Találatok a következő kifejezésre: A cickafark milyen (21 db)

Palástfű teát és a cickafark teát meddig lehet inni? Milyen változásokat hoz a szervezetre? Olyan mint a fogamzásgátló?

Legjobb válasz: Cickafark teát peteérésig, onnantól a palástfû teát. A cickafark rendbehozza a ciklust, ha pl. szabálytalan. A palástfû a méhet erõsíti, segíti a beágyazódást. Ha fennáll a gyanúja, h terhes vagy, a cickafark teát nem szabad tovább inni. Úgy tudom, 3 hónapig lehet folyamatosan inni ezeket, így ciklikusan, utána célszerû szünetet hagyni, mert megterhelheti a májat.

Cickafark teát peteérésig, onnantól a palástfû teát. A cickafark rendbehozza a ciklust, ha pl. szabálytalan. A palástfû a méhet erõsíti, segíti a beágyazódást. Ha fennáll a gyanúja, h terhes vagy, a cickafark teát nem szabad tovább inni. Úgy tudom, 3 hónapig lehet folyamatosan inni ezeket, így ciklikusan, utána célszerû szünetet hagyni, mert megterhelheti a májat.

Hol lehet a cickafark teát és a palástfű teát beszerezni! Milyen árba van? Ahhoz hogy minél hamarabb teherbe esek elég ha csak az egyiket iszom? Nagyon szeretnék már kisbabát és szeretném ezt kipróbálni hogy milyen! :- ( (

Legjobb válasz: A cickafark tea megvasarolhato gyogyszertarakban vagy elelmiszer uzletben is nincs borzaszto ara olcson megtudod venni,a palastfu teat is megkerdezheted lehett hogy az is van ott!Nekem csak a cickafark teat ajanlottak es sajnos meg nem hozzott szerencset pedig mar 6honapja iszom reggel delben este:( Kivanom hogy neked minnel hamarabb sikeruljon es elvezd az anyuka szerepet

A cickafark tea megvasarolhato gyogyszertarakban vagy elelmiszer uzletben is nincs borzaszto ara olcson megtudod venni, a palastfu teat is megkerdezheted lehett hogy az is van ott!Nekem csak a cickafark teat ajanlottak es sajnos meg nem hozzott szerencset pedig mar 6honapja iszom reggel delben este:( Kivanom hogy neked minnel hamarabb sikeruljon es elvezd az anyuka szerepet
Szia! Gyógynövényboltban vettem a palástfüvet, a cickát pedig a Rossmannban. Szerintem jobb a gyógynövényesbõl venni, és nem a filtereset, hanem a szárítottat. Peteérésig a cickát idd egy nap kétszer éhgyomorra, a palástfüvet pedig peteérés után uú., mint a cickát. Én decemberben kezdtem inni és jan 7-én teszteltem pozitívat. A cicka kb. 200 Ft, a palást pedig 300. Próbáld ki, megéri!
Rossmann, DM, nagyobb élelmiszer üzletek, gyógyszertár, gyógynövény bolt. Én gyógynövényesnél vettem ma filtereset 316 forintért.
És még az íze is jó.
Szia! Én mindkettõt ittam, pé.-ig a cickafarkot, utána palástfû. Most már csak a palástfûvet iszom mert 3 hónap után terhes lettem. Utoljára amit vettem(nem filteres) olyan 320 ft volt. Elég ritkán lehet kapni én szoktam venni 2 csomaggal is.
Én is iszom mindkettõ, fél éve próbálkozunk, de 2 hónapja komolyabban vesszük. Elkezdtem vitaminokat is szedni, ajánlom neked is: a C-vitamin: segít a vetélés megelõzésében is; antioxidáns; az E-vitamin: elõsegíti a beágyazódást, sejtregeneráló, a Cink:segít beágyazódáskor, a hormontermelést szabályozása Sok sikert!

Szeretnénk babát, de nem jön össze. Ajánlották a palástfű és a cickafark teát. Milyen arányban és mikor kell inni?

Mikor kell melyiket kezdeni? és meddig kell inni? Köszönöm

Legjobb válasz: Cickafark teát mensi elsõ napjától, peteérésig és peteéréstõl palástfû teát.

Cickafark teát mensi elsõ napjától, peteérésig és peteéréstõl palástfû teát.
Mióta? Mert kellhet egy kis idõ...
Azt csak akkor idd, ha nincs rendbe a ciklusod, vagy ha nincs peteérésed. Ha minden oké akkor ne idd mert felboríthatja a ciklusod.Tapasztalatból mondom.
A kérdező hozzászólása: Hát, nincs rendben a ciklusom, mert világos és kevés a vérzésem amióta kivették a petevezetékem, vagyis az egyiket és szeretnénk természetes úton második babát. Igazából nem tudom, hogy jó-e nekem ilyen esetben. Peteérésem nem volt az elmúlt hónapban, mert leesik mindig a hõm. De a dokim kb oda se figyel rám, meg sem nézett csak mondta, hogy ez normális és kész. csak a terhes nõkkel foglalkozik, mert ugye tõlük kap majd pénzt, vagy nem tudom, de tisztára ezt érzem. Csak nem találok becsületes orvost. De ha három hónap alatt nem állt ehylre a szerveztem csak rosszabb nem hiszem, hogy magától fog, ezért próbálok természetes dolgokat keresni, amik segíthetnek. Köszönöm a segítséget.

Hogyan, milyen mennyiségben, mennyi ideig kell inni a cickafark és a palástfu teát krónikus nogyogyászati panaszok megszuntetésére?

Legjobb válasz: a cickafark teát 3 napig,minden nap 3szor ittam,de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.

a cickafark teát 3 napig, minden nap 3szor ittam, de emellett használhatod ülöfürdõnek is.Rajtam nagyon segitett.
Szerintem egy szakembertõl kérdezd meg.Én úgy tudom, hogy egy fajta teát sem szabad három hónapnál hosszabb ideig inni.Nekem az Ozsváth Dr.nõ az iriszdiagnosztám is és Õ mondta

Mennyi ideig, és milyen mennyiségben ihatom a cickafark teát?

Ma reggel van egy hete, hogy iszom. Abbahagytam a fogamzásgátlót 8 hete és azóta nem jött meg,hallottam err?l a teáról hogy általában meghozza a menzeszt és gondoltam kipróbálom. Kinek vált be? filtereset iszom, az is jó? Valamint mennyi ideig, és milyen mennyiségben ihatom?Tapasztalatok? köszönöm

Legjobb válasz: A cickafark inkább fertõzések ellen jó, bármilyen gyógyteát néhány hétig ihatsz kúraszerûen, nagyobb mennyiségben. Jobb lenne, ha a nõgyógyász megvizsgálna...

A cickafark inkább fertõzések ellen jó, bármilyen gyógyteát néhány hétig ihatsz kúraszerûen, nagyobb mennyiségben. Jobb lenne, ha a nõgyógyász megvizsgálna...
Szerintem hatásosabb a nem filteres tea.Szerintem is kb olyan 2 hónapig ihatod kúraszerûen.

Meddig, milyen mennyiségben kell inni a cickafark, palástfu teát krónikus huvelygyulladás megszuntetésére?

Legjobb válasz: Krónikus hüvelygyulladást nem fog megszüntetni egyik tea sem. Azt ugyanis valami konkrét ok - általában fertõzés, esetleg méhszájseb - váltja ki, amit nem mulaszt el a gyógytea. A cickafarkot egyébként menstruációs zavarokra ajánlják, a palástfüvet pedig terhesség megtartására. Utóbbi esetenként fehérfolyásra is jó lehet, de semmiképp sem krónikus hüvelygyulladásra. Inkább menj orvoshoz, hogy megállapítsa, mi a problémáid okozója. N32 (nagy tearajongó, akinek volt már krónikus hüvelygyulladása fertõzés miatt, és méhszájsebe is)

Krónikus hüvelygyulladást nem fog megszüntetni egyik tea sem. Azt ugyanis valami konkrét ok - általában fertõzés, esetleg méhszájseb - váltja ki, amit nem mulaszt el a gyógytea. A cickafarkot egyébként menstruációs zavarokra ajánlják, a palástfüvet pedig terhesség megtartására. Utóbbi esetenként fehérfolyásra is jó lehet, de semmiképp sem krónikus hüvelygyulladásra. Inkább menj orvoshoz, hogy megállapítsa, mi a problémáid okozója. N32 (nagy tearajongó, akinek volt már krónikus hüvelygyulladása fertõzés miatt, és méhszájsebe is)

5-én kellene megjönnie, próbálkozunk a babával, milyen teát igyak most? Cickafarkat vagy palástfüvet?

Legjobb válasz: a cilkus felétõl cickafark+palástfû. Mivel a palástfû a beágyazódást segíti elõ, szerintem elég ha csak azt iszod. Cickafarkfûvel vigyázni kell, habár a terhesség 6-8 hetéig lkehet inni, mivel esetlegesen vetélést okozhat. Sok sikert a bébihez!

a cilkus felétõl cickafark+palástfû. Mivel a palástfû a beágyazódást segíti elõ, szerintem elég ha csak azt iszod. Cickafarkfûvel vigyázni kell, habár a terhesség 6-8 hetéig lkehet inni, mivel esetlegesen vetélést okozhat. Sok sikert a bébihez!

Milyen női betegségre lehet használni a cickafark ülőfürdőt?

Én gombás kezelés után vagyok, de már nagyon régóta kezelnek, gondoltam kipróbálom. De használni fog?

Legjobb válasz: Nekem használt :) Elég hülyén érzi magát az ember lavorban üldögélve de akkor koncentráltabb. :D

Nekem használt :) Elég hülyén érzi magát az ember lavorban üldögélve de akkor koncentráltabb. :D
A kérdező hozzászólása: És te mire használtad? Milyen arányokkal készítetted el? mert nekem van itthon 2 csomag 50g szárított formában.
A kérdező hozzászólása: Ja, és mennyiszer kell alkalmazni, hogy használjon?
Felfázásra, gyulladásra. Gombára nem jó. Nekem ez vált be: http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/8084/huvelyi-irri.. Nem annyira olcsó, de jó megoldás. Ha már elmúlt a baj a CNS kúp is jó, a "helyreállító munkálatokhoz". Ezt a nõgyógy tudja felírni. És egy jó tanács ha a gombára hajlamos vagy: hagyd el a cukrot az étkezésbõl vagy legalábbis mérsékeld a minimálisra.

A cickafark ülőfürdő milyen női betegségekre jó?

Legjobb válasz: Menstruációs görcs,petefészek gyulladás.felfázás.

Menstruációs görcs, petefészek gyulladás.felfázás.
semmilyenre.ha így lenne, nem kéne szájon át történõ gyógyszert szedni.
fertõzés okozta gyulladásokra, ahogy az elsõ írja, de csak és kizárólag kiegészítõ kezelésre jó, a dokit nem szabad elsinkófálni, el kell menni és beszedni az orvosságokat, amit ad

A cickafark teának milyen gyógyító hatásai vannak?

én azt hallottam,hogy sokmindenre jo.még a rák megelozésében is fontos szerepet játszik.igaz ez?

Legjobb válasz: én úgy tudom nagyon jó felfázásra,nõgyógyászati gyulladásokra.

én úgy tudom nagyon jó felfázásra, nõgyógyászati gyulladásokra.
Igen.Elõsegíti a peteérést, jó menstruációs görcsökre(akár ülõfürdõként is) ill. gyulladásokra.De az ize az nagyon pocsék:(
A cickafarktea minden nógyógyászati mproblémára nagyon jó. Palástfûvel keverve (1-1 arányban) még nagyobb hatást fejt ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!