Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, megmondja (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki tud nekem jósolni cigánykártyából?

9

Cigánykártyában a lehetséges jövőbeli események bekövetkezésének körülbelüli idejét milyen lapok mutatják és hogyan?

Most tanulgatom a kártyavetést, és egész jól megy. De arra még nem sikerült rájönnöm, hogy ha valakit pl az érdekel, hogy "mikor fogok elköltözni" vagy "mikor lesz új munkahelyem", stb. ezt milyen lapok mutatják meg, és nagyjából hogyan lehet az időintervallumra következtetni.
Fontos lenne, köszi előre is.

6

Akinek már jósoltak kártyából, és nagyrészt be is váltak a dolgok, hogyan csinálták? Ki választotta ki a lapokat?

Úgy értem, hogy a jós keverte a kártyát és húzta ki a lapokat, vagy nektek kellett megkeverni a paklit, esetleg húzni és emelni is?

5

Mit jelenthet az özvegyember és a szívkirály együttállása a kártyavetésnél (cigánykártyáról van szó)?

A kérdésem az volt egy jó ismerősömmel kapcsolatban:

Vonzódik-e hozzám?

Kérdés lapja: Házasság

Válaszlapok: Üzenet, Gondolat, Veszteség, Özvegyember, Szívkirály (ez a két lap kiemelt szerepet játszik!) és végül a Lelkész

Nagyon félek, hogy beigazolódik a gyanúm, és akkor gondban leszek, mert az ismerősöm katolikus pap...

14

Ezt a lapkombinációt a cigánykártyában hogyan kell értelmezni?

Egy ismerősöm jelenlegi kapcsolatának jövőjére vagyok kíváncsi.
A hét húzott lap sorrendben: örvendezés - levél - szomorúság - betegség - utazás - halál - tolvaj
A halál kártyára húztam 3 további értelmező lapot, ezek kevés pénz - üzenet - szerelem.
A tolvaj kártyára szintén, ezek házasság - katonatiszt - bosszúság.

Én ebből arra tippelek, hogy a kezdeti boldogság után hamar véget ér a dolog, a szerelem meghal, valaki ellopja a nő szívét. Jól gondolom, vagy teljesen fals jelentést magyarázok az egészbe csak azért, mert én ezt akarom látni a lapokban?

2

Ha minden bejött, amit a jósnő a múltamról és a jelenemről elmondott, akkor amit a jövőre nézve jósolt, azt készpénznek kell vennem?

Tegnap voltam nála, cigánykártyából jósolt. Minden bejött, amit a jelenlegi helyzetemről elmondott. Sőt, a múltam olyan részleteit, mint pl hogy volt egy súlyos sérülésem idén januárban. És én semmit sem mondtam neki előzőleg magamról, telefonon jelentkeztem be, de még a nevemet se árultam el. És ott a helyszínen se kérdezett semmit, kirakta a kártyát és sorolta az információkat.

Az egyes lapok jelentéseit én is ismerem, csak összeolvasni nem tudom őket. A jövőmről annyit mondott, hogy nagy valószínűséggel hamarosan meg fogok halni, mert rengeteg bennem a negatív energia. (ez a része igaz is sajnos)
Eléggé beparáztam, mivel tényleg többször is kijött egymás mellett a szerencsétlenség, halál és a levél lap. Szerintetek?

11

Jósok, látók, stb. , ha mondok egy születési évet, akkor jósoltok nekem?

12

Van értelem saját kézzel készített kártyákból jósolni?

Ha igen mire figyeljek oda ?

11

Jártatok már jósnál? Mi történik amikor csak ketten vagytok a szobában?

Még sosem voltam, de kíváncsi lennék,ő beszél,vagy megengedi,hogy kérdezz? Kártyából,tenyérből,miképpen jósol? Kb.mennyi időbe telik? Megengedi, hogy kérdezz tőle?
Ha kíváncsi vagy arra,hogy x és y kapcsolata milyen, mert te szerelmes vagy x-be, arra is választ tud nyújtani, kellenek neki képek,hogy tudd megmutatni kiről van szó?
És a jósnők értenek máshoz is, mármint talizmán készítéshez, hogy jobb anyagi sorsod legyen, rádtaláljon a szerelem, szeressen beléd az akire vágysz, stb.?
Sok buta kérdés, de kíváncs lennék a tapasztalataitokra.

4

Monoron, es kornyeken van egy megbizhato tenyer, kartya jos?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!