Találatok a következő kifejezésre: A camomilla homeopátiás bogyót (2 db)

A camomilla homeopátiás bogyó mire jó? És hogy adjátok be a babótoknak?

Legjobb válasz: Szia! Fogzásra jó, legalábbis nekünk nagyon bevált. Pici vízben feloldassz 4-5 golyót, és egész nap kortyolgathatja. Arra vigyázz, hogy elõtte és utána 1/4 órát ne egyen, igyon mást.

Szia! Fogzásra jó, legalábbis nekünk nagyon bevált. Pici vízben feloldassz 4-5 golyót, és egész nap kortyolgathatja. Arra vigyázz, hogy elõtte és utána 1/4 órát ne egyen, igyon mást.
Általában fogzásra ajánlják, de jó alvászavarokra, általános nyugtatásra (pl oltás után). EGy icicpic vízbe old fel az 5 golyót és ugy add a gyereknek.
A kérdező hozzászólása: egyelõre nappali alvászavaraink vannak, de szerintem a fogaink is jönnek hamarosan. lányom 4, 5 hónapos
Fogzáskor, középfülgyulladáskor, hasi görcsöknél(kólika), nyugtalanság, alvászavarok, Sokmindenre jó. Kevés szénsavmentes á.vízben vagy forralt hûtött vízben kell feloldani és megitatni a picivel. Fémmel nem érintkezhet.
A kérdező hozzászólása: remélem beválik, mert õrület, amit a nappali alvás helyett mûvel, szerintem eladjuk a házat

A camomilla nevű homeopátiás bogyót hogyan adagoljam 2.5 hónapos babának?

Legjobb válasz: inkább ne adj ilyen pici babának homeopátiás bogyokat. ha hasfájos inkább teáztasd camommila mag magyarul kamilla az meg van teában is.... ha meg valami komolyabb baja van inkább vidd el tanácsadásra vagy orvoshoz. jobb egyszer többször tanácsadásra vinni mint valami bogyot a babának adni. LEHET NEM OK NÉLKÜ ILYEN NAGY AZ A BOGYO! az ilyen pici gyerekeknek még nincs olyan jo gyomra meg bélrendszere hogy csak ugy mindent adhatsz neki. A legtöbb baba bajra vannak kifejezetten babáknak valo cseppek és teák. homeopátiás is csak kérdezd meg a homeopátiás boltban.

inkább ne adj ilyen pici babának homeopátiás bogyokat. ha hasfájos inkább teáztasd camommila mag magyarul kamilla az meg van teában is.... ha meg valami komolyabb baja van inkább vidd el tanácsadásra vagy orvoshoz. jobb egyszer többször tanácsadásra vinni mint valami bogyot a babának adni. LEHET NEM OK NÉLKÜ ILYEN NAGY AZ A BOGYO! az ilyen pici gyerekeknek még nincs olyan jo gyomra meg bélrendszere hogy csak ugy mindent adhatsz neki. A legtöbb baba bajra vannak kifejezetten babáknak valo cseppek és teák. homeopátiás is csak kérdezd meg a homeopátiás boltban.
Úgy tudom, hogy azt fogzásra adják, de lehet hogy tévedek, szerintem egy ekkora baba még nem szenved a fogzás tünetei miatt. A védõnõddel ugye megbeszélted? Az adagolás is attól függ, hogy milyen töménységû a bogyó, van egy rakás féle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!