Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, megmondja a frankót (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Számmisztikával kapcs segítene valaki?

Nagyon érdekel a számmisztika..s szeretnék elemzést csináltatni magamnak, azonban amint hallotam drága..és sajnos nem tudok erre pénzt szánni. Valaki tudna segíteni abban hogy ez megoldható legyen pénzköltés nélkül valamilyen módon?

2

Melyik az a rúna, melyet ha feldobunk és leesik vagy igen -el vagy nem -el válaszol?

Mint a csillagpor c. filmben . Ha jól tudom ez a boszorkányrúna de az inkább jóslásra való.

6

Mibol lehet megjosolni, hogy hany gyerekem lesz?

13

Mindkét tenyerem életvonalán van egy elég nagy szakadás. Mit jelenthet ez?

11

Félnétek hogy mit mond egy jós a jövőre nézve?

Születésnapomra kaptam ajándékba, ill. kett? közül ezt választottam, édesanyámtól. Egy nagyon híres, elismert jós Mo-n és ami fontosabb h anyu is volt már nála és nagyon durván beteljesültek a dolgok amiket mondott. Rettent? káosz az életem, válás közepette vagyok, van egy kisfiam és valahogy minden olyan bizonytalan. Most egyszer?en elkezdtem félni, bár a hölgy nem mond annyira végzetes dolgokat.....teszem azt örökre egyedül maradsz, de mégis félek. Ti félnétek?, én úgy vagyok vele ha már mond valamit, ami segít, akkor már megérte, de ha rossz hírt mond?

4

Valakinek nincs josnöje? Aki tényleg az igazat mondta, szükségem lenne rá nagyon¢!

12

Ez igaz? :S (lentebb)

http://lmv.hu/node/4999

33

A tv-ben futó astrocenter műsor másabb, minta többi?

Úgy veszem észre, hogy jókat mondanak és nagyon segít?készek.

5

Hogyan tudnék megtanulni jósolni? Mindeféle jóslást? Tudni mi a karma? Csakra. Stb?

11

Elküldenéd a fehérvári josno telcsiszámát meg a cimét?

[email protected]

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!