Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, megmondja a frankót (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A keresztény hit szerint bűn, ha jósoltatunk magunknak, ugye?

Kíváncsi vagyok egy dologra a jövőt illetően,de úgy tudom,ha katolikus keresztény vagyok,akkor "nem szabad" jósoltatni:S

25

Ha szerelmi jóslásban együtt áll az Univerzum az Akasztott emberrel és az Egyensúlyozással az mit jelent?

Köszönöm a segítséget!

1

Valaki segítene nekem?

Párkapcsolat területén mire lehet számítani a jövőben egyedülállóknak ha az Egyensúlyozás és arra a Bolond lapot húzta ki. Konkrét személyre történt a kérdezés!

Köszönöm előre is a válaszokat, és kérem, hogy a témában jártas emberek válaszoljanak :)

2

Mit szólsz Alexander mágus Lottó szelvény mágiájához?

tegnap a TV2-esen mondta Alexander máhus, hogy nyugaton sorra nyertek emberek Lotó 5-eseket és utána véletlen kiderült, hogy szelvény mágiát használtak és így bevonzották a Lottó 5-est. Elmonta Alexander, hogy magyarországon Isten Õtet jelőlte ki, hogy közvetítse ezt a szelvénymágiát.

Lehetséges ? Neked bejött, nyíertél már így? Kipróbálod? Mit szólsz?

13

Van esély arra, hogy egyszer végre igazán boldog legyek?

Sosem éreztem magam túlzottan boldognak.. Szégyellem, de szerintem csak akkor érezném jól magam ha gazdagok lennénk..Sajnos a mai világban szinte csak a pénz számít. Sokkal többen elfogadnak ha van pénzed jól öltözködsz és jó cuccaid vannak. Én is ilyenre vágyom. Kérlek segítsetek küldjetek pozitív energiákat bármit csak jussak pénzhez vagy nyerjek már végre a lottón. Boldogtalan vagyok de lehet már a pénz sem segít...

10

Ha valóban létezik jóslás, akkor ez miért nem történik meg?

A jósok miért nem jósolják meg maguknak a lottó számokat? Vagy ha annyira élesen nem látnak a jövőbe, akkor is előre láthatnák a nagy katasztrófákat, szólhatnának előtte. Ilyen miért nincs soha, ezeket a tényeket mérlegelve, miért hisz bárki is a jóslásban?

9

Mostanában sok álmom van, amik eseményekről szólnak. Az álom utáni napon pedig valamennyi megtörténik a valóságban is! Mit tegyek?

Ha azt mondod ,hazudok ,húzz el!

4

Valaki jósolni? Hány évig fogok élni? Milyen életem lesz?

gondolom ez a kategoria erre valo vagy nem? akkor josoltok nekem?

10

Tétel húzásának bevonzása? Tényleg működik?

Hétfőn fogok érettségizni mindenből. Hogyan tudnám bevonzani azokat a tételeket, amelyiket húzni szeretném?
Nagyon félek. Tőletek kérdezem... legyek bátor és már ne tanuljak (csak nézzem át őket) vagy inkább újra vessem bele magam?
(Amit húzni szeretnék már tudom).

18 éves lány

8

Hanyadik tételt fogom húzni?

Másnál láttam az ötletet, úgyhogy gondoltam, én is megkérdezem.
1-24-ig vannak a tételek.
25.-én fogok menni 12 órára.
13-an leszünk vizsgázók.
Amelyik tételeket mondjátok, azokat még egyszer átnézem. :D

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!