Találatok a következő kifejezésre: A cicám nem eszi meg (36 db)

Cicám nem eszi meg a száraz eledelt, csak konzervet és pipit. Hogy lehet rávenni, hogy megegye?

Próbáltam már keverve hozzáadni a konzervhez, de nem eszi még így sem. Ha nem adok mást, félek éhen hal. Azért lenne jó, ha ilyet is enne, mert sokat nem vagyok otthon, a konzerv büdösödik, nem tudok annyi kitenni.

Legjobb válasz: hát hidd el ha éhes megeszi! lehet nem eszik 1-2 napig de utána eszegetni fogja a szárazat. nem mindegy milyet veszel én Cat-Chow cicakaját szoktam adni azt szereti. ja és utána se adj minden nap konzerveset mert akkor továbbra sem eszi a szárazat, én heti 1-2x szoktam adni konzervet és ami még leesik a pultról (husi stb)

hát hidd el ha éhes megeszi! lehet nem eszik 1-2 napig de utána eszegetni fogja a szárazat. nem mindegy milyet veszel én Cat-Chow cicakaját szoktam adni azt szereti. ja és utána se adj minden nap konzerveset mert akkor továbbra sem eszi a szárazat, én heti 1-2x szoktam adni konzervet és ami még leesik a pultról (husi stb)
Próbáld meg h pl reggel 8 körül adsz neki konzervet, 2 körül egy kevés konzervet+a szárazat, este (8-9) pedig csak szárazat. Nekem így szokta meg. Annyi h ha este nem ette meg a szárazat, akk reggel nem adtam neki konzervet, csak 2kor. De arra figyelj, h ha semmiképp nem akarja így sem, akk nem kell erõltetni, nem kell szegényt "kínozni". :) Õk is egyéniségek, lehet, hogy neki nem ízlik.:) Az én cicám a tejet nem inná a világért sem. :D
Az enyém sem eszi meg a szárazkaját, nem is veszek neki mert minek ha nem szereti.

9 napos a babám. Van tejem is, de mióta hazajöttünk a kórházból, nem eszi meg az adagját, ami ott 80-100 volt. Ráteszem a cicire, elalszik, majd böfi, és leteszem aludni, 15 percet alszik, és felkel sír. Miért? És mit tegyek?

Az evés is 1 óráig tart. És nem tudjuk kivárni a 2-3-4 órát. hogyan oldjam meg, hogy kibírja?

Legjobb válasz: Ilyenkor még csinálj mindent, ahogy õ akarja, egy pár hét alatt beáll, ha éhes óránként, akkor etesd úgy. Nekem azért sírt ilyen picinek, mert hiányoztam neki, és a pocakomon szeretett volna mindig aludni, érezni közelrõl. Aztán ez nagyon hamar elmúlt. Az egy óra kicsit soknak tûnik, valószínüleg a felétõl már nem is eszik, csak cicizik, próbáld figyelni, hogy nyel-e vagy csak jó neki hogy ott lehet....

Ilyenkor még csinálj mindent, ahogy õ akarja, egy pár hét alatt beáll, ha éhes óránként, akkor etesd úgy. Nekem azért sírt ilyen picinek, mert hiányoztam neki, és a pocakomon szeretett volna mindig aludni, érezni közelrõl. Aztán ez nagyon hamar elmúlt. Az egy óra kicsit soknak tûnik, valószínüleg a felétõl már nem is eszik, csak cicizik, próbáld figyelni, hogy nyel-e vagy csak jó neki hogy ott lehet....
Ilyenkor még nincs ideális, de ha már kibír 3 órát, az jónak mondható. De mindenképp tedd mellre, ha úgy gondolod, hogy éhes. Nincs rosszabb, mint egy éhes pici baba. Ne csinálj semmit, rendelj kaját, és 2-3 hétig a pici igényei szerint élj!
A mi dokink is híve a szigorú napirendnek, a három órás etetésnek. Kb. 55 éves, régen nem volt ez, mint manapság. mindenképp igény szerint szoptass egy ideig, aztán lassan beáll majd a rendszer. aztán mikorra beálna, már meg is változik, mert változnak az igényei..
Nálunk is ez volt, h egyfolytában rajtam akart lógni, a szoptatások összefolytak....éjszaka is....nekem 3 hetet mondtak h addig lesz még ennyire durva....nagyjából ez helyt is állt.....adhatsz neki cumit, h ne legyen állandó szopikényszere, de ezzel csak kis idõt nyersz....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt és a válaszokat. Nekünk ma a háziorvos azt mondta, hogy ne igény szerint etessem. De ugye a 3 órát még nem bírja ki. Azt én is észrevettem hogy hiányzom neki. Remélem beáll nekem is pár hét múlva.Mi az ideális idõ?Mennyi legyen két szoptatás között ilyen idõs korban?
15:46-os vagyok!Elfelejtettem írni, hogy én sohasem hagytam sírni a lányom és most sem hagyom a fiam!Mind a ketten kiságyban aludtak, alszik de ha sír rögtön ott vagyok és megvigasztalom.Ha ez több idõbe telik, akkor több idõbe telik!De csak így fog bízni bennem késõbb is.
igény szerinti szoptatás, mellettem aludt......nem hagytam sírni a kiságyban...ez hülyeség....egy 9 napos gyereket meg akar nevelni????....biztos nincs gyereke....nekem a kórházban mondták h szoptassam az igénye szerint, és 3 hónapos koráig nem kell nevelni sírássál.....sok boldogságot!
Hello!A lányom 3 és fél éve 3 óránként evett/szinte óramû pontossággal/ és egyszer kelt fel éjszaka 3 hetes korától!Ezt maga alakította így ki, nem befolyásoltam.Nagyon ügyes és okos baba volt.A fiam most 3 hetes próbáltam az igény szerinti szoptatást, de így óránként szopott!Most már próbálunk vegyesen eljárni.Igény szerint, de bizonyos kereteken belül szoptatom és sajna tápszerezem.Így kb.2-3 óránként eszik, éjjel 2-szer kel fel!Nekem így jött be.
megint én, uccsó! arra nem válaszoltam, hogy milyen volt egy napunk.. hát mondták már rég, hogy beállt-e a napirendünk, hát nekünk kb. 11 hónaposan sikerült ez. mindig, amikor lett volna rendszer, megváltozott. meg amikor ilyen pici volt, egyszer aludt 2 órát, egyszer 20 percet, innentõl kezdve nincs napiren. ami biztos volt, az esti ritálé, fürdetés, evés, alvás...
15:32 -es, ha jól értem, tõlem kérdeztél... Nekem fontosabb volt az alvás, és a mai napig is az, mint hogy hagyjam sírni. Az elsõ hónapban velem aludt, és komolyan mondom, hogy a mai napig, most 16 hónapos egyszer sem sírt éjjel. Ha felébred, odaveszem magam mellé, és alszunk együtt. Nem érdekel sem a védõnõ, sem az orvos, Anyós, stb. véleménye. A lényyeg, hogy boldog, kiegyensúlyozott kislány . Tök fura, hogy a védõdnõ neked ilyet mond, a mienk egy igazi védõnõ, és sosem mondana ilyet. Mikor pihentem? napközben amikor õ aludt. Meg sokszor megfürödtem elõtte , megfürdettem, és fél 8 kor már ágyban is voltam.. Így egész jól kihúztuk az elsõ heteket.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszadó! Köszönöm.Hasznos tanácsokat adtál. Az elsõ kisfiamnál így csináltam.De most félek így csinálni. Jó ez ha így szopizik, hogy akkor amikor Õ akar? Jobban fog aludni éjszaka, ha mellettem van? Nekem is jobb lenne így, csak hát nem tudom hogy okosan teszem-e. A védõnõ mondta hogy hagyjam sírni a kiságyban. De hát nekem nincs szívem ezt tenni. Te hogy pihentél az elsõ idõkben?Milyen volt egy napotok?
2. egyenlõre még csak ismerkedtek, de majd rá lehet állni a 20 perces szopikra, mert az is elég kell h legyen....még nagyon pici...édes lehet...gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Hû! Teljesen igazad van kedves utolsó.Köszönöm a választ. Így aztán mondhat nekem bárki bármit. Nem is fogom hagyni hogy sírjon. Hiszen Õ az én gyermekem, és mindenbõl csak a legjobban szeretném neki adni. Legyen az bármi. Köszönöm a válaszokat.

A cicám nem eszi a spenótot! Most akkor mi tévő legyek? És ha én szeretem, akkor ő miért nem? Vigyem állatorvoshoz? Vagy csak meg kéne fürdetni? Segícccség! SÓS!

Segítsetek, mert az öngyilkosság szélén állok!!!

Legjobb válasz: a macska húsevõ állat! nem pedig csirke! de ha annyira akarod hogy spenótot egyen fogj egy egeret és mártsd bele a spenótba! :D

a macska húsevõ állat! nem pedig csirke! de ha annyira akarod hogy spenótot egyen fogj egy egeret és mártsd bele a spenótba! :D
Az enyém a paradicsomot szereti (egyébként tényleg), és én elégedett vagyok ezzel az eredménnyel is.Szerintem adj lejjebb az igényeidbõl, túl magasra tetted a mércét! Ha így folytatod, elhagy, mielõtt megbeszélhetnétek a dolgot.
Miért csodálkozol, hogy nem eszi meg? Te írtad, hogy sós!! Ha elsóztad, így jártál! Máskor légy körültekintõbb!
SÓS??? mi sós, a spenót?? lehet, h ez a baj, ELSÓZTAD!! Amúgy a spenótot dobd ki a nyuszkáknak, és egyetek macskakonzervet együtt a macskáddal.....és ne hogy azt mondd, h te azt nem szereted!!! A macskád is szereti!!! Jah és a spenótot télleg vidd el állatorvoshoz, úgy tudom szeretik az állatorvosok a spenótot!! :D
Mindig fürdesd meg a zöldséget fogyasztás elõtt! A macskák különösen kényes teremtmények.
Az én macsekom imádja a zöldségeket ^^ Persze a husit még jobban, de szinte nincs olyan zöldség amit ne enne meg. Répa, uborka, paradicsom..neki aztán mindegy. A fõtt zöldséget viszont jobban szereti mint a friss nyers zöldségeket :)
Az en cicam mar hanyik a sok husitol, ezert ugy dontott, hogy vega lesz.Eloszor fott zoldsegeket evett, de most mar a nyersek is bejonnek neki es a multkor meg spenotot kert tukortojassal jo sosan.Ezt miutan megette, gyumolcssalataval elnyomtatta es nagyon elegedett volt.
igen, valószínûleg terhes lehet tõle!


Van egy felnőtt cicám már vagy 2-3 éves. Rászoktak a kutyakonzervre és azon kívül mást nem esznek meg csak ha nagyon muszáj. Mennyiszer és mennyit adjak neki egy nap?

sürg?s lenne!!!!

Legjobb válasz: olyan nincs hogy mást nem eszik meg,ha éhes lesz úgyis megeszi a macskatápot is! Kutyáknak is rossz a macskakaja,ez fordítva is igaz teljesen más az összetétele,nem véletlenül nem ugyanazzal etetik a 2 fajt. Sürgõs az lenne hogy leszoktasd errõl mielõtt tönkremegy a bélflórája a cicádnak.

olyan nincs hogy mást nem eszik meg, ha éhes lesz úgyis megeszi a macskatápot is! Kutyáknak is rossz a macskakaja, ez fordítva is igaz teljesen más az összetétele, nem véletlenül nem ugyanazzal etetik a 2 fajt. Sürgõs az lenne hogy leszoktasd errõl mielõtt tönkremegy a bélflórája a cicádnak.
SÜRGÕSEN szüntesd be a kutyakaja etetését. A cicának sok olyan anyagra van szüksége, amit a kutyatápok nem tartalmaznak, mert a cica szervezete ezeket nem képes maga elõállítani (pl. taurin, aminek hiánya végzetes lehet). Bármilyen macskatáp jobb nekik, mint a legjobb kutyatáp. Ka kevés a pénzed, akkor vegyél nagy csomagolásban középkategóriás cicatápot. Ezeket 10 kilós csomagolásban megkapod már 11000 forint körül, ami elég jó ár. Vagy vegyél neki 7 kilós Acanát ugyanennyiért, az már szuperprémium minõség. Mindig legyen mellette friss víz. Mindig. Olyan meg nincs, hogy nem eszi meg a macskatápot. Nem láttam még macskát úgy éhen halni, hogy elõtte ott volt a macskakaja.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz: ne adj neki, tilos!Tényleg fontos különbségek vannak a kétféle tápokban! Eleinte vegyél jó macskakonzervet (nem darling, whiskas, kitekat...)és rakj rá esetleg egy kicsit a kutyásból.. De legjobb, ha drasztikus leszel: Tedd le a macskakaját, ha nem eszi, 10 perc után vedd fel, majd a következõ etetéskor újra. Közben lehet elöl száraztáp egész nap, csak tudd, hogy evett-e belõle. És- gondolom a kutya kajájára buktak rá, etesd elkülönítve a cicát és a kutyát, ill spricceld le a cicát, ha oda akar menni a kutya ételéhez (virágspriccelõ).És a jó minõségû macskatáp összességében olcsóbban jön ki, mert kevesebb kell belõle és egészségesebb lesz a cica.

Van egy cicám, ivartalanítva van, és nem eszik meg semmilyen ivartalanított macskáknak, , kitalált" kaját. Viszont a normál kajától hízik, és nem szeretném, ha meghízna, mivel hosszú életet szeretnék neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én azt csinálnám, mint a kutyáknál. Ha nem eszi meg, akkor vedd el. Nem fog éhenhalni, rá fog jönni, hogy meg kell enni. Vagy keverd neki egy ideig, és utána térj rá rendesen.

Én azt csinálnám, mint a kutyáknál. Ha nem eszi meg, akkor vedd el. Nem fog éhenhalni, rá fog jönni, hogy meg kell enni. Vagy keverd neki egy ideig, és utána térj rá rendesen.
Nálam se ették soha az ivartalanított tápot..Nem is tukmáltam hisz a vadonba sincs 7+os kaja.. Mérd ki a napi adagot és csak annyit egyen a sima tápból, ha hízik akkor csökkenteni kell és nem fog hízni.
Elõzõ hozzászólóval teljesen egyetértek. Ne erõltesd az ivartalanított cicáknak való tápot. Ez csak egy reklámfogás. Adj neki kevesebbet abból, amit megeszik. A cicák nagyon válogatósak. Nem olyanok, mit a kutyák.
Így van, csökkentett adag a megoldás-de csak nagyon lassan csökkentsd az adagot!!! (Esetleg gabonamentes táp??? az kevesebb szénhidrát is!!)

Miért megy a hasa a konzerv kajától a cicámnak? Most féléves a cica, és régebben nem volt ilyen gond. Bármilyen márkájú konzervet kap, megy tőle a hasa. A tápot pedig hosszútávon nem eszi meg.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy a konzervtõl megy neki, meg kellene mutatni állatorvosnak. A miénknek is hasonló problémái voltak, naponta többször öltözhettem át, mert még álmában az ölemben is elõfordult, hogy beszaladt neki. Kapott a dokitól antibiotikumot, és teljesen rendbejött. Ha nem kapott a cicus féreghajtót, a féregfertõzés is okozhat esetleg ilyen problémát.

Nem biztos, hogy a konzervtõl megy neki, meg kellene mutatni állatorvosnak. A miénknek is hasonló problémái voltak, naponta többször öltözhettem át, mert még álmában az ölemben is elõfordult, hogy beszaladt neki. Kapott a dokitól antibiotikumot, és teljesen rendbejött. Ha nem kapott a cicus féreghajtót, a féregfertõzés is okozhat esetleg ilyen problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Szerintem olyan anyag van a konzervben, amit a gyomra nem tud rendesen feldolgozni. Mindegyiktõl hasmenése van ? Mert akkor lehet hogy ki kellene próbálni egy másik márkát. Ha meg mindegyiktõl baja van, akkor lehet, hogy valami a belével van, és akkor el kellene vinni orvoshoz.
Szia. Az egyik oknak én is a bélférgességet mondanám, mivel az összes konzerv nem szabad, hogy kiváltson belõle hasmenést.Az én cicám a Friskies-tõl volt hasmarsos, és utána nem is ette meg.Valamilyen rejtélyes úton rájött arra, hogy melyik jó neki, így Whiskas(sajnos, nem szívesen adok neki), Royal Canin, és Scient Plan Hill's-t eszik csak meg.Én azt mondom, hogy fél éves kora miatt mielõbb fordulj vele orvoshoz, mert ha tényleg bélférges, komolyabb baja is lehet, és gondolj bele, neked sem lenne jó, ha állandóan menne a hasad....nem? Minden jót:Lizy

Miért nem eszik a kis cicám? Csak úgy képes enni ha a szájába adom vagy fogom az ételt más különben nem eszi meg. Ez amugy baj vagy majd enni fog magától is? Több mint 1 hónapos.

Legjobb válasz: Úgy gondolom kissé korán lett elválasztva az anyjától. Ebben a korban még leginkább szopni szoktak. De ha tõled elfogadja az ételt, akkor etesd jól, ez azért kárpótolja abban hogy az anyja nincs vele.

Úgy gondolom kissé korán lett elválasztva az anyjától. Ebben a korban még leginkább szopni szoktak. De ha tõled elfogadja az ételt, akkor etesd jól, ez azért kárpótolja abban hogy az anyja nincs vele.
Most még így eszik, késõbb majd magától, kitartás és türelem.
Esetleg cicatej, kis cumisüveg vagy fecskendõ. Picike még.
Valószínûleg a szopizás hiányzik neki, cicatej és fecskendõ. De el fog múlni ez, vagy próbálkozz mással ami nagyon ízlik neki. De nagymacska is csinálja azt, hogy kézbõl eszik, de a tányérjából ugyanazt nem. :) Ez talán hasonló, hogy a konyha pulton talál egy becsomagolt zsömlét, akkor neki áll és rágja, miután észrevettem odaadtam neki a megrágott zsömlét a tányérjába apróra összetépkedve....na úgy már nem kellett neki. :)
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm.igen csak kézböl eszik tálból nem. tejet is csak akor ha elé tartom a tálat.

A cicám miért nem eszi meg a száraz kaját?

Kitekat cica eledelt kapott de nem eszi meg...

Legjobb válasz: Nekem is ilyen korú&nemû macskám van - próbáltam régebben is, de a mai napig finnyás. Sõt konzervbõl is csak a frissen szedettet eszi...:S :D Egy szóval passz!

Nekem is ilyen korú&nemû macskám van - próbáltam régebben is, de a mai napig finnyás. Sõt konzervbõl is csak a frissen szedettet eszi...:S :D Egy szóval passz!
Még soha nem evett száraz tápot??:O Nem rosszindulatból, de száraz táp mindig legyen elõtte, fõleg ha egyedül van napközben...meg kell a fogainak is, hogy erõsödjenek neki!Nem véletlen találták ki, mert ha csak konzervet eszik, a fogai nem lesznek erõsek:(Amúgy sztem azért nem eszi meg, .mert idegenkedik tõle, soha nem evett még....:S
Az enyem sem szereti a szaraz tapot. Meg ugy sem ha osszekeverem valami massal, amit szeret. Viszont a dinnyet azt megeszi! Ilyen az izlese.
Adj neki kutyatápot. Vagy keverd össze nyállal. Vannak neki fogai? Ha nincs ajánlom a fogorvost
Próbálkozz más fajtával! De csak kisebb mennyiségben vegyél, ha nincs másik cica aki megeszi. Nekünk pl a Winston (Rossmann)konzervet eszik a cicák, azon élnek, ez vált be, de szárazból ugyanez a márka nemgyere be nekik. És a sógornõmék macskája dettó. Tõlük kaptuk a szárazat, mert az övéké nem ette. Hát a mieink se. Ami bejött száraz: Hens - piacon veszem kimérve és zárt mûanyag dobozban tartom. De szeretik még a Purina One-t, meg a Royal Canint (naná!!!)is. Ha tudsz kimérve venni, vegyél keveset elõször, próbáld ki!
Az én cicám évekig nem volt hajlandó megenni a macskatápot, de még a konzervet sem. Csak párizsit, májkrémet evett, meg ilyesmit. Aztán egyszer vettem neki valami marhaspeckó macskatápot, horror összegért (legalábbis az én pénztárcámhoz mérve az). Purina táp volt, "kifinomult ízlésû macskáknak". Aztán csak azt volt hajlandó megenni. Most már mindent megeszik. Konzervet, tápot, mindent. Most 6 éves, és legalább 3, de inkább 4 évig dacolt.

6 ho-s kisbabam nem eszi meg a tejport csak almaba. Keves a tejem de o csak a cicihez ragaszkodik. Mit tegyek?

mostmar adok neki ilyen olyan etelt de azert meg minden nap bar 3-szor jo lenne a tejcsi. almaba se orokke fogadja el. valaki volt mar ilyen hejzetben.? mi a teendo?

Legjobb válasz: Tejport?almába?Ilyenrõl én még soha nem hallottam :( Miért nem tápszert adsz neki?

Tejport?almába?Ilyenrõl én még soha nem hallottam :( Miért nem tápszert adsz neki?
Milyen tápszert próbáltatok eddig?? Vannak ízesített tápszerek is. Pl. banános. Azt hiszem humana a fajtája.Rossmanban lehet kapni. :)
így van ! én se arra gondoltam hogy rakjon neki 2 deci tápszerhez 2 evõkanál kakaót, csupán csak egy picikét csak az íze kedvéért.
A kérdező hozzászólása: hat en is olvatam, egyik helyen azt irja h.1 eves kor-tol, masik meg hogy 6 ho-s kortol. szerinten egy jo minosegu kakaobol egy kiskanallal vagy meg annyival sem nem okozhat kulonosebb problemakat.
Bocs ha hulyeseseget kerdezek de kakot es csokit nem csak 1 eves kor utan szabad adni a babanak?
A kérdező hozzászólása: koszonjuk szepen a hasznos valaszaidat:)
nincs mit! látod már ott a tejpép, a lisztes dolgok no meg hátha kakaóval megissza a tápszert.ja és persze gyümik, zöldségek, lassan a tejtermékek is jöhetnek. és máris nem olyan szörnyû az egész!kitartás és sok-sok fini falatot a kicsinek!!!
A kérdező hozzászólása: azt meg nem, kicsit varni akartam vele, de jo hogy mondod. koszi a segitseget:)
de a glutént bevezetted már nála?mert azt már lehet és azért az is jó 1 nap egyszer.
A kérdező hozzászólása: igen probaltam, megeszi 1-szer egy nap, de nem olyan nagy szeretettel. es ugysem potolja a tapszert, tudom h. tobb mint semmi, csak azert o mar nagy es nem lehet egesz nap tejpeppel meg gyumivel.
5-ös vagyok. és a tejpépeket próbáltad már?azokból nagyon sokféle ízesítésû van.azok is majdnem olyanok mint a tápszer, legalább ha egyszer enne 1 nap.én ezt minden nap adtam a lányomnak.
A kérdező hozzászólása: hat igen nagyon nehez, nem gondoltam volna h. ilyen nehez lesz a taplalkozas.minden nap torom a fejem azon hogy mit adjak neki mivel hogy nem fogadja el egyik fajta tapszert sem. a cukorral probalkoztam mar de nem jott be neki. de a kakaoport meg nem probaltam. koszonom hasznos valaszod :)
pedig még jó volna neki!tudom hogy nehéz.az én lányomnak már 4 hónaposan nem kellett a tápszer. ha nagyon nem kell neki próbáld meg hogy raksz egy picit cukrot hogy édesebb legyen vagy kakaóport.legalább egyszer egy nap igyon.aztán meg lassan úgy is bevezetheted a tejtermékeket neki és azokból is sok értékes dolgot kap majd.
A kérdező hozzászólása: amugy en segitseget kerek azoktol az anyukaktol akik voltak ilyen helyzetben, es ugy gondolom hogy nem a helyesirassal kellene torodni....(nem rosszindulatbol).
A kérdező hozzászólása: az a helYzet hogy a tejpor ugyanaz mint a tapszer. csak mi igy mondjuk. nem helyes de igy mondjuk. veletlen volt az a j-vel iras. :)
helyzetben j-vel?? :OO
A kérdező hozzászólása: Humanas tapszerre alergiasak vagyunk :(
Mert nem szereti.
Acana, Applaws, Orijen, Taste of the Wild. Ezek a legjobbak, ha bejön valamelyik, utána érdemes lenne nagyobb kiszerelésben vásárolni, mert úgy olcsóbb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a váladzokat!Tudtok nekem jó tápot ajánlani??
Fokozatosan kell hozzá keverni a régebbi eledeléhez. Vannak ám sokkal jobb minõségû tápok. :) Mindent fokozatosan szoktas hozzá.
Megeszi ha más nincs...éhenhalni nem fog. Eztet mink errefelé így csináljuk.
Adj neki maradékot.
Ahogy elolvasod a csomagoláson a kisbetûs részt rögtön rájössz. Ne etess kitekattal és whiskassal. Ezek tele vannak izfokozókkal meg növényekkel amikre a cicáinknajk semmi szükségük.
Nehogy! Azzal csak a fejedre nõl!De örülj neki, hogy azt nem szereti, mert a tápok közül igencsak alsó kategória-csak épp az ára nem.. Mit kapott a tenyésztõnél? Próbálj max 2 más típust-ami jó, de nem szupermarket "minõség", hanem gabonamentes, cukormentes és magas hústartalmú (60%nál több) Sokféle van, nézd vissza a tápos kérdéseket, segíteni fognak!
A kérdező hozzászólása: Akkor honnan tudom mit szeret??vegyek neki mindegyik fajtából???
A mieink kacsafartövet esznek. Meg egeret. Nem tudom, hogy britek-e, magyarul nem beszélnek, az fix. Viccet félretéve: Biztos, hogy a készített macskakaja a legjobb? Kacsafartövet meg ilyesmit nagyon olcsón lehet kapni, és az tényleg igazi hús. Mi is veszünk néha macskakajának szánt macskakaját, de közel sem szeretik annyira. Mondjuk ezek nem szobamacskák, mázlijuk van, a vidéki ház környékén szabadon mászkálhatnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!