Találatok a következő kifejezésre: A cickafark-palástfű mindenkinek (2 db)

A cickafark-palástfű tea mindenkinek jó?

Valahol azt olvastam, hogy a túlzásba vitt cickafark tea felboríthatja a ciklust.

Legjobb válasz: Semelyik gyógynövényt nem jó túlzásba vinni. Általában 3 hét kúra után ajánlott 1 hét szünetet tartani, nekem ezt mondták a gyógynövény boltba. Hogy kinek mi lesz a jó, az igazából próba alapján dõl majd el. A cickafark teáról: egyesek szerint inkább csak a ciklusod elsõ felében igyad, aztán peteérés után palástfûvet inkább. De ha a Maria Trebent nézed, õ egész ciklusban ajánlja. Szerintem jó, ha tartasz szünetet. Én most pont így vagyok. Ezek helyreteszik a ciklust, ám nem árt, ha tudod, pontosan mi is próbléma vele.

Semelyik gyógynövényt nem jó túlzásba vinni. Általában 3 hét kúra után ajánlott 1 hét szünetet tartani, nekem ezt mondták a gyógynövény boltba. Hogy kinek mi lesz a jó, az igazából próba alapján dõl majd el. A cickafark teáról: egyesek szerint inkább csak a ciklusod elsõ felében igyad, aztán peteérés után palástfûvet inkább. De ha a Maria Trebent nézed, õ egész ciklusban ajánlja. Szerintem jó, ha tartasz szünetet. Én most pont így vagyok. Ezek helyreteszik a ciklust, ám nem árt, ha tudod, pontosan mi is próbléma vele.

Cickafark és palástfű tea hatásos ha babát szeretnék? Ha igen mennyi idő után? Mindenkinek bevált eddig? A peteérésemen már segített! Hónapokig nem volt pé-m de a teáktól most van!

Legjobb válasz: szia! Decemberben kezdtem el inni pé-ig a cickát, utána a palástfüvet vagy 3 napig, és januárban pozitívat teszteltem.

szia! Decemberben kezdtem el inni pé-ig a cickát, utána a palástfüvet vagy 3 napig, és januárban pozitívat teszteltem.
Szia.December elejétõl iszom mindkettõt és eszem mellé a barát cserje kapszulát.Semmi eredmény.Nem akarlak elkeseríteni de akinek sikerült teherbe esnie annak szerintem ezek nélkül is sikerül.Nagyon hittem bennük pedig de kezdek nagyon csalódni.Szorítok hogy neked sikerüljön!Egy nagyon elkeseredett csajszi.
1 hónapig ittam és teherbe estem. Persze lehet simán a véletlen mûve, de megéri kipróbálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!