Találatok a következő kifejezésre: A cicám igazán akar (2 db)

A cicám nem igazán akar enni, szerintem leki okok miatt. Mit tegyek?

nyáron 2alom kiscicát veszített el és az ellés helyére naponta vissza jár, keservesen nyávog és fogy

Legjobb válasz: szerintem kérdezz meg egy szakembert. Egy állatorvos biztos tud valamit mondani.

szerintem kérdezz meg egy szakembert. Egy állatorvos biztos tud valamit mondani.
szerintem , vigyel haza masik kiscicat!meglatod ugy fog orulni mintha sajatja lenne , es minden megoldodik!ha van ra lehetoseged!meg szoptatni is fogja majd meglatod! ez a gyogyszer a lelki beteg cicadra !szerintem!

A hajam a cicim alá ér meg akarom növeszteni a derekamig de ricinus olajat a gyógyszertáron kívül hol lehet még kapni? és igaz hogy a szőrzetünk is gyorsabban nől tőle

Legjobb válasz: Gyógyszertáron kívül máshol nem, maximum webshopokban és nem, amennyiben nem kened rá a lábadra nem fog gyorsabban nõni tõle. Mielõtt megkérdeznéd: a hajadra kell tenni, ha megiszod, akkor a bélmozgásod lesz intenzívebb és gyorsabb, nem a hajad növekedése.

Gyógyszertáron kívül máshol nem, maximum webshopokban és nem, amennyiben nem kened rá a lábadra nem fog gyorsabban nõni tõle. Mielõtt megkérdeznéd: a hajadra kell tenni, ha megiszod, akkor a bélmozgásod lesz intenzívebb és gyorsabb, nem a hajad növekedése.
A ricinus olaj se hajat se szõrt nem növeszt, mivel nem egy génmódosító szer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!