Találatok a következő kifejezésre: A cigitől kell (3 db)

Az normális dolog hogy a cigitől szarnom kell?

Legjobb válasz: Az sem normális, hogy cigizel. Hülye vagy. Normális ember nem szivja azt a büdös szart. Szívd inkább a kémény füstjét!

Az sem normális, hogy cigizel. Hülye vagy. Normális ember nem szivja azt a büdös szart. Szívd inkább a kémény füstjét!
Az normális de az hogy a székel szó helyett a "szart" használod, na az már NEM!
Az nem normális, hogy cigizel!!!
Normális, fõleg kávéval, de amúgy is. :)
Egyébként a cigi ellazítja az izmokat, megnyugtat, valakinek tényleg szar lehet xd.
nem tudom pontosan de ha minden igaz akkor a cigi gyorsítja a bélmozgást, szóval szerintem ettõl lehet
Ha a seggeddel szívod, igen!
Nekem is ez volt és fõleg a reggeli, néha napközbeni elsõtõl szinte mindig :D
A nikotinnak lehet ilyen hatása, igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm egyes értelmes társaim hozzászólását.. :D nem az volt a kérdés hogy szerintetek cigizzek.e? :D
Nekem nem szarnom, hanem hánynom kell tõle, és ez nem normális, már ha azt vesszük alapul, hogy az osztálytársaim menõnek tartják magukat attól, hogy cigiznek.
Valószínûleg normális, ahogyan vannak emberek, akik a reggeli KV-tõl mennek nagydolgozni. Az anyósom nem tudott másként termelni, csak a reggeli cigi-KV-tól. Lehet habituáció is (rögzült szokás), de lehet, hogy a te tested így mûködik.
Nem tudom, hogy normális-e, de nekem is gyakran kell szarnom a cigitõl.
amikor cigiztem nekem is szarnom kellett tõle szóval neparázz meg amugy szokj le én 6 évet cigiztem megbántam most minden bajom vana vérnyomásommal pedig még csak 20 évs vagyok meg még sorolhatnám a betegségeim szoval tegyed lefele.

A cigitől miért kell kakilni?

Nem mindig persze, reggel általában igen. Ez miért van?

Legjobb válasz: Szerintem a nem dohányos ember is legalább minden reggel elmegy nagyvécézni, nem függ össze a dohányzással.

Szerintem a nem dohányos ember is legalább minden reggel elmegy nagyvécézni, nem függ össze a dohányzással.
Mert hiába van hozzászokva a szervezeted a cigihez, meg a nikotinhoz, egyúttal meg is akar szabadulni tõle, hiszen ez egy méreg. És hát hogyan tudna jobban, minthogy felgyirsítja az egész szervezeted mûködését, felmegy a vérnyomásod, a szíved hevesebben ver.
Ez nálam is így van reggelenként, legalábbis kb. 10-bõl 8 alkalommal :D És a környezetemben is tapasztalom, hogy ez majdnem mindenkinek ilyen érzést vált ki.Legalább nincsen szorulás :D XD
mert felgyorsítja az anyagcserét.
Igenis van összefüggésben mert én szinte mindig tapasztalom(kiv. mikor nem), és a körülöttem lévõ dohányosok is általában.
Mert a nikotin növeli a bélperisztaltikát(az az automatikus irányíthatatlan mozgás az emésztõrendszeredben, amitõl a kaja elõször a nyomrodba, majd a bélrendszeredbe kerül).
hát szerintem semmi összefüggése nincs a cigivel! nekem is van olyan mikor egyhelybe vagyok, akkor hirtelen kell reggel:S
Nekem anno amikor még buta fejjel cigiztam, mindig a Marlborotól kellett. Mástól nem. Amúgy nem tudom, mirét van, de én is észrevettem.
Mert ellazít.
Talán azért, mert felgyorsítja az anyagcserét, vagy valami ilyesmi. Fõleg, ha az enyhén hashajtó hatású kávéval fogyasztod, mint a legtöbben...
A kérdező hozzászólása: Igen, de ha felkelek még nem kell, és ha rágyújtok, akkor hirtelen nagyon kell.
Marlborotól nekem is gyakran kell.

S. O. S Terhes vagyok? 3 napja fáj a köldököm alatt, bal illetve jobb oldalt felváltva szúró érzés, nagyon sűrűn kell pisilnem, ma reggel kidobtam a taccsot a cigitől, délután a kajától volt hányingerem. Van remény?

Most nincs lehet?ségem tesztet venni csak a jöv?héten, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy összejött-e...Szerintetek?

Legjobb válasz: Én csak a nemvárt után tesztelnék, mert ha alacsony a hcg szint akkor lehet hogy teszt negatívat mutat.

Én csak a nemvárt után tesztelnék, mert ha alacsony a hcg szint akkor lehet hogy teszt negatívat mutat.
Már bocsi, de ha tényleg tervezett baba, akkor nem lehetsz ilyen idióta, hogy még mindig cigarettázol, már ne is haragudj.
Lehetséges, ha nem használtatok... akkor valószínû..Minél hamarabb vegyél tesztet vagy menj el a nõgyógyászodhoz!
A kérdező hozzászólása: Nem beképzelem a tüneteket, és nem vagyok rágörcsölve se a témára, hogy testi jelek után kutassak, mint ahogy más tenné, én csak várom a babám, és igaza van annak aki azt írta, hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával, és a kérdésemre adjanak választ ne pedig kritizáljanak...Köszönöm az eddigi váaszokat
8 nappal az esedékes menzesz elõtt csak akkor lehetnek terhességi tüneteid, ha korábban fogant. normál esetben még csak mostanság kezd beágyazódni. Szóval én korainak tartom ezeket a tüneteket.
Hát ha jövõhét vasárnap kellene megjönnie, akkor szinte kizárt, hogy már most ezek a tünetek a babától legyenek! Szerintem inkább beképzeled!
Mindenki foglalkozzon a maga dolgával, és a feltett kérdéssel!!!! Am én mindkét gyerkõccel cigiztem, mégis makk egészségesek!!!
A láncdohányzás teljesen más tészta, akkor indokolt. De ha le tudod tenni, akkor lehetõleg ne cigizz, mert az az egy szál is sok a babának...a székrekedésre kitaláltak már mást, egyél egy nagy kanál szilvalekvárt tuti beindulsz tõle.
A kérdező hozzászólása: Anyum velem meg bátyámmal végig cigizett, az orvos mondta hogy ne haggya abba mert többet árt a babának ha abba haggya mint hogy szívja, mert láncdohányos volt, és két egészséges gyermeket szült azaz minket.
A kérdező hozzászólása: Nem haragszok meg, de nekem reggel a kávéhoz szükséges hogy el tudjam végezni a nagy dolgom, mert ha nincs meg a reggeli a cigi akkor nem is tudok, egy szálat szívok el egy nap szerintem az nem sok.
A kérdező hozzászólása: Akkor megvárom a nemvárt utáni napot, de addig is az a bizonytalanság, addig még 8 nap, hogy fogom ki bírni
A kérdező hozzászólása: Jövõhét vasárnap kell megjönnie amugy tervezett baba
Van remény, én is ugyanígy voltam a terhességem elején. Mensid kimaradt?
A kérdező hozzászólása: 11/13 Miért lenne kizárt? Nem hallottál még olyanról, hogy menstruáció alatt fogant baba?Nézz utána inkább, és nem leszel tudatlan...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!