Találatok a következő kifejezésre: A cicám nem (1303 db)

Kislányom 5 napos, két napja folyto elalszik a cicin, nem lehet felkelteni. Kénytelen vagyok lefejni a tejet és cumibol adni neki. hogy tudnám szopira ösztönözni?

órákig eltart a szopizás mert eszik 5 percet és fél ora mulva ismét eszik éjjel is cumisüvegb?l megiszik sokat. mit csináljak szeretném szoptatni, fája cicim de sirva is szoptatom.segitsetek

Legjobb válasz: Az én kislányom is ilyen volt. Besárgult? Mert olyankor aluszékonnyabbak, és lusták dolgozni a kajáért. Én is sokat ültem és szoptatam, de bízz magadba és a babádban, kialakul, fog szopikázni, még nagyon pici és nagy munka kiszopizni a tejcsit. Én huzikáltam kicsit fülét mikor láttam hogy elalszik, ahogy megébredt cicire tettem, én is fejtem, de azt nem adtam oda, hanem mindig csak cici, a mit lefejtem, beraktam a hûtõbe, 3 napot lehet ott taratani, az elõzõ ami a hûtõbe volt lefagyasztottam, majd mikor eszik jó lesz hozzá kavarni. Szerintem próbáld inkább cicire tenni mindig és nem üvegbõl. Kis kitartás, és visszaszokik a cicire, csak add mindig azt. De vigyázz a fagyasztásra, bármibe is teszed, legálább három zacskóba tedd utána egyenként lezárva, mert átveszi a hûtõízt és kitolja. Én így jártam. Sok erõt nektek, és csak ügyesen.:)))

Az én kislányom is ilyen volt. Besárgult? Mert olyankor aluszékonnyabbak, és lusták dolgozni a kajáért. Én is sokat ültem és szoptatam, de bízz magadba és a babádban, kialakul, fog szopikázni, még nagyon pici és nagy munka kiszopizni a tejcsit. Én huzikáltam kicsit fülét mikor láttam hogy elalszik, ahogy megébredt cicire tettem, én is fejtem, de azt nem adtam oda, hanem mindig csak cici, a mit lefejtem, beraktam a hûtõbe, 3 napot lehet ott taratani, az elõzõ ami a hûtõbe volt lefagyasztottam, majd mikor eszik jó lesz hozzá kavarni. Szerintem próbáld inkább cicire tenni mindig és nem üvegbõl. Kis kitartás, és visszaszokik a cicire, csak add mindig azt. De vigyázz a fagyasztásra, bármibe is teszed, legálább három zacskóba tedd utána egyenként lezárva, mert átveszi a hûtõízt és kitolja. Én így jártam. Sok erõt nektek, és csak ügyesen.:) ))
Nem sárgult be a baba? Ezt úgy tudod megnézni, hogy kicsit sárgább a bõre, s a szemfehérje is sárgább. Ha besárgult, akkor hajlamosabb, hogy többet alszik, ilyenkor nógatni kell az evésre. Persze szoptatni kell minden áron, mert úgy gyógyul ki a sárgaságból. Nagyon jól teszed, hogy lefejed a tejet, de én a helyedben azt semmiképpen sem adnám neki oda, mert le fog szokni a cicirõl. A cumisüvegbõl munka nélkül folyik neki a tej, a mellbõl kiszívja, szerintem csak szoptasd, maradék tejet lefejed, s lefagyasztod! Ha szerinted is besárgult a baba, érdemes gyermekorvossal beszélni!
4-5 órákat is aludt az én kicsim de van ugy hogy elejinte 5 percenként esznek kitartást majd alakul...
Az én kisbabám besárgult õ is ezt csinálta szinte mindig elaludt evés közben piszgálgasd az állát, hogy felébredjen így tudod majd ösztönözni a szopizásra:) Nekem is sok gondom volt ezzel nagyon fájt már a mellbimbóm de aztán ez fél hónap alatt kialakult kiment belõle a sárgaság és ez rögtön el is múlt.Csak kitartás és keltegesd a kismanót:) 2 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: nem nem sárgult be, most volt itt a gyerekorvos. minden rendben, azt mondta napi hat kajálást kikell birnia, de hogy ha folyton elalszik a cicin?
Nekem is folyton elaludt rajta. Mondták, hogy piszkáljam a száját, tarkóját, állát, fülét, húzzam meg kicsit a pajeszát. Na hát az én drágámmal csinálhattam bár mit, nagyon ritkán reagált rá. Eleinte volt hogy egy óránként evett, mert elaludt hamar, de volt, hogy 4 óránként. Aztán nagyon szépen beállt. Én csak akkor adtam neki cumisüvegbõl, ha orvoshoz kellett mennem és apa maradt vele. Nekem az is bevált, hogy többször büfiztettem, és akkor felébredt, és vissza tudtam tenni, és a hasa se fájt annyira.

Megharagudott rám a cicám, mert egy hétig a nagyimnál voltam. És a cicám nem fogta fel hogy miért tüntem, el. Mit tegyek? Még maradtam volna, csak a cicám miatt jöttem haza. Elég ha 3 naponta hazajövök?

Legjobb válasz: Én a görimmel voltam így. Egy hétig voltam oda. De ahogy kapott két simogatást, egybõl szaladt, és "puszit" adott. Ne aggódj, a cicák nagyon szeretetigényes állatkák, megbékél hamar:)

Én a görimmel voltam így. Egy hétig voltam oda. De ahogy kapott két simogatást, egybõl szaladt, és "puszit" adott. Ne aggódj, a cicák nagyon szeretetigényes állatkák, megbékél hamar:)
Az állatok olyanok mint a gyerekek:) Nyugi megbékél elõbb-utóbb. Kicsit kényeztesd:)
az én bébim is ilyen..3 napot nélküle vagyok, és kiborul. Szerencsére már leszokott róla, de ha 3 napig nem voltam otthon, akkor a 3naptól kezdve az ágyamba pisilt...:( pedig kijárós cica...gy De azóta valahogy megszokta hogy néha el kell mennem, és tudja hogyha hazajövök akkor addig kényeztetem amíg el nem küld a sunyiba. :) MOndjuk az én cicóm azért is ennyire ragaszkodó, mert 3hetes kora óta neveltem és nem váltunk el egy percre sem. :) Megbékél veled hajrá! :)
hehe, szerintem kérdezd meg a szüleidet. Amugy az állatok nem haragtartóak. Nekemis van két macskám és egy hétig nem voltam otthon. Nem lett bajuk. kibírták
megbékél 2-3 napon belül sztem :) kutyám is ha valami nem úgy van ahpgy akarja megsértõdik és engesztelnem kell :)
Nyalizz neki sokat egy pár napig, és megbékél!
beszéld meg a macskával...
A kérdező hozzászólása: kibékültünk!!! egy kis párizsi, és egyéb finomság megoldódott a probléma :)
Jajj de aranyosan mondtad! "Kibékültünk" :) Igazi állatbarát lehetsz! :)
Vidd már el állatorvoshoz ember!!!!!!
Hát, nekünk hasonló tünetekre azt mondták 4-5 nap után, hogy nem biztos, hogy meg lehet menteni... Gratulálok a felelõtlenségedhez, hogy vártál 3 hetet... 3 hétig éhezett a macskád, Te idióta! Sajnálom, hogy ilyen nyers vagyok, de ez állatkínzás! Gondolkozz már!
Állatorvos esetleg? Mi nem tudjuk meggyõzni innen, hogy egyen... 3 hétig kár volt várni, már régen el kellett volna vinni.
Az én anyamacskám is ugyanígy volt, mondjuk õ már öreg volt 12 éves, de a tünetek megegyeztek, vidd el állatorvoshoz talán még tud rajta segíteni.
Jó, hogy nem 3 hónap múlva tûnik fel, hogy nem eszik. Lassan lesz egy klassz csontváz macskád! Gratulálok, felelõsség tudat a felsõ fokon!
Nem tom, hpgy próbáltad-e vegyél neki bébi ételt...enyém azt megette..enyém is így van most fõzök nkei répapürét meg csirkemellet..vagy fõzzél neki te is...hátha megeszi
más kajákkal próbálkoztál? enyéim se szeretik a konzervet, õk csak ilyen zacskós macsekkaját esznek meg szárazat, de szoktunk neki adni nyers csirke szárnyat, a csontokat is megrgcsálják, a tyúk fejet is megeszik, nyers csirkemáj, estleg szalálmi .de legtöbször zacskósat adunk nekik. amikor az egyik cica nagyon beteg volt, akkor kiskanálból ittatuk vagy az ujjunkról lenyalogatta, de ez csak egy tipp, mi általában elviszük állatorvoshoz-.-...nem olyan drága egy kivizsgálás, fõleg ha olyanhoz viszed, aki nem csak a pénzért menti meg az életét.


Nagy baj ha nem oltatom a cicámat (nem találkozik más állatokkal, bent él)?

Legjobb válasz: Véleményem szerint nem. Az én cicám is bent él, nem kapott egy deka oltást sem és él mint hal a vízben. Eddig egyszer voltam vele orvosnál, ilyen általános ellenõrzésen. Akkor adott a doki féreghajtót neki, azt bekajolta és ennyi. Persze úgy szakszerû, ha beoltatod, de nálunk pl sajna nem volt rá keret. De azért nem aggódtam, mert a kinti cicák nagy többség sincs beoltva, és mégis elélnek 8-11 évig. Legalábbis nálam ez a tapasztalat.

Véleményem szerint nem. Az én cicám is bent él, nem kapott egy deka oltást sem és él mint hal a vízben. Eddig egyszer voltam vele orvosnál, ilyen általános ellenõrzésen. Akkor adott a doki féreghajtót neki, azt bekajolta és ennyi. Persze úgy szakszerû, ha beoltatod, de nálunk pl sajna nem volt rá keret. De azért nem aggódtam, mert a kinti cicák nagy többség sincs beoltva, és mégis elélnek 8-11 évig. Legalábbis nálam ez a tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Úgy néz ki Daffney marad kis oltatlan...:)
Nekem 6 macskám van, egyik sincs beoltva, mind a kertben él és az 5 év folyamán (amióta a legöregebb nálunk van) soha semmi bajuk nem volt...pedíg rendszeres jár hozzán még ugyanennyi macska enni, és egy sün, de semmi gond nincs... Ellenben az egyik ismerõsünk beoltatta a macskát: -elvitte az állatorvoshoz ahol megkapott valami betegséget -A macska azóta kezelhetetlen -ujra és ujra állatorvoshoz viszik, és minden második alkalommal beteg lesz... Persze az elõzõ macskával is ugyanez volt, minde egy oltással kezdõdött...60.000 forintnál tartottak az orvosi kezelésekkel, és ekkor az orvosban volt annyi emberség, hogy megmondja a macska menthetetlen... Az állatdokival az a nagy baj, hogy féltucak szintén beteg állattal érintkezik a váróban a macsek (próbáljon meg nem megbetegedni) és az oltás kissé legyegíti a szervezetet... Ha ez párosul egy olyan betegséggel, amirõl egy másik gazdi úgy gondolta, hogy csak a doki oldhatja meg, el lehet képzelni mi lesz...
A kérdező hozzászólása: "sóhajt"...a cicát úgy kaptam hogy anyum nem tudott róla hogy jön....néha nagyon ki is akad tõle, mert harcikutya, kígyó és kisbaba keveréke a cicám , tulajdonságait figyelembe véve..nehéz eset...és anyum úgy gondolja hogy felesleges oltatni, mert sok pénzbe kerül és nem is atlálkozik más állatokkal...
*sohajt* Anyagi okokbol nem beoltani _egy_ macskat. Furcsa. (mondom ezt ugy, hogy nalunk nincsenek beoltva. >10, kinti/benti macskak) Mindenesetre, a oltas egy macskara nem tobb, mint 6doboz cigi ara, es azt sokan elszivjak 3 nap alatt. Ughogy... Erdekes.
A kérdező hozzászólása: anyukám tart el, 17 éves vagyok.....és nincs ilyenekre lóvém..anya egyedül nevel engem meg öcsémet..szóval ez gáz lenne nekünk
Hát mondjuk én ma fogok macskát kapni és én mindig befogom oltani.Ha egyszer tudok neki kaját venni és magamnak is akkor már rászánom azt a 3000 ft-ot.Mellesleg ha egyszer véletlen elkap egy veszettséget aminek nagyon kicsi az esélye de ha égis akkor már nem lehet rajta segíteni.És az az évi 3000 mindezt megelõzi.Szóval szerintem akkor inkább próbálj meg rászánni annyit.
Az elsõ válaszadó vagyok. Nálunk nem 1500 lett volna, hanem az elsõ 2500 és utána a többi három 3000. És nem városon lakok. Én ezért döntöttem így. Még mielõtt valaki valami nyomorék gonosz szívtelen macskatartónak gondolna. Szóval ezek az összegek túl nagyok lettek volna a zsebpénzemhez.
Az elején, pár hónaposan kell megkapnia kb 3-4 oltást, utána csak évente egyszer van emlékeztetõ. Szerintem azért fontos, mivel velünk érintkeznek bent is, ráadásul a cipõtalpakon megy be a lakásba a legtöbb baci. Szóval hiába van bent, nem kerülhet el mindent, hisz nem steril környezetben él, és amik ellen oltják õket, az mind gyógyíthatatlan és halálos betegség.
A kérdező hozzászólása: én is azért nem akarom mert drága...igazából én úgy kaptam a barátomtól a cicát h nem tudott róla anyu h lesz macskánk....ha megkérdeztem volna, tuti h nem engedi...
Az én cicám is állandóan bent van, más állatokkal nem találkozik.Ennek ellenére minden évben kap oltást, ami többféle betegségtõl is megvédi.Nem kerül túl sokba, legutóbb 1500.-forintot kért az állatorvos.Az igaz, hogy a kinti cicák is sokáig élhetnek, de õk ahhoz a környezethez vannak szokva, a szervezetük talán ellenállóbb.Egyébként úgy tudom, jogszabály is elõírja , hogy a cicákat 1 évben egyszer be kell oltatni.Úgy mint a kutyusokat.Ez nem túl régi rendelkezés és sokan nem is tudják.
Sziasztok! A cicának nem lesz baja, ha nem oltatod be! Az enyém 13éves, és 2éves koráig oltattam. Aztán allergiás lett az oltóanyagra és azóta nem kap. Õ kinti-benti cica és nincsen semmi baja. Hál istennek nem is volt soha...

A cicám csak úgy bűzölög. A cicám nem szereti a vizet! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem csináld azt, hogy egy kis méretû lavórba engedsz langyos vizet, kb. negyedig. Leülsz a lavór mellé, és ha a cica odamegy, vagy beleszagol, vagy beledugja a lábát meg kell jutalmazni kis falatkákkal, simivel, stb. Így talán rájön nem is olyan borzalmas

Szerintem csináld azt, hogy egy kis méretû lavórba engedsz langyos vizet, kb. negyedig. Leülsz a lavór mellé, és ha a cica odamegy, vagy beleszagol, vagy beledugja a lábát meg kell jutalmazni kis falatkákkal, simivel, stb. Így talán rájön nem is olyan borzalmas
A cicát nem tudod úgy megvesztegetni mint a kutyát!Nekem 2 macsekom volt, az egyik rendesen elájult fürdetéskor, a másikat alig lehetett kihúzni a vízbõl, annyira élvezte.Nem is kínoztam a vizet nem szeretõt, száraz samponnal bedörgöltem és alaposan kikeféltem.Ezt nagyon szerette.Próbáld meg ezt te is, nem csak vízzel lehet tisztán tartani.
Ha van kádad és valami kapaszkodó féleséged benne, akkor ajánlom, hogy rakj a macskára egy erõs hámot és kösd ki úgy, hogy ne tudjon a hátadon kimászni, miközben fölé hajolva mosod (tapasztalat). Zuhanyrózsával gyorsan lelehet mosni, amikor meg samponozod akkor meg elzárni a vizet. Nagy cucc ha nyávog, nem hal bele, én is így csinálom, nekem bevált pedig az én macskám sicsen oda a vízért.
Zuhanyt általában jobban tûrik a cicák, mint a fürdõt. De csak nagyon ritkán szeretik meg. Arra mindenképp vigyázni kell, hogy a fejére, fõleg a szemébe ne menjen víz, azt nagyon fogja utálni. Egy állatorvostól lestem el egy fogást, ami nem fáj a macskának, bár ordít, mintha nyúznák, persze azért, mert nem tud szabadulni és megkarmolni se. A cica nyakbõrét kell megfogni, megemelni, s hozzáfogni az egyik hátsó lábát. Ebben a helyzetben nem tud bántani, szabadulni se, s neked is marad egy kezed arra, hogy fürdesd. Légy gyors és határozott, fürdés után pedig kényeztesd egy kicsit, hogy helyreálljon a világbéke.
Az én cicáim kijárósak, de bent laknak. A legkisebb szívesen mosakszik a mosdóban, vagyis játszva lemossa a tappancsait:) , de csak ennyi! Az elsõ cicámmal történt egy baleset, nos akkor megmosdattam! Azóta egyiket sem! Sokszor csodálkoznak is az emberek, hogy ennyi cirmi mellett semmit nem érezni a lakásban! Sose fürdetném meg õket, ha nem muszáj! Igaz is, mért fürdetitek õket? :o A kutyámat se szoktam gyakran fürdetni, megfürdik õ maga a kinti kádban nem egyszer! És hogy õszinte legyek, a fürdetés után még büdösebbnek érzem pl. a kutyát. Kimondottam kutyaszagú! Bár a cicák kijárnak piszkítani, bent is van a lakásban cicaalom, de azt állandóan cserélem, ha használják. Nem lehet büdös egy cica szerintem, ha tisztán van tartva mindene és nem beteg! Bár lehet, hogy egy perzsacicával nagyobb a gond a hosszú szõre miatt....erre nem gondoltam:o!

Az miért van, hogy a cicáim nem hánynak szörgolyót?

kapnak macskafüvet, és még a kajájuk is füves, de még mindig nem hánytak. mindjárt 1 évesek.

Legjobb válasz: Nekem 5 cicám van, és egy kivételével nem hánynak szõrgolyót. Szerintem ez nem probléma, egyszerûen nem nyelnek le annyi szõrt, hogy az irritálná a gyomrukat.

Nekem 5 cicám van, és egy kivételével nem hánynak szõrgolyót. Szerintem ez nem probléma, egyszerûen nem nyelnek le annyi szõrt, hogy az irritálná a gyomrukat.
Az enyém sem, pedig hull a szõre, mint a záporesõ. Kapja az indoort, legeli a cicafüvet, szõrgolyó meg sehol. Szerinem ez nem világkatasztrófa, egyébként nagyon egészséges cica. Amíg jól van a macskád, addig nem kell aggódni.
Ha kap füvet, olyan tápot, amiben szõroldó van, szépen kijön belõle a szõr hátul, nem áll össze a gyomrában.
A kérdező hozzászólása: ja, oké, köszi a válaszokat!! am ezek is hullajtják dögivel a szõrüket, már egy normális fekete pólóm sincs.:)
Ezt a kérdést már én is fel akartam tenni... az én ciccem most lesz 7 hónapos, még nem vettem neki cicafüvet, de nem is öklendezik szõrgolyót, pedig a "fekete póló szindróma" nálunk is fennáll = hullik a szõre mint állat (pedig rövid). Ám miután már 2 virágomat szétcsócsálta kezdek gyanakodni, hogy mégiscsak hiányzik az a macskafû...
A kérdező hozzászólása: Anyám növényét is megeszik, a fû ellenére is.
A macskafû hasznos és szeretik is, ha nem hány, az nem baj.

6 napja késik, szédülök, hányingerem van de a cicim nem nött. Babóca lehet?

Legjobb válasz: lehet babo is a cicid mérete kosárban mérve jelentösen csak szülés után fog változni ha lesz tejci

lehet babo is a cicid mérete kosárban mérve jelentösen csak szülés után fog változni ha lesz tejci
Lehet, úgyhogy szerintem tesztelj. 6 nap késéssel már nyugodtan. nem értek efyet azzal, hogy a cici csak szülés után nõ kosárméret szerint. nekem 9 hetesen már majdnem 2 méretet nõtt, most kezdem kinõni a normálistól egyel nagyobbat. De ez alkat kérdése. Van akinek tényleg csak zülés után nõ. Szóval egyik eset sem törvényszerû.
Lányok! Ez mindenkinél máshogy jelentkezik. Valakinek nõ valakinek nem. Nekem pl. Olyan volt mintha össze mennt volna. A párom meg is jegyezte. :-) Mindenkinek máshogy reagál a szervezete egy új kis életre.
szia ti miota probálkoztok?
lehet, tesztelj most!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Most teszteltem és + lett de halványabb mint a kontúr csik.Remélem babás vagyok .És köszönöm a gyors válaszokat.
GRATULÁLOK!!!! :D Sok boldogságot!!!

Szerintetek miért csinálta ezt a cicám? Nem értem

Társas házban lakunk. Tegnap arra lettem figyelmes hogy a cicám a szomszéd kertjénél nagyon figyel valamit. Odamentem és egy apró cica volt. 5-6 cm lehetett. Az én cicám ivartalanított kandúr, 1,5 éves.Lehet hogy ő hozta? És ha igen akkor miért tette? Szerintem nem akarta megenni, sőt, 10-20 cm messziről figyelte. Az is lehet hogy az idióta szomszéd dobta át, de az is hogy az én cicám hozta. Szerintetek? (Amúgy az újszülött cica sorsa az lett, hogy szóltunk a szomszédnak akinek a kertjében volt és ők elvitték állatmenhelyre.)

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést? Mit, miért csinált a cicád?

Nem értem a kérdést? Mit, miért csinált a cicád?
A kérdező hozzászólása: hát miért nézegette azt a kiscicát? miért nem ette meg? mert azt olvastam hogy a kandúrok megeszik a kicsiket. vagy az a nem ivartalanítottakra vonatkozik? az én cicám kedves 
Szerintem nem õ hozta, mivel ivartalanított, ivaros kandúroknál van, hogy elpusztítják a kicsiket, hogy újra tudjanak párosodni a nõsténnyel. A tied csak figyelte, érdeklõdött. Benne nincs anyai ösztön sem, ha nõstény lett volna, még elképzelhetõ, hogy nevelni szerette volna. Ha olyan kicsi volt, újszülött, biztosan odatette valaki, szegény kismacska... Most legalább jó helyen van.
A kérdező hozzászólása: De cuki az enyém hogy nem bántotta.:) )))

Ha a cicám nem zavarja el a másik macskát én se tegyem?

Tegnap el?tt hozzám szeg?dött egy lány cica, a lakásba nem jöhet be, a kazán házba csináltam neki helyet.

Legjobb válasz: Ha tudsz róluk gondoskodni akkopr az összes kóbor macskát befogadhatod.Ha elég egy cica akkor a másikat elzavarhatod nyugodtan :) ha van szíved...

Ha tudsz róluk gondoskodni akkopr az összes kóbor macskát befogadhatod.Ha elég egy cica akkor a másikat elzavarhatod nyugodtan :) ha van szíved...
A kérdező hozzászólása: Igazándiból zavarni nem zavar, csak nem szeretném valóban az összes környéken lévõ macskát etetni. De annyi esze csak van, hogy csak akkor hagyja hogy egyenek a kajájából ha õ már nem éhes, mert én csak attól félek hogy az én cicám éhen marad.
Nem hinném, hogy megharagszik. Egyébként az enyém is szokott vacsoravendégeket hozni. Engem nem izgat, ha ad az övébõl, de ha csak nincs maradék, én nem fogok etetni még egy macskát. Ha nem zavar, akkor ne kergesd el! Neki is lehetnek barátai!
ne zavard eeeeel:) nekem három saját makkám van, de a kert nálunk "cicatranzitállomás".jönnek mennek a vendégek, vannak állandó kosztosok is. az sajátjaim rájuk se bagóznak, persze õk bennt kajálnak. egyszer emeltem söprût egy macskára, mert nagyon ronda koszlott volt szegény, azt is megbántam.egész éjjel furdalt a lelkiismeret, hogy elzavartam.neki is joga van az élethez, az ételhez, amit a többi cicának kiteszek. többet sosem zavartam el a mai napig is odajár, de mindig kivárja a sorát szegény. szóval maradjon a cica , ha a tied nem bánja. üdv-cicás-
Én is ilyen lelkizõs vagyok.:) Ne zavard el! A spanok mindenkinek járnak!
Szia! Nekem alapból 3 cicám van és két kiscica:egy az anyját vesztette el a másik csak ideszegõdött de a lényeg, hogy már 5 macskám van.Az enyémek is mindig átcsalják a szomszéd fekete macskáját és egy hatalmas szürke kandúrt akinek nincs gazdája, minden emberhez bemegy ételt keresni és õk ketten mindig a padláson vagy a bokorban várják a sorukat, ha a kutyánk meg nem elõzi....:) Szerintem ne zavard el- hozzánk is mondom két "baba cica" költözött-ha a te cicád és téged nem zavar akkor hagyjad csak Szia!:)

Van egy cicám ami épp most fogzik (fogváltás) és e mellé egy olyan személynek a macskájától van aki mindig részeg cigizik és bántja néha-néha az állatokat is. Mit tegyek? (a cicát nem lehet még elvinni épp váltja a fogát)

Legjobb válasz: Ezt most írd le még egyszer, érthetõen, ha választ szeretnél kapni rá. A fogváltás miért zárja ki, hogy elvigyétek? Nem mindegy hol esnek ki a tejfogai?

Ezt most írd le még egyszer, érthetõen, ha választ szeretnél kapni rá. A fogváltás miért zárja ki, hogy elvigyétek? Nem mindegy hol esnek ki a tejfogai?
Ha a cica mar nem szopik, tehat olyan 8 hetes korul van, akkor elviheted.
A kérdező hozzászólása: a cica jól van és kiderült hogy a körülötte lévõ kutyák bántották a testvéreivel együtt szerencsére mind a 3 cica épségben gazdira lelt de még ott kell maradniuk az anyjuknál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!