Találatok a következő kifejezésre: A cicám rá van kattanva a (2 db)

A kérdező hozzászólása: S.O.S....irjatok gyorsan!!!! Szegény visszásságot!!!!!!sos.
A kérdező hozzászólása: Szegény macska... bocs a telomon van ez a t9irás valami.. es nemtom leszedni.xd
amúgy milyen a viszonya a macskákkal?
A kérdező hozzászólása: A mi macskáinkkal jóban van, de ha bejön az udvarba egy idegen, akkor vége a világnak
Ha macskád lenne, nem történne ilyen. Kutyád van - tudod: elõl harap, hátul ürít, macskákat nem szereti, ugat, stb. - szokj hozzá. A lehívás más állatokról egy más kérdés. Ez már nevelési, kutya-gazda kapcsolati probléma. Nem fogod megoldani 1 nap alatt, de 1 hét alatt se. Ha rendezõdik is köztetek a viszony sok meló után, akkor sem lesz macska fan, ha nem vagy vele.
A kérdező hozzászólása: nem errõl van szó

A cicám teljesen rá van kattanva a műanyag szatyrokra - egyből rágni kezdi, és megeszi. Miért csinálja?

Nem tudom mit csináljak, félek, hogy beteg lesz t?le. Mindig elpakolom a szatyrokat, de ha véletlenül kint marad egy, azonnal rágcsálni kezdi. Ötlet??

Legjobb válasz: Szia! Sajnos van rá esély, hogy ha pl egy nagyobb darabot lenyel, lehet belõle bélelzáródás. Igazából semmit nem tudsz tenni azonkívül , hogy gondosan elpakolod a szatyrokokat. Macskáék okosak, ha valami érdekli õket századszor is megteszik. Az enyémek pl rendszeresen tréningeznek a szúnyoghálón, ami miatt évente kell õket cserélnem, ( szúnyoghálót) és nem érdekli a nem szabad szó õket. Ajánlj fel neki valami más alternatívát játék gyanánt. Pl papírzacskót:D:)))))

Szia! Sajnos van rá esély, hogy ha pl egy nagyobb darabot lenyel, lehet belõle bélelzáródás. Igazából semmit nem tudsz tenni azonkívül , hogy gondosan elpakolod a szatyrokokat. Macskáék okosak, ha valami érdekli õket századszor is megteszik. Az enyémek pl rendszeresen tréningeznek a szúnyoghálón, ami miatt évente kell õket cserélnem, ( szúnyoghálót) és nem érdekli a nem szabad szó õket. Ajánlj fel neki valami más alternatívát játék gyanánt. Pl papírzacskót:D:) ))))
Vagy spricceld oket vizzel a viragpermetezovel. A noverem macskai igy szoktak le a nagyobb szobanovenyek megmaszasarol. Bajuk nem lesz tole, de nem szeretik a spriccelest es inkabb nem "masznak fara". Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!