Találatok a következő kifejezésre: A cicám egy napja (91 db)

Hányszor kell a cicát egy nap megetetni?

Sziasztok kedves tapasztalt cicatartók! Az lenne a kérdésem, hogy hányszor érdemes a cicát egy nap etetni? Több helyen többfélét olvastam, valahol azt, hogy naponta 4x-5x, máshol meg azt, hogy 2x... Nem akarom, hogy elhízzon meg hasonlók, ezért gondoltam inkább megkérdezlek titeket err?l. Nekem egy 3 hónapos macsekom van, általában reggel és délután adok neki egy kis adag szárazat, este pedig egy tasakos eledelt.

Legjobb válasz: Mindig gondoskodj, hogy a táljában legyen száraz táp és mellette víz. Egy cica kb.72x megy naponta a táljához. Többször eszik keveset.

Mindig gondoskodj, hogy a táljában legyen száraz táp és mellette víz. Egy cica kb.72x megy naponta a táljához. Többször eszik keveset.
Kiscicának adhatsz 3-szor naponta kis adagokban. Nekem felnõtt macskáim vannak, 2-szer kapnak enni naponta, reggel, és este.
Száraz táp mindig van elõtte, abból kiszolgálja magát, ha napközben éhes lenne. Konzervet pedig hivatalosan reggel és este kap, de a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogyha éhes akkor jön és kér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
A mi macskánk/1 éves/ nem várja meg, hogy adjunk neki, hanem "szól"-addig áll a kamra elõtt, míg nem kap szárazat, ezt akár 6x is megteszi egy nap. Konzervet elvileg 2x kap, de ha nem tetszik a márkája, akkor inkább éhezik.Ha alutasakost kap, azt becsámcsogja egy perc alatt.A régi macskánk inkább udvaron érezte jól magát, de enni bejött akár óránként is. Jelzik õk, ha korog a gyomor.Azt mondják, a macska annyit eszik, mint egy egér. De nem teszik hozzá, hogy akár 10x egy nap.:)
ma 08:42 Így igaz! A macska másképp mûködik, mint a kutya. Elõtte egész nap ott lehet a kaja, nem fogja túlzabálni magát. Õk sokszor esznek keveset.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az összes válaszolónak! :)

Miért akar a cicám minden nap fürdeni? Ez egy rigoja nála? Vagy a család tagjait utánozza? Meg fürdessem minden nap ha akarja?

Legjobb válasz: Minden nap szerintem nem kéne, mert nem tesz jót a bõrének. Az elég vicces dolog, hogy egy cica szeret fürdeni :)

Minden nap szerintem nem kéne, mert nem tesz jót a bõrének. Az elég vicces dolog, hogy egy cica szeret fürdeni :)
rigolya!!!!!könyörgöm amúgy meg honnan tudod, hogy fürdeni akar? ez nekem elég furcsa álatlában elég annyi, amennyit mosakodnak. Csak akkor kell pluszban megfürdetni, ha valamitõl nagyon koszos lesz, vagy élõsködõ költözött a bundájába.
Nem tesz jót a bõrének így inkább ne. Az enyém is mászna belefelé a kádba, mikor fürdök, de nem hagyom neki. Tavaly még a medencébe is bele akart menni, ott nézegette én meg beletettem, nehogy nekem belemásszon míg nem vagyok ott és megfulladjon. Hadd tudja meg mi van abban. Erre, elkezdett úszni. És nem pedig fél a medencétõl..
nemcsak szomjas vagycsak feküdni szeretne a mosdóban?Nem hinném, hogy fürdeni szeretne már egy cicától ez furcsa.

Hány napra mernéd egyedül hagyni a cicád egy lakásban?

Mennénk pár napra a telekre és nincs, aki vigyázzon a cicámra. 7 éves ivartalanított kan, 57 négyzetméteres a lakásunk, mindenhova bejárása van. Gondoltam, hogy hagyok neki b?ven száraz tápot, 2 nagy tál vizet, és teszek ki 2-3 adag tasakosat is, 1-2 ablakot pedig nyitva hagyok, hogy legyen szell?zés, a lakás nagyrészét besötétítem, hogy ne süssön be a nap. Így hány éjszakát maradhat egyedül? 2-3-at is akár? Az alom mellé még esetleg tennék plussz almot egy tálcára, ha túl tele lenne.

Legjobb válasz: Egy hétvégére simán. Több ennivaló több víz, rakj friss almot és mehetsz. A cicák jól elvannak magukban is. Szerintem alutasakosat ne hagyj neki...

Egy hétvégére simán. Több ennivaló több víz, rakj friss almot és mehetsz. A cicák jól elvannak magukban is. Szerintem alutasakosat ne hagyj neki...
A két válaszoló, akik nem merik egyedül hagyni õket, nem ismerik eléggé a saját macskájukat :)
én nem hagynám egyedül, bízd rá valamelyik barátodra. VAgy legalább anynira hogy menjen fel naponta etetni
Az a gond hogy a legtöbben úgy akarnak törõdni az állataikkal mintha emberek lennének..Pedig állatok akik sokkal többet bírnak mint az emberek...Ha egy hétvégére egyedül hagyod az égvilágon semmi baja nem lesz.
Én max két éjszakára hagynám õket egyedül. De tuti hogy a második éjszaka már megõrülnék az aggódástól, pedig pontosan tudnám hogy nem lehet baj. Háromnál már etetést kérnék egy ismerõstõl.
Mi is hagytuk már itthon két éjszakára a cicáinkat, semmi bajuk nem lett, egész nap alszanak úgyis. Persze mikor hazajöttünk látszott, hogy nagyon örülnek, de ha nem tudjátok megoldani, hogy valaki rájuk nézzen, ki fogják bírni.
Ha a felsoroltakat kirakod neki, l és bezárva marad, nem lesz semmi baja! Egy hét alatt sem! Nyugodtan hagyd magára, semmi baja nem lesz, ne aggódj! Max pár törékeny dolgot pakolj el, ha unalmában elkezdene legyet kergetni!
Akkor a mi macskánk nagyon különleges, mert õ nem szereti csak a friss vizet, tologatja a tálját és nyávog, hogy cseréljük ki, még a csaphoz is felmászik, hogy azt nyalogassa, ha esetleg nem vesszük észre mit akar.
14:48 - vagy a tiéd különleges, vagy amikkel én találkoztam, "hülyék". :) Az enyém ha friss vizet kap, akkor megy a mosogatóba inni, és ha befejeztük a zuhanyozást, úgy kell kivadászni a kádból, hogy ne nyalogassa fel a koszos vizet, ami lejött rólunk (fujj :) ) De mentségükre legyen mondva, ha a cicavécéjük nem patyolat tiszta, akkor megy a hiszti... szóval azért valami igényesség szorult beléjük. :D
Teljesen egyedül 1 napra sem hagynám, csak ha van aki átmegy egy nap párszor etetni, itatni és rájuk nézni. Történt már olyan hogy a macska valahogy nagyon ügyesen kinyitotta az egyik fiókot, bemászott mögé és beszorult. Ha nem szedem ki nem tud kijönni, teszem azt ha nincs ott senki két napig akkor 2 napig ott marad. Vagy az én macskáim csak csapból isznak (naponta többször kérnek) és igénylik a friss eledelt is nem csak a szárazat. És az alomra is kényesek, naponta 3-szor szedem ki a a kakit, mert különben nem mennek bele.
16:16-os! Hát igen, minden cica más, mind másképp reagálja le dolgokat, és mások az igényei! A tieid extra figyelmet élveznek ám!
Én egy éjszakánál többet semmiképp nem hagynám magára, legfeljebb úgy mint ahogy sokan irták, hogy valaki legalább felmegy naponta és ad neki friss vizet, és kaját. Igy akár több napra is. Bár tanulságként: egyszer kb egy hétre elutaztam, és otthon hagytuk a cicát. Rendszeresen etették, itatták, almot cseréltek neki, sõt foglalkoztak is vele. Ehhez képest amikor hazaértünk bosszúból úgy megharapott, hogy tetanusz oltás kellett, és a mai napig látszik a helye. Utána odajött hizelegni, dorombolni, de megbosszulta az egyedüllétet.
Én eddig legtöbbet egy napra hagytam egyedül, amiben volt egy éjszaka is. Eléggé simán ment minden, de látszott amikor megjöttünk h mennyire örül, és h nem szeret egyedül lenni, úh általában megoldom a dolgot vhogy. Magammal viszem, rábízom valakire, elviszem valakihez. De sztem két nap nem gáz. Ez a langyos állott víz meg... Az én macskám ha csak teheti a legposhadtabb vizeket keresi meg a lakásban h igyon belõlük. Pl wc, kád peremén összegyûlt víz, mosogatóban lévõ tálban lévõ víz, csak h egy párat említsünk. És h melyiket nem issza? A frisset a táljából....
Szerintem ne hagyd egyedül. Bízd rá valamelyik barátodra vagy szomszédra vagy legalább kérj meg valakit hogy naponta nézze meg a cicát. Amúgy én egyetlen egy napra se merném egyedül hagyni a macskámat.
Szerintem is elvannak egyedül. Viszont a tasakos kaja nagyon hamar odaszárad, azt én sem javaslom, hogy kint hagyd. Ha nem finnyás, akkor plusz alom nélkül is kibírja szerintem:)
h igazábol ez igy jó öletnek tûnik de képzeld magad a helyébe...:SS 3 napos álott langyos vizet te se innál szivesen. 18:13 az tényleg jó lenne ha vki csak etetni felmenne hozza ha csak egyszer is.
jaj bocsi 18>15 nél a pont ;)
Én egy napra sem hagynám egyedül, még napközben sem szívesen. Mi van, ha pl. kigyullad a lakás és a cica nem tud kijönni? Gondolom a telken is van egy ház, oda le tudod vinni, viszel neki kaját, almot, kész.
Szerintem 1-2 napra nyugodtan elmehetsz, ha hagysz elõtte szárazeledelt és vizet. Alutasakos nem kell, megromolhat és akkor úgyse fogja megenni (a macskák elég finnyásak).Legfeljebb közvetlen elindulás elõtt kínáld meg, ha nem kell neki, tedd inkább a hûtõbe. Nagy öröm fog fogadni, ha hazaérsz :)
Hétvégére nyugodtan. A macska nem kutya, nincs szüksége napi foglalkozásra. de alutasakos kaját ne hagyj kint, csak szárazat
sztem otthon lehet hagyni egyedül pár napra, viszont jó lenne, ha vki tudná legalább naponta egyszer etetni, vizet kicserélni neki.
16:16-os vagyok. Nyilván kibírnák az enyémek is azt a pár napot egyedül de nem szívesen hagynám ott õket. Nem tudnám jól érezni magam úgy hogy nem tudom mi van velük.


A kérdező hozzászólása: Mindig éhes, és mindent megeszik...(azt is amit eddig nem)
Szia ! a cicád azért eszik többet mert kell a sok fehérje amit kinyer a tápokból. és azért nyújtózkodik ki nehogy megnyomja a kiscicáit
Szerintem készíts neki egy dobozt, ahova a szülési napokban, majd nem zargadja senki.Mi így szoktuk a cicusoknak!
A kérdező hozzászólása: Helyet már talált magának, tettünk neki oda egy bélelt dobozt... (remélem most nem az ágyamba fog szülni :) )
Nem valószínû hogy elõbb fog szülni, max 1-2 nap + - szokott lenni az eltérés, az én macskám is ezt szokta csinálni várandós állapotában, feltünõen kedves, hízelgõ, és volt rá példa hogy még az uborka héját is megette..:D

2 éves cicám egy napja eltűnt, ivartalanított. Hol keressük, mennyire messze a házunktól? Eltévedt, vagy valami történt vele, lehet csak kalandozik, de esőben? Miért ment el?

Szerintetek van értelme keresni, plakátolni? Vagy ha nincs baja, úgyis hazatér? Még sohasem ment el, nagyon félek, sajnos csak rossz tapasztalataim vannak. A cica benti és csak néha megy ki, de jól ismeri a környéket, tegnap hajnalban zuhogó esőben kiment és azóta nem jött haza.

Legjobb válasz: Érdemes becsöngetni szomszédhoz, nem-e zárták be véletlenül a pincéjükbe, sufnijukba. Nekünk egyszer 3 napig nem jött haza a cicánk, mínusz 10-15 fokos hidegek voltak éjszaka, szegényrõl már lemondtunk, amikor kiderült, hogy a szomszéd véletlenül bezárta a pincébe, mert ott melegedett. Ha kijárós a cica, akkor nem kell aggódni, megtalálja õ a száraz és meleg helyeket. Valószínûleg most is ez lehetett, hogy az esõ elõl bemenkült vhova, és lehet nem tud onnan kijönni, szóval kérd meg a környéken lakókat, h nézzenek körül a kertbe, pincébe...stb.

Érdemes becsöngetni szomszédhoz, nem-e zárták be véletlenül a pincéjükbe, sufnijukba. Nekünk egyszer 3 napig nem jött haza a cicánk, mínusz 10-15 fokos hidegek voltak éjszaka, szegényrõl már lemondtunk, amikor kiderült, hogy a szomszéd véletlenül bezárta a pincébe, mert ott melegedett. Ha kijárós a cica, akkor nem kell aggódni, megtalálja õ a száraz és meleg helyeket. Valószínûleg most is ez lehetett, hogy az esõ elõl bemenkült vhova, és lehet nem tud onnan kijönni, szóval kérd meg a környéken lakókat, h nézzenek körül a kertbe, pincébe...stb.
Szia! Nekem az elsõ emeletrõl szökött el a 3 éves ivartalanított szobamacsekom, épp kapóra jött neki a hatalmas tuja az erkély elõtt, amin lemászott. Sosem szökött még el, de a helyet ismerte, volt már kint hámon. 4 nap után itt nyávogott a lépcsõházajtóban :) Most itt a jó idõ, bennük van a kalandvágy, kell nekik egy kis szabadság, amit sajnos én nem nagyon tudtam neki biztosítani, de õ megoldotta, ami érthetõ :) Kicsit egerészik, aztán vissza fog menni, szerintem még várj néhány napot. A szökés után nem is nagyon volt kedve kimenni, esze ágában sincs feldobni a meleg és biztonságos helyét :)
Azért nézz körben a környékbeli árkokban, hogy nem-e ütötték el. :S
A kérdező hozzászólása: Köszi már szétnéztünk és nem találtuk sehol, tehát remélem még egyben és hazajön. De azért keressük.
Erre figyelni kell, mert nekem a cicám, benti is és kinti is egyben, és nem jött haza 3napig....egyszer csak itt nyávogott az ajtóban kifolyt bal szemmel, mert valaki bántotta, mi is körbe kérdeztünk mindenkit akit tudtunk, nem tudtuk hogy hol lehet, sajnos ki kellett neki venni és összevarrni...=/ Nem akarlak megijeszteni de az is elõfordulhat hogy elütötték..... vagy ellopták...=/
Hím, vagy nõstény? Mert, ha hím, akkor is többet csavarog, mint a nõstény, attól függetlenül, hogy ivartalanítva van. És hol laktok? faluban, vagy városban? Csak mert ha városban, akkor nagyobb esély van arra, hogy elütik stb. Rakj ki neki ennivalót a szokásos helyekre, és majd hazahozza a hasa. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, remélem meglesz a cica!!! (És ilyenkor nincs sok értelme keresgélni. Most csak annyit tehetsz, hogy vársz., Viszont a plakátolás nem rossz ötlet, hátha valaki megtalálja.)
Na meglett a cica???
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem, ma egy hete, hogy eltûnt, még van esélye, hogy elõkerül szerintettek? Nagyon szomorúak vagyunk, szegény cica kitudja merre jár vagy hol fekszik :( Még reménykedünk, hogy haza jön, de már nem keressük.

Cicam egy napja megszult viszont azota ki sem mozdult a dobozbol meg enni se. Normalis ez?

Legjobb válasz: Ne izgulj ez normális jó anya cica nekem is ilyen volt próbálj meg neki kínálni tejet vagy valami finomságot de ha szüksége lesz akkor úgyis kifog menni a dobozból:)

Ne izgulj ez normális jó anya cica nekem is ilyen volt próbálj meg neki kínálni tejet vagy valami finomságot de ha szüksége lesz akkor úgyis kifog menni a dobozból:)
Teljesen normális, fáradt is még :) .
az én cicám is ilyen volt mivel nemrég szült 5 gyönyörüséget:) és nagyon kifáradt és nem mozdult el melölük a kezembõl kellet etetni és ugy evett/ivott.mostmár el megy tölük néha de még mostsem hagya magára csak 1-2órát legfeljebb de ez normális nem kell agodnia csak nagyon kimerûlhetet szegényke de 2-3nap és már ki fog jönni a dobozból de addigis kináld tejel vagy könnyü ételekell.sok sikert jó cicázást:)
Elsõre nekem is 6 kicsit szült és most megint terhes már annyira várom a piciket nyugi minden rendben van a cicáddal:)
Teljesen normális. Tegyél a dobozba innivalót, mert tutira szomjas, meg ha van szaftos cicakajád, akkor azt. Ilyenkor nem annyira éhes, inkább szomjas, de a hígabb, lédúsabb kaját megeszi. Csak elé kell rakni, mert kimerült és félti a kicsinyeit.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt csak kicsit megijedtem, elso szulese volt es rogton 6 kiscica lett :) Arra gondoltam talan ez "viselhette" meg.
Egy tálkába melegíts tejet, dugd a doboz nyílásához és hagyd, hadd érezze meg a tej illatát. Aztán vedd ki a tálkát és ki fog jönni a cica.
Szia!Én dettó így vagyok csak nekem 11 napja késik és volt egy halvány pozitív tesztem 1 hete!A többi negatív!Én is tanácstalan vagyok!
2. válaszoló Nem bírtam kivárni az egy hetet, de a mostani tesztem halvány pozitív! Igaz halvány, de egyértelmûen ott van, pedig már kb. 8 hetes lehetek. Már alig várom, hogy a doki megerõsítse.
sziasztok!! En 21 eves vagyo. Nekem ma késik 15 napja a menszeszem. 2 tesztet vettem a 7dik es 8adik nap kesesnel, aztan a 9 dik kesesnel vérvételt csinaltam a hazi orvosnal es vegul a 13dik kesesnel is vettem egy tesztet de mindegyik negativ lett! :( Fel hivtam a nôgyogyàszt is és azt mondta nem mindenkinek mutassa ki rogton csak 3 hét utan.. Ugyhogy most varom a randevut ami 12 nap mulva lessz.. Meg mondom az igazat nem bizok tulzottan a terhessegben de abba sem hogy bajom lenne hiszem soha nem volt semmi bajom. Hozza tenném hogy soha nem késett még ennyit, csak max 3 napot.. A menszeszem bevan àlva hiszen mar 10 eve megvan. Fogamzasgàtlot 1 évig szedtem ôsszesen es abba is hagytam 1 éve. Ugyhogy szerintem a 7 nap késés semmi ehez képest ugyhogy varjj azt javaslomm
A 2. válaszoló vagyok. Simán lehet, hogy jövõ héten már kétcsíkosat tesztelsz, szerintem egy hét múlva ismételd meg. Tudom, nehéz kivárni, az október végi rövid mensim után én is tisztára be voltam sózva, most már lassan úgy vagyok vele, hogy ha tényleg terhes vagyok, akkor elõbb-utóbb úgyis ki fog derülni. Inkább azon izgulok nehogy valami hormonális gond legyen. Drukkolok, hogy a késésed oka baba legyen!
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már régebb óta. Október végén és most is gyanúsan enyhe és rövid mensim volt, én tettem fel azt a kérdést pár kérdéssel elõtted. Olvastam már pár helyen, hogy valakinek sokkal kisebb százalékban választódik ki a vizeletébe a HCG, ezek a nõk csak késõbb tesztelnek pozitívat. Én is ebben reménykedem fõleg mivel a görbém úgy néz ki, mintha terhes lennék, és az utóbbi 3 tesztemen is lehetett nagyon halványan látni valamit, hátha nem szellemcsíkok voltak.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak gratulálok, a halvány 2 csík már babát jelent!a második válaszolónak üzenném:szerintm csinálj tesztet, szerintem pozitv lesz!:) )remélem az enyém is!nagyon örülnék neki!majd írd meg második válszoló h mi lett a teszt eredméne!kiváncsi vagyok rá!drukkolok!
Az a jó ebben, hogy amíg nem jön meg addig lehet reménykedni, fõleg ha eddig mindenrendben volt a mensivel, rendszeres volt meg minden :) ! Remélem a következõ tesztetek pozitív lesz!!! Sok sikert nektek!!!
újra a 2. válaszoló vagyok Az utolsó szellemcsíkos tesztemet tegnap reggel csináltam, szóval csak egy hét múlva fogok újra tesztelni, hogy legyen ideje a hormonszintnek növekedni. De ígérem megírom az eredményt! De akármit is mutat a teszt, mindenképp el fogok menni nõdokihoz, már bejelentkeztem hozzá. Csak az UH a tuti, én csak annak hiszem el!
Szia! GArtulálok! Akát már holnap is mehetsz orvoshoz, mert nyolc hetesen már van szívhang, tehát valóban egyértelmûen kimutatható a szívhang :) ! És meg is kapja a kicsi a könyvét, az elsõ személyi igazolvány :) !!! Sok sikert ! Majd írj mi volt a doiknál! Itt is jó, de privátban is! CSak majd ha úgy írsz említsd meg a kérdésedet! RAmélem minden rendben zajlik majd , sok boldogságot!!!!
A kérdező hozzászólása: gratulálok!!!:) )))))én ma csináltam még egy tesztet, 12 nap késés után, de az is negatív!de még bizakodok mert nagyon olyan érzésem van h pár nap mulva pozitív lesz!
Szia! Kitartás!!! Addig van remény ameddig nem jön meg! És vannak akiknek tényleg nagyon soká mutatja ki a teszt! De ha esetleg nem akarsz a teszre várni, menj el orvoshoz, már õ is meg tudja állapítani mi a helyzet! Tapintással, meg uh-val! És aza biztos :) ! Sok sikert és kitartást!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló szerintem te már reménykedj nyugodtan!a szellemcsík is csík!:) )jövõ héten már tuti ott lesz az a 2. csík erõsen!nem ártana nekem is idõpontot kérnem a dokihoz!

Hasmenése van a cicámnak egy pár napja, mit tegyek?

Mit?l lehet ez, mivel foghatnám meg a hasát? Fél éves körül van a cica

Legjobb válasz: Szerintem ha teheted, vidd el dokihoz... Nekem van két cicám, két kutyám, mikor így járok, elviszem. Valószínûleg reasecet fog felírni. Ezt úgy tudod lenyeletni vele, hogy kinyitod a száját, és mikor bekapja összeszorítod finoman. Simogasd a torkát és le fogja nyelni = )

Szerintem ha teheted, vidd el dokihoz... Nekem van két cicám, két kutyám, mikor így járok, elviszem. Valószínûleg reasecet fog felírni. Ezt úgy tudod lenyeletni vele, hogy kinyitod a száját, és mikor bekapja összeszorítod finoman. Simogasd a torkát és le fogja nyelni = )
hát a leggyakoribb 2 ok: az egyik, hogy férges a cica, de ha ennek nem látod jelét, és a közelmúltban volt már féregtelenítve, akkor nem valószínû a leggyakoribb oka a macsekok hasmenésének, a túl sok nedves/alutasakos táp. Különösen ha az a táp nem prémium minõségû(én sem azzal etetem a cicát) Szóval szerintem jó ha kap napjában egyszer nedves tápot, de a hasmenés elkerülése végett adj neki napi egyszer szárazat is. vagy úgy is jó, ha egy külön tálkában mindig van kint elõtte egy kis száraz, hogyha megéhezik napközben, tudjon honnan csipegetni. Ha mégsem az etetéssel van a gond, akkor érdemes állatorvoshoz vinned.

Szerintetek miért akar a cicám minden nap legalább 2x beleülni a kádba és nézelődni? A zavaró az benne, hogy mindig csupa sár lesz a lábától a kád és a környéke. Ez egy pár napja találta ki magának.

Legjobb válasz: Arra még én sem tudtam rájönni, hogy miért csinálja, de,ha kicsit is megnyugtat:a mi macskánk is szeret a kádban gubbasztani. Azt meg külön szereti, ha pár percre megnyitom a csapot, így "vadászhat vízcseppekre". Így még a sár is lejön a lábáról...:-)

Arra még én sem tudtam rájönni, hogy miért csinálja, de, ha kicsit is megnyugtat:a mi macskánk is szeret a kádban gubbasztani. Azt meg külön szereti, ha pár percre megnyitom a csapot, így "vadászhat vízcseppekre". Így még a sár is lejön a lábáról...:-)
Szomjas?
A kérdező hozzászólása: Hát nem hinném, hogy szomjas, minden nap friss vizet kap... Igen, talán játszani akarna a csapból kifolyó vízzel...
Nem! Szerintem ez egyáltalán nem nagy baj. Nekem is szokott ilyen lenni.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugodtam. Izgalommal várom hõm késõbbiekben való alakulását :D
nekem a teától ugyanilyen volt :)
A kérdező hozzászólása: Mosolygós jeleket raktok, szóval ez jót jelent! De örülök! Kicsit hazudtam, mert múlt hónapban is nézegettem a ciklus elején, de olyan szintû ingadozás volt, hogy felhúztam magam és inkább töröltem, abbahagytam. Szóval ezt én is a teának tudom be, és érdekes módon még a közérzetem is jobb, pedig én soha nem hittem ezekben, csak így a fogigátló után mondom rátornázok egy kicsit a dolgokra. Kedves Második! A palásfüvet is ittad? Ja és óriási gratula ! :D
A kérdező hozzászólása: Második! Véletlenül odaképzeltem egy pozi tesztet a válaszod mellé. Úgyhogy bocsi félrenéztem, de azért a gratulám remélem hamarosan érvényes lesz :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!