Találatok a következő kifejezésre: A cicám szellent (3 db)

Lehet az, hogy a cicám "szellent"?

Lehet,hogy viccesen hangzik,de amikor elkezdem simogatni elég büdös lesz és az okozója nem én vagyok:)szóval a cicák is pukizhatnak?

Legjobb válasz: Az én macskám elég büdöseket tud :S szóval igen, õ a szag forrása :D

Az én macskám elég büdöseket tud :S szóval igen, õ a szag forrása :D
Hát az én cicáim változatosan étkeznek, de a nagyobbik néha olyanokat elereszt, hogy majd' lefordulok a székrõl.:D
Az én cicám is irdatlan büdöseket tud pukizni, de én így szeretem õt! <3
Persze. De a nyuszik nem tudnak pukizni.:) )
A kérdező hozzászólása: Igen a nyuszik tényleg nem:) Van nyuszim is(szüleim szerint kész állatkert)és õ tényleg nem pukizik:)
Igen lehet, ez a nem megfelelõ étrendnek köszönhetõ!
Még sosem hallottam kutyát vagy macskát ilyesmit mûvelni :O A nyulak miért nem tudnak?:D
Naná, hogy a macskák is szellentenek. :D Mégpedig nem is akármilyet!!! Az enyém pl. imádja a kukoricát, szinte sír érte, de csak ritkán kaphat, mert utána valami elképesztõen penetráns szagút ereget. :D

A cicám sokszor szellent. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Az emberek is szoktak, õk is . Az enyém pl kaja után mindig, mosakodás közben. És mikor "cuclizik" is, mer még csak 5 hónapos és nem szokott le róla. TEhát szerintem nincs nagy gond, de a táplálékváltoztatással meglesheted, vagy kérdezz meg orvost.

Az emberek is szoktak, õk is . Az enyém pl kaja után mindig, mosakodás közben. És mikor "cuclizik" is, mer még csak 5 hónapos és nem szokott le róla. TEhát szerintem nincs nagy gond, de a táplálékváltoztatással meglesheted, vagy kérdezz meg orvost.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!