Találatok a következő kifejezésre: A cickafark teát mikor (51 db)

A menstruációra hogyan hat a cickafark tea, mikor kell inni? (itt nem a görcsökre gondolok)

Legjobb válasz: Kisbabát szeretnél, ezért kérdezted?? Olyankor peteérésig kell inni, majd peteéréstõl palástfû teát fogyassz, mert az segít a beágyazódásban. Fontos, hogy ne cseréld fel, mert a cickafark vetélést okozhat, mivel vérbõséget okoz. Egyébként én tablettában szedtem, sokkal hatásosabb és nem kell teleinnod magad. :)

Kisbabát szeretnél, ezért kérdezted?? Olyankor peteérésig kell inni, majd peteéréstõl palástfû teát fogyassz, mert az segít a beágyazódásban. Fontos, hogy ne cseréld fel, mert a cickafark vetélést okozhat, mivel vérbõséget okoz. Egyébként én tablettában szedtem, sokkal hatásosabb és nem kell teleinnod magad. :)

A cickafark teát mikor kell elkezdeni inni? Amikor egyáltalán nincs már vérzés?

Ma van a vérzésem 5. napja.Még egy picit vérzek!

Legjobb válasz: Szió!Igen,csak is akkor szabad elkezdeni ini,amikor elmult,mert vérbõséget okoz,de ha ez az utolsó napod,akkor már ihatod,de figyelj oda nagyon,hogy csak péig,fõleg ha babót szeretnél.Pétõl már palástfû tea. Szép napot kivánok!

Szió!Igen, csak is akkor szabad elkezdeni ini, amikor elmult, mert vérbõséget okoz, de ha ez az utolsó napod, akkor már ihatod, de figyelj oda nagyon, hogy csak péig, fõleg ha babót szeretnél.Pétõl már palástfû tea. Szép napot kivánok!

Szeretnénk babát, de nem jön össze. Ajánlották a palástfű és a cickafark teát. Milyen arányban és mikor kell inni?

Mikor kell melyiket kezdeni? és meddig kell inni? Köszönöm

Legjobb válasz: Cickafark teát mensi elsõ napjától, peteérésig és peteéréstõl palástfû teát.

Cickafark teát mensi elsõ napjától, peteérésig és peteéréstõl palástfû teát.
Mióta? Mert kellhet egy kis idõ...
Azt csak akkor idd, ha nincs rendbe a ciklusod, vagy ha nincs peteérésed. Ha minden oké akkor ne idd mert felboríthatja a ciklusod.Tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Hát, nincs rendben a ciklusom, mert világos és kevés a vérzésem amióta kivették a petevezetékem, vagyis az egyiket és szeretnénk természetes úton második babát. Igazából nem tudom, hogy jó-e nekem ilyen esetben. Peteérésem nem volt az elmúlt hónapban, mert leesik mindig a hõm. De a dokim kb oda se figyel rám, meg sem nézett csak mondta, hogy ez normális és kész. csak a terhes nõkkel foglalkozik, mert ugye tõlük kap majd pénzt, vagy nem tudom, de tisztára ezt érzem. Csak nem találok becsületes orvost. De ha három hónap alatt nem állt ehylre a szerveztem csak rosszabb nem hiszem, hogy magától fog, ezért próbálok természetes dolgokat keresni, amik segíthetnek. Köszönöm a segítséget.

Hogyan kell csinálni a cickafark teát, meg a palástfű teát? És mikor kell őket inni?

Múlt hét vasárnap jött meg a mensim, és Szerdán volt meg utoljára.Még érne valamit ha holnap elkezdeném inni ?ket?

Legjobb válasz: szia!én teakevréket ittam hogy ne legyen keserû.egyenlõ arányban:cickafark,kamilla,körömvirág,citromfû,orbáncfû ezt összekevertem 2 evõkanálnyit leforráztam 2 bögre vízzel este és reggel ittam elsõ 14 napban.ciklus 2.felében u.ezt csak acickafark helyett palástfüvet kell beletenni nekem sokat segített

szia!én teakevréket ittam hogy ne legyen keserû.egyenlõ arányban:cickafark, kamilla, körömvirág, citromfû, orbáncfû ezt összekevertem 2 evõkanálnyit leforráztam 2 bögre vízzel este és reggel ittam elsõ 14 napban.ciklus 2.felében u.ezt csak acickafark helyett palástfüvet kell beletenni nekem sokat segített
Szia! Én 2 hónapja iszom! Ciklus elsõ felében cicka, napi 2 csésze (egy evõkanálnyi, 10 percig állni hagyom, utána iszom), második felében palást, napi 2 csésze (szintén evõkanálnyi, és csak mûanyag szürõvel szûrve!) Ja, és mellé szedem a barátcserje kapszulát!

Mi van akkor, ha a palástfű tea mellé még iszom a cickafark teát is? Tudom, hogy PÉ-ig a cicka, utána a palástfű, de még próbálkozni nem akarunk, mert nemrég volt egy missed ab-om.

Igazából er?síteni szeretnék, és a Maria Treben könyvben olvastam, hogy a két tea kombinálható. A napokban azt éreztem, hogy PÉ-m van, és gondoltam holnaptól elkezdem a palástfüvet, de mellette 1 csésze cickafark talán nem árt meg... Vagy? Eddig nem foglalkoztam ilyesmivel, mert gyorsan, 2. próbálkozásra összejött a baba, de sajnos itt hagyott bennünket...:(

Legjobb válasz: Peteérés után ne idd a cickafarkot,mert ha megfogan a baba,akkor vérbõséget okozhat! PÉ után csak palástfû!Sok sikert!

Peteérés után ne idd a cickafarkot, mert ha megfogan a baba, akkor vérbõséget okozhat! PÉ után csak palástfû!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De most még nem is akarom, hogy megfoganjon, még nem lehet...:( Akkor sem szabad? A cél egyenlõre a regenerálás, erre hallottam, hogy a cickafark szépen rendbe rakja a dolgokat ilyen mûtét után.

Mire jó a palástfű, és a cickafark tea?

Legjobb válasz: A cickafark tea a ciklus elsõ felében jó - a peteérést segíti elõ, a ciklus második felében pedig a palástfû - ez a beágyazódást segíti.

A cickafark tea a ciklus elsõ felében jó - a peteérést segíti elõ, a ciklus második felében pedig a palástfû - ez a beágyazódást segíti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Mikor kell inni a cickafark és mikor a palástfű teát?

Legjobb válasz: Cickafarkot vérzéstõl egészen ovuig (amíg csak tart a tojásfehérjés folyásod, addig végig), palástfüvet meg utána, ovutól vérzésig.

Cickafarkot vérzéstõl egészen ovuig (amíg csak tart a tojásfehérjés folyásod, addig végig), palástfüvet meg utána, ovutól vérzésig.
így van peteérésig kell cickafark, utána palástfü. Nekem mondjuk elég volt ezek közül csak a cickafark peteérésig:)

Mire van jó hatással a cickafark és a palástfű tea? Mikor kell inni?

Legjobb válasz: a cickafark elvileg beállítja a ciklust ha rendszertelen a menszid,erõsíti a méhed!a palástfû szintén erõsíti a méhed és segíti a megtermékenyítést és a beágyazódást!azért írtam h elvileg mert nekem nem jött be!mióta ezeket iszom nemhogy pontosabban megjönne a menszim hanem rendszeresen 2 hetet késik!ennyit soha nem késett!csak mióta ezeket iszom!a baba sem jön tölük!ugyhogy abba is hagyom a fogyasztásukt!

a cickafark elvileg beállítja a ciklust ha rendszertelen a menszid, erõsíti a méhed!a palástfû szintén erõsíti a méhed és segíti a megtermékenyítést és a beágyazódást!azért írtam h elvileg mert nekem nem jött be!mióta ezeket iszom nemhogy pontosabban megjönne a menszim hanem rendszeresen 2 hetet késik!ennyit soha nem késett!csak mióta ezeket iszom!a baba sem jön tölük!ugyhogy abba is hagyom a fogyasztásukt!

Hogyan hasznaljam a palastfu es a cickafarok teat? Melyiket mikor kell inni es mennyit?

Legjobb válasz: Szia! Én ezt olvastam róla és én is így iszom: Cickafark a mensi utolsó napjától peteérésig max napi fél liter(egy filtert 2,5 dl vízhez).Peteéréstõl pedig a palástfût a következõ mensiig ugyanebben az arányban. Ha nem jön meg a mensi akkor pedig az elsõ 12 hétben ezt lehet is folytatni. Mármint csak a palástfût,a magzatmegtartó hatása miatt. Remélem segítettem. Én egy hónapja iszom mert sajnos 7 hete volt egy vetélésem 11 hetesen:-(

Szia! Én ezt olvastam róla és én is így iszom: Cickafark a mensi utolsó napjától peteérésig max napi fél liter(egy filtert 2, 5 dl vízhez).Peteéréstõl pedig a palástfût a következõ mensiig ugyanebben az arányban. Ha nem jön meg a mensi akkor pedig az elsõ 12 hétben ezt lehet is folytatni. Mármint csak a palástfût, a magzatmegtartó hatása miatt. Remélem segítettem. Én egy hónapja iszom mert sajnos 7 hete volt egy vetélésem 11 hetesen:-(
Elsõ válaszoló vagyok. Még annyit hogy fém eszközt ne használj a teákhoz. Csak mûanyag vagy porcelán bögrét és kanalat. Ízesiteni se ízesítsd a teákat csak max egy pici mézzel és 5-10 percnél tovább ne áztasd õket. Ha tudok még segiteni irj.
Pont szerdán kérdeztem rá az orvosomnál, aki azt mondta, h lehet keverve is inni. Azaz együtt a palástfût és a cickafark teát!!!!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitseget.csak meg annyit hogy elkezdfhetem mar most inni a palastfut(peteeres utan vagyok)vagy varjam meg a kov.menzit es utana kezdjem el a cickafarokkal?
Szia! Én is utánakérdeztem dokinál, fitoterapeutánál, ihatod keverve 1:1 arányú keverésben és így bármikor elkezdheted. Nem kell számolgatni pé-t meg semmit! /Különben is - számolja már ki nekem pontosan valaki!/ A teafű szerintem jobb, még ha a filteres kényelmesebnek is tűnik és 2-3 percnél ne áztasd tovább.

Hol tudok vásárolni palástfű-cickafark teát? Mik a tapasztalatok? Hatásos?

Szedek Elevitet, és nagyon dolgozunk a Babán, már fél éve. De nem jön :( Gondoltam kipróbálnám.

Legjobb válasz: Cickafarkfû teá ABC-be is tudsz venni.Palástfût meg homeopátiás boltban. Internetrõl is rendelhetsz.

Cickafarkfû teá ABC-be is tudsz venni.Palástfût meg homeopátiás boltban. Internetrõl is rendelhetsz.
Szerintem bioboltban minden ilyesmit meg tudsz venni.En nem probaltam a teat, de En is azt hallottam h ez hasznal .Drukkolok a babahoz
Én gyógynövényboltban kaptam palástfû teát és mellé a málnalevéllel próbálkoztam.Nekem elsõre összejött neked is szorítok.
Én is használtam, vagyis ittam ezt a teakeveréket 3 hétig napi két csészével. Nem vettem észre semmilyen változást (javulás vagy hasonlókat), de mivel hiszek a gyógynövények gyógyító hatásában most megint elkeztem inni.Drukkolok, hogy nálad is beváljon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!