Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten (valódi) jósnőt tudnátok ajánlani?

Olyan jósnőt keresek, aki valóban az és nem csak állítja magáról. Első sorban olyanok válaszát várom, akik voltak is jósnőnél és amit megjósolt, az úgy is lett.Köszönöm

4

Veletek történt már olyan, hogy egy lottószámot sugalltak nektek?

Most hétvégén néztük a párommal a hatoslottó-sorsolást és állandóan az a sugallat jött, hogy 36-os, 36-os!!! Ezt hangosan is többször kimondtam és az utolsó kihúzott szám tényleg a 36-os lett!!! Egy kicsit hátborzongató...
Vélemények???

13

Győrben megbízható jós/jósnő vagy látó?

tudna esetleg valaki ajánlani? címmel, telefonszámmal?

3

Pötyi josnöt ismeritek Bp-en? Mi van vele?

Szilagyi Pötyi a neve, elvileg kb 80 eves, de sokkal fiatalabbnak nezett ki mindig a koranal. Sztem egy nagyon kedves, aranyos hölgy. Erdekelne, hogy van.

17

Ismertek megbízható jósnőt Budapesten?

43

Veszprém megye környékén keresek jósnőt Tud esetleg valaki?

1

Mit jelentenek cigánykártyában ezek a lapok egymás mellett: katonatiszt-szerető, szerelmes nő-hűség, szerelem-pap?

8

Veszélyes jósnőhöz menni?

Van hátul ütője? megátkozhat??

11

Hogy-hogy beválnak a jóslataim?

Több, mint 1 éve számos dolgot meg tudok jósolni. Olyan furcsa az egész, 1 hónap múlva meg is valósul. Persze nem minden válik be amire gondolok, de számos dolog! Már anyukámnak is jósoltam és egy hónapra rá az történt. Megjósoltam, hogy a testvérem is el fog költözni. Ez mégis, hogy lehet?

9

Mi a jó egyes embereknek abban, hogy feleslegesen hülye világvége-elméleteket gyártanak?

Pl itt ez a cikk

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!