Találatok a következő kifejezésre: A cicám és szerintem most (2 db)

A cicám vemhes és szerintem most ebben a pillanatban szülni fog, mit tegyek?

Legjobb válasz: A macsok általában megoldják maguk. Ne piszkáld, csak figyeld, nehogy baj legyen. Ha valami nem stimmel, hívj orvost, de valszeg nem lesz rá szükség. De azért ne itt ülj a gép elõtt, legyél a közelében, hogy lásd, ott legyél ha netán baj lenne.

A macsok általában megoldják maguk. Ne piszkáld, csak figyeld, nehogy baj legyen. Ha valami nem stimmel, hívj orvost, de valszeg nem lesz rá szükség. De azért ne itt ülj a gép elõtt, legyél a közelében, hogy lásd, ott legyél ha netán baj lenne.
Ha tapasztalatlan vagy, inkább én hívnék a helyedben orvost. Nem hiszem, hogy észrevennéd, ha valami probléma lenne, ilyenkor a részletekre nagyon nem ügyel az ember izgalmában. Nekünk a kutyám szülését orvos "vezényelte" és nem bántam meg. Sokkal nagyobb biztonságban éreztem a kutyát. De azért készíts elõ meleg vizet, törlõkendõt, ollót. Amikor a cicusok jönnek ki, kicsit törölgesd meg, de nagyon óvatosan és tedd le a mama mellé. És a cicamamát helyezd egy kényelmes helyre amit kibélelsz ronggyal. Ha a mama nem rágná el a köldökzsinórt, azt neked kell majd elvágni, úgyhogy figyelj rá! Boldog cicázást :)
Én inkább azt javaslom ne nyúlj a kölykölhöz mert idegen szaguk lesz.
Igen, hagyd békén a macskádat, fõleg ne nyúlj a cicákhoz közvetlen szülés után, nemhogy törölgetés meg miegymás. A macskád nagyon ügyesen el fogja intézni, ne avatkozz közbe.
Te semmit.A macskák maguktól megszülik.Az én macsekom eddig kétszer szült már.Hagyd békén ne zavard õt mert ha megzavarod akkor késõbb el is hordhatja a kicsinyeit.De ha elég jó a kapcsolatotok akkor nem viszi el a kicsinyeit.Az én macskám nem vitte el mindig meg engette hogy kézbevegyem mert tudja hogy nem bántom õket.
Úgy van, haggyad csak szülni!!! Közbe odamehetsz hozzá rá-rá nézni, megsimogatni, meg hogy mi a pálya!!! Az én macskám hét éves, szóval eltudod képzelni hogy mennyi macskaszülést néztem végig!!! Ha esetleg néha jön egy-két erõsebb lökés neki, és ki akar menni a helyérõl akkor fogd le!! Az enyém is csinálta egy kétszer ezt!!! Kaját nem kell neki adni!! Majd ha minden elcsitult akkor lehet!! Annyi a lényeg, hogy tiszta helyet készíts neki, mondjuk ruhával vagy szivaccsal kibélelve és ha megszült akkor cseréld ki majd tisztára!!!

A kis cicát találtunk és szerintem a másik macskámé, de ő meg morog rá! Akkor ez most mit jelent? Ugye nem fogja szét harapdálni? !? !? !

Legjobb válasz: Szerintem akkor az nem a másik macskádé. De ettõl függetlenül rakd külön a kicsit, ha még szopizik inkább vegyél neki speciális "macska anya tejet"! ( Vagy hogy hívják... :D )

Szerintem akkor az nem a másik macskádé. De ettõl függetlenül rakd külön a kicsit, ha még szopizik inkább vegyél neki speciális "macska anya tejet"! ( Vagy hogy hívják... :D )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!