Találatok a következő kifejezésre: A cickafark tényleg (14 db)

A cickafark és a palást fű teák tényleg segíthetnek teherbe esni?

Ez az 1.hónap hogy elkezdtem inni,el?ször cickafarkfüvet majd középid?t?l palástf?teát iszom.Volt akinek bejött?Mondjuk régóta probálkozik babával és az 1.vagy2.teás hónapban összejött?

Legjobb válasz: A ciklus elsõ felében a peteérésig cickafarot igyál, mert az segíti a peteérést. Majd ezt követõen palástfüvet, mert az segíti a beágyazódást. Én is csak most kezdtem, ezért saját élményem nincs, de nagyon sok nõtõl hallottam, hogy bevált nekik. Rendezte a ciklusukat, és a baba is összejött. Mondjuk esetükben néhány hónapos próbálkozásról volt szó csak elõtte.

A ciklus elsõ felében a peteérésig cickafarot igyál, mert az segíti a peteérést. Majd ezt követõen palástfüvet, mert az segíti a beágyazódást. Én is csak most kezdtem, ezért saját élményem nincs, de nagyon sok nõtõl hallottam, hogy bevált nekik. Rendezte a ciklusukat, és a baba is összejött. Mondjuk esetükben néhány hónapos próbálkozásról volt szó csak elõtte.
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerül, szorítok neked is és magamnak is.
Nekem sikerült, fél évet próbálkoztunk, majd elkezdtem ezt a módszert. A következõ hónapban már pozitívat teszteltem.
Elõzõ folyt. : Mondjuk addig semmilyen extra dolgot nem vetettünk be, de akkor minden eddig hallott lehetõséget megpróbáltam/tunk. Úgyhogy nem biztos, hogy csak ettõl sikerült, de rosszat biztos nem teszel te se, ha ezeket a teákat iszod.
Én is ittam, cickafarkat, 4. hónapban lettem terhes, de nem tudom hogy enlékül is az lettem volna-e szóval senki nem mondhat biztosat, de jó hinni valamiben :)
Barátnõmék 6 hónap próbálkozás után mentek dokihoz, aki elõször ezeket a teákat javasolta. 1 hónapig itta, most 14 hetes terhes. Lehet persze, hogy ezek nélkül is az lett volna.
A kérdező hozzászólása: Köszi, bizakodom.21-22-re nem várom.Ez az 1.teás hónapom.

A cickafark és a palástfű tea tényleg segíthet?

Mik a tapasztalatok? Mennyit kell egy nap inni?

Legjobb válasz: Szia! A cickafark a ciklus beállítására alkalmas. A palástfü pedig a beágyazódást segíti. 2-3 csészét ajánlatos inni, egész napra elosztva. Én a ciklus beállítására Agnus Castus (tabletta formában) használtam, s palástfüvet ittam a ciklus második felében (nem csak a beágyazódás miatt, hanem mert PMS-em is volt). Több hónapig érdemes alkalmazni, s közben figyelni, hogy van-e eredmény! Sok sikert! Egy 22 hetes kismama

Szia! A cickafark a ciklus beállítására alkalmas. A palástfü pedig a beágyazódást segíti. 2-3 csészét ajánlatos inni, egész napra elosztva. Én a ciklus beállítására Agnus Castus (tabletta formában) használtam, s palástfüvet ittam a ciklus második felében (nem csak a beágyazódás miatt, hanem mert PMS-em is volt). Több hónapig érdemes alkalmazni, s közben figyelni, hogy van-e eredmény! Sok sikert! Egy 22 hetes kismama
Nekem ezek segítségével sikerült teherbe esnem, most 11 hetes vagyok.Ha ezek mellé még homeopátiás szereket is használsz, akkor biztosan sikerülni fog.Látogass el a babtervezõk otthona címû honlapra, ott hasznos tanácsokat fogsz kapni ezzel kapcsolatban!Minden jót!

A cickafark és a palástfű tea tényleg segíthet?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy miben szeretnél segítséget.Ha babát szeretnél ,akkor a cickafark teát kell a peteérésig inni,azután pedig a palástfû teát,napi egy csészével.Ezenkívül még vannak homeopátiás szerek,amikkel tovább növelheted a teherbeesés esélyét.Ezekrõl a "babatervezõk otthona" címû honlapon olvashatsz bõvebben.Sok sikert!

Attól függ, hogy miben szeretnél segítséget.Ha babát szeretnél , akkor a cickafark teát kell a peteérésig inni, azután pedig a palástfû teát, napi egy csészével.Ezenkívül még vannak homeopátiás szerek, amikkel tovább növelheted a teherbeesés esélyét.Ezekrõl a "babatervezõk otthona" címû honlapon olvashatsz bõvebben.Sok sikert!

A cickafark tea tényleg okozhat spontán vetélést?

Felfázás miatt mindig azt szoktam inni, most 16 hetes vagyok, és egyik barátnőm azt mondta, hogy ne merjem, mert baj lehet. Van még esetleg valami gyógynövény, amit kerülni kell ilyenkor?

Legjobb válasz: vérbõséget okoz,ami vetéléshez vezethet,semmiképpen nem ajánlják ilyenkor! Ha felfáztál fordulj az orvosodhoz,inkább ne kísérletezz terhesen!Sok sok vizet igyál!Jobbulást!

vérbõséget okoz, ami vetéléshez vezethet, semmiképpen nem ajánlják ilyenkor! Ha felfáztál fordulj az orvosodhoz, inkább ne kísérletezz terhesen!Sok sok vizet igyál!Jobbulást!
Igen. A cickafark fogyasztása tilos terhesen. Rengeteg gyógynövényt kerülni kell, még a kamillát is. Amirõl tudom, hogy ártalmatlan a csipkebogyó tea.

A cickafark tea tényleg jó a hüvelygombára?

Legjobb válasz: http://gyorgytea.hu/gyogynovenyek-betegsegekre

Kevés. Gomba elleni hatóanyagot nem tartalmaz, csak gyulladáscsökkentõ azulént. Emellett az irrigálással kiirtod a normál hüvelyflórát is.
Azt nem tudom, de ha kellemetlenek a tünetek, akkor inkább menj orvoshoz. Illetve a megelõzésrõl tudsz lvasni az intimapolas.hu oldalon.

A cickafark, és a palástfű tea tényleg segíthet? Hány hónapig érdemes alkalmazni?

Legjobb válasz: Igen, elõsegítik a beágyazódást. Az egyik barátnõm már az elsõ hónap után teherbe esett pedig több évig próbálkoztak már elõtte.

Igen, elõsegítik a beágyazódást. Az egyik barátnõm már az elsõ hónap után teherbe esett pedig több évig próbálkoztak már elõtte.

A cickafark tea tényleg hatékony?

Legjobb válasz: valakinek bevált,de soknak nagyon összezavarta a ciklusát. onnan tudom mert én is pont ezt a kérdést tettem fel . én nem is mertem venni. legjobb az orvos. Jársz dokihoz?

valakinek bevált, de soknak nagyon összezavarta a ciklusát. onnan tudom mert én is pont ezt a kérdést tettem fel . én nem is mertem venni. legjobb az orvos. Jársz dokihoz?
én voltam akinek nagyon bekavarta a ciklusát, tehát én nem ajánlom, már a kukában landolt nálam is a tea, hogy ne is lássam.
Én is ittam, elõbb megjött. Hogy a tea miatt-e? Lehet...
Én is ittam, majdnem egy hetet késett. Már azt hittem, babás vagyok, és megjött. A teszt persze negatív volt, szóval nagyon nem bizakodtam. Így ebben a hónapban már nem is ittam egy kortyot sem, remélem, nem lesz gond...
Hát nem tudom de az én anyukámnak segített.nagyon ideges volt mindig és emiatt 3x is elvetélt, de aztán ez a tea segített neki.én vagyok rá a tanu:)

A cickafark tea tényleg segít teherbeesni? Ma vagyok a ciklusom 7. napján elkezdhetem még inni?

Legjobb válasz: Amíg fel nem ment a hõd, azaz nem volt meg a tüszõrepedés, addig nyugodtan ihatod. Utána inkább palástfüvet.:)

Amíg fel nem ment a hõd, azaz nem volt meg a tüszõrepedés, addig nyugodtan ihatod. Utána inkább palástfüvet.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Még azt leírná valaki hogy mennyit kell inni belõle naponta? És a palástfûbõl? Nem fogja bezavarni a menszeszemet?
Ha nem viszed túlzásba, biztosan nem árt. Én napi egy csészével iszom mindkettõt.
Csak akkor idd a cickafarkot, ha rendszertelen a mensid, különben felboríthatja! Ha meg rendszertelen, akkor helyreteszi! A cickafark segíti a pé-t. És csak a tüszõrepedésig idd, azaz kb. a ciklus elsõ feléig szabad inni, mert ha netán teherbe esel, akkor ez a tea állítólag vetélést is okozhat, ha tovább iszod, mint kéne!! Valamint akkor javaslom hogy idd ezt a teát, ha esetleg cisztád van.
Én naponta 1 csészével ittam, 4. hónapban lettem terhes de nem tudommegmondani segített-e mert nem tudom mi lett volna ha nem iszom :) ))) De én hiszek ezekben a teákban.
elõzõ vagyok, kihagytam: attól a naptól hogy megjött, a ciklusom feléig ittam. Nekem 27-31 naposak szoktak lenni szóval úgy döntöttam 14 napig iszom.
Én még csak második hónapja ittam, de asszem ez a hónap nem sikerült. Hát majd legközelebb.
Az hulyeseg, hogyha rendszeres a mensid, akkor felboritja a cicka. Nekem mindig is rendszeres volt es mar fel eve iszom a cickat peteeresig, onnantol meg palastfuvet es nem boritotta fel a ciklusom. Sot, elotte volt, hogy kimaradt 1-2 peteeres, de miota iszom, mindig van szepen idoben. 3 honap fogyasztas utan sikerult is teherbeesni, de sajnos nem maradt meg. A terhesseg elott mar 4 honapot probalkoztunk tea es minden nelkul. 4 honapja volt a mutet. Ket hetre ra mar megkezdtuk a probalkozast. Azota iszom a teakat es en is hiszek bennuk. Nem tuti, ha iszod babas leszel, mint ahogy olyat is hallottam mar, hogy tenyleg felboritott egy normal ciklust, de nem sok esely van ra.
Egyebkent elkezdheted inni ma is persze. Artani nem art, sot...csak ovu utan valtani kell palastfure.

A cickafark-palástfű tea tényleg hatásos? Már egy ideje nincs meg a menstruációm.

Olvastam valahol, hogy ez a tea segít beállítani a ciklust.

Legjobb válasz: Pedig mindenképp orvoshoz kell menned! Ne félj tõle nem bánt. Ha gátlásos vagy, ajánlom, hogy keress olyan nõgyógyászt, aki nõ. Hidd el nagyon kedves és készséges lesz, nem fog bántani és a vizsgálat még csak fájni sem fog. Az semmiképp nem normális, hogy 19 évesen 7hónapig nem menstruálsz. Ezen a cickafarkfû tea nem fog segíteni. Ha esetleg lelki okai vannak, annak is utánajárnék. Nem hiszem, hogy azért nem jön meg mert nem akarod. Fogyókúra esetén meg akkor szokott probléma lenni, ha drasztikusan sovány vagy és a testzsírszázalékod már kb. 5% alatt van. Ebben az esetben is dokihoz kellene menni, mert ez így nem oké. Sok sikert! Bátorság!

Pedig mindenképp orvoshoz kell menned! Ne félj tõle nem bánt. Ha gátlásos vagy, ajánlom, hogy keress olyan nõgyógyászt, aki nõ. Hidd el nagyon kedves és készséges lesz, nem fog bántani és a vizsgálat még csak fájni sem fog. Az semmiképp nem normális, hogy 19 évesen 7hónapig nem menstruálsz. Ezen a cickafarkfû tea nem fog segíteni. Ha esetleg lelki okai vannak, annak is utánajárnék. Nem hiszem, hogy azért nem jön meg mert nem akarod. Fogyókúra esetén meg akkor szokott probléma lenni, ha drasztikusan sovány vagy és a testzsírszázalékod már kb. 5% alatt van. Ebben az esetben is dokihoz kellene menni, mert ez így nem oké. Sok sikert! Bátorság!
Bocsi most olvasom, hogy sokat kellene még fogynod, akkor nem hiszem, hogy a testzsírszázalékkal van a baj. Ha nem gond megkérdezném, hogy hány kiló vagy és hány centi?
A fõzet nem fog ártani, ihatod ha kedved tartja, de én nem fûznék túlzott reményeket hozzá. Nõj fel és ronts (vagy oldalogj) be a dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem szeretném leírni, de elég alacsony vagyok és sajnos sok rajtam a fölösleg... Ezért is nem akarok elmenni, mert rettenetesen félek, hogy hogy néz majd rám az orvos, amiért ilyen kövér vagyok :( minden nõ csont sovány az utcákon is, csak én nem... Olyat szerintetek lehet, hogy elõször csak elmegyek úgy, hogy elbeszélgetünk errõl és NEM vizsgál meg? esetleg felír így valami gyógyszert, hogy hátha segít? És addig is szoknám a helyzetet. Bár már egyszer voltam nõdokinál, de akkor lent nem vizsgált meg meg semmi. Nõ nemû nõgyógyászt sajnos nem ismerek itt ahol lakok...
annyi féle nõt látott már a nõdoki, h nem fog feltûnni, ha esetleg kicsit kövérkés vagy. gondolom kétszer-háromszor akkorákat is mint te. menj el mindenképp, az tuti, h nem fog rád csúnyán vagy megvetõen nézni. nem pucéran kell bemenni hozzá, beszélgess el vele, mondd el neki, h elõször vagy ott és rettentõen félsz, õ ezt meg fogja érteni és még annál is kedvesebb lesz mint amúgy. és az sem mellékes, lehet hormonális oka van annak, h kicsit duci vagy. mindenképp menj el, lehet egy csapásra megoldódik mindkét problémád!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megpróbálom ezt a teát, megpróbálok egészségesebben nyugodtabban élni kicsit várok és ha nem változik semmi, akkor elmegyek nõgyógyászhoz. Végül is akármi történik egy jó ideig nem látom szóval nem lesz akkora égés :)
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm az utolsó válaszolónak is, amit írt. Meg mindenki másnak is :) sokszor nem veszem észre, hogy sokat ennék mégis csak hízok megállás nélkül. Tényleg megérne egy vizsgálatot ez az egész dolog.
Mindenképp menj el a dokihoz. Vegyél fel hosszú pulcsit, és abban bemehetsz a vizsgálatra. És mégsem érzed feszélyezve magad, hisz takar és nem kell ott állnod egy szál semmibe. Hidd el a doki nem testedet fogja nézni. A vizsgálat neki meg természetes, ez a munkája. Neki ez olyan, mint neked egy általános mindennapi tevékenységed. Bátorság, de ne várj tovább. 19évesen egy rákszûrés sem árt már!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!