Találatok a következő kifejezésre: A cicánkat viszont (2 db)

A cicánkat elajándékoztuk, viszont nekem nagyon hiányzik! mit tehetnék?

Panelben lakunk kicsit sok volt a gond vele (mindenhol sz?r, bepiszkitott a helyére, válogatós, szófogadatlan).Elvittük a párom mamájához aki kertes házban lakik, bezártuk a garázsba, hogy szokja a helyét, nehogy elmenjen az idegen helyr?l. A párom már egy ideje nem szerette a cicát, nekem viszont nagyon hiányzik akármilyen rossz is volt. Nem tudom mit tehetnék. Egyébként 3 éves n?stény macska.

Legjobb válasz: Néha látogasd meg!

Néha látogasd meg!
Gratulálok, eszményi megoldás!A tisztelt felsõbbrendû emberek csak úgy játszogatnak az állatok életével! Sok a gond vele, hát tegyük ki. Pofonegyszerû! Arra gondoltál már, hogy vajon a cica mit érezhet? Tudod, a sokan már óvodában megértik a Kis Herceg történetét. Úgy látszik, te felnõttként sem. Pedig örökigazság: Felelõs vagy azért, akit megszelídítettél! Talán szépen meg kellett volna nevelni a cicust. Képzeld, egész sokaknak sikerült már! A szõr ellen takarítással lehet védekezni és azzal, hogy rendben tartod a macskát. A bepiszkítás csak egy kis odafigyelés és türelem kérdése, bármelyik cica megtanulja, hogyan intézheti a dolgát. Ha válogatós, arra te nevelted, vállald a következményeit. És miben lehet szófogadatlan egy macska? Nem mosogat el ebéd után, vagy mi? Nincs okod nyavalyogni. A macseknak lenne.
Mégha keményen is hangzott, de igaza van az elõttem válaszolónak.Mi is panelban lakunk és imádom a macskákat, de nem szeretném behozni, mert nem cicának való hely.Ha meg rászánnám magam, hogy jöjjön egy cicuka, akkor semmi pénzért nem tenném ki, bmilyen rossz is. Anyáéknak van egy 13 éves perzsa macskájuk.Válogatós, mindenhol otthagyja a szõrét, nem mindig sikerül belekakilnia az alomba, mert akkora, ha meg hányni kezd, akkor aztán nem nézi, hogy hol van, önfejû(mint az összes macska általában)..mégis egy szó nélkül csinálják utána, amit kell.Egy szobacica ezzel jár.Válogatóssá meg tényleg õk nevelték, és egy szavuk nem lehet miatta. Ha meg a párod akarta, akkor lehet jobb lett volna vele beszélni errõl.Amúgy látogasd meg gyakran, és akkor talán könnyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van! Elmentünk és hazahoztuk a cicát, most nagyon jól érzi magát. Köszönöm a hozzászólásokat!
végre egy örömteli befejezés !!! :) én is szeretem a cicusokat, csak a nagyobbik kutyi rátenyerelne ..
Szia! Én voltam, aki kicsit keményen megmondta a dolgot. Ezúton is bocsi, de tulajdonképpen örülök, hogy megmondtam, mert talán hozzájárultam, hogy a cica visszakerüljön. Sok örömöt nektek közösen!

Két éve el lett kötve a cicánk. Napjainkban viszont egyre gyakrabban fordul elő, hogy jelölget. Mit lehet tenni, ha a lakóterünk szinte minden pontján érzed a munkáját? Nem vagyok koszos!

Legjobb válasz: Ha már két éve ivartalanítva van, és eddig nem volt ilyen gond, akkor ez nem valószínû hogy jelölgetés, az nem tér csak úgy vissza. Inkább valami betegség húzódhat meg a háttérben. Valamilyen húgyúti dolog. Olvass utána ezeknek a betegségeknek, hátha felismersz valami tünetet. De még jobb lenne ha elvinnéd dokihoz.

Ha már két éve ivartalanítva van, és eddig nem volt ilyen gond, akkor ez nem valószínû hogy jelölgetés, az nem tér csak úgy vissza. Inkább valami betegség húzódhat meg a háttérben. Valamilyen húgyúti dolog. Olvass utána ezeknek a betegségeknek, hátha felismersz valami tünetet. De még jobb lenne ha elvinnéd dokihoz.
Lehet kapni kutya és macska távoltartó sprayt olyan ötszáz forint lehet. Be kell ott fújni a falat ahol jelölget...
Nekem a távoltartó spray semmit nem használt :( És más egyéb sem, pedig sok mindent kipróbáltam.
A macskák tiszta állatok. Általában akkor végzik a dolgukat az almon kívülre, ha fájdalmuk van. Ebben az esetben a fájdalmat az alomhoz kötik. Nézd meg, hogy nem-e véres a vizelete. Nagyon sok cica küzd alsó húgyuti szindrómával. http://macska.mancsok.hu/betegsegek/alsohugy.htm
Benti cicáról van szó? Kandúr vagy nõstény? Hány éves? Mielõtt ivartalanítva lett, jelölgetett már?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!