Találatok a következő kifejezésre: A cicám és szerintem (17 db)

Teljesen jogos!
AMEN TESTVÉREM AMEN!
Jó neved van 2. :D
jogos jogos! még hagyján, hogy a képe mellé, de napi 2-3 idézetet még benyom, meg ilyen számokat, azokból is kimásol 1-1 részletet. hát kislányok még az ilyenek, majd megunják ha felnõnek :)
Igaz, ez tetszik. :) Jogos a kérdés!
Ez is teljesen jogos. 1. voltam
Akkor itt egy újabb kérdés: miért vagy fent azon a büdös szaron ?
Majd kinövik és a hatos válaszoló is ilyen. Szép magyarul pedig FÉSZBUK!
te vagy szánalmas az nem facebook, hanem faszbuk
es nem feszbuk hanem facebook....sanalmas vagy
A kérdező hozzászólása: Ne csodálkozz Kareszpapi. Egyre gyorsabban, és egyre súlyosabban butulnak az emberek (tisztelet a kivételnek).
és azok akik lájkolják a saját állapotukat vagy linkjüket vagy bármit ami saját? :) az mekkora gáz már :D
jah, de mégsem szégyellik magukat, sok erkölcstelen hulladék ember
szerintem is g.ci unalmas olavsgatni az idézetek -et a tudtalan riban.cok képei alatt, akik ugy tesznek mintha kitudja mennyi élet tapasztalatuk lenne, meg kitudja mennyi teher nyomná a pici szivüket..:( KISIKLTOTT THOMAS a gözmozdony baz.dmeg?....
22-es, azért nyomhatja, ezt a háló másik végérõl ne döntsük már el, hogy kinek mi és mennyire fáj. Ettõl függetlenül nem az idézetek fogják megoldani, azt csak a többi öribari fogja lájkolni, és sajnálgatják egymást. Amit nagyon utálok, amikor valaki betesz egy ilyet: :( és várja, hogy minél többen kérdezgessék mi a baj. Aztán beírja: írjál üzenetet.
Császárnõ nem is igazán buta, maximum kicsit undok és feminista. Akivel most privizek az viszont igazán súlyos.
A kérdező hozzászólása: 13-mas: Ez a kérdés csak egyszer van kiírva, buta tyúk!
és te miért másolod be a demotiválóról ezt a szöveget ide??
Kezdjük ott, hogy a Facebook arra való eredetileg, hogy régi/távoli ismerõsökkel, barátokkal, osztálytársakkal esetleg rokonokkal kapcsolatot tudjál tartani, tudjál velük kommunikálni. Ehhez képest nézd meg mára hova süllyedt. Legjobb, mikor Józsika kiírja, hogy meg kakilni és ezt 435 ember belájkolja, meg írnak alá 657 szmájlit, vagy Julcsika mutogatja a cicijeit, valaki aláírják, hogy "szúrható" és még Julcsika van felháborodva.
Hé kérdezõ..., de nagy problémáid vannak.És szerinted kit érdekel hogy te mit gondolsz??
Igen, az idézetekkel, dalrészletekkel az a baj, hogy akinek szánják, az vagy el se olvassa, vagy nem érdekli, csak a cici vagy a fenék. Írom ezt, úgy hogy csajszi vagyok. :) Tök fölösleges facebookon sejtelmesen üzengetni, ha nem lehet személyesen megírni valakinek, merre hány méter, akkor jobb csöndben maradni.
írd még ki a kérdést legalább 3x. csak, hogy el ne felejtsük.
jah faszbuk, már nem is arra használják amire kitalálták csak lájkvadászatra a sok ribanc, meg kiírják hogy mit fingottak 2 perce, áh, istenem vedd el õket
Egyszerû a megoldás: Van egy olyan funkció, hogy regisztráció törlése. De úgy látom csak én találtam meg egyedül...

Én másfél hete fogadtam örökbe egy németjuhász keverék kutyust, 3 éves és sajnos kergeti a cicáinkat. Szerintem eddigi élete során nem igazán találkozott még velük és ez lehet a probléma. Tudtuk valai jó módszert ajánlani a leszoktatáshoz?

Legjobb válasz: Én 8 hetesen hoztam haza a kiskutyát és azóta is kergeti a cicáinkat. :) Persze csak akkor, hogyha azok elszaladnak. Ha véletlenül sikerül utolérnie, akkor jól megszagolja és örül, hogy sikerült. Ehhez hozzá tartozik, hogy a cicák sohasem fogadták el õt, azzal kezdõdött, hogy lepofozták a kutyát. Szóval öreg cicához kiskutyát szoktatni, nehéz. Öreg kutyához sem mindig egyszerû a fiatal cicát, de ha a cica és a kutya is öreg... Hát, nem sok esélyt látok rá.

Én 8 hetesen hoztam haza a kiskutyát és azóta is kergeti a cicáinkat. :) Persze csak akkor, hogyha azok elszaladnak. Ha véletlenül sikerül utolérnie, akkor jól megszagolja és örül, hogy sikerült. Ehhez hozzá tartozik, hogy a cicák sohasem fogadták el õt, azzal kezdõdött, hogy lepofozták a kutyát. Szóval öreg cicához kiskutyát szoktatni, nehéz. Öreg kutyához sem mindig egyszerû a fiatal cicát, de ha a cica és a kutya is öreg... Hát, nem sok esélyt látok rá.
sok-sok türelem. Ha téged már elfogadott gazdinak, akkor hívd magadhoz, öleld, szeretgesd a tõled szokott módon, majd vedd kézbe a cicát és vele térj vissza. Guggolj le, a cicának a popsija "nézen" a kutya felé, engedd, hogy megszaglássza, de se a cica, se a kutya ne támadhasson. A cicát folyamatosan simogasd, nyugtasd közben, a kutyát pedig dicsérd. Ha a kutya kicsit szelídül, akkor a cica is megszaglászhatja õt, persze csak erõs felügyelettel! Ezt naponta többször ismételve 1-2 hét alatt össze fognak szokni, ha barátok nem is lesznek, de ellenségek sem.

Van egy kb 6-7 honapos cicám találtam 3 honapja elsönaptol kezdve szobatiszta de kb 1 hete az asztalra pisil de csak este mikor megjövok a munkábol és bemegyek aludni ja szerintem 1szer pisil az asztalra utána az alomba mi lehet vele kislány?

Legjobb válasz: Ha riszálja a fenekét és nyávog akkor bagzik, vagyis fiút akar az én cicám is lány, és kiskorában ezt csinálta, szóval szerintem ez a baja

Ha riszálja a fenekét és nyávog akkor bagzik, vagyis fiút akar az én cicám is lány, és kiskorában ezt csinálta, szóval szerintem ez a baja
Hogy mit tegyél vele? Esetleg vidd el orvoshoz....
vidd orvoshoz......de régen egyébként nekünk is volt egy cicánk, és hát már nem igen emlékszem meddig élt, de élt még a baleset után.homályos, már rég volt. de azt tudom h nem járt már utánna, csak huzta magát.
Lehet, hogy nem sérült a gerince, de pokoli fájdalmai lehetnek.Én hívnék hozzá orvost, ne szenvedjen szegény!
Az eszedbe se jutott, hogy állatorvoshoz vidd???
Ennyi esze nem sok mindenkinek lehet...... VAJON, MIT CSINÁLJJ????? ESETLEG ORVOS????
Miért nem vigyázott rá? Azért nem kell lelkiismeret furdalást kelteni benne.Mindentõl nem lehet megóvni õket sajnos!Vagy talán kösse ki? Viszont szenvedni hagyni nem szabad.De nem te tehetsz róla!!!
Ha lebénult a gerince, humánusabb elaltatni, ne szenvedjen szegéyn cica. Miért nem vigyáztál rá?
Sok törõdés, szeretet, jó kaják, és hidd el, fog még ugrálni körülötted!!! Kitartás, kényeztetés, és hagyd, hogy nyugalma legyen, meg fog gyógyulni magától!
csináj neki egy kuckó, ahol pihenhet, adj neki finom kaját, játsz vele simogasd, de azért hagyd pihenni is szegényt!!! Rendbe fog jönni :)
11:52-es vagyok. Örülök neki, hogy ma már ment is valamennyit. Biztos meg fog gyógyulni. Amúgy én is macskatartó vagyok, viszem én is orvoshoz az enyémet ha kell (én örökbefogadtam egy lebénult lábú cicust), de nem állandóan. És nagyon tud idegesíteni mikor leoltanak valakit egy ilyen dologért. Nem olcsó az állatorvos, sõt drágább mint egy normál orvos. De a macskák állatok és nem emberek, akik telegyógyszerezik a macskájukat minden szarral, azok csak tönkreteszik õket. Mert a macskák valamikor vadásztak és nyers húst ettek, most meg a mûkaját, nem csoda ha némelyik degenerált lesz és minden új betegséget szed össze.
A kérdező hozzászólása: 16:02, 16:23, 16:34, 16:40, Nektek nagyon köszönöm a válaszokat. Amiket elõször írtak hááát.. attól nagyon elkeseredtem, már nem is bíztam benne, hogy rendbe fog jönni egyáltalán. De a Ti válaszotok megnyugtatott!!
16:02 vagyok, az én cicámat úgy elsodorta az autó, hogy fájt neki minden mozdulat, de semmije nem tört el. nagyon megijedtünk, és futottunk vele a dokihoz, aki megállapította, hogy semmije nem tört el csak pokolira fáj mindene. adott neki egy fájdalomcsillapító szurit, azt mondta hogy 10 napon belül rendben lesz, nagyon sajnáltuk, hogy több mint egy hétig ilyen állapotban lesz...:( képzeld el 3 nap múlva már egeret fogott :)
Most aztán elszakadt nálam a cérna. Marha segg---fej vagy, hogy azonnal nem vitted orvoshoz!!!! Neked nem való kisállat!
A kérdező hozzászólása: 8:25 edd meg a f.szt! Ilyen tuskónak a vélaményét nem kértem ki!
A kérdező hozzászólása: 16:02 már lassacskán de járkál a cica. Nem törött el neki semmilye csak a combikája zúzodott.
A kérdező hozzászólása: Elvittük az állatorvoshoz, igaz nincs neki se röntgenje se ilyen olyan mûszere, de azt megtudta állapítani, hogy nem törött neki semilye. Nem érzem magam felelõtlen gazdinak, csak ebbõl a kis faluból egyszerûen nem tudok hova lépni. Nem vagyok pénzes, sõt egyedül nevelem a 7 éves kislányomat. A legközelebbi állatorvos akit tényleg annak lehetne mondani több mint 150 km-re van és ez azthiszem anyagias lett volna ugy az út mint az orvos. Az Én macskáim nem ilyen elkényeztetett szobacicák, nem azért tartom hogy azt nézzem mikor milyen ajándékot vehetek nekik a macska azért macska, hogy fogja az egeret és kint aludjon. Ez ezek után se lessz másképpen. Most evvel az eggyel kivételezek de ha rendbe jön ez is megfog szünni!! Azért köszönöm válaszod. És ne aggódj nem vállalok több állatot. Ehez még annyit, hogy ez nem is a mi macskán csak ideszokott hozzánk. Akkor csak jobb élete van itt mint ahonnan jött!
Hogy ki mire tart cicát, az mindenkinek a saját dolga. Van aki egérfogásra, van aki csupán azért, hogy a legdrágább kütyüket vegye meg neki. Viszont egy dolgogra mind a két esetben oda kell figyelni. Ha beteg vagy sérült az állat, akkor a megfelelõ ellátásban kell részesíteni. Amennyiben nem így teszel, akkor nem vagy felelõs állattartó, és az nem kifogás, hogy 150 km-re van állatorvos. Ha nem tudod elszállítani probléma esetén, akkor inkább ne tarts állatot.
az én cicám is járt így, a doki sem tud vele mást csinálni, csak ad neki egy fájdalomcsillapító szurit ... Egy - két nap múlva semmi baja nem lesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen megnyugtató válaszod! Te legalább nem letoltál hanem vígasztaltál, hogy rendbe fog jönni. Amúgy ma már menni is tudott egy pár lépést! Mégegyszer köszönöm!!!
ez csak mostanában felkapott dolog, hogy az ember minden állatával folyton orvoshoz jár, mégha semmi baja nincs is. Régen is voltak macskák. Nem hiszem hogy 200 évvel ezelõtt orvoshoz rohangáltak volna az emberek. Ha a cica azért van tartva, hogy egeret fogjon, akor biztosan nem olyan nyápic az egészsége és az egész immunrendszere, mint egy fajtiszta panelmacskának. A kérdéshez, hallottam már esetet mikor a macska 2 napig le volt bénulva, aztán egyszer csak lábra állt és vígan eléldegélt még jó pár évet. Ha dorombol és játszik, lehet, hogy csak fáj neki egy picit.
A kérdező hozzászólása: Vigyáztam Rá, csak sok olyan köcsög van aki 100 fölött jóval megy lakott területen belül. A másik, ennyi esze legyen valakinek? Igen, csakhogy itt sehol nincs állatorvos aki ellátná. Nemcsak a faluban hanem a közelbe sem!!!
A kérdező hozzászólása: Ja és arról nem tehetek, hogy kiment, nem tudom mindent szemelõtt tartani, ugyanis 12 cicám van!
A kérdező hozzászólása: Fájdalma nemhiszem, hogy lenne, mert dorombol, eszik rendesen, sõt még játszik is! Egyébként adok neki fájdalomcsillapítót. Mostmár próbálkozik lábra állni, az ugyahogy sikerül neki de még lépéseket nem tud tenni!
Úristen, miféle fájdalomcsilapítót adsz neki? ugye nem embernek valót??
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj nem embernek valót adok neki!!!
Holnap mindenképpen vidd el az állatorvoshoz ha kétórányira lakik is tõletek. Nem hiszem el, hogy vannak olyan emberek, akik bírják nézni, hogy szenved az állat és itt kérdezgetnek, hogy úristen mit csináljanak vele. Én akkor is rohannék a macskámmal az ügyeletre, ha az orvos az ország másik végében lakna. Ki tudja mi történt a gerincével, medencéjével, lábaival? Mi nem vagyunk állatorvosok, ráadásul így nem is tudjuk megítélni, hogy mennyire súlyos a helyzet...Itt kérdezgetsz és a válaszokat várod, miközben a macskád kínlódik, ennyi idõ alatt biztosan odaérhettél volna a dokihoz is.
A kérdező hozzászólása: Elhiszem, hogy Te az ország másik végébe is elvinnéd, biztos Neked jó munkahelyed van és jól keresel!!!!
ha próbál ráállni, akkor jó úton halad, de egy állatorvos nem ártana neki...
Az állattartás plusz költségekkel jár, kérdezõ. ha nem tudod ezt számára biztosítani, nem kéne állatot tartanod, azaz nem vagy felelõs gazda. kemény, de ez az igazság, ha ezt végiggondolod.
1989 elõtt nem volt állatorvos másutt, csak az Állatorvosi Egyetemen, egész Budapesten ott volt ügyelet! Több órát utaztunk az úgy-ahogy bekötött cicával (kosárban vittük), aztán órákat vártunk, annyian voltak. Megröntgenezték, megmûtötték, három nap múlva kellett érte menni. És akkor is voltak gazdák, akik vállalták ezt a tortúrát. Nem volt akkor senki sem milliomos! Pedig fizetni kellett, nem is keveset.
Gondolom ha a gyerekedet üti el valami és nemt ud járni akkor már rohansz vele az orvoshoz.Ez morbidnak hangzik de az állat is állat , ugyanolyan élõlény mint te vagy, attól hogy te más nyelven kommunikálsz és máshogy élsz mint õk attól még ugyanaz vagy.

Szopi után, szerintem befejezte, és böfizett, lerakom az ágyra nyújtogatja a kis nyelvét, hason fekve, nyalogatja a lepedőt, a kezét. Normális ez? Vagy még éhes lenne? Miből tudom eldönteni, hogy jól lakott-e? Nem engedi el a cicit.

Legjobb válasz: :D Ez aranyos. :) Nem hiszem, hogy éhes lenne. Ha nem sír, akkor biztos nem. Én nemigen láttam még olyan babát, amelyik önként elengedi a cicit. :) Minden baba nyalogatja a lepedõt, meg a kezeit.

:D Ez aranyos. :) Nem hiszem, hogy éhes lenne. Ha nem sír, akkor biztos nem. Én nemigen láttam még olyan babát, amelyik önként elengedi a cicit. :) Minden baba nyalogatja a lepedõt, meg a kezeit.
Ilyet az enyém is csinált.De õ ilyenkor álmos volt, és rendszerint el is aludt, lepedõnyalogatás meg kéznyalogatás után.Ha éhes ne aggódj sírni fog, lehet hogy a tiéd is álmos vagy csak játszogat így.
:-) Igaza van az elõttem válaszolónak, ha éhes lenne, sírna. A kisbabák már csak ilyenek, mindennel a szájukkal keresztül ismerkednek meg...tehát teljesen természetes, hogy nyalogatják a körülöttök lévõ tárgyakat :-)
Szia! Azt jelenti, hogy már nem éhes. Az én kisbabám amikor már eleget szopizott elengedi a cicim és amikor még megszeretném kínálni, még egy pillanatra bekapja, de rögtön el is engedi nyelvnyújtással. Innen tudom, hogy már nem kér többet.

Miért van az hogy a lányok ha látnak egy kisebb péniszt azt egymás közt gúnyosan kinevetik és szerintük ez normális. De ha a fiúk megjegyzik 1 lányról h lehetne nagyobb cicije"akkor ők már totál bunkók?

Nem azt szeretném hallani hogy ez nem igaz mert azok is letagadták akiket én láttam hogy kinevettek egy fiút m?ármint a lány mesélt a többieknek és ugye megvan az a mozdulat mikor a hüvelyk és a mutatóújjal jelzik h mekkora is van az adott srácnak. Szóval ha a lányok kinevethetnek egy fiút emiatt(aki ugye nem tehet róla h neki mekkora)akkor a fiúk miért bunkók ha csak szóvá teszik.Ilyenkor a lányok azonnal és örökre vérig sért?dnek de ?k nem gondolnak arra hogy amikor ?k nevetik ki a fiút ? ugyanígy érezhet.

Legjobb válasz: Fura amit írsz.Én és az ismeretségi köröm ezen nem témázik.Mondjuk egyszer volt egy beképzelt fickó,aki megérdemelte..:))de azt csak egyetlen személy tudta meg.És tudom,hogy többet nem csinálnék ilyet.Szerintem gerinctelen. Ha pedig egy fiúnak nagyobb mell kell,hát istenem!Én úgy szeretem a formás kis melleimet!

Fura amit írsz.Én és az ismeretségi köröm ezen nem témázik.Mondjuk egyszer volt egy beképzelt fickó, aki megérdemelte..:) )de azt csak egyetlen személy tudta meg.És tudom, hogy többet nem csinálnék ilyet.Szerintem gerinctelen. Ha pedig egy fiúnak nagyobb mell kell, hát istenem!Én úgy szeretem a formás kis melleimet!
Az ilyen lányok szánalmasak!!!Én is lány vagyok, 18, 3 éve van barátom és neki is olyan 15 cm kb, de én így szeretem!És szeretem a szexet is vele, mert attól h nem nagy nekem az nem gond, mert amúgy baromi jól csinálja:) ) mellesleg õ nekem az elsõ és nem kellene se 20centis se semmilyen) Az ilyen lányokat inkbáb kerüld jó messzirõl!
utolsó: a 15 teljesen átlagos... mi az, hogy így is szereted? kérdezõ: jézusom, most ez tényleg ilyen fontos? tanulj meg rendesen nyalni szard le a sok köcsög lányt, akik ilyenek miatt nevetnek embereket(pisisek)
Azért mert 20cm alatt a nõknek egy f asz meg sem kottyan. Csak van aki szereti a barátját és vele marad.Persze dugni eljár máshoz. Ahol javába 20felett mennek a dolgok. És persze hogy kiröhögik mit csináljanak vele?De most gondolj már bele a szituba van egy srác mondjuk 14-el odamegy beteszi nekik erõlködik tényleg mindent belead szeretné hogy a nõnek jó legyen.De a nõ más magába is nevet és kb.azt várja hoggy na élvezz már el aztán hagyjuk az egészet. Ez kb. olyan mint amikor te éhes vagy és valaki odaad neked egy kenyérmorzsát.
A kérdező hozzászólása: 15:19. De ha kicsi is azt miért kell kinevetni??Errõl tényleg nem tehetnek az emberek.Szerintem sokkal inkább kinevetni való az ha buta vagy ápolatlan. És végül is a kéérdés az az lenne hogy ok. hogy kinevetik de ha õket is kineveti valaki a mellei miatt akkor olyankor az iletõ bunkó holott akkor amikor kinevette a kis péniszû srácot akkor õ is bunkó volt.De õ azt akkor mégis normálisnak találta.
A kérdező hozzászólása: Nos én nem tudom de én ezt soxor hallottam már lányoktól.És töbször is szem illetve fültanuja voltam ilyen dolgoknak. Ismerek olyan lányt is aki miután kinyalta a srác és oda került volna a sor láttta hogy a fiúnak nem nagy és otthagyta az ágyba felizgulva a srácot.
mert pl 10 centi alatt tényleg kicsi. mmint az átlagos méretnél kisebb. a lányok is trükköznek azért a melltartókkal, ne aggódj.:)
bocsi, elírtam:) csak egymás fölött van a 2 szám. *12cm
ja oké, na az pl tényleg olyan, amit pecázásnál még visszadobnál a vízbe :P Nade ettõl még lehet simán isten az ágyban. Nem csak egy [email protected] vagyunk emberek, kezek, és száj? Tök mindegy mekkora a farkad, ha lelkes vagy és figyelmes mindenképp jó lesz neki.
Mintmár írtam és teljesen meg avgyok elégedve vele, volt már mindkét orgazmusom, természetesen a csiklós többször:D Nagyon szeretem a páromÉs aki ez alapján ítélkezik..pff...Mellesleg meg egy nagyfarkú pasi is lehet béna:D
csak vicceltem pecázossal :D , nehogy zokon vedd :D
azt mondja a sok okos h nemfontos... de igenfontos de eztfogadd el nemtudszvele mit csinálni keress oan lányt akinek megfelsz...

A kis cicát találtunk és szerintem a másik macskámé, de ő meg morog rá! Akkor ez most mit jelent? Ugye nem fogja szét harapdálni? !? !? !

Legjobb válasz: Szerintem akkor az nem a másik macskádé. De ettõl függetlenül rakd külön a kicsit, ha még szopizik inkább vegyél neki speciális "macska anya tejet"! ( Vagy hogy hívják... :D )

Szerintem akkor az nem a másik macskádé. De ettõl függetlenül rakd külön a kicsit, ha még szopizik inkább vegyél neki speciális "macska anya tejet"! ( Vagy hogy hívják... :D )

A cicám érdekesen nyávog, tehát nyújtottan és olyan mintha hívogatni akarna valakit vagy valamit szerintem tüzel és elvíselhetetlen ez a nyávogás. Mennyi idő amíg abbahagyja vagy valahogyan el lehet mulasztani házilag?

Legjobb válasz: Én tudom, hogy a házilag alatt azt érted, hogy nem akarod ivartalanítani, de máshogyan nem fogja abbahagyni. És azért ha belegondolsz, ez neki is szenvedés.

Én tudom, hogy a házilag alatt azt érted, hogy nem akarod ivartalanítani, de máshogyan nem fogja abbahagyni. És azért ha belegondolsz, ez neki is szenvedés.
A legegyszerûbb házi módszer a pároztatás, de akkor megint nyávogni fog ill. a kiscicákat se fogod tudni senkinek sem elpasszolni. Az ivartalanítás a legjobb. Kiskoromban nekünk a kutyánknak lett méhgyulladása, nem tudtunk rajta segíteni és sokat szenvedett, pedig elég sokat rááldoztunk a dokinál. Inkább most ússzátok meg egy kis mûtéttel, mint késõbb legyen egy életmentõ, veszélyes mûtét vagy gyógykezelés vagy altatás.
Az enyém 8 hónaposan kezdett tüzelni és nagyon zavart a nyávogása, éreztem hogy szenved, egy héten belül elvittem ivartalanítani, 10 ezer volt.
Méhgyulladása lehet ha nem vemhesül, és csak tüzel. Én is az ivartalanítást ajánlom.
Nekem van egy cicám aki 1 éve költözött hozzánk a szomszédból csak körül belül tudom megmondani, hogy mennyi idõs lehet (16).Lehet õt ilyen idõs korban ivartalanítattni vagy már túl idõs hozzá?A választ elõre is köszönöm :)

Lehetseges h azert veteltem el marciusban mert akkor 14ho babam cicizett, szeretnenk jul, vagy augusztusban ujra probalkozni, mar 17ho a babo es csak reggel es este cicizik, de mar szerintem nincs sok a ciciben?

Legjobb válasz: Ha a terhesség során nem volt elõtte semmi gond, nem voltál veszélyeztetett terhes stb, akkor nem a szoptatás miatt volt.

Ha a terhesség során nem volt elõtte semmi gond, nem voltál veszélyeztetett terhes stb, akkor nem a szoptatás miatt volt.
A kérdező hozzászólása: nem voltam veszelyeztetett terhes, lehet idegeskedtem meg valamiert a derekam fajt ugy h alig birtam menni, aztan a doki mondta menjek ultrahangra aztmondtak rendeben van csak kisebb mind kene, es a fajdalomra kaptam paracetamolt.(londonban elunk most).aztan kb 1-2 hetre vereztem es mondtak h a baba mar nem el.nem is probalkoztak magzatmegtarto tablettaval se.itt nem mondtak h mitol lehetett.lehet a stressztol?akkor a cicizes nem gond?mert a kiskukac meg ragaszkodik a cicihez
1. vagyok. Mivel nem vagyok orvos, ezért biztosat nem tudok mondani, de szerintem kicsi az esélye, hogy a stressztõl ment volna el a baba. Én a próbálkozás elõtt elmennék orvoshoz, kivizsgáltatnám magam. És ha minden oké, akkor kezdenék próbálkozni. A szoptatás egy normál terhességnél nem lehet gond.

A macskámnak vettem egy hámot nem tudom, hogy szoktassam rá. Félek, hogy el lustul mert szoba cica és elég dagi és szerintem jól tenne neki a friss levegő. Légyszi agyjatok tippeket, hogy hogy tudnám megszerettetni vele?

Fíu fajtiszta ívartalanított brit rövídször? félénk egy és negyed éves. a kocsiktól nagyon fél de azt gondoltam megszokja ha kiviszem kézben!Most is sétáltatom de kézben szoktam vinni mert ha lerakom akkor lapul és lefekszik a földre. El?sz?r úgy próbálkoztam, hogy majd csak elindul de 1 óra után feladtam.

Legjobb válasz: Lehet hogy magától megszereti de nem lehet vele "megszerettetni" ha neki nem tetszik.Akkor esetleg hozzászoktatni bár lehet ha közben adsz neki valami finom kajt jobban veszi a dolgot.

Lehet hogy magától megszereti de nem lehet vele "megszerettetni" ha neki nem tetszik.Akkor esetleg hozzászoktatni bár lehet ha közben adsz neki valami finom kajt jobban veszi a dolgot.
A lakásban add rá a hámot egy kis ideig, s ezt ismételd meg naponta 2x. Ha már nem akarja magáról lerágni, s látod, hogy jól érzi magát benne, akkor tedd rá a pórázt és húsival csalogasd magad felé. Ha nem foglalkozik a pórázzal add neki oda a húsit. S ezt is ismételd meg vele többször, ha a házban megy, akkor a következõ napon ne adj neki ennit, hogy éhes legyen, s vidd ki az udvarra, s szagoltasd meg vele a húst. S ha jön akkor ezt többször gyakorold vele, kisebb, messzebb távokra osztva.
Nem biztos, hogy bármilyen akcióval sikerülni fog. Nekem volt egy thai-om, õt semmivel nem lehetett rávenni, hogy a földönfekvés helyett álljon fel és sétáljon. És ha félénk, ne vidd olyan helyzetbe, ahol még jobban megrémül.Ha mozgatni akarod, inkább játékkal próbálkozz. Lehet kapni "macskapecát", ami egy hosszú rugalmas pálca a végén egy tollcsomóval. Ezzel pl. szeretnek játszani. De jó az is, ha egy vékony fényt adó elemlámpával világítasz neki, mozgatva erre-arra ez is futkározásra készteti õket.
Másfél évesen került hozzánk a macska, és rá pár hétre elkezdtük sétáltatni... eleinte csak este-éjjel, és mostmár ott tartunk, hogy naoközben is le lehet vinni. Szerintem próbáld meg te is, hogy este sétáltok, amikor nincs mozgás az utcán. Ha már szépen meg lehet egyre korábbra hozni a séta idejét :) Drukkolok hogy sikerüljön, nekünk nagyon bejött a macsiséta
Szegényke. Azért lapol le a földre, mert fél. Ha sétálni mentek, vigyél magaddal macskatáskát, hogy bele tudjon ugrani, ha megijed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!