Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan Budapesten ügyködő jóst, jósnőt, aki nem dolgozik túl drágán és a jóslatai másnál már beválltak? Köszi: Nóra

21

Melyik az a joskartatipus (ciganykartya stb) amelyikben benne van a roka lap?

10

Mit jelent ez? Aki ert a tenyerjoslashoz az segitene nekem?

A bal kezemen a fej vonal erosen meg van szakadva. Ez alatt azt ertem h megszakad es fel centivel lennebb fojtatodik.

2

Kézjóslás, na de hogyan!?

Ha jól tudom, akkor a bal kezünkön lév? egyik vonalból meg lehet állapítani az élethosszunkat. De azt is hallottam, hogy a jobb-ból? Most akkor melyik?

3

Spermából jóslás. Hogyan?

Akkor, hogy is megy ez pontosan?

8

Cigánykártya vetéskor hirtelen lehül a kezem. Előfordul, hogy ha másnak vetek kártyát ő is ezt érzi. Mitől lehet ez?

20

A kisfiam tenyerében az életvonal elindul, majd annak a középső részénél kettéválik. Ami elindul életvonal, az rövid, az elágazott része pedig leér a csuklójáig. Mindkettő határozott, törés nélküli. Ez mit jelent?

13

Az előfordulhat, hogy beteljesülnek a jóslatok, csak később, mint amikorra a jós mondja?

Az anyám n?vérei néhány évente elmennek egy jósn?höz, akir?l úgy tartják, hogy valóban a jöv?be lát.

9

Az előbb kezet mostam, és a csap tetején Koreai-félsziget alakú párafolt jelent meg. Ez jelentheti azt, hogy a két Korea hamarosan egyesülni fog?

15

Van valaki aki jósoltatott már telefonon a tévés jósok közül magának és bejött?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!