Találatok a következő kifejezésre: A cickafark teát mikor kell elkezdeni inni (4 db)

A cickafark teát mikor kell elkezdeni inni? Amikor egyáltalán nincs már vérzés?

Ma van a vérzésem 5. napja.Még egy picit vérzek!

Legjobb válasz: Szió!Igen,csak is akkor szabad elkezdeni ini,amikor elmult,mert vérbõséget okoz,de ha ez az utolsó napod,akkor már ihatod,de figyelj oda nagyon,hogy csak péig,fõleg ha babót szeretnél.Pétõl már palástfû tea. Szép napot kivánok!

Szió!Igen, csak is akkor szabad elkezdeni ini, amikor elmult, mert vérbõséget okoz, de ha ez az utolsó napod, akkor már ihatod, de figyelj oda nagyon, hogy csak péig, fõleg ha babót szeretnél.Pétõl már palástfû tea. Szép napot kivánok!

A cickafark palázsfű teát mikor kell elkezdeni inni?

Legjobb válasz: Szia! Én már lassan 3-4 hónapja iszom ilyen különféle gyógyteákat, vegyesen. Van benne hol ez - hol az. Pl: cickafark, körömvirág, csipkebogyó, kamilla, zsálya, stb. Még nem tudom, hogy terhes vok-e, még pár nap, és kiderül! :))

Szia! Én már lassan 3-4 hónapja iszom ilyen különféle gyógyteákat, vegyesen. Van benne hol ez - hol az. Pl: cickafark, körömvirág, csipkebogyó, kamilla, zsálya, stb. Még nem tudom, hogy terhes vok-e, még pár nap, és kiderül! :) )
A palástfû tea a beágyazódást segíti, vagyis azt a peteérés napjától kell inni.

Mikor kell elkezdeni inni a cickafark teát? Mensi első napján? Babát szeretnék és most eléggé össze vissza jön meg, gondoltam talán ez segíthet. Ja, és hogyan kell elkészíteni, valamint mennyit kell inni belőle naponta?

Legjobb válasz: Igen az elsõ naptól kezdve 14 napon át kb 2 bögrényit. Én is igy csináltam,majd a 14.-dik naptól palástfû teát addig mig nemjön meg remélhetõleg már nem jön meg akkor! Üdv:5hós kislány anyukája

Igen az elsõ naptól kezdve 14 napon át kb 2 bögrényit. Én is igy csináltam, majd a 14.-dik naptól palástfû teát addig mig nemjön meg remélhetõleg már nem jön meg akkor! Üdv:5hós kislány anyukája

Hogyan kell innom a cickafark teát és a palástfű teát? Mindkét fajtából minden nap? Vagy felváltva? Mikor kell elkezdeni inni? Bármikor? Vagy mensi előtt vagy után?

Legjobb válasz: mensi elsõ napjától ovuláció napjáig cicka,ovulációtól a következõ mensiig vagy pozitív tesztig palást.

mensi elsõ napjától ovuláció napjáig cicka, ovulációtól a következõ mensiig vagy pozitív tesztig palást.
én reggel cickàt, este palàstfüvet ittam, ovuig, azota csak palàstfüvet iszom!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!