Találatok a következő kifejezésre: A bolygó babakocsi jobb, (2 db)

A bolygó kerekű babakocsi jobb, vagy a sima?

Legjobb válasz: A bolygókerekû, hiszen azt úgy tudod tolni, mint egy bevásárlókocsit. A simát minden kanyarban a két hátsó kerekére kell emelni és elfordítani. Volt olyanom, egy borzalom.

A bolygókerekû, hiszen azt úgy tudod tolni, mint egy bevásárlókocsit. A simát minden kanyarban a két hátsó kerekére kell emelni és elfordítani. Volt olyanom, egy borzalom.
Szerintem tologasd egy kicsit mind a kettöt és rájösz neked melyik a jobb.Én a simával nem tudok közlekedni, a bolygókereküt az elsõ alkalommal össze-vissza toltam , de mostmár úgy megy ahogy én akarom.A simával még mindig nem megy pedig azt is gyakoroltam
Nekem volt ez is, az is. A bolygó kerekût én nem szerettem, a sima nagyot AZT igen. Azért is mert 16 hónapos volt a nagyobbik baba mikor megszületett a kicsi, de a nagyba mind a kettõ bele fért.(kicsi feküdt a nagy ült, majd mind a kettõ ült és elfértek. SZÁMOMRA HASZNOSSABB ÉS JOBB VOLT A SIMA!
Aki nem szereti a bolygókerekût, annak általában az a baja vele, hogy olyan helyeken, ahol csúszós a padló (bevásárlóközpontok kõpadlója például), ott nem fordul el a kerék, hanem csak csúszik keresztben, ezért nehéz tolni a kocsit. Én ennek ellenére azt gondolom, hogy több az olyan hely, ahol jobb a bolygókerék.
szerintem is a bolygó kerekû, de fixálható. könnyebb vele fordulni, de képzel el milyen egy salakos, kavicsos terepen menni egy ilyen pörgõ-forgó kerékkel :( borzalom, ezért legyen fixálható
Attól függ.Nálunk szinte az egész város macskaköves vagy ahol nem ott nagyon rosszak az utak, emiatt össze-vissza jár a kocsi kereke.Nekünk a sima nagyobb kerekû babakocsit könnyû tolni, a másikat lehetetlen.
a bolygokerekü az egy SZAR, A SIMA PEDIG SZUPER. nemis értem hogy miért vannak oda a bolygokereküért.fordulni sem lehjet vele. ide-oda csámborog. mondjuk a bevásárlo kocsikat sem szeretem. de ha te szereted tolni a bevásárlokocsikat akkor neked a bolygos valo. de tényleg jobb a sima. még fordulni is jobb.
A kérdező hozzászólása: Még jó hogy ennyiféle van:-), köszönöm a válaszokatlegtöbbet sima úton mennénk, a bolygós az kis kocsi, de nem fixálható, a sima meg nagy kocsi.Ezeket úgy kapnám kölcsön, szval melyiket is válasszam, azt hiszem akkor a simát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszi:-)
A NAGYot válaszd! Nem a kerék a legfontosabb, hanem a baba kényelme. Az nem baj, ha te szenvedsz. Amúgy ha már benne ül egy 10 kilós gyerek, és kicsit oldalra lejt az út, vagy göröngyös, egy szánhúzó kutya is kell mellé, hogy a bolygókerekût irányban tudd tartani.

Lengyel babakocsi, de bolygó, vagy fix kerékkel? A terepviszonyok miatt döntöttem mellette, de nem tudom, melyik lenne jobb.

Ha a tolókar felé (tehát hozzám közelebb) van a bolygósítható kerék, akkor nehéz irányítani, mert a kocsi súlypontja "rossz" helyen van. Ha tőlem távolabb van, akkor tökéletes. Ezt próbáltam a boltban üres kocsival. Valóban így van a gyakorlatban is?

Legjobb válasz: Nálunk rosszak az útviszonyok,ide egy bolygókerekes kocsi irányíthatatlan lett volna,így én a fixnél maradtam.Kunert Vipünk van.Nem bántam meg!

Nálunk rosszak az útviszonyok, ide egy bolygókerekes kocsi irányíthatatlan lett volna, így én a fixnél maradtam.Kunert Vipünk van.Nem bántam meg!
Én is így voltam, mint te, ezért nem is vettem bolygósítható kerekû babakocsit, mert egyrészt az eladó sem ajánlotta a terepviszonyok miatt, másrészt, ha kitörik a kereke, nem érvényes erre a garancia. Maradt a fix kerekû, és nem bántam meg. :) Rap-pol King
Nekünk is lengyel babakocsink van. Jó nagy batár dög, de imádom. Bárhol keresztül tudom tolni, nincs elõtte akadály. Direkt választottunk nagy, fix kerekes változatot.
ez valóban így van. de ha rosszak a terepviszonyok, akkor fontos, hogy a bolygókerék is fixálható legyen, mert kegyetlen rossz tolni rossz utakon a bolygó kereket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!