Találatok a következő kifejezésre: A cicim fáj (226 db)

Baj hogyha nem érzem hogy a cicim fáj?

Már egy hete késik a mensim a teszt pozitiv, mindjárt megjön érzésem van és puffadt is a hsam viszont a cicimen semmi változás!Félek hogy nem-e baj lehete ez!

Legjobb válasz: Én sem éreztem hogy fájna, feszülne a cicim, csak a te tüneteidet tapasztaltam. És a lánykám már 2 éves. Tehát nem kell minden tünetet mindenkinek produkálnia. Sõt, van aki semmit sem vesz észre, és még menstruál is. Gratula a babóhoz!

Én sem éreztem hogy fájna, feszülne a cicim, csak a te tüneteidet tapasztaltam. És a lánykám már 2 éves. Tehát nem kell minden tünetet mindenkinek produkálnia. Sõt, van aki semmit sem vesz észre, és még menstruál is. Gratula a babóhoz!
Szia, A mellfeszülés, egy LEHETSÉGES tünete a terhességnek, semmi baj nincs ha neked még nem fáj, inkább örülj neki, majd nemsokára rájössz, miért mondom. Mindenkinek máshogy reagál a teste a picikére, ezzel semmi baj sincsen... Minden tünet fokozatosan jön elõ... Ha esetleg meguszod az elsõ 3hónapot minden kínzó tünet nélkül, nem jelent semmit... Attól még terhes vagy:)
orulj neki, ahany kismama, annyi terhesség :D nem kell minden tunetet produkalnod! en sajnos a nagykonyv szerint minden tunetet produkaltam a linea negra kivetelevel, a ferjem szokott is cukkolni, hogy pl elolvastam, hogy a 14. het korul orrverzes elofordulhat, es 14 hetesen es par naposan elindultak az orrverzesek. szerinte hipohonder vagyok, de ilyet nem lehet direkt csinalni szerintem :)
Szia! Én is pont igy vagyok és próbálok nem aggodni. Nekem már 2 hete késik van két pozitív tesztem de csak kedden megyek uh-ra. Engem is ez aggaszt a legjobban hogy a melleimen nem érzek szinte semmit pedig az elõzõ terhességemnél ilyenkor már majd leszakadtak és nagyot nõttek is. Igaz akkor sajnos elvetéltem. Reménykedem hogy ettõl minden rendben és majd érzek késõbb valamit.
A kérdező hozzászólása: Hát én is reménykedem, bár már tegnap este mintha éreztem volna valamit, olyan nehézséget bár nem vettem észre hogy nõt volna.Sajna nekem nem azok a fantasztikus nagy , , dudáim·" vannak :) de remélem majd azok lesznek.Én arra is gondloltam hogy nekem minden mensi elõtt nagyon érzékeny volt a cicim és lehet hogy most akkor nem lesznek azok.

Tegnap kellett volna megjönnie! Csak a cicim fáj, de már nem nagyon az előző napokban jobban fájt! Hasam alját is néha éppen, hogy csak érzem! Mi lehet az oka?

Még nincs hányingerem vagy erre utaló jel. Ma teszteltem a Lily-vel, de negatív lett. Melyik teszt a jó? Mit csináljak? Nekem mindig pontosan szokott megjönni. Rossz ez a bizonytalanság! Terhes vagyok?

Legjobb válasz: na erre írom azt, hogy szerintem a tesztnek már kellett volna mutatni valamit, de sokan itt azt írják, hogy nekik sem mutatott nkm napján és még rá két hétre sem, ami számomra meglepõ. lehetséges késõbb volt pé-d és akkor azért a késés. vagy tudod pontosan mikor volt péd? vegyél egy másik fajta tesztet is szerintnem.

na erre írom azt, hogy szerintem a tesztnek már kellett volna mutatni valamit, de sokan itt azt írják, hogy nekik sem mutatott nkm napján és még rá két hétre sem, ami számomra meglepõ. lehetséges késõbb volt pé-d és akkor azért a késés. vagy tudod pontosan mikor volt péd? vegyél egy másik fajta tesztet is szerintnem.
Csak annyit lehet írni, hogy továbbra is késik pár nap múlva vegyél egy másik tesztet és tesztelj újra.
Gyógyszertárban vegyél Gabriel-t, az jobb mint a Lily.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nálam is ez volt múlt hónapban! Nagyon fájt a mellem, de elmúlt 2 nap alatt, sûrû pisilés, de az is elmúlt, és 1 napos késéssel megjött! Elõször csak rózsaszín nyák, majd barna, végül jött a vér rendesen. Nekem a hányinger csak a menzi végére múlt el. A tesztek mindig negatívak lettek. Szerintem nem tudott beágyazódni és kilökõdött sajnos. De ebbõl azt tanultam meg, hogy csak akkor szabad tesztelni, ha már 2 hete késik, és a vér sosem jelent jót. Ha terhes lennél, szerintem nem múlt volna el a mellfájdalom.
Nekem is így volt, egy rakás tünettel még, de sajnos valószínû, hogy nekem kilökõdött.Nekem 2 nap késéssel jött meg.A mensi 3 napjában egyfolytában lázas voltam.Nem voltam megfázva, vagy ilyesmi, csak lázas voltam.De a remény hal meg utoljára:) :(

A menstruáciom rendszertelen van amikor ki marad. A cicim fáj és hányingerem van a derekam is fáj. Kisbaba lehet vagy valami más?

Legjobb válasz: Baba is lehet, vagy valami más is. Orvos mit mondott a problémádra?

Baba is lehet, vagy valami más is. Orvos mit mondott a problémádra?
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
Szurkolok(elõzõ vagyok)tapasztalatból írom, ne éld bele magad, mert az sokkal roszabb...nekem is most sokkal, de sokkal mások a tüneteim és mégis becsapott a szervezetem, de ez nem azt jelenti, h biztos nálad is így van...
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm a válszt.... de én még igy soha nem voltam...nekem most elöször vannak ilyen tüneteim....
Endokrinológust keress fel.Nekem is hormonzavarom van és nekünk sokkal nehezebb a dolgunk, mivel a hormonzavarnál nem lehet tudni mikor van peteérés és egyáltalán van e, mert nem mindég van.6 hónapig tartott mire kivizsgáltattam magam, mert szeretnénk babát, valamejest sikerült helyrehozni a menstruációm, de sajnos nagyon becsapós a szervezetem, detto olyan tüneteket ad, mint aki terhes(amikor késik)szóval hányinger, derékfájás, vas íz a szájban, mellbimbó érzékenység.Én a tesztekben nem bízom, ezért mikor késik várok két hetet kb és megyek vérvételre.Az endokrinológus mondta nekem, hogy akiknek rendszertelen a menstruációjuk, azoknak sokkal több tünetek utalnak terhességre, viszont ez nem mindenkinél van.Nincs két egyforma nõ a világon akinek egyformák a tünetei...szerintem irány a doki.
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondta nekem hogy enyhe hormon zavarom van de ettöl függetlenül teherbe eshetek.... Szerintetek?
Bocsi, de akkor nagyon rossz választás volt ez a doki, mert abszolut nem normális dolog a rendszertelen menses, valami oka van, valami hiba van, amit ki kell deríteni, mert az ilyen hibák miatt nem esik sok sok nõ teherbe. Van akinek sikerül és szerencsés, de õk kevesebben vannak. Elsõként keress egy normális orvost, aki foglalkozik a problémáddal. persze lehet baba is, de megmondani így nem lehet. Lehet meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos még nem tudtam menni dokihoz.... holnap csinálok tesztet..... de egy éve azt mondta nekem a dokim hogy igy is lehet babám hiába nem menstruálok minden hónapban rendszeresen
Ha nem védekeztél, akkor lehet baba, de a tünetek megfelelnek pl. a premenstruációs szindrómának is. Csinálj tesztet! A rendszertelen menstruációt pedig vizsgáltasd ki.
Az én menstruációm is elég rendszertelen volt, kb 80 naponta jött meg. Nagyon szerettünk volna már a férjemmel kisbabát, próbáltuk helyrehozni dokival a dolgot, nem ment. Szinte mindig mielôtt megjött hasonló tüneteket produkáltam, de persze nem voltam várandós. Egy év után amikor úgy döntöttem nem foglalkozom a dologgal, nem görcsölök rajta 36 napos lett. Aztán amikor késett és rájöttem, h terhes vagyok annyi tünetem volt, h borzasztóan megnôtt az étvágyam.
Én csak e nemvárt elõtt kb. 5 nappal éreztem, hogy mindjárt megjön. Amúgy semmi más érzetem nem volt, tegnap teszteltem pozitívat. Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: gratulálok nedek a pozitív tesztedhez:) most is ahogy ülök egyfolytában hasszurát érzek bal oldalon inkább. ma is 36, 7 volt a hõm és ugye 4nap a nemvártig. tegnap a teszt negatív volt. van még remény?
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem pé-tõl kezdve ilyen tüneteim voltak, és sajnos nem volt babó. Kívánom, hogy nálad másként legyen, sikeres babásodást. 7 hetes kismami
Persze, hogy van remény!! Csak valahogy ki kellene bírnod minimum aznapig amikor nem várod! Szorítok nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: köszi:) majd megírom mi lett az eredmény

Hétfőn kellett volna megjönnie, szerdán csináltam tesztet és negatív lett. A cicim fáj. Lehet terhesség?

Legjobb válasz: 2 nap késés után negatív a teszt, akkor vagy nem vagy terhes, vagy késõn volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Ma szombat van, nem teszteltél?

2 nap késés után negatív a teszt, akkor vagy nem vagy terhes, vagy késõn volt peteérésed és még nem mutatja a teszt. Ma szombat van, nem teszteltél?
A kérdező hozzászólása: hát még reménykedek.. a remény hal meg utoljára.. jó lenne ha pozitív lenne a teszt. holnap reggel csinálok egyet, meg hétvégén ha addig nem jön meg. aztán elmegyek orvoshoz.
Ciszta is okozhat késést... De szerintem még egy picit reménykedhetsz és azért olyan 4 nap múlva csinálj megint egy tesztet! Ha az is negatív lesz és továbbra sem jön meg, akkor menj dokihoz mindenképp!
A kérdező hozzászólása: hát sajnos negatív lett, de ma egy hete hogy késik! nem értem mivan!
Kiváncsi vagyok mi az eredményed:)
A kérdező hozzászólása: holnap meg is írom reggel úgyis csinálok tesztet..
majd ird meg mi az eredmény!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást és a válaszokat :)
Amíg nem jön meg, addig van remény a babára. Tesztelj pár nap múlva újra.
A kérdező hozzászólása: holnap akarok csak, gondoltam megkérdezem mi a vélemény..
Baba lett? :)

Ma reggel vettem észre, hogy a cicámnak fáj a lába, a mellső, rá sem áll. Nem nagyon engedi megtapogatni, azt látom, hogy be van dagadva, de lehet hogy el is van törve. Ha elviszem állatorvoshoz, mit csinál egy törött lábbal? Vagy amúgy?

Legjobb válasz: Vidd orvoshoz mielõbb! Ha el van törve, gondolom begipszeli, ha csak rándulás, akkor kap rá gyógyszert, ha nem megállapítható akkor úgyis megröntgenezik.

Vidd orvoshoz mielõbb! Ha el van törve, gondolom begipszeli, ha csak rándulás, akkor kap rá gyógyszert, ha nem megállapítható akkor úgyis megröntgenezik.
Nem biztos, hogy törött. A mienké is ilyen volt, sikoltozott is, ha megtapogattam, aztán "csak" egy pici pl. karom által okozott seb hamar bezáródott, de bejutottak a baktériumok és a lágy részek belül begyulladtak stb, kapott rá injekciót, meg otthonra gyógyszert és figyelni kellett pár napig, hogy rendbe jön-e, mert ha nem akkor megint menni kellett volna, hogy kitisztítsák. De szerencsére meggyógyult. Ha meg mégis törött, akkor begipszelik például. Vidd el, hadd hozzák helyre szegénykének.
Biztosan begipszeli, ha törött, mi múltkor láttuk, hogy egy begipszelt lábú komondort hoztak ki.. A mi macskánknak ínszalagszakadása volt egyszer, mûthetõ volt, így most éli a macskuszok boldog életét:)

34 hetes, vagy e körüli kismamik! Hogy van a cicitek? Faj, vagy nem? Telitödik vagy nem? Mit ereztek?

Nekem hosszu hetekig baromira fajt, feszült a cicim, nagyon erzekeny volt, a melltartot is alig birtam elviselni magamon. Most viszont kb. 3 napja olyan mint a terhesseg elött, vagyis "semmi" nincs vele. De miert?

Legjobb válasz: :D A tej csak szülés után fog beindulni... Az, hogy a terhesség alatt "hogy viselkedik" a mell, nem befolyásolja azt, hogy tudsz-e majd szoptatni. Én pl. semmit nem éreztem egyik terhesség alatt sem, elõtejem sem volt, mégis 2*3 évig szoptattam. Szóval, ne aggódjál, mert egyáltalán nincs miért.

:D A tej csak szülés után fog beindulni... Az, hogy a terhesség alatt "hogy viselkedik" a mell, nem befolyásolja azt, hogy tudsz-e majd szoptatni. Én pl. semmit nem éreztem egyik terhesség alatt sem, elõtejem sem volt, mégis 2*3 évig szoptattam. Szóval, ne aggódjál, mert egyáltalán nincs miért.
Szia! Nekem is már az elejétõl nagyon feszült a mellem, volt, hogy éjjel felébredtem rá. Mostanában viszont elmúlt.Elõtejem van, elég sok, de emellett könnyûnek érzem a mellem. Szerintem ne aggódj, attól hogy nincsenek ½bedurranva½még lehet jó a mirigyállomány.Biztos fogsz tudni szoptatni, bízz magadban. 33 hetes kismama
Szia! Én 35 hetes vagyok, nekem 2 méretet nött a mellem, és az elejétöl fogva fáj is a mai napig. Én meg ettöl aggódom, hogy ha igy fáj, akkor hogy fogom szoptatni? :( De ne aggódj, lehet pont nekem nem lesz tejem a tünetek ellenére, olvastam már példát ilyen esetröl is.
nekem is inkább az elején volt érzékeny, most már nem (28 hetes vagyok) igazán nem is nõttek, inkább nehezedtek. Vártam egy kicsit én is a bögyösödést, de ez van. Viszont a tej mennyisége nem ettõl függ!!
Szia!Nekem semmit sem nõtt, ugyanazokat a melltartókat hordom mint terhesség elõtt:( És nekem egyáltalán nem feszült/az elején kb.12 hetesig/ azóta semmi, talán nekem is nehezebb de ennyi:( Viszont nem keseredtem el mert az egyik barátnõm most szült és ugyanígy volt mellesleg:) és azt mondta hogy rengeteg tejcsije van és rendesen tudja szopiztatni a kisfiát......majd meglátjuk Boldog babavárást:) 31 hetes km

Mensi elött már két nappal vizes folyásom szokott lenni. Holnapra nem várom a menzit és abszoludt semilyen folyásom nincs, csak a cicim FÁJ de nagyon. Lehet hogy terhes vagyok?

Nem szokott késni soha ha el maradna ,kedden csinálnék tesztet.Olyan száraz vagyok mintha a ciklusom elsö felébe tartanák.

Legjobb válasz: Az erõs mellfájdalom biztató jel, persze csak ha egyébként nem szokott. Terhesség esetén inkább erõsebb tejszerû folyás a jellemzõ, nem a szárazság, esetleg pici barnázás. Kedden próbálhatsz egy tesztet, de ha -, és nem vérzel továbbra se, akkor próbáld szombat környékén újra. Sok sikert!

Az erõs mellfájdalom biztató jel, persze csak ha egyébként nem szokott. Terhesség esetén inkább erõsebb tejszerû folyás a jellemzõ, nem a szárazság, esetleg pici barnázás. Kedden próbálhatsz egy tesztet, de ha -, és nem vérzel továbbra se, akkor próbáld szombat környékén újra. Sok sikert!
Mensi elõtt közvetlenül pár napig én is totál száraz szoktam lenni, a mellem meg leszakad. Remélem, késni fog a tied is, meg majd az enyém is ...

A cicámnak fáj a szája és nem tud enni? .

Amig nem gyógyul meg neki mivel etesem és hogy?

Legjobb válasz: Te nem áérted itt egy két válaszoló válaszát. Mért nem viszed orvoshoz?Ha az ínyével vagy a fogával van a baj az nem fog magától megyógyulni.Itt mért ilyen buták és smucigok a gazdik?és még azt hangoztatja itt mindenki,hogy imádja a macskáját..mi lenne ha nem így lenne..

Te nem áérted itt egy két válaszoló válaszát. Mért nem viszed orvoshoz?Ha az ínyével vagy a fogával van a baj az nem fog magától megyógyulni.Itt mért ilyen buták és smucigok a gazdik?és még azt hangoztatja itt mindenki, hogy imádja a macskáját..mi lenne ha nem így lenne..
Torka fáj vagy a szája? Ha a szája akkor bármit ehet elvileg, nem a szájával eszik. Torokfájásnál nem nagyon tud, meg nem is akar. Adj neki tejet addig, vidd el orvoshoz ha még nem voltál, hogy meg tudd mi baja!
Ezek szerint eddig nem volt orvosnál. Ha lett volna, most írnád, hogy mit mondott rá.
A kérdező hozzászólása: Jó akkor elviszem megint és megkérdezem az orvost.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pépes ötletet bevált ment nektek a zöld!
Allatorvoshoz elvitted???? Mit mondott?????
De mi baja a cicának? Miért fáj a szája? Az orvos mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Így ittatom mert azt sem tud és nyávog mikor szomjas és mikor már nem az akkor húzza a száját de fecskendõvel adjak neki enni is ugyanígy ezzel a leveses péses étellel?
tû nélkül
tíz mililiteres fecskendõvel
A kérdező hozzászólása: Igen de ezt hogy rakham a szájába mert annyira fáj neki hogy magátol nem eszik de nem a torka fáj.
leveses pépes táppal aminek erõs a szaga, a macskák csak akkor esznek ha érzik a táplálék szagát
A kérdező hozzászólása: De voltam.
Mert fejlõdik, nõ a cicid.
Mert nõ.
Halldo nekem is baromira fáj, és ezentúl fog is mert igen, nõ. Képzeld nekem beleütöttek véletlen könyökkel, és el tudod képzelni mennyire fájhatott...
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat
mert nõ a mellyed!! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!