Találatok a következő kifejezésre: A bnőm fogamzásgátlót és (3 db)

Ha a bnőm elkezdett szedni egy fogamzásgátló tablettát és már lassan 17 napja vérzik (nem nagyon) az mit jelent (het)?

Legjobb válasz: Hat, hogy valószínû, hogy nem a megfelelõ fogamzásgátlót szedi. Menjen vissza a nõdokihoz és mondja el a panaszát. Kivizsgálták alaposan mikor felírták neki a gyógyszert?

Hat, hogy valószínû, hogy nem a megfelelõ fogamzásgátlót szedi. Menjen vissza a nõdokihoz és mondja el a panaszát. Kivizsgálták alaposan mikor felírták neki a gyógyszert?
Elõfordul az elsõ hónapban. Van, aki végig vérezgeti az elsõ levelet. Ha a második levélnél is fennáll a probléma, akkor menjen vissza az orvoshoz. És addig nem nagyon kellene szexelni...
Elsõ hónapban ez még teljesen normális, sokan végigvérezgetik az elsõ levéllel. Ha a második hónapban is fennáll ez, akkor menjen vissza a nõdokihoz másik tabit íratni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat

A bnőm szed fogamzásgátlót és tegnap kellett volna megjönnie a mensiének. Normális ha egy kicsit késik?

Legjobb válasz: Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.

Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte el szedni. Már elég régóta szedi. Csak kiváncsi voltam-e hogy pár nap késés az természetes-e.
Ha egy ideje szedi, akkor uazon a napon kellene megjönnie, amelyiken eddig. nekem legalábbis eddig mindig uakkor jött. Ha késik 1-2 napot, az még belefér, lehet, h sokat idegeskedik. de ha többet, akkor mindenképpen csináljatok egy tesztet vagy menjetek el a dokihoz.
Ha megjön neki, mielõtt el kellene kezdenie a köv. levéllel, akkor nincs gond! Tehát ha megjön neki a gyógyszermentes 7 napban!
Szerintem elõször a családorvost kellene megkérdezni!
Hát lehet hogy a vírus de a gyógyszr kevésbé véd ezekkel a tünetekkel tehát vagy addig ne szeretkezetek vagy használjhaztok gumit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!