Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elmejek jósnőhöz? Szerintetek érdemes lenne?

Elég sok rossz dolog ért kevesebb,mint 2 és fél hónap alatt,sokan azt mondják,hogy elátkozott valaki,ezért egy barátn?m azt tanácsolta,menjek jósn?höz.Én ett?l tartok egy kicsit,mert mi lesz,ha a jós is további rossz dolgokat fog mondani.Egy jós meg tudná mondani,hogy el vagyok-e átkozva?

8

Kecskeméten jó jósnőt ismertek?

6

Van Komárom környékén jós vagy jósnő?

4

Ha valaki jós akar lenni ahhoz csak el kell végezni valami sz*r tanfolyamot és mehet is az rtl klubra sóherkedni és lopni a sok nyugger pénzét?

9

Miért van az, hogy az összes szültési dátumra épülő karrier-jóslás olyan munkát mond nekem, amit eszem ágában sincs csinálni?

3

Mennyire pontos a cigány kártya jóslás?

Nektek mennyire volt igaz? Vélemények?

13

Érdemes elmenni egy látnokhoz ha valami érdekel bennünket a múltbol?

6

Hogy tudom elérni Erika (11. ker) jósnőt?

Telefon, cím, tapasztalat?

4

A tv-s jóslásról mi a véleményetek?

20

Valamilyen jó honlap, ahol lehet JÓSOLNI magamnak, és tobbnyire be is válik a jóslat?

...jó lenne ha valaki tudna ilyet mondani, foleg olyat amelyik igaz és tobbnyire be is válik a jóslat! Koszii :)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!