Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, megmondja a (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szofril jósnővel jósoltatott már valaki magának?

8

Mit jósolnál ebből?

Laura 26

7

Mitcsináljak hogy hosszab ideig birjam? Töbi lent!

hát azvan h mindig nagyon hamar elmegyek hogy tudom megcsinálni h tovább birjam? :/:S

5

Segítségkérés, de kitől?

Sziasztok! A közelmúltban történt velem egy dolog, ami eléggé zavar már napok óta. Tud valaki olyan szakembert, aki valójában megtudja mondani egy kérdésemre a pontos választ lehet?leg ingyen segít? szándékkal!

10

Ha böjtölök valakire, azt előbb-utóbb betegség vagy szerencsétlenség éri a közeljövőben?

9

Napról-napra egyre több szerencsétlenség ér minket, úgy érzem megátkoztak minket. Jósnő levenné rólunk az átkot telefonon keresztül is?

Vidéken élünk,nem tudok a közelben jósn?r?l,viszont már megelégeltem ezt a sok kínt,szenvedést,amit napról-napra fiatal házasként férjemmel át kell éljünk. Valaki a napokban hívta fel rá a figyelmemet,hogy nyilván megátkoztak...

16

Hogyan kell átkozódni, egyáltalán hat valakire?

40

Hogy csinálják azt a neten keresztül, hogy gondolok egy számra és utána azt a számot dobja ki a gép amire gondoltam?

Akármilyen számot gondolok ki mindig megfejtei,de ez lehetetlen vagy mégsem??

11

A lakhelyetek közelében ismertek olyat, aki boszorkány, furcsa ember és zárkózott?

Gondolom hogy a boszorkányok, inkább a községekben lakni és az emberek tartanak t?le, teljesen kizárják.

4

Hogy tudok, vagy kell rontást ráküldeni valakire?

Most ne oktasson ki senki a Tízparancsolatról!-)

107

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!