Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelenthet ez a jelenség, többi lent nagyon érdekes?

A anyámék elmentek a mamámékhoz és senki nem volt otthon csak a mamám férje aki nem az igazi papám. Anyám kért egy kávét a Nem igazi papámtól és hát adott is neki kávét. Utána pedig anyám bement konyhával szemben lév? szobába, és ott nem egyb?l de leesett a kristály csillár.

9

Valaki, Miskolcon jósnőt ajánlani?

Sziasztok.

16

Nosztredámusz megjósolta a vörösiszap katasztrófát?

19

Rontáslevétel. Mi tegyek?

Arról lenne szó,h hát elég rosszul alakulnak a dolgok.Kicsit hosszu lenne leirni mi is.

8

Mi a véleményed akármelyik nap kitörhet a 3. VH egy jóslat szerint?

Vanga szerint a Jövö:2010-t?l 2100-ig!

10

Ez mi lehet nagyon érdekes :S?

Tegnap este pénteken ( kimentem egy pohár vízért ,(fél literes pohár.) vissza ültem a géphez megittam nem maradt benne semmi, 1-2 perc után akartam inni és volt benne kb. 1 dl ? jó , nem zavart azt hittem hogy nem ittam meg 5 perc után tele volt :O nem hittem a szememnek. kiöntöttem a vizet a lefojóba nem maradt benne semmi vissza tettem a poharat a helyére. 1 óra múlva felkeltem a gép el?l és lefeküdtem aludni. (szüleim meg tesóm már aludtak) megszomjaztam kimentem a konyhába és a pohár csurig volt vízzel . de nem mehetett bele víz( se a vízvezetékek , nem csöpögnek) nem volt a konyhába senki . se a házba (csak a szüleim meg a tesóm megnéztem ?ket, már aludtak,) elég érdekes , a vizet megittam. reggelre minden pohár tele volt vízzel majd mg ?rültem pedig én keltem fel leghamarabb. (lehet köze van hogy csütörtök este ezt mondogattam magamba : vizet szeretnék,vizet szeretnék ( bocsi ha rossz kategória nem tudtam jobbra tenni :)

16

Megbízható jóst ajánljatok nekem (ha van ilyen) zala vagy esteleg veszprém megyében? Tudom butaság sokak szerint de megpróbálnám!

2

Volt-e valaki a görcsönyi jósnőnél? Milyen tapasztalatai vannak? Mennyire jött be, amit jósolt?

2

Jósoltatott már valaki a Pax tv-n a Gabival?

Bejött neki amit mondott?

16

Az ouijában mi a hatásosabb? Ha poharat vagy ha panchettét használok?

Egyébként meg hogy kell kiejteni?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!