Találatok a következő kifejezésre: A budapesti van (1382 db)

A budapesti Van Hool buszokon, a sofőr mögött, a csengő alatt lévő zöld led-es kijelző mit jelez?

Naponta járok busszal, és rengeteget gondolkodtam, hogy mit jelezhet ki. Remélem valakinek van ötlete, tippe, vagy pontosan tudja, hogy mit jelent a kijelzett számláló.

Legjobb válasz: Amin (elvileg) a pontos ido van?

Amin (elvileg) a pontos ido van?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a buszon lévõ FOK-Gyem-kijelzõk általában a pontos idõt mutatják, de a kis ledes kijelzõ ezek szerint vagy nem az idõt mutatja, vagy nem a busz beprogramozott idejét veszi figyelembe, hanem egy különálló rendszeren mûködik, ahol az idõ el van állítva. De õszintén szólva, nekem nem idõjelzésnek tûnik. Talán valamilyen menetidõ számláló?
Pedig az idõkijelzõ, gondolom a buszokon eredetileg nem volt fok-gyem, a magyarok rakták rá és mivel ott úgyis rajta van a pontos idõ a sofõrök nem vacakolnak hogy a másik kijelzõn is állítgassák az idõt.

A budapesti Senorita Tattoo-val kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Szeretnék egy színes tetoválást csináltatni, de olyan tetoválót keresek, aki élénk színekkel dolgozik, mert a fakó tetoválások egyáltalán nem tetszenek. A neten találtam ezt a tetoválót és tetszenek a munkái, de kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra is.

Legjobb válasz: Ha a Weida Ancsára gondolsz (övé a Senorita Tattoo), akkor õ Zalaegerszegen van, nem Budapesten. Budapesten Karinát keresd a Vato Loco Tattoo-ban (Lurdy ház), õ színesben eléggé otthon van, facebook-on meg tudod nézni a munkáit is.

Ha a Weida Ancsára gondolsz (övé a Senorita Tattoo), akkor õ Zalaegerszegen van, nem Budapesten. Budapesten Karinát keresd a Vato Loco Tattoo-ban (Lurdy ház), õ színesben eléggé otthon van, facebook-on meg tudod nézni a munkáit is.
Jav.: Weide Ancsa

A budapesti vidámparkban van olyan csomagmegőrző ahova be lehet tenni egy utazótáskát?

Legjobb válasz: Budapesti Vidám Park Zrt. Székhely: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16. Fax: (1) 478-0874 E-mail: [email protected]

Budapesti Vidám Park Zrt. Székhely: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16. Fax: (1) 478-0874 E-mail: [email protected]


Mi kell ahhoz hogy onkormanyzati lakast bereljek budapesten? Ugy hallottam legalabb 2 eve budapesti lakosnak kell lenni, semmi ingatlan a nevemen? Van ilyen hogy 2 ev utan igenyelni lehessen?

Legjobb válasz: 5 év, és önkormányzatnál lehet igényelni. várólista, aztán még egy pár év, mire kapsz valamit, ha egyáltalán kapsz...

5 év, és önkormányzatnál lehet igényelni. várólista, aztán még egy pár év, mire kapsz valamit, ha egyáltalán kapsz...

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen az anglisztika Piliscsabán vagy Budapesten van?

Legjobb válasz: Piliscsabán van, az elõttem szóló jól mondta. Nézd meg a felvin hogy a Pázmányon a BTK-hoz piliscsabai telephelyet ír elve. Budapesten az egyetem központja van, de attól hogy pesti ez egyetem az országban más településen is lehet kara. Erre sok példa van az egyetemek között. Piliscsaba nem a világvége, Bp-hez viszonyítva. http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!Intezmeny..

Piliscsabán van, az elõttem szóló jól mondta. Nézd meg a felvin hogy a Pázmányon a BTK-hoz piliscsabai telephelyet ír elve. Budapesten az egyetem központja van, de attól hogy pesti ez egyetem az országban más településen is lehet kara. Erre sok példa van az egyetemek között. Piliscsaba nem a világvége, Bp-hez viszonyítva. http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!Intezmeny..
A Jogi kar van Pesten (Szentkirályi u) A BTK kint van P.csabán
Piliscsabán
Jesszus, tényleg. Pedig máshol azt írták, hogy levelezõs alapképzések is Budapesten vannak. Szerintem az a legbiztosabb, ha megkérdezed az egyetemtõl e-mailben.
A kérdező hozzászólása: Pesten? Na jó, én ezt nem értem. Amit linkeltél (azt hiszem, hogy te, de nem biztos) aszerint csak a mesterképzés van Budapesten. Most akkor az alapképzés is?
Ja értem. De igen, ez Pesten van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönök minden választ! ;) Amúgy azért most nézek utána, mert jövõre felvételizem majd, még nem idén. :)
"Az épületben magas szintû oktatás folyik; nappali mester- és levelezõ alapképzéseknek ad otthont." Feltételezem, hogy igen. De ennek miért nem néztél pontosabban utána, mikor jelentkeztél?
A kérdező hozzászólása: Negyedik! A levelezõs anglisztika Budapesten van? Nagyon fontos lenne, így aki tudja kérem válaszoljon!
A kérdező hozzászólása: A levelezõs is?
A kérdező hozzászólása: Én levelezõsre szeretnék majd menni, akkor az Budapesten van? Amúgy tudom, hogy nincs messze Budapesttõl, de Gyõrbõl vonattal már igen.
Budapesten a mesterképzések és a levelezõs, nappali képzések folynak.
A kérdező hozzászólása: Biztos? Mert valahol azt olvastam, hogy Budapesten. Ha neked van igazad, akkor nekem végem, de azért köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Igen, már én is gondoltam erre. Meg még amúgy is van jó pár hónapom, lehet még ezerszer meggondolom magam.

Lehet koleszos ha Budapesti vagyok es Budapesten van a sulim?

A sulimtol kb masfel orara eddig ez nem is baj de a buszok folytonnkesnek telen meg egyszeruen lehetetlen a kozlekedes itt es igy is 5-kor kelek lehetseges igy hogy bejussak a koleszba(?) a madik az hogy anya azt mondta fizetni kell majd a koleszert mert itt lakok ez igaz(?)

Legjobb válasz: nekunk a sulihiz van kolesz es en oda szeretnek bejutni az se baj ha jovore:D iden meg nem baj ha nem megyek be. A sulihiz van epitve a kollegium:d de koszi a valaszt^^ hetfon elkezdek intezkedni:D

A kérdező hozzászólása: nekunk a sulihiz van kolesz es en oda szeretnek bejutni az se baj ha jovore:D iden meg nem baj ha nem megyek be. A sulihiz van epitve a kollegium:d de koszi a valaszt^^ hetfon elkezdek intezkedni:D

Siófokon vagy a Balaton környékén van olyan múzeum amellyel ingyenes a vonat út vagy csak Budapesten van?

Legjobb válasz: Budapesten is csak olyan van, amivel féláras a (retúr) vonatjegy. És le kell hozzá pecsételtetni a jegyet a múzeumban. Azt meg csak akkor pecsételik le, ha megveszed a belépõt.

Budapesten is csak olyan van, amivel féláras a (retúr) vonatjegy. És le kell hozzá pecsételtetni a jegyet a múzeumban. Azt meg csak akkor pecsételik le, ha megveszed a belépõt.
A kérdező hozzászólása: Nem én a iskolás osztálykirándulásra gondoltam csoporttal.

Linkelnétek olyan térképet (ha van) amin a budapesti metróhálózat pontos nyomvonala rá van téve egy várostérképre?

Tudni szeretném mik alatt megy át a metró amikor a föld alatt van.

Legjobb válasz: http://maps.google.hu/maps Ráközelítesz Budapestre, és jobb oldalon a Térkép-nél bepipálod a tömegközlekedést.

http://maps.google.hu/maps Ráközelítesz Budapestre, és jobb oldalon a Térkép-nél bepipálod a tömegközlekedést.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Viktor, Te vagy az?
Terrorista vagy? :D

Mi kell ahhoz hogy onkormanyzati lakast bereljek budapesten? Ugy hallottam legalabb 2 eve budapesti lakosnak kell lenni, semmi ingatlan a nevemen? Van ilyen hogy 2 ev utan igenyelni lehessen?

Legjobb válasz: Minden kerületnek van a lakásbérléshez szabályozása. Keresd meg, ahol bérelni akarsz. Ne várjál sokat, mert kevés a lakás, sok a bérletre váró. Amúgy érdemes a kerületek lakáspályázatait is figyelni.

Minden kerületnek van a lakásbérléshez szabályozása. Keresd meg, ahol bérelni akarsz. Ne várjál sokat, mert kevés a lakás, sok a bérletre váró. Amúgy érdemes a kerületek lakáspályázatait is figyelni.

Szegeden lakom a barátomnál, de a bejelentett lakóhelyem Budapesten van, szeretnék elvégezni egy tanfolyamot munkanélkülin, de nem tudom hogy ez lehetséges e itt Szegeden, ja és milyen tanfolyamok vannak?

Ingyenes vagy részben támogatott?? nagyon fontos!! mindenki írjon!!!

Legjobb válasz: Amikor én munkanélkülire mentem Budapesten volt a bejelentett lakcímem,de Nagykátán laktam.Nekem a bejelentett lakcímhez tartozó munkaügyi hivatalba kellett járnom vagyis Pestre.Tanfolyamokat is csak ott biztosítottak volna,de amikor én voltam munkanélkülin,csak szakács,és pincér tanfolyamot indítottak amit engem nem érdekelt,így nem vettem igénybe...De ez mindenhol más..

Amikor én munkanélkülire mentem Budapesten volt a bejelentett lakcímem, de Nagykátán laktam.Nekem a bejelentett lakcímhez tartozó munkaügyi hivatalba kellett járnom vagyis Pestre.Tanfolyamokat is csak ott biztosítottak volna, de amikor én voltam munkanélkülin, csak szakács, és pincér tanfolyamot indítottak amit engem nem érdekelt, így nem vettem igénybe...De ez mindenhol más..
írok én de hozzászólni/válaszolni nem tudok vagyok összvissz 18 és Mosonmagyaróváron élek:P
a bejelentett lakóhelyed szerint illetékes munkaügyi központban tudsz intézkedni. én miskolcon voltam regisztrált munkanélküli, itt hegesztõ meg targoncás meg hasonló tanfolyamok voltak... egy lett volna jó nekem, angol, arról meg , , elfejtett szólni" az ezt ígérõ ismerõsünk (aki ott dolgozik), szóval SEMMI értelme ennek a szar központnak. amúgy ingyenes tanfolyam volt mind!
Én alapfokú aztán középfokú angol tanfolyamon voltam(közte fél év pihi). Ingyenes volt és kaptam keresetpótló juttatást is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!