik napon együtt lesztek akkor nagyobb esélyt adtok a dolognak. Nekem a 28 napos ciklus 14 napján volt peteérésem, aznap pont nem voltunk együtt a férjemmel, de elõtte és utána pár napot igen. Azóta 34hetes kismama vagyok, tehát +-pár nappal lehet kalkulálni. :) Sok sikert.
nekem 29 naposak és a 16. napon volt pé. Én is a hõmérõzést javaslom! akkor 100% -ra fogod tudni, hogy mikor van pé-d.
szia. nekem is 30 naposak átlagba 28-29-30 és most volt peteérésem 15 napon de ha méred a hõdet többet tudnál rólla mert így csak tapogatózunk:)
szia, köszi, kb meddig várjak?csak szeretném ha orvos is megerösitené a tesztet..ha most elmeek, és megvizsgál, akkor nem lesz semmi???szted??további szép estét mindenkinek:)
A kérdező hozzászólása: Jótól kérdezed. :) Tapasztaltól kérdezd. Én is babát szeretnék. Örülök, hogy Neked talán összejött. De azért én legalább a 8.-9.hétig várnék. 10. hétig föltétlen elmennék. Sok sikert! :P
En szinten a 8. hetig varnek. A legtobb doki elegnek erzi, ha a 2. elmaradt mensi heteben kesziti az elso ultrahangot. Persze vannak kivetelek, peldaul ha inszemes, van lombikos a terhesseg, vagy ha volt korabban korai veteles, mehenkivuli, mert ugye ekkor nagyobb a komplikaciok eselye. Illetve ha barmilyen panaszod van, ami nem normalis, pecseteles, verzes, erosebb gorcsok (valamennyi alhasi fajdalom normalis, nekem is volt mindket babamat varva az elejen). De sok magandoki azert hivja mar koran a kismamat, mert ugy az 5-6. het kornyeken is megkapja a rendeles arat, plusz mivel nem lat szivhangot igy vissza lehet hivni 2 hettel kesobb is ismet jo penzert, a kismama meg orul is, hogy ott lehet, mert ugye sokan nem nezik ilyenkor, hogy 6-8-10 ezer forint feleslegesen lett kiadva, hiszen mindenki boldog es kivancsi. Pedig lesz meg annyi fizetnivalo a terhesseg es a szules alatt, hogy ez az elso kiadas nem hianyozna hozza. Mindegy, a lenyeg, hogy 6 hetesen vagy van szivhang, vagy nincs, ha nincs, akkor csak jobban izgulsz es ugyis 8 hetesen hivnak vissza. Ugyhogy vagy akkor menj, de betoltott 7. hettol korabban szerintem ne. Arra gondolj, hogy minden rendben, ha barmi rosszat erzel azonnal mehetsz az ugyeletre, de hidd el, hogy ki lehet birni a varakozast. Ezt ugy mondom neked, hogy en kulfoldon vartam a babamat es az elso uh 13 hetesen volt. Hosszunak tunt, de minden rendben volt velem, igy vegig arra gondoltam, hogy rendben van a baba is, illetve en igyekeztem nem gorcsosen varni a vizsgalat idopontjat, csak arra gondoltam, hogy majd ugyis lesz, mert minel jobban varod, vagy szamolsz vissza, annal lassabban telik az ido.
A kérdező hozzászólása: 09:14-es! Teljesen egyetértek! :)
sziasztok, héten voltam dokinál.5hetes vaok, és 2petezsákot látot a doki:) szép napot, és kitarttás:)
A kérdező hozzászólása: 2 petezsák?
igen, 2 petezsák..!!
A kérdező hozzászólása: :D
naon hihetetlen volt nekem:) :) de boldog vaok:)
A kérdező hozzászólása: Bõven ráérsz még várni vele! :)
szia, ma 11:48asnak, köszönöm szépen:) remélem, ma reggel megismételtem, s és az megint 2csikos lett..dokihoz sztetek mikor menjek?mert attol tartok h ugy megvizsgál majd h bevérzek, , ..azaz nehogy akkor menjen el a bébin....kb 2-3hetes lehetek, akkor várhatok még?irjatok, szép napot
13:28asnak: szerintem elkestetek. Nekem pontos 28 napos ciklusaim vannak. az elso gyerekkel a 12. napon volt peteeres, a masodik gyerekkel a 17. napon. Nem ertem, hogy lehet ekkora elteres pontosnak tuno ciklusnal, de megis volt. Szoval szerintem probalkozzatok legkozelebb mar korabban is, 12. naptol lehet nyugodtan.
köszi a tanácsot, remélem össze jön, de azert majd most is csinálok tesztet, de várok 1kicsit vele...:) szio
sziasztok, ma reggel meg csináltam a tesztet, 2csik, a 2ik halvány:) :) ...szép napot
Gratulalok! En irtam, hogy talan ekestetek. Kozben most visszaolvastam es rajottem, hogy te azt irtad, hogy 26-28 napos ciklusaid vannak, bennem meg az maradt meg, hogy 26. Ezert irtam, hogy a 16. napi egyuttlet 26 napos ciklusnal valszeg keson volt. De 28asnal nem. En is irtam, hogy 28asnal 17. napon volt peteeresem es akkor fogant a masodik baba (az elso meg szinten 28 napos ciklus 12. napjan, pedig nekem orara pontos 28 naposaim voltak evek ota, szoval ennyit a kozepidos peteeres elmeleterol).
A kérdező hozzászólása: Legalább a kérdésemmel tudtam másoknak is segíteni! :)
igen, köszönöm neked h fel tetted a kérdésedet itt:) :) :)
A kérdező hozzászólása: :)
sziasztok, tegnap irtam h 2csikosat teszteltem, 2ik halvány ma délutan 1csikos volt...szerintetek, várom a válaszokt:(
ha egyszer már lett + teszt, akkor minden bizonnyal babás vagy. Gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: Ennél több nem kell. :P
A ciklus 11-12. napja körül.
A várható köv. menstruácuó elsõ napjától visszaszámolva a 14. nap körül. Átlagos 28 napos ciklussal számolva ha visszaszámolsz 14-et, akkor pont a 14. nap jön ki, de ha mondjuk 30 napos a ciklusod, akkor a 16. nap körül várható a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor majd figyelem a félidõt. Különben tényleg kétnaponta kell ilyenkor együtt lenni hogy legyen elég ideje a spermának regenerálódni?
Én már olyat is hallottam nõgyógyásztól, hogy hetente minimum háromszor kell együtt lenni, szóval, ha kiszámolod, akkor nem is muszáj mindig kihagyni egy-egy napot.

A párommal kislány szerenénk és a ciklus.hu naptár szerint 12. én volt peteérésem 6, 7, 8, 9 volt a lányos nap 7. én és 9. én voltunk együtt a párommal esély van rá hogy ha meg is fogant lány legyen?

nagyon szretnénk a fiunk mellé egy lányt tudtok vmi tippet?

Legjobb válasz: Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :). Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :). Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!

Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :) . Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :) . Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!
Én kislányt szerettem volna nagyon és én is vezetem a ciklus.hu-n a görbém és egy folytában fiú volt a fiú-lány názetben viszont a kínai naptár lányt jósolt.A kínainak lett igaza:) Itt van a gyönyörû 7 hónapos csajom:) Van egy 3 éves kisfiam is:)
megtudnad adni annak a honlapnak a cimet. mert nem talalom sehol a kinait. elore is koszi (a parom minden keppen lanyt szeretne) :)
Hol a görbéd? De 24-25 napos ciklusnál 10-11 napon kell lennie a pédnek.

A ciklusaim elég hosszúak, 30-38 naposak. 13 napja ovulteszt most mutatott először erős tesztcsíkot. Lehetséges hogy most legyen p. é a 28. napon?

Legjobb válasz: Igen, mivel a luteális fázis 14-15 napos. Tehát pé. után el kell telnie min. 14 napnak, hogy menstruálj, vagy inkább ne menstruálj :) A legegyszerûbb, ha a következõ menszeszed (persze, ha pontos) 1. napjából kivonsz 14-et, akkor van pé.-d. Sok sikert!

Igen, mivel a luteális fázis 14-15 napos. Tehát pé. után el kell telnie min. 14 napnak, hogy menstruálj, vagy inkább ne menstruálj :) A legegyszerûbb, ha a következõ menszeszed (persze, ha pontos) 1. napjából kivonsz 14-et, akkor van pé.-d. Sok sikert!
Igen, lehetséges. Viszont Nálad a ciklusod második szakasza rövid. A peteérés utáni szakasznak 14 napnak kellene lennie normális esetben. A progeszteron szintedet még nem nézték? Nekem ugyanis alacsony ezért valószinüleg gyógyszert fogok rá kapni. /nekem is rövid a második szakasz/
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Hát igen, én is úgy tudtam, hogy 14nap kb. a p.é. utáni szakasz. Ezért is furcsáltam.Remélem minden rendben, de tényleg lehet kéne egy hormonvizsgálat biztos ami biztos alapon.

A ciklusaim 27 naposak! Akkor a peteérésem kb: a 11-16 napon lehetséges? És minden másnap legyünk együtt?

Legjobb válasz: Inkkább a 9. naptól 16 ig. és igen kétnaponta elég, de lehet többet is együttlenni. Legjobb ha vizelettesztes ovuteszttel is nézed kétnaponta( úgy gazdaságosabb) és ha az is mutat valamit annak a napnak a környékén mindenképp kell együttlenni és még utána is ha nem fáradtok el.

Inkkább a 9. naptól 16 ig. és igen kétnaponta elég, de lehet többet is együttlenni. Legjobb ha vizelettesztes ovuteszttel is nézed kétnaponta( úgy gazdaságosabb) és ha az is mutat valamit annak a napnak a környékén mindenképp kell együttlenni és még utána is ha nem fáradtok el.
Nekem a 15-20 nap között jött össze valamikor a pici. Elõtte tuti nem, mert a párom külföldön volt, és az én ciklusaim is 27-28 naposak. Szóval hajrá inkább legyen pár "felesleges" aktus is! :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!