Találatok a következő kifejezésre: A cicámnak van és gennyes (2 db)

A cicámnak hasmenése van és gennyes a szemek meg folyik az orra. Ma visszük orvoshoz. Mennyibe kerül a gyógyszer és a vizsgálat?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy mi áll a háttérben. Ha egy komolyabb fertõzés,akkor ennek megfelelõen a kezelés is többe kerül. Van 1-2 komolyabb fertõzõ betegség, aminek ezek lehetnek a tünetei, ilyen pl. a szopornyica. Nem akarlak megjeszteni, lehet, hogy csak egy enyhe dolog, de a pakliban akár ez is benne lehet.

Ez attól is függ, hogy mi áll a háttérben. Ha egy komolyabb fertõzés, akkor ennek megfelelõen a kezelés is többe kerül. Van 1-2 komolyabb fertõzõ betegség, aminek ezek lehetnek a tünetei, ilyen pl. a szopornyica. Nem akarlak megjeszteni, lehet, hogy csak egy enyhe dolog, de a pakliban akár ez is benne lehet.
Milyen az a szopornyica?

Kb.1hónapos cicáimnak gennyes a szeme, teljesen össze van ragadva és olyan, mintha meg lennének fázva. Mit tudnék velük kezdeni?

Már kammillával tisztogattam, szemkenőccsel is kentem nekik, hallottam, hogy a tiszta disznózsìr is segìt, de eddig semmi javulást nem látok! Mit tudhatnék velük csinálni még? :(

Legjobb válasz: Mindenképp vidd el állatorvoshoz, ez nem játék!!

Mindenképp vidd el állatorvoshoz, ez nem játék!!
Állatorvoshoz kell vinni õket, különben belepusztulnak a macskanáthába!
Feltétlenül állatorvoshoz kell menni! Ez nagy valószínûséggel vírusos betegség. Ne kenegesd zsírral a szemüket! És a kamilla sem ér ebben az esetben semmit.
Macskanátha, mondjuk nézze meg õket orvos!!
Állatorvos. De már egyszer feltette a kérdést, pár nappal ezelõtt, szinte biztosra veszem, hogy nem viszi el állatorvoshoz a cicákat. Annyira nem értem, ivartalanítás kellett volna, és akkor nem kell szenvednie ennyi pici lénynek...
"nem kéne"
Macskanathajuk van. Ne kend be zsirral. A kamillaval csak egy tunetet tuntetsz el, nem a betegseget. Vidd be oket meleg, szaraz, tiszta helyre! Kapjanak fereghajtot, az parszaz forint orvosnal. Allatorvoshoz vidd el oket. Par szaz forintert kapnak szurit. Ha nem csinalsz veluk semmit, tuti, hogy meghalnak.
Bocsanat, elirtam. Par ezer az oltas.
Na, mi lett velük??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!