Találatok a következő kifejezésre: A buszon biciklit (4 db)

Buszon nem szállítható kerékpár.
Mindegy milyen idõben, buszon nem szállítható bringa. Csak a HÉV-en és a fogaskerekûn.
Mint az elõzõ: buszra nem vihetsz fel kerékpárt, mindegy, hogy csúcsidõ vagy sem.
Vonatokon szokott lenni biciklis szerelvény , azon lehet szállítani. Én láttam már valakit aki buszon vitte a biciklit.A busz régifajta volt és alig voltak rajta a férfi meg betolta leghátra a biciklit.Senkit nem zavart vele.
Buszon csak akkor viheted, ha az HÉV potló. Máskor soha. És itt nem a sofõr a köcsög, hanem szépen õ rajta csattan minden, felülrõl csesztetik õket és az amúgy is [email protected] fizetésükbõl még le is vonnak.
Kerekeket kiveszed és úgy viheted is. Ismerõs úgy vitte már 2x-is buszon. Vonaton meg rendszeresen úgy viszi mivel úgy nem kell pótjegy :D Meg ha buszon szólnak a kerekek nélküli szállításért akkor poggyászjegyet veszel hozzá azt csõ.
"Kerekeket kiveszed és úgy viheted is. " Nem viheted, mert nagyobb mint a kézipoggyász mérete. "Vonaton meg rendszeresen úgy viszi mivel úgy nem kell pótjegy :D " Pótjegyet amúgy sem kell venni a biciklinek, hanem kerékpárjegyet, de ha nem vesz és kiszedi a kerekét akkor megint nagyobb mint a poggyász max. mérete. "Meg ha buszon szólnak a kerekek nélküli szállításért akkor poggyászjegyet veszel hozzá azt csõ." Nem létezik poggyászjegy. Problem?
Akkor maradjunk annyiban hogy úgy nem szóltak érte ha nem volt benne kerék. Mifelénk meg senki se nézi hogy mekkora a csomag. Kb ha fel tudod paszírozni a buszra akor viheted... Még csúcsidõben is! Vonaton kerékpárjegyet nem fizet akkor. értsd jól. Buszon nem tum hogy hogy van, de úgy rémlik hogy elméletileg van poggyásznak is pótjegy ha túl nagy(persze még sose láttam hogy bárki venne ilyet, egyik felszáll elõl, kér 2 felnõtt jegyet x településig meg szól a sofõrnek hogy nissa már ki a hátsó ajtót a józsinak a 2 méteres mûfenyõvel XD)
"Buszon csak akkor viheted, ha az HÉV potló." Akkor sem. Külföldön egyébként vannak kerékpárszállítóval felszerelt buszok.

A buszon lehet biciklit vinni?

Legjobb válasz: Vonaton hamarabb,de pótköltséget kell fizetni utána. Buszon sztem nem lehet vinni a bicót.

Vonaton hamarabb, de pótköltséget kell fizetni utána. Buszon sztem nem lehet vinni a bicót.
buszon (mini várbuszon asszem nem), villamoson, fogaskerekûn lehet. trolin asszem nem. héven csak a kijelölt kocsikban. metrón nem. jegyet kell neki venni.
távolsági buszon csak akkor ha be tudod rakni a csomagtartóba (összecsukva), vonaton csak az erre alkalmas kocsikban, vagy peronokon. itt is jegyet kell venni.
BKV-n nem lehet, csak HÉV-en.
Összecsukható kempinget lehet a buszon vinni csomagként mást nem.
Monociklit is lehet, legalábbis nekem mindig engedték. de mtb-t nem hinném h felengedik
mi haverommal bmx-et me magunkat xD akartuk elszállitani buszon.A busz túl új volt :S, szóval a csomagtartóba kellett rakni, szerencsére befértek, ugyebár azok kis biciglik.Viszont ha jött volna velünk az mtb-s haverunk, nem engedte volna fel õt :S

Olyan nagy szegénység van, hogy még a buszon is biciklivel járnak?

a gazdasági világválság xD

Legjobb válasz: Hát:/...de nekem még arra sincsen pénzem,hogy gyalog kimenjek a sarokra meg vissza:/:D

Hát:/...de nekem még arra sincsen pénzem, hogy gyalog kimenjek a sarokra meg vissza:/:D
Nekem arra sincs pénzem hogy járjak.. eladtam a lábaimat, 4000.-/db-ért. :S:S:S
Lehelik a vizet, hogy meleg legyen.
http://www.demotivalo.com/mobil-ules/ Azért van, akinek jól megy.
xdd
olyan szegény vagyok hogy még szemetem sincs
olyan szegény vagyok hogy a tesommal ketten egy félcipõben járunk, de csak ûnnepnap azt is.


Mit jelentenek ezek a német szavak? Hotelban, szállodában, panzióban, autóval, busszal, biciklivel, motorral, villamossal, metróval, repülővel, helikopterrel, komppal

és hogy tanuljam meg az ilyen táblázatot,hogy in an auf van,és azon belül pl in den:az erd?knél in das:hegységeknél an den:a see-k nél?

Legjobb válasz: im Hotel, im Hotel (Gasthaus), im Pension, mit dem Auto, mit dem Bus, mit dem Fahrrad, mit dem Motorrad, mit der Straßenbahn, mit der Metro, mit dem Flugzeug, mit dem Hubschrauber, mit der Fähre http://www.fn.hu/nyelvlabor/nemet_kezdo/20060116/2_het_die_p..

im Hotel, im Hotel (Gasthaus), im Pension, mit dem Auto, mit dem Bus, mit dem Fahrrad, mit dem Motorrad, mit der Straßenbahn, mit der Metro, mit dem Flugzeug, mit dem Hubschrauber, mit der Fähre http://www.fn.hu/nyelvlabor/nemet_kezdo/20060116/2_het_die_p..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!