Találatok a következő kifejezésre: A cicám 5 napja nem akar (4 db)

A cicám már 5 napja nem akar enni. Mivel és hogyan etethetném?

Nem tudom, mi lehet a baja, az orvos se mond semmit!

Legjobb válasz: Akkor az az orvos nem jó. Minimum tanácsokkal el kellene látnia téged annak tükrében, amit a vizsgálat alatt a cicán látott! Keress fel egy másikat!

Akkor az az orvos nem jó. Minimum tanácsokkal el kellene látnia téged annak tükrében, amit a vizsgálat alatt a cicán látott! Keress fel egy másikat!
Azonnal vidd másik orvoshoz!!!! Nem tudom merre laksz, de ha Hatvan környékén akkor egy szuperman orvost tudok ajánlani nagyon olcsón. 15 éve hozzá járunk. Megszállottan jól gyógyít és mindíg van tanácsa és kezel is. Megszállottságából fakadóan nem pénzigényes. A száma: 06-37-342-437 Tudom ez nem a reklám helye, de hátha tanácsolni tud, bár mindíg behívatja a gazdit az állatkával. Szia!
Sürgõsen vidd másik orvoshoz!!Addig is próbálkozz olyan ételellel amit nagyon szeret!

Kislányom 5 hetes, és pár napja állandóan cicin akar lenni. Max. Egy órát van cici nélkül, amikor nem alszik. Mitől lehet? Mi a teendő?

Igazából nem éhes ilyenkor, csak játszik vele.A melleim meg iszonyúan fájnak már...

Legjobb válasz: Szia! Ha nem eszik, akkor nagy szopásigényû babával van dolgod. Próbálkozzál cumival, ha nem fogadja el, akkor jöhet a kisujjad. Azt általában szeretik a babák. Hasonlít a cicizéshez számukra, megnyugtatja õket. Próbálj énekelni neki, csörgõket rázogatni, zenét berakni neki, élénk színes dolgokkal körül venni, forgatni a kiságyban / járókában. Vagyis mindenfélét ki kell próbálni, amivel elterelheted a figyelmét, úgy hogy nincs kézben. Tudom kemény munka, de meghozza bõven a gyümölcsét. Ezzel egy kis önállóságra neveled már az elején, késõbb nem lesz olyan gondod, hogy csak kézben tud meglenni. Sok sikert!

Szia! Ha nem eszik, akkor nagy szopásigényû babával van dolgod. Próbálkozzál cumival, ha nem fogadja el, akkor jöhet a kisujjad. Azt általában szeretik a babák. Hasonlít a cicizéshez számukra, megnyugtatja õket. Próbálj énekelni neki, csörgõket rázogatni, zenét berakni neki, élénk színes dolgokkal körül venni, forgatni a kiságyban / járókában. Vagyis mindenfélét ki kell próbálni, amivel elterelheted a figyelmét, úgy hogy nincs kézben. Tudom kemény munka, de meghozza bõven a gyümölcsét. Ezzel egy kis önállóságra neveled már az elején, késõbb nem lesz olyan gondod, hogy csak kézben tud meglenni. Sok sikert!
Hagyd, nekik ez fontos hidd el. Tanuld meg helyesen mellre tenni és nem fog fájni. Van a kerületetekben szopis csoport? Kislányom 7 hónapos, már nem annyira durva a helyzet, mint eleinte, de még mindig sokat cicizik evésen kívül. Aztán vége lesz és kezdõdik minden elõrõl, ha jön a fog:-) Kitartás!!

Mitől lehet ez? 5 hetes kisfiam második napja nem eszik rendesen. Ha mellre teszem csak feszeng, bekapja, kiköpi a cicit, nyafog, nem akarja szívni.40 perces kínlódás után kb.20-30 ml-t eszik csak. Tejem van, azzal nincs gond.

Legjobb válasz: Nem cumiztatta valaki "sokat" eddig? Mert ha igen, akkor lehet úgy van vele az kényelmesebb, nem kell szinte semmit tenni és jön a tejcsi. A cicis szopizásért pedig meg kell dolgozni.

Nem cumiztatta valaki "sokat" eddig? Mert ha igen, akkor lehet úgy van vele az kényelmesebb, nem kell szinte semmit tenni és jön a tejcsi. A cicis szopizásért pedig meg kell dolgozni.
szia!valószínü szájpenésze van.az enyémeknek is volt .ha elviszed orvoshoz felir neki valami öblitõoldatot azzal kell kenegetni.kb 1-1.5 hét alatt elmúlik, ha igazam van nézz bele a kis szájába, ha vannak benne apró fehér foltok akkor igazam van.
A kérdező hozzászólása: Úgy érted, hogy cumisüvegbõl etettem-e? Nem, soha nem kapott enni máshogy, csak cicibõl. Rendes cumit viszont szokott kapni.
A kérdező hozzászólása: Lepedékes a nyelve, de fehér foltokat nem látok, csak a fehér lepedéket.
Bocsi! Igen cumisüvegbõl való etetésre gondoltam, de akkor ez felejtõs ha sose kapott úgy, akkor nem lehet az az oka.
A sima cumi (nem cumisüveg) is okozhat cumizavart. Azon éli ki a szopás iránti igényét, és a mell nem kell. Ne adj neki cumit, tedd inkább gyakran mellre.
sok minden lehet hány óránként eszik? lehet, hogy még nem éhes fáj a hasa szájpenész nem jön a tej(ezt nem tudhatod) az enyém is ezt csinálta 2 hétig, most már jobb(7 hetes) valószínû emészt és ez zavarja--tekereg, feszeng, görnyed mondjuk az enyém cumisüvegnél is ezt csinálta...
Szájpenész lehet! Védõnõnek mutasd meg, nekünk is volt, elmondta mit kell venni a patikában (már nem emlékszem), és a gézt belemártva a nyelvét le kell törölni. A szájpadlását nézd még meg, ott is szokott lenni.

4 hónapos kislányom 5 napja esténként nem akarja elfogadni a cicit, miért nem? Nem kap cumisüvegből tejet, de tegnap már adnom kellett.

Sír és be sem akarja kapni a cicimet, nagyon balhézik. Mi történhetett?

Legjobb válasz: Nem menstruálsz véletlen? Olyankor más íze van a tejnek mint egyébként. Ha lehet mellõzd a cumisüveget, cumizavaros lehet aztán meg majd azért nem kapja be a melledet. Próbáld meg többféle pózban, ellenõrizd nem e fáj valamije vagy nincs e valami baja. Esetleg az is lehet, hogy még nem éhes. A lényeg, hogy próbálkozz és ne add fel.

Nem menstruálsz véletlen? Olyankor más íze van a tejnek mint egyébként. Ha lehet mellõzd a cumisüveget, cumizavaros lehet aztán meg majd azért nem kapja be a melledet. Próbáld meg többféle pózban, ellenõrizd nem e fáj valamije vagy nincs e valami baja. Esetleg az is lehet, hogy még nem éhes. A lényeg, hogy próbálkozz és ne add fel.
A kérdező hozzászólása: nagyon nehéz, mert egyáltalán nem akarja, sír, bömböl, ilyen még nem volt. Csak vizet kap a cumisüvegbõl, elõtte egyáltalán nem kapott üveget, csak tegnap este voltam kénytelen adni (apa adott) lefejt tejet.
A kérdező hozzászólása: Nem menszizek, csak nagyon erõs fehér folyásom van. (bocsánat, hogy leírom). napközben eszik, este viszont meg sem próbálja megkapni. jajj
A kérdező hozzászólása: Kérlek, segítsetek, most már napközben sem akarja elfogadni, csak álmában tudtam cicztetni, napközben nem, pedig éhes volt. Nem kapott korábban cumisüvegbõl (csak tegnap este), tehát cumizavar kilõve. Most cumisüvegbõl adtam neki, és abból megette, de a cicin már sír. Más is járt így? Védõnõ kikapcsolva, doktornõ már nem rendel ma.
Szopási sztrájk? http://www.lll.hu/search/node/szop%C3%A1si%20sztr%C3%A1jk Nyugodj meg, próbáld elringatni félálomba szoptatni.Éjjel is szoptathatod a babák kitünõen szopiznak félálomba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen valószínûleg szopási sztrájk. Nagyon nehéz, de harcolunk Köszönöm a linkeket
Ha itt kérdezel biztos hogy jó tanácsokat kapsz és túl fogtok jutni ezen a nehéz idõszakon. http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3 Utolsó voltam.Kitartás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!