Találatok a következő kifejezésre: A cickafarkfű-tea hatásos (5 db)

A cickafarkfű-tea mennyire hatásos? Megindíthatja a peteérést, vagy inkább a rendszertelen ciklust teszi rendszeressé? Mennyi idő alatt hat?

Azt tudom, hogy mindenféle n?i bajra jó, de én konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi, akár pozitív, akár negatív!

Legjobb válasz: Én ezt találtam róla, remélem segít: http://www.wellnesscsodak.hu/index.php?category=84&id=1678&m..

Én ezt találtam róla, remélem segít: http://www.wellnesscsodak.hu/index.php?category=84&id=1678&m..
nekem nagyon pontosan beállt a ciklusom tõle 28 napra, de csak a ciklus elsõ felében szabad inni és kb 2-3 hónapig...aztán már nem, max, néha egyegy bögrével évente, ha felborulna megint. nekem bejött:) ) nekem már nagyon lerövidítette a 3 hónapban
Ne haragudj utolsó válaszoló. Én most kezdtem el inni, mert 39 naposak a ciklusaim. Szeretném ha vissza állna. az elsõ hónapban mennyivel hozza elõrébb a pé-t és menszit?

Elevi + cickafarkfű tea hatásos ha babót szeretnénk? Ma van a mensim utolső napja elkezdhetem inni? Az elevitet már egy hónapja szedem! És a málnalevélteát mikortól ajánlatos inni?

Legjobb válasz: A málnát is a PÉ-ig javasolják utána palástfü.Sokan a málnára esküsznek mert van akinek bezavar a ciklusba a cickafark.Ird be a keresöbe azokat a kifejezéseket amire kiváncsi vagy rengeteg hasznos megválaszolt kérdést találsz

A málnát is a PÉ-ig javasolják utána palástfü.Sokan a málnára esküsznek mert van akinek bezavar a ciklusba a cickafark.Ird be a keresöbe azokat a kifejezéseket amire kiváncsi vagy rengeteg hasznos megválaszolt kérdést találsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!


A cickafarkfű-palástfű teák segítenek a sárgatesthormon alultermelés miatti barnázás megszűntetésében? Vagy csak a barátcserje kapszula hatásos erre?

Legjobb válasz: Azt sajnos nem tudom pontosan, hogy segít-e ebben. Szerintem nem, mivel minden esetben, mikor ilyen probléma áll a kihordandó terhesség hátterében, az orvos gyógyszert ír fel rá (vagyis teákkal valószínûleg ez nem megoldható).

Azt sajnos nem tudom pontosan, hogy segít-e ebben. Szerintem nem, mivel minden esetben, mikor ilyen probléma áll a kihordandó terhesség hátterében, az orvos gyógyszert ír fel rá (vagyis teákkal valószínûleg ez nem megoldható).
Tobb mindenkivel beszeltem mar, akik szedtek, ittak a cickat, palastfuvet, baratcserjet es az a tapasztalatom, hogy mindenkire maskepp hat. Van akinek hatasos es helyre rakja az addig rakoncatlan ciklusat, megszunteti a barnazgatast....van akinek az addig normal ciklusat viszont felboritja. En ket honapja iszom peteeresig a cickafarkot, utana menszeszig a palastfuvet, kozben a baratcserjet is szedem. Igaz az en ciklusommal nem volt gond, nem is barnaztam, csak hallottam, hogy a gyermekaldasban is segithet, ezert szedem. Nem tapasztaltam se negativat, sem pozitivat. 2.5 honapja volt missed ab-om. Elotte 3 honapig ittam a cickafarkot es mindig volt peteeresem. Azert kezdtem el inni, mert elotte volt , hogy kimaradt. En hiszem, hogy abban is segitett, hogy megfogantam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
En most egy honapig ittam peteeresig cickafark tinkturat es vegig a baratcserje tinkturat. Ket napja kesik , kivancsi vagyok hasznalt-e azert vagy csak felboritotta az amugy nagyon pontos ciklusomat.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, köszi a választ és remélem hogy baba miatt késik! Drukkolok!

Hogyan kell használni, fogyaszatni a málnalevél-, palástfű- és cickafarkfű teákat, és melyiket mikor? Mennyire hatásosak?

Olvastam itt nálatok hogy sokaknak bevált ez a MÁLNALEVÉL-, PALÁSTF?-, CICKAFARKF?TEA.

Legjobb válasz: egy pár kérdéssel lentebb megtalálod rá a választ.

egy pár kérdéssel lentebb megtalálod rá a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A kérdező hozzászólása: és pl. ha nem a mensim elsõ napján hanem pár nappal késõbb kezdem el inni , a málnalevél teát, akkor is hatásos?
szerintem igen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!