Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg jó, (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ajánlanátok olyan jósnőt, aki megjósolna az ötöslottó nyerőszámai közül 4-et?

25

Ingázáshoz jó arany, saját horoszkópunkal elátott medálos nyaklánc is?

13

Nyíregyházán ismertek jó jósnőt?

Hallottam Ica nénir?l, róla mi a véleményetek?

4

Miért hisznek emberek a jósoknak?

Mennyi buta ember él még manapság, aki oda hordja a pénzét a jósokhoz?
Régen üldözték is ?ket, de a rendszerváltás óta még jobban butul ez a nép? Miért végzünk iskolát?
Felmerült bennem még jobban a napokban, hogy most miért nincs jelentkez? aki megjósolta volna a japán katasztrófát? Ébreszt?!!! Ezen nem gondolkodott el senki?

10

Müller Rózsa jóskártyája kinek van? Hol lehet venni?

Mennyibe kerül? Esetleg akinek van és nemkell átvenném!

5

Milyen honalpon találhatok információkat/képeket a tarott kártyákról és jelentéseikről?

2

Tenyérelemzésben mit jelent, ha pl. a nap-domb és a szaturnusz-domb nem a megfelelő ujjak alatt helyezkedik el, hanem közöttük, és egyetlen dombot alkot?

És úgy álalánosságban mit jelent, ha két domb "egyben?"?

7

Szerintetek is világvége lesz 2012 december 21. -én?

60

Számmisztikailag, milyen jellemzés illik az 1967. 07. 02. án született férfira?

Csak az írjon, aki tényleg ért hozzá,légyszi!

1

Valamikor csak nevettem rajta, ma már bosszankodom a rém hír terjesztőkön és még ezoterikus mázzal is bevonja. Ugye nem dőlsz be ilyeneknek, vagy igen?

"Kedves Mindenki!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!