Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti milyen gyakran jósoltok magatoknak?

Főleg kártyajóslásra (symbolon, cigánykártya) és ingára gondolok. Ti milyen gyakran használjátok ezeket?
Előre is köszönöm a válaszokat!

11

Mi lesz a leendőm keresztneve?

Tudtok ilyen oldalt mondani?Csak kiváncsi vagyok mi jönne ki,milyen betűvel kezdődik

10

Volt már valaki a jósnőnél gyál fele?

Állitolag nagyon tud

3

Vettem Tarot kártyát. Olvasgattam a könyvet. Mit ajánlanátok, hogyan kezdem el a jóslást, melyik a legkönnyebb módszer, amivel jól lehet gyakorolni? A kártyát hogyan avassam fel?

5

Régen miért a cigány asszonyok mestersége volt a jóslás?

Azt mondják, értettek is hozzá.

15

Mit jelent az, hogy "föntről irányítják az életem"? Minden okkal történik körülöttem? Jósnő barátnőm mondta, különböző kérdéseimre.

4

Hol lehet megnézni, hogy az EZO TV-nek milyen nézettsége volt?

3

Jó volna, ha jóslással tudnék foglalkozni. Ki is néztem egy iskolát. De a családom fél, hogy ezzel a foglalkozással még csak minimálbért se keresném meg. Mit gondoltok?

Sokan azt mondják, hogy munka mellett csinálják, de én szeretném ha ez lehetne a hivatásom.
Véleményeket, tapasztalatokat várok.

3

Kutya kakiba léptem, mit jelent? (elég méretes kaki volt ) :- (

:'(

12

Mi a véleményetek, az Illuminátusokról?

33

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!