Találatok a következő kifejezésre: A ciklus napján (926 db)

Van olyan terheskalkulator, ahol a ciklus napjat en allitom be?

Amit en talaltam a neten, az mind 28 napos ciklusra szamol, de .ekem 36 napos ciklusaim voltak eddig. Tudom, hogy a dokik utolso menszi elso napjatol szamoljak a terhesseget, ami jelen esetben nalam kereken 6. het, de a baba fejlodesileg tuti nem 6 hetes, hanem kevesebb. 7-en, penteken megyek az elso uh-ra a szuleszemhez, de feleslegesnek tartanam, mivel meg ugysem lesz szivhang, csak latni fogja, hogy van egy petezsak, stb. Szoval inakbb akkor mennek, amikor biztosra lesz szivhang. Viszont nem tudom, hogy fejlodesileg mi a tenyleges ido.

Legjobb válasz: www.babafalva.hu oldalon a kalkulátorok közt találod

Ez a ciklus hosszától függ. Nekem az utóbbi idõben 24-25 napos ciklusaim vannak, nekem a 2. napon kell elkezdeni szedni.
Igen. Nálam a 3. doki akinél voltam a ciklusom 5.napjától szedette napi 1x. A hatodik orvos, aki végül "foglalkozott is velem", az a ciklusom 2. napjától napi 2x szedette. Sikeres lett az utóbbi. Most 4, 5 éves a fiam. Ezt a clostyt úgy írják fel, mint a c vitamint. rutinszerûen szedetik az 5. naptól. Aztán ha nem lesz eredménye csak a vállukat vonogatják. Borzasztó!
A kérdező hozzászólása: Nekem egy ideje 25-26napos a ciklusom, mégis az 5.naptól kell szednem.Most valamiért késett a mensi, de szerintem ez az 5.nap annyira nem igazán a legjobb.

LH, FSH, Estradiol, ACTHL, Kortizol, 17-OH Progezteron, Dehidroepiandoszteron szulfát vizsgálatnál számít, hogy a ciklus melyik napján vagyok?

Legjobb válasz: LH-nál, FSH-nál, estridaolnál igen, kortizolnál a napszak számít (azt hiszem reggel szokták), 17-OH-proginál és DHEAS-nél nem számít a ciklus. De mivel mindet egyszerre veszik le, így számít. Ciklus 3. napján kell, illetve az ovu után 7 nappal. Normális, 28 napos ciklus esetén 21. napon.

LH-nál, FSH-nál, estridaolnál igen, kortizolnál a napszak számít (azt hiszem reggel szokták), 17-OH-proginál és DHEAS-nél nem számít a ciklus. De mivel mindet egyszerre veszik le, így számít. Ciklus 3. napján kell, illetve az ovu után 7 nappal. Normális, 28 napos ciklus esetén 21. napon.
A kérdező hozzászólása: És ha csak simán nézik? Vagyis azért lesz a vizsgálat, hogy baj e van a pajzsmirigyemmel?
A kérdező hozzászólása: A doki csak azt mondta, hogy menjek el a vizsgálatra, mivel december eleje ott nincs menzeszem. Most viszont pecsételõ vérzésem van már vagy 5 napja. Így nem tudom befolyásolja e az eredményt.
Egyik felsorolt hormon méréssel sem derül ki, hogy van-e vmi baj a pajzsmirigyeddel. Ahhoz THS-t, T3-at, T4-et kell nézni. Nyilván ha tövv hónapja nincs vérzésed, akkor nem tudsz a 3. napon menni. Ilyen esetben mindegy mikor mész.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A kérdező hozzászólása: Ja és ez a második closty mentes ciklusom.

Mitől fájhat a méhem a ciklusom 18. napján? 28 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: nekem a ciklusom 6-7 napján nyilal meg szurkál..nem tudom sztem ovud volt

nekem a ciklusom 6-7 napján nyilal meg szurkál..nem tudom sztem ovud volt
Késõbbre tolódott az ovulációd? Sokszor sugárzik odalent a fájdalom ide-oda, nem mindig pontosan tudni, hol is fáj. (Úgy értem méh és petefészek közel van egymáshoz)
A kérdező hozzászólása: igen, tudom csak PCOS vagyok, és elkezdtem inni a homes teákat és annyit már észrevettem, hogy nekem mikor elmúlik a mnesim rögtön fáj a mellem egyre jobban a, míg meg nem jön. Már lassan 2 hete elmúlt a mensim ésmég mindig nem fáj a cicim:DNagyon örülök ennek:D

Hormonvizsgálatra a ciklus hanyadik napján kell menni?

ha megjön annak a második napján kell menni?

Legjobb válasz: Mivel ugyis az orvosod adja a beutalot, igy o fogja megmondani, hogy neked a ciklus hanyadik napjan kell menni. Ez attol is fugg, hogy hany naposak a ciklusaid.

Mivel ugyis az orvosod adja a beutalot, igy o fogja megmondani, hogy neked a ciklus hanyadik napjan kell menni. Ez attol is fugg, hogy hany naposak a ciklusaid.
Mindenképpen akkor menj, amikor éppen nincs meg , ez az alapvizsgálat-gondolom neked is vérvételes, utána pedig megmondják, hogy kell-e ellenõrzõvizsgálat, meg azt is hogy mikor. Ha mensi után mész és nézik a serum vasat, az tuti alacsony lesz, de nem kell aggódni, itt a hormonok fontosak. A ciklus második felében, a peteérés után jelen va a sárgatesthormon magasan, egyébként lh, progeszteront néznek.
Szia! nem értek egyet a többi hozzászólóval. éppen ma voltam hormonvizsgálaton, azért mert nem jön meg szinte soha a mensim csak gyógyszerektõl, de ez ebben az esetben mindegy is. nah szóval én ma voltam és a doki kifejezett kérése volt, hogy a 3. és 5. nap között menjek. a vérvétel papíromra is ráírta, hogy ne felejtsem el! szóval én betartottam és egy hét mire kész lesz a vizsgálat! ha gondolod kedves kérdezõ, akkor meg is írom, hogy nekem mit kért a doki. mármint milyen vizsgálatokat!
a ciklus 3. napjan sokmindent meg tud nezni, de pl sargatesthormont nalam a 21.ciklusnapon neztek, mert ebböl lättäk, volt e az adott honapban peteeresen.

A ciklusom 20. és 26. napján barna folyásom volt (a 26. nap ma van. A ciklusom 14. napján voltunk együtt (ált.28 naposak pluszminusz 2-3nap. Az évek alatt volt így is, úgy is) megszakítással "védekeztünk". Lehetek terhes?

Soha nem volt még barna folyásom. Lehetséges, hogy a beágyazódás elején és végén is jelentkezik barna folyás? Közte egy hétig nem volt semmi. Volt már valakinek ilyen? Holnap akarok tesztet csinálni, de félek, még korai lesz.

Legjobb válasz: Lehet baba a dologban,de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet,ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Lehet baba a dologban, de nem 100%! Szóval 25-31 napos a ciklusod! A 32. napon csinálj egy tesztet, ha nem jön meg! Akkor már biztos mutat valamit! :)

Ha a ciklus 8ik napján történt egy kis szexbaleset, akkor lehetséges, hogy holnap, a ciklus 14ik napján a terhesteszt pozitív eredményt mutasson? Vagy még korai?

Legjobb válasz: Kizárt dolog. Nincs olyan teszt, ami ilyenkor kimutatja. Ha véletlen elõbb volt peteérésed, és megtörtént még az aktus napján a megtermékenyítés, akkor is 6-7 . napon kezdõdik el a beágyazódás. És onnan is még kell pár nap, mire megfelelõ szintet ér el a HCG. Legalább 14 napot várj, de inkább várd meg a következõ vérzést, és akkor tesztelj ha nem jön meg, vagy nem olyan mint szokott lenni. Mert ugye az sem biztos, hogy még aznap megtörténik a megtermékenyítés.

Kizárt dolog. Nincs olyan teszt, ami ilyenkor kimutatja. Ha véletlen elõbb volt peteérésed, és megtörtént még az aktus napján a megtermékenyítés, akkor is 6-7 . napon kezdõdik el a beágyazódás. És onnan is még kell pár nap, mire megfelelõ szintet ér el a HCG. Legalább 14 napot várj, de inkább várd meg a következõ vérzést, és akkor tesztelj ha nem jön meg, vagy nem olyan mint szokott lenni. Mert ugye az sem biztos, hogy még aznap megtörténik a megtermékenyítés.
minimum 14 napot kell várni a bizonyos aktus után a 10 napos tesztek nem az aktustól számítva 10 nap. De ilyenkor még könnyen mutathat fals negatívat, szóval ha utána mégse jön meg, vagy eltér a normálistól, akkor tesztelni kell újra
Nem mutatlya ki ha a 8dik napon baleset történt. Ez csak a baleset utáni 6dik naplya, kel eggy két hét mire kimutatlya. üdv: Schmitt Pál

Esett már valaki teherbe a ciklus 9. napján vagy legalábbis a ciklus elején?

Mikor jelentkeztek az els?, terhességre utaló jelek? És mik voltak azok?

Legjobb válasz: Nekem most a ciklusom 11. napján volt ovulációm, most vagyok a 10. dpo-n. Pár nap múlva kiderül, hogy sikerült-e, egyelõre érezgetek mindenfélét és remélem, hogy én leszek a válasz a kérdésedre. Majd írok kedden, hogy mi a helyzet!

Nekem most a ciklusom 11. napján volt ovulációm, most vagyok a 10. dpo-n. Pár nap múlva kiderül, hogy sikerült-e, egyelõre érezgetek mindenfélét és remélem, hogy én leszek a válasz a kérdésedre. Majd írok kedden, hogy mi a helyzet!
Nekem egyszer a 8. napon volt ovum. Rá 14 napra meg is jött a menszim. Ezért tudom, hogy akkor volt és a hõmet is mértem. Viszont akkor még megszakítással védekeztünk, úgy hogy nem lett baba. De simán összejöhet neked. :) )) Drukkolok!
Szia! Én tavaly ilyenkor a 16. napon estem teherbe, sajnos missed ab lett a vége 9 hetesen. Októberben viszont a 10. napon voltunk együtt, mondom semmi esély a terhességre, hisz elõtte a 16. napon jött össze, és most 30 hetes kismama vagyok. Úgyhogy bármi megtörténhet, remélem az lesz amit te szeretnél.
Ja az lemaradt, hogy mivel mi nem terveztük a babát, nem is figyelgettem magamat, úgyhogy semmi szokatlan tünetet nem vettem észre. Mielõtt meg kellett volna jönnie már elõtte kb. 5 nappal mindjárt megjön érzésem volt, de ennek sem tulajdonítottam nagy jelentõséget, mert máskor is jött már meg hamarabb. Aztán amikor már szerda volt, furcsáltam, hogy még mindig nem jön meg, mikor aznap kellett volna. Másnap vettem egy tesztet és pozitív lett. De akkor is egész nap fájdogált a hasam.
Elsõ vagyok. Ma reggel, a 11. dpon pozit teszteltem. Halvány rózsaszínes folyásom volt három napon át tegnap estig, kis pocigörccsel- de nem fájdalmas volt, inkább csak éreztem , hogy valami történik odabenn. A vérezgetés elõtti napig kb 3 napon át pokolian fájt a derekam. Semmi egyéb.
Hmm 12.dpo-n vagyok, bocsi :) Ja és keddre nem várom a mensit.

Peteérés a ciklus 4. napján, lehetséges?

a h?m menstruacio alatti negyedik naptol az átlagh? felé vándorol napok óta.lehet, hogy mensi alatt volt pé?ovus fajdalmat is tapasztaltam a ciklusom negyedik napjan.

Legjobb válasz: Igen! A fájdalom és a hõ is erre utal, ez túl sok közös vonás, véletlen egybeesésnek! A következõ, amit tehetsz, hogy a köv hónapban, a ciklus utolsó najától, a mensi 1.napján keresztül ovutesztelsz, amíg pozitív nem lesz! Ha a 4. napon van PÉ, akkor a mensi 1., 2., vagy 3.napján már pozi lesz az ovuteszt! Ha így van, akkor mensi alatt kell akcióznotok...!!

Igen! A fájdalom és a hõ is erre utal, ez túl sok közös vonás, véletlen egybeesésnek! A következõ, amit tehetsz, hogy a köv hónapban, a ciklus utolsó najától, a mensi 1.napján keresztül ovutesztelsz, amíg pozitív nem lesz! Ha a 4. napon van PÉ, akkor a mensi 1., 2., vagy 3.napján már pozi lesz az ovuteszt! Ha így van, akkor mensi alatt kell akcióznotok...!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!