Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ismer valaki egy megbízható jóst / jósnőt Tolna megyében? Pl: Szekszárd?

8

Ha jósnőhöz megyek muszáj kérdéseket feltennem?

vagy csak kiveti kártyából mire számithatok?valami személyeset kell mondanom magamról?

3

Budapesten tud ajánlani valaki megbízható jóst vagy látót?

Tapasztalatok érdekelnek, hogy kinek jött be, amit jósolt az illet?... Mindenképpen budapesti kéne.

14

Sorselemzőnél voltál, akit tudsz ajánlani? Miért ajánlod őt?

2

Talán nem kellene hinnem az ilyesmikben?

Az el?bb jósoltattam magamnak facebook-on és az jött ki, hogy ha szingli vagyok, akkor nyáron rámtalál a szerelem. Én ebben hiszek, bár lehet, hogy rosszul teszem, mert már számtalan alkalommal írt ilyesmit horoszkóp stb, mégse lett semmi. De ami mort más, hogy kb egy hete találkoztam valakivel, aki talán be is tudná tölteni ezt a szerepet, csak egy gond van vele, hogy 6 évvel fiatalabb nálam. Ez így, hogy én 2o éves lány vagyok, nekem kicsit sok... Remélem, nem rá gondolt a facebook-jósn? :))

5

Miért nem jutnak börtönbe a kuruzslók és akik csak hamis ígéreteket adnak a szerencsétlen "hívöknek"?

nincs egy felelös intézet?

16

Hogy zajlik a cigánykártyából jóslás?

Én teszek fel kérdéseket a kártyavet?nek,és ? megmondja a választ a kártyákból,vagy csak kiteríti a lapokat,és elmondja,mit olvas ki bel?lük?

6

Jósoltak már olyat neked, ami bejött? Mi volt az?

5

Meddig tart ez a kánikula?

vALAMI NAGY JÓS SEGÍTSÉGÉT KÉREM ! Meddig tart ez az embertelen meleg ?

7

Vegul osszejovok azzal a fiuval, akibe szerelmes vagyok?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!