Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, megmondja a frankót (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet 56 lapos cigánykártyát venni?

Rákerestem a neten,de mindenhol csak 36 lapos van.

5

Hogy működik a Miomancia?

Aki érdemben tud segíteni a miomancia témakörét illet?en, vagy tud ajánlani olyan olvasmányt, amiben részletesebben olvashatok róla, kérem írja meg nekem, mert nagy segítség lenne! (rágcsálók viselkedéséb?l való jóslás)

2

Melyik tételt fogom húzni a szóbeli érettségin?

Valaki tudna ajánlani egy olyan programot(neten),ahova be kell írni számokat,majd én megnyomok egy gombot és kisorsol egy számot?

18

Hogy lehet fejleszteni az álomléti jövőbelátó képességet?

3

Van ilyen oldal ahol szül. Dátum szerint jósolnak nekem ingyen?

3

Lehet-e hinni a tenyérjóslásnak?

6

Jósok, látók médiumok! Mik a jövőheti lottószámok? :D

6

A páromnak azt jósolták, hogy fiatalon özvegy lesz. De nekem meg azt, hogy mivel 2 életvonalam van, valaki vigyáz rám fentről és szerencsés életem lesz. Most akkor mi van?

13

Manapság szokás-e még majom székeltből jósoltatni falun?

Öregapám sokat mesélt kiskoromban ezzel a témával kapcsolatban, érdekelne hogy él-e még ez a hagyomány.

10

Elhiszitek, bevált valakinek?

Arra lennék kíváncsi hogy ha voltál jósnál bejött e amit mondott és mikor?Ha nem hisztek benne akkor miért nem?

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!