Találatok a következő kifejezésre: A cickafarkfű-tea hatásos Megindíthatja a (1 db)

A cickafarkfű-tea mennyire hatásos? Megindíthatja a peteérést, vagy inkább a rendszertelen ciklust teszi rendszeressé? Mennyi idő alatt hat?

Azt tudom, hogy mindenféle n?i bajra jó, de én konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi, akár pozitív, akár negatív!

Legjobb válasz: Én ezt találtam róla, remélem segít: http://www.wellnesscsodak.hu/index.php?category=84&id=1678&m..

Én ezt találtam róla, remélem segít: http://www.wellnesscsodak.hu/index.php?category=84&id=1678&m..
nekem nagyon pontosan beállt a ciklusom tõle 28 napra, de csak a ciklus elsõ felében szabad inni és kb 2-3 hónapig...aztán már nem, max, néha egyegy bögrével évente, ha felborulna megint. nekem bejött:) ) nekem már nagyon lerövidítette a 3 hónapban
Ne haragudj utolsó válaszoló. Én most kezdtem el inni, mert 39 naposak a ciklusaim. Szeretném ha vissza állna. az elsõ hónapban mennyivel hozza elõrébb a pé-t és menszit?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Férjemnek citogenetikai vérvételre kell mennie baba projekt miatt van ahol TB-re is megcsinálják vagy csak fizetős van, főleg Pest környéke érdekelne! Valakinek tapasztalat?

0

A teszt mennyi idő elteltével mutassa ki a terhességet? Bővebben lent.

Sajnos nem volt felirva az utóbbi menzeszem dátuma igy nem igazan tudom kiszámolni mikorra jönne meg, bár amúgyis mindig késik pár napot. 28.án voltam együtt a párommal de azt tudom, hogy most bármelyik napban kellene menzeszelnem. Kb. mikor érdemes a teszt,ami már biztosan kimutassa?

4

Hétvégén (nem) kellene megjönnie, folyásom van és nagyon fel vagyok puffadva, ez azt jelenti, hogy megjön, vagy azt amit szeretnék?

2

Ha valaki teherbe esik akkor annak a következő menstruació időpontjában kezd feszülni a melle vagy előtte? Mitől más a terhességi és a menstruaciós mellfeszülés?

2

Mekkora esély van arra, hogy terhes lehetek? Szeptember 19-én jött meg és 22-én múlt el.23-án együtt voltam a párommal és én ragaszkodtam hozzá, hogy ne vegye ki. Ezt megismételtük másnap is. Azóta folyamatosan hányingerem van. L/19

11

Lehetséges, hogy a tünetek meg vannak (émelygés, farkasétvágy, szédülés) és a teszt negatív?

3

Ha reggel elfelejtettem megmérni a hőmet akkor most már felesleges? Nagy baj ha egy nap kimaradt?

4

Mit jelenz a Dpo? Annyiszor látom itt.

3

Halvány pozitív? Vagy negatív?

a href="http://www.kepfeltoltes.hu/view/131002/DSC_3494_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/view/131002/DSC_3494_www.kepfelto..

33

Volt valaki ilyen esetben terhes?

Menstruációm eddig mindig így szokott megjönni: előtte pár nappal kezdődő barnázás, majd a napján erős görccsel kísérve megjön rendesen, erősen.
Most pedig: előtte és a napján semmi, csak néha kis hasszúrkák. A nem várt másnapján, illetve 2 nappal utána (azaz ma) is enyhe, kissé vizes vérzés, egész nap elegendő egyetlen betét. Menzesz-szerű fájdalom semmi, csak néha bele-beleszúrások a bal oldalon, ami a bal combomba sugárzik ki 1-1 pillanatra...
Volt valaki így (enyhe vérzéssel) terhes?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!