Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, megmondja a (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A TV-2-n vetített telejósda című műsorban a műsorvezető ill. a "mester" miért néz ki mindig jobb oldalra? Ott van nekik a súgófal? Vagy az időt nézik, hogy végre mikor jár le a műsoridő?

Elég cikisek. Ha már csalnak és meglopják a népet, akkor azt hihet?en tegyék..

3

Ki tud kártyából jósolni pár kérdésre választ?

3

Bárkiből lehet jós?

Félreértések elkerülése végett: nem akarok jós lenni és nem is hiszek a jóslásban.

7

Klaudia Mesterjósnál járt már valaki?

És ha igen mi a véleményed róla?Szeretnék hozzá majd elmenni,de azért elötte jó lenne egy kis infó.:)Olyan írjon légyszives aki tényleg járt már nála!

17

Van olyan étel ami növeli a jósképességeim?

Csak mert nem mindig sikerül eltalálnom az emberek születési dátumát meg hogy mi fog velük történni holnap és hátha stígtene valami ételféle vagyi tal

19

Mégse támadják meg az Olimpia alatt a földet?

Lehet, hogy a földönkívülieknél más id?számítás van?

12

Szarvason van jósnő?

1

Ti hisztek a tv jóslós hülyeségekben? Pl nevedet bekell mondani meg az életkort és akkor ez a műsor neve: "PÉNZBEVONZÓ FORTUNA RITUÁLÉ" 1000-10000-100000x szorzók. Ebben mi az igazság?

9

Megtudnátok nekem mondani hova tünt István az EZO. TV-ről?

6

Megbízható Tenyérjós győr vagy veszprém megyében?

ha tud valaki létszi írja meg nekem.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!