Találatok a következő kifejezésre: A cigánykártya tényleg (1 db)

nem baszki
Nekem már 3-4 éve van cigánykártyám! És nekem többnyire be szokott jönni, itthon is szoktam anyuéknak jósolni: 2 éve pl megjósoltam h a el fogják lopni a pénzt, vagy legalábbis veszteségre számíthatnak. Rá kb2 hétre át is vágták apámat, nem 1-2 ezer Ftval... És szoktam jósoli anyagi ügyekben nekik, többnyire bejön. Az iskolába is régebben szoktam, mert egyik barátnõm szokta kérni h jósoljak neki(neki szerelmi ügyekben), és azóta is szokta kérni, hogy jósoljak. De iskolába már egy ideje nem szoktam vinni a kértyát, mert akkor a 3/4 osztály ott nyaggat, h jósoljak... Nem mindig jön be, de az esetek többségében igen. De ez sztem azon is múlik, h komolyan veszed e vagy nem.
A cigánykártyánál az a helyzet, hogy szinte minden fel van sorolva: szeretõ, pénz, tolvaj, féltékenység stb. Bele lehet magyarázni bármit. Aki valóban tud jósólni, mert képessége van hozzá, az cigánykártyából is tud olvasni, és megmondja az igazat. Egyébként csak szórakoztathatod vele magadat! :)
édasanyám 10-15 éve jósol cigánykártyából és mindig bejött amit dobott.
Én és az Édesanyám ugyanúgy jósolunk cigánykártyából. És 85-90% be is jött.Sajnos családtag elvesztése is megvalósult. Viszont kisbaba születése, sok pénz is bevált. szóval mi hiszünk benne :)
Jáj dikk more he há hogyne mondaná meg a tutit, tee, rapló, hát nyájam ki a buládat, a te$vírek szerinted kamuznak, mi?!!!?!??????!!!!!!444négynégy444!!!!
Õk mindig hazudnak:P

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek az ezo tv 2 jósáról? Név szerint Darabariról, és Katalinról?

azok kíméljenek akik azt írják h lehúzás az egész,meg pénzkidobás,meg h.ülye aki az ilyeneknek bed?l.ezeket a szövegeket már ismerem.azok írjanak aki már jósoltatott velük.és mi a tapasztalat?

13

Mi a véleményetek a 06 90-es jóslásokról?

6

Nem hiszek a joslasban, de beteljesedett. Szerintetek van benne valami, vagy csupa veletlen az egesz?

A csaladom es nem sem hiszek a joslasban, de amit ide leirok, az igaz tortenet: apummal tortent az egesz, kb.30 evvel ezelott: akkoriban meg notlen volt es mar 34 evet is betoltotte. A Fekete tenger partjan sutkerezett amikor egy cigany joslono megjosolta neki hogy az elkovetkezo egy evben nosulni fog, 4 gyereke lesz es az edesanyjat is hamarosan elveszti. Igy is tortent, egy even belul meghajt az edesanyja, megnosult es 4 gyereke szuletett. Ez az egesz joslat csak akkor jutott eszebe, amikor tenyleg beteljesedett...o meselte el nekunk.

7

Ha március 14. -én és 15. -én betegállományban vagyok, akkor mit kell ledolgoznom március 19. -én szombaton? Mert ugye a hétfő nem ünnepnap, azt le kell dolgozni. A táppénzt mindenképp megkapom, ergo akkor szombaton ingyen dolgozok?

Ha tud valaki segítsen már, mert van aki azt mondja be kell menni valaki azt mondja, hogy nem kell.

4

Milyen vagyok én? Ez a kérdésem. Szerintem ez egy jó játék is egyben. Szabályok lejjebb.

Tehát lehet jósolni kártyából, van intuíció-t használni. Bármi ami eszedbe jut. Tulajdonság, szerelmi élet, rólam adatok, kör, keresztnév, az ország melyik részén lakhatok. Ami eszedbe jut. A végén majd összesítek, ha lesznek jó válaszok. Ezt tele is lehet offolni, de én tényleg kíváncsi vagyok, mennyire m?ködnek egyeseknek megérzései... :) Ha valami segítség kell megírom.

32

Elmentem egyszer egy jóshoz. Amikor becsengettem, kiszólt, hogy "Ki az? " Szerintetek ez normális dolog?

13

Egy ismerősöm azt jósolta, hogy ismét esős évünk lesz. Az mondta, hogy az "ökrök, és a lovak az egész országban állva isznak majd". Szerintetek ez igaz lehet?

5

Már 2 éve, hogy nem igazán mennek a dolgaim . Sőt a családomnak sem. /édesanyám daganatos beteg/ Úgy érzem valaki rosszat küldött nekünk . Létezik?

7

Segitenétek? Régen tetetm fel kérdést és válaszoltak rá emailben, ingyen josolt müller rózsa kártyáiból de eltünt az email cime.

véletlenül kitöröltem azt is tudom hogy volt mindenkilapjás weboldala de az sincs meg..kéne megint t?le egy tanács,mert segitett akkoriban..

4

Kinek jött be a jóslat akinek az ezo tv-n jósoltak?

csak olyanok válaszoljanak akiknek tényleg bejött amit jósoltak.oltogatásokat nem kérek.köszönöm.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!