Találatok a következő kifejezésre: A cékla a székletet (9 db)

szia! Igen, ez még az (én is szeretem a céklát) ne izgulj!
Lehetséges.
Szerintem nem tudta megemészteni a céklát. Várj vele egy kicsit.

A cékla színezheti a székletet?

Lehet,buta kérdés,de még nem nagyon jártam így. Ma rohanós napom volt,nem ettem sok mindent,és délután anyósoméknál jól bekajáltunk:) Megettem egy tálka céklát+jól kiittam a levét is. És az imént eléggé megijedtem,hogy lila-pirosas szín? a székletem. Ugye ez lehet ett?l? Nem vagyok beteg,a gyomrom is jól van. Járatok már így? Köszönöm a választ

Legjobb válasz: Igen elszínezi a székletet, sõt a vizeletnek is lehet egy kis rózsaszínes árnyalata. Nem kell megijedned, ez normális.

Igen elszínezi a székletet, sõt a vizeletnek is lehet egy kis rózsaszínes árnyalata. Nem kell megijedned, ez normális.
Nyugi, az a céklától van! De ha 2 nap múlva is olyan lesz akkor lehet, hogy nem!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm
nekem a vizeletet színezte el...nagyon megijedtem, utánaolvastam és megnyugodtam.

Ha sok céklát eszem akkor a székletem is lila illatú lesz?

úgy hallottam szomszédoktól is hogy ha min. fél kilót megeszek akkor jelentősen elváltozik a színe :DD

Legjobb válasz: Csodálatos szinesztézia ez a lila illat...

Csodálatos szinesztézia ez a lila illat...
Lila illatú :D :D A színe tényleg lehet olyan
Igen megszínezi.
Mindkettõt.

Mikor adtatok elöször céklát a babátoknak és mennyi idö mulva láttátok a székletén a szinét?

Legjobb válasz: 5hósan és este adtam neki és másnap hajnalba jött ki!

5hósan és este adtam neki és másnap hajnalba jött ki!
6 hónapot betöltötte már, ebédre kapta, és másnap már délelõtt olyan volt a kaki.
Fog:répa, alma Lazít: tök, barack
Sütõtök, barack mind2 jó székletlazító. Az univernek van alma-sütõtök-sárgabarack bébiétele 4 hós kortól adható, nekünk az nagyon bejött erre a problémára, aznap 2x is volt széklete :) . 4 hós kislány anyukája
Szia! Én ilyen idõs korában már mindent adtam (persze pépesítve) a fiamnak. A szilva lekvár akár egy pici kanál is nagyon sokat segít székrekedéskor. Nekem bejött és a barátnõm kisfiánál is. Nem kell sok csak egy kiskanállal adni neki.
Szia! Mit eszik a baba, hogy székletlazításra van szüksége?5 hósan általában még folyékony táplálékokat kapnak a babák, akkor pedig egyáltalán nem tudok róla hogy elõfordulna olyan hogy székletlazításra van szükség.Miért van erre szüksége a babádnak?Cékláról sem hallottam még ilyen idõs korban.Bár lehet hogy én vagyok tájékozatlan.Amit szoktak adni esetéeg már ilyen idõs korban az a fõtt krumpli, anyatejjel hígítva (ez hasfogóbb)alma, fõtt répa.Lazításra nálunk a nagyobbnál (3 év) a barack vált be. Õszibarack. Hát az most nem nagyon terem, de bébiételben van.
Attól még, hogy a folyékony táplálék dominál lehet szorulása. Sok tápszeres babának van, de a hozzátápláláskor lehet anyatejes babánál is. A cékla már bõven adható, nem tudok róla, hogy lenne lazító, vagy fogó hatása. Persze ez babánkét más lehet, okozhat akár több, hígabb székletet is, ezt neked kell kitapasztalnod. Barackot is adhatsz már bõven.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, megfogom próbálni a sütõtököt, az van itthon! A második válaszólónak: mivel tápszeres a babám, így már 4 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást. Sajna az alma, répa megfogta a hasát.
Szia!A második válaszoló vagyok.Sztem ha beleírod a kérdésbe hogy tápszeres akkor nincs félreértés és nem is válaszolok, mivel hála az égnek a tápszerrel szemben egy szem tapasztalatom sincs!Remélem rendezõdik a problémátok hamarosan.

A cékla megszínezheti a székletet?

Vasárnap és hétf?n ettem céklát, és ma pirosas volt a székletem(hasmenés szer?). Remélem nem bels? vérzés vagy ilyesmi,hanem a cékla színezett meg!

Legjobb válasz: Nyugi, lehet a céklától :)

Nyugi, lehet a céklától :)
Na, most egy kicsit mosolyogtam magamban :) Ugyanígy jártam tavaly én is, és - tekintve, hogy hajlamos vagyok a hipochondriára -, pánikba estem. De aztán átgondoltam, mit ettem elõzõ nap, és bizony, céklát is... Ezutána pár nappal direkt ettem újra céklát, és másnap megfigyeltem, mi az eredménye: nos, ugyanúgy pirosas színû lett a székletem + egy kicsit hasmenés-szerû. Szóval, nyugi! :)
Biztos, hogy a cékla volt, nyugodj meg! ;) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!