Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megbízható jós Budapesten?

21

Mi lesz a Portugal vs. Espania meccs eredménye?

Jósold meg ? Sztema spanyolok gy?znek.

5

Hogy jósolam meg hogy lessz-e férjem?

szeretném megjósolni hogy lessz-e férjem /ki lessz a férjem!

10

Jósolt itt valakinek Zsuzsi?

Régebben jósolt itt egy lány, többször is irtunk egymásnak, mindig bejött, amit irt. Most elveszitettem a fonalat. Azt mondta Zsuzsinak hivják. Ha olvasod, vagy valaki tud róla irjatok!

4

14 évesen hogy jósoljak segédeszköz nélkül?

Jóslás

11

Mennyi ideig leszünk együtt a barátommal? Csak mondj egy időtartamot, ami legelőször eszedbe jut!

10

Mik lesznek az ötöslottó jövőheti nyerőszámai?

jósn?k válaszát várom

11

Mit jelentenek a Hold-dombon futó erőteljes vízszintes vonalak?

2

Szerintetek mi fog tortenni 2013-ban?

Aki tud valamit 2104-rol az is irhat

23

Jósok miért nem járnak tippmixelni?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!