Találatok a következő kifejezésre: A cickafark teát (308 db)

Palástfű teát és a cickafark teát meddig lehet inni? Milyen változásokat hoz a szervezetre? Olyan mint a fogamzásgátló?

Legjobb válasz: Cickafark teát peteérésig, onnantól a palástfû teát. A cickafark rendbehozza a ciklust, ha pl. szabálytalan. A palástfû a méhet erõsíti, segíti a beágyazódást. Ha fennáll a gyanúja, h terhes vagy, a cickafark teát nem szabad tovább inni. Úgy tudom, 3 hónapig lehet folyamatosan inni ezeket, így ciklikusan, utána célszerû szünetet hagyni, mert megterhelheti a májat.

Cickafark teát peteérésig, onnantól a palástfû teát. A cickafark rendbehozza a ciklust, ha pl. szabálytalan. A palástfû a méhet erõsíti, segíti a beágyazódást. Ha fennáll a gyanúja, h terhes vagy, a cickafark teát nem szabad tovább inni. Úgy tudom, 3 hónapig lehet folyamatosan inni ezeket, így ciklikusan, utána célszerû szünetet hagyni, mert megterhelheti a májat.

Hol lehet a cickafark teát és a palástfű teát beszerezni! Milyen árba van? Ahhoz hogy minél hamarabb teherbe esek elég ha csak az egyiket iszom? Nagyon szeretnék már kisbabát és szeretném ezt kipróbálni hogy milyen! :- ( (

Legjobb válasz: A cickafark tea megvasarolhato gyogyszertarakban vagy elelmiszer uzletben is nincs borzaszto ara olcson megtudod venni,a palastfu teat is megkerdezheted lehett hogy az is van ott!Nekem csak a cickafark teat ajanlottak es sajnos meg nem hozzott szerencset pedig mar 6honapja iszom reggel delben este:( Kivanom hogy neked minnel hamarabb sikeruljon es elvezd az anyuka szerepet

A cickafark tea megvasarolhato gyogyszertarakban vagy elelmiszer uzletben is nincs borzaszto ara olcson megtudod venni, a palastfu teat is megkerdezheted lehett hogy az is van ott!Nekem csak a cickafark teat ajanlottak es sajnos meg nem hozzott szerencset pedig mar 6honapja iszom reggel delben este:( Kivanom hogy neked minnel hamarabb sikeruljon es elvezd az anyuka szerepet
Szia! Gyógynövényboltban vettem a palástfüvet, a cickát pedig a Rossmannban. Szerintem jobb a gyógynövényesbõl venni, és nem a filtereset, hanem a szárítottat. Peteérésig a cickát idd egy nap kétszer éhgyomorra, a palástfüvet pedig peteérés után uú., mint a cickát. Én decemberben kezdtem inni és jan 7-én teszteltem pozitívat. A cicka kb. 200 Ft, a palást pedig 300. Próbáld ki, megéri!
Rossmann, DM, nagyobb élelmiszer üzletek, gyógyszertár, gyógynövény bolt. Én gyógynövényesnél vettem ma filtereset 316 forintért.
És még az íze is jó.
Szia! Én mindkettõt ittam, pé.-ig a cickafarkot, utána palástfû. Most már csak a palástfûvet iszom mert 3 hónap után terhes lettem. Utoljára amit vettem(nem filteres) olyan 320 ft volt. Elég ritkán lehet kapni én szoktam venni 2 csomaggal is.
Én is iszom mindkettõ, fél éve próbálkozunk, de 2 hónapja komolyabban vesszük. Elkezdtem vitaminokat is szedni, ajánlom neked is: a C-vitamin: segít a vetélés megelõzésében is; antioxidáns; az E-vitamin: elõsegíti a beágyazódást, sejtregeneráló, a Cink:segít beágyazódáskor, a hormontermelést szabályozása Sok sikert!

Ma jött meg, ma kezdem el inni a cickafark teát. Ha összejön a baba akkor árthatok neki ezzel? Meddig kell inni?

Legjobb válasz: szia nekem is ma jott meg sajnos.én baratcserjéztem 3 honapig.most készulok hogy veszek teat-cickafark meg palástfu teat. A cickafarkat félidoig aztán a palastfut.

szia nekem is ma jott meg sajnos.én baratcserjéztem 3 honapig.most készulok hogy veszek teat-cickafark meg palástfu teat. A cickafarkat félidoig aztán a palastfut.
Terhesen TILOS cickafark teát inni. Ezért van az, hogy félidõig, peteérésig lehet csak cickafarkot inni, utána palástfüvet lehet. Palástfüvet lehet terhesen is. Itt egy link a cickafarkról: http://www.babatakarok.hu/cickafark-tea
amikor elmarad a menstruáció, pozitív a teszted és rögtön abbahagyod aznap, akkor nem ártottál, mert még nincs közös vérkeringésetek az embrióval. de jobb lenne a ciklusod elsõ napjától a 14.ig cickázni és utána 28.ig meg palástfû teát inni, utóbbi segíti a beágyazódást

Ha ugy iszom a cickafark teát, hogy menstruácio elsö napjától az utolsóig, utána meg palástfü teát az is hat?

az helyett hogy menstruácio elsö napjától két hétig cicka fark teát utána két hétig meg palástfü teát innák?

Legjobb válasz: A pé-ig ösztrogén nevû hormon termelõdik, a cickafark erre van hatással, ezt segíti. A palástfû a beágyazódást segíti tehát az csak a pé után hasznos. Pé-ig idd a cickafark teát, pé-tõl a palástfüvet, így a legjobb!!!

A pé-ig ösztrogén nevû hormon termelõdik, a cickafark erre van hatással, ezt segíti. A palástfû a beágyazódást segíti tehát az csak a pé után hasznos. Pé-ig idd a cickafark teát, pé-tõl a palástfüvet, így a legjobb!!!
Mensi alatt egyáltalán nem javasolt semmilyen gyógynövénytea fogyasztása, mert a véredényeket tágíthatja, ezáltal nagyobb lehet a menstruációs vér mennyisége. Ahogy elmúlt a mensid, cickafark a pé-ig, utána palástfû, míg meg nem jön. ( Ha meg tényleg nem jön meg, a palástfû a beágyazódás elõsegítésére tovább is iható. )
Én úgy tudom , hogy a mensi UTÁN peteérésig cickafark, utána palástfû
A kérdező hozzászólása: ok!köszönöm a válaszokat!
Nem szabad csak peteérésig inni a cickafark teát!!!! utána inkább semmit.
Szerintem meg egyáltalán ne igyad. Olvassgass végig pár ehhez kapcs.kérdést, és meglátod, hogy többeknek ártott mint használt. Engem például bekavart, elsõ teás hónapban késett egy hetet, a másodikban meg 42napos lett a ciklusom. Ha igazán jót szeretnél tenni magaddal ilyen téren, inkább a barátcserjét ajánlom neked! Igaz az kb 2-3hónap mire kifejti igazán a hatását, de nekem bevállt. A cicikafarkat egyébként mensi elõtt pár nappal, és mensikor szokták ajánlani görcsoldásnak azoknak, akiknek nagyon erõs göcsös a menstruációjuk.
1.es vagyok: 2-es ha te is igy ittad, ahogy leirtad, akkor ne csodálkozz, hogy bekavart! Ugyanis a cickafarkat mensi után, ha már semmilyen vérzés nincs kell elkezdeni inni, ugyanis bõ vérzést okozhat! Inni kell addig, amig peteérés van, aztán másnaptól már a palástfüvet, ha van, az segiti a megtapadást, megvastagitja a méhnyálkahártyát és enyhiti a görcsölést; ha nem jön meg, mert babás vagy, akkor lehet inni 12. hétig, ha megjön, akkor már nem kell inni. Én cickafark majd palástfüves hónapban mensikor semmimet sem fájlaltam, pedig rendes piros vérzés volt! Mellesleg 2-es honnan tudod, hogy kérdezõ miért issza? Tán túl hosszú vagy rendszertelen a ciklusa, nem? Azért mert te félinfókból rosszul csináltad és úgy jártál, ahogy, attól még másnak lehet jó...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, amugy a ciklusaim rendszertelenek és nem is tudom mikor van vagy van e pé-m ugyhogy a ciklusaimat is rendbe kéne tennei mert babát szeretnénk már
Velem kamaszlány koromtól palástfû teát itatott a mamám menstruáció elõtt pár nappal, soha semmim nem fájt, a ciklusaim azóta is pontosak és mikor teherbe akartam esni nekem az elsõ próbálkozós hónapban sikerült. Úgyhogy én csak jókat tudok mondani róla.
ne haragudj a válaszokra reagáltam és nem a kérdésedre. A peteérésig idd csak a cickfark teát mert tényleg erõs görcsöket, bõ vérzést okozhat és a megtapadást más, ahogy elõttem is írták a palástfû tea segíti. Minden nap maximum kétszer három decit igyál, de még jobb, ha csak egy pohárral. Soha ne idd a teát éhgyomorra és soha ne hagyd ázni 15 percnél tovább, mert akkor a káros anyagok is kiáznak belõle. Nem tudom hová valósi vagy de én a József körúti kicsi bioboltban veszem a teákat, itt van palástfû tea is, nagyon olcsó. Ha ésszerûen használod (hiszen a gyógyszert sem szedhetjük össze vissza, csak elõírásoknak megfelelõen) akkor én úgy gondolom elõsegíti majd a teherbeesést, amennyiben minden más rendben van nálad. Mielõbbi teherbeesést és boldog babavárást kívánok. És ne feledd, te már most is babát vársz, csak most még nem a pocakodban hordod, hanem a szívedben :) Ne görcsölj, élvezd ki a várakozásnak ezt az idõszakát is!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszodat, azota sikerült palástfü teát vennem, tegnap pozitiv lett az ovu tesztem ugyhogy ma elkezdtem inni, amugy a dobozán meg pont azt irja hogy éhgyomorra igyam...nem tudom
én rosszul voltam tõle éhgyomorra, de majd kitapasztalod
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok rosszul tõlle, sokaktol hallom hogy nem birják meginni az ize miatt, de nekem semmi bajom vele, a cickafark rosszabb volt, keserü de azt is meg tudtam inni, ahoz kepest ez még finomnak is mondhato :) a másik hogy van aki azt irja 1csészényit igyak más azt hogy minél többet 2-3 csészével, én 2vel ittam, reggel meg délben, remélem nem baj

Szeretnénk babát, de nem jön össze. Ajánlották a palástfű és a cickafark teát. Milyen arányban és mikor kell inni?

Mikor kell melyiket kezdeni? és meddig kell inni? Köszönöm

Legjobb válasz: Cickafark teát mensi elsõ napjától, peteérésig és peteéréstõl palástfû teát.

Cickafark teát mensi elsõ napjától, peteérésig és peteéréstõl palástfû teát.
Mióta? Mert kellhet egy kis idõ...
Azt csak akkor idd, ha nincs rendbe a ciklusod, vagy ha nincs peteérésed. Ha minden oké akkor ne idd mert felboríthatja a ciklusod.Tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Hát, nincs rendben a ciklusom, mert világos és kevés a vérzésem amióta kivették a petevezetékem, vagyis az egyiket és szeretnénk természetes úton második babát. Igazából nem tudom, hogy jó-e nekem ilyen esetben. Peteérésem nem volt az elmúlt hónapban, mert leesik mindig a hõm. De a dokim kb oda se figyel rám, meg sem nézett csak mondta, hogy ez normális és kész. csak a terhes nõkkel foglalkozik, mert ugye tõlük kap majd pénzt, vagy nem tudom, de tisztára ezt érzem. Csak nem találok becsületes orvost. De ha három hónap alatt nem állt ehylre a szerveztem csak rosszabb nem hiszem, hogy magától fog, ezért próbálok természetes dolgokat keresni, amik segíthetnek. Köszönöm a segítséget.

Elkezdtem inni cickafark teát, mellette ovulációs tesztekkel várom a peteérést, de egyelőre nem mutatott pozitív eredményt. Most tartok a 25. ciklusnapomon. Igyam végig a cickafark teát, vagy váltsak át palástfűre?

28-38 napos ciklusaim vannak, de legutóbb 50 nap lett. Szeretnénk babát, rendezni szeretném a teázással a ciklusaimat. Csak olyanok válaszát várom, akik nem a teázás "értelmetlenségéről" akarnak írni. Köszi

Legjobb válasz: Nekem is ilyen bajom van, mint Neked. Én is próbáltam teákkal rendezni, de nem nagyon ment. Azt javaslom, menj el a nõgyógyidhoz, hogy mi állhat a háttérben! Nekem pl. az állt, hogy nem volt ovulációm :( Egyáltalán nem :( Így aztán ihattam a teákat, csak ment vele az idõ (és a pénz :() Most igyekszünk rendezni a ciklusomat, keressük, mi lehet a háttérben és onnantól jöhet a baba!

Nekem is ilyen bajom van, mint Neked. Én is próbáltam teákkal rendezni, de nem nagyon ment. Azt javaslom, menj el a nõgyógyidhoz, hogy mi állhat a háttérben! Nekem pl. az állt, hogy nem volt ovulációm :( Egyáltalán nem :( Így aztán ihattam a teákat, csak ment vele az idõ (és a pénz :() Most igyekszünk rendezni a ciklusomat, keressük, mi lehet a háttérben és onnantól jöhet a baba!
A kérdező hozzászólása: nekem ez nem mûködik, mert változó a ciklusaim hossza. nem tudom elõre belõni az ovulációt. ha van... azért köszönöm
Elsõnek: Az a baj az ilyen kalkulátorokkal, hogy nem lehet ilyen rendszertelen ciklus esetén számolni velük :( Nekem is 30-45 naposak, teljesen random, így aztán nem érek velük sokat sajnos :(

Hány hét után hatott nektek a palástfű tea, meg a cickafark tea?

Legjobb válasz: En csak mensim alatt ittam a cickafark teat-noi betegsegekre jot tett.A palastfuteat jovo heten kezdem el inni.Aztan majd meglassuk mi lesz.De ahogy itt olvasgattam eleg sok nonel mar bevalt.

En csak mensim alatt ittam a cickafark teat-noi betegsegekre jot tett.A palastfuteat jovo heten kezdem el inni.Aztan majd meglassuk mi lesz.De ahogy itt olvasgattam eleg sok nonel mar bevalt.

Kisbabat szeretnenk. Most epp megvan a menzim (19. kezd) es kozben ittam a cickafark teat. Utanna igyam a palastfu teat vagy a malna level teat? Van sorrend? Meddig igyam a teakat?

Legjobb válasz: Ciklus elsõ felében cickafark, másodikban palástfû-ez a beágyazódást segíti. Én ezt a kettõt ittam, második hónapban baba lett belõle. :) Málnalevelet terhesség végén ittam csak. :)

Ciklus elsõ felében cickafark, másodikban palástfû-ez a beágyazódást segíti. Én ezt a kettõt ittam, második hónapban baba lett belõle. :) Málnalevelet terhesség végén ittam csak. :)
Nekem is 19. volt az elsõ nap! Jövö hét keddre mutatott a ciklus.hu peteérést! Bár én nem iszok teát, csak vitamint szedek! Szorítok hogy neked is összejöjjön!!!!
A kérdező hozzászólása: koszi szepen, neked is sok szerencset majd irj ha osszejott
Vigyázz a cickafarkfû teával menstruáció alatt, mert vérbõséget okoz!!! Nekem az amugy 4 napos ciklusomat 10napig húzta el:S Vigyázni kell vele!!!!:) Drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a babuci!:) Mi is próbálkozunk......remélem hamarosan sikerül:)

A palastfü tea es a cickafark tea együtt fogyaszthato?

Azt tudni kell hogy clostyt szedek,es hogy ezzel együtt a kettö vagy egyik mehet?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy a closty-val együtt ihatók e a teák, de azt igen, hogy miután elmúlik a menstruációd 14 napig a cickafark teát kell inni, utána 14-ig a palástfûvet.

Azt nem tudom, hogy a closty-val együtt ihatók e a teák, de azt igen, hogy miután elmúlik a menstruációd 14 napig a cickafark teát kell inni, utána 14-ig a palástfûvet.
Én is clostyt szedtem és az elsõ hónapban teherbe is estem. PÉ utántól kell inni palástfû teát, nem cickafarkat, az másra jó. Mindenképpen palástfû teát egészen a nem várt mensi napjáig. Én nem teát ittam, hanem palástfû tinktúrát, ez egy homeos szer, hatásosabb mint tea formájában. A http://www.babatervezok.otthona.net-en rendeltem meg és nekem nagyon bevált! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!