Találatok a következő kifejezésre: A bnőm fogamzásgátlót (4 db)

Ha a bnőm elkezdett szedni egy fogamzásgátló tablettát és már lassan 17 napja vérzik (nem nagyon) az mit jelent (het)?

Legjobb válasz: Hat, hogy valószínû, hogy nem a megfelelõ fogamzásgátlót szedi. Menjen vissza a nõdokihoz és mondja el a panaszát. Kivizsgálták alaposan mikor felírták neki a gyógyszert?

Hat, hogy valószínû, hogy nem a megfelelõ fogamzásgátlót szedi. Menjen vissza a nõdokihoz és mondja el a panaszát. Kivizsgálták alaposan mikor felírták neki a gyógyszert?
Elõfordul az elsõ hónapban. Van, aki végig vérezgeti az elsõ levelet. Ha a második levélnél is fennáll a probléma, akkor menjen vissza az orvoshoz. És addig nem nagyon kellene szexelni...
Elsõ hónapban ez még teljesen normális, sokan végigvérezgetik az elsõ levéllel. Ha a második hónapban is fennáll ez, akkor menjen vissza a nõdokihoz másik tabit íratni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat

A bnőm szed fogamzásgátlót és tegnap kellett volna megjönnie a mensiének. Normális ha egy kicsit késik?

Legjobb válasz: Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.

Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte el szedni. Már elég régóta szedi. Csak kiváncsi voltam-e hogy pár nap késés az természetes-e.
Ha egy ideje szedi, akkor uazon a napon kellene megjönnie, amelyiken eddig. nekem legalábbis eddig mindig uakkor jött. Ha késik 1-2 napot, az még belefér, lehet, h sokat idegeskedik. de ha többet, akkor mindenképpen csináljatok egy tesztet vagy menjetek el a dokihoz.
Ha megjön neki, mielõtt el kellene kezdenie a köv. levéllel, akkor nincs gond! Tehát ha megjön neki a gyógyszermentes 7 napban!

Ha a bnőm elkezdi szedni a fogamzásgátlót, mennyi az az idő amítől lehet szexelni óvszer nélkül?

Legjobb válasz: 03:34-nél a pont. az itt kérdezõk kb 90%-nak ott van az orra elõtt a válasz, csak egy egészen minimális agymunkára lenne szükség.

03:34-nél a pont. az itt kérdezõk kb 90%-nak ott van az orra elõtt a válasz, csak egy egészen minimális agymunkára lenne szükség.
Sajnos egyáltalán nem minden fogamzásgátló betegtájékoztatójában van leírva egyértelmûen, hogy mikortól nyújt védettséget. Van homályos utalás arra, hogy ha a menzesz elsõ napján kezdi szedni akkor az elsõ levél beszedése után már teljes a védettség, de ha nem az elsõ napon, akkor csak késõbb. Függ ez a gyógyszer típusától is. Szerintem mindenképpen várjatok egy hónapot, ha van türelmetek többet is. Senki nem fogja vállalni a felelõsséget az esetleges teherbeeséskor, sem a gyógyszergyártó, sem az orvos és úgy is nektek a legkellemetlenebb.
Olvasni nem tudtok ? Benne van a gyógyszer dobozában az információ. Ennyire ne legyetek hülyék.
Elméletileg az elsõ szem már védettséget nyújt, de 1 hónap után ajánlott! :) 19/L
Attól függ, hogy milyent szed. Vannak olyanok amelyek az elsõ szemtõl védenek, de ajánlatos annál is kivárni az egy hónapot. Vagyis az én nõgyógyászom azt mondta. jobb a biztonság.
Az elsõ levelet azért várjátok szerintem ki, amúgy sem lesz sok kedvetek a szexhez, mert valszeg végig fogja vérezgetni.
Mindenképpen az elsõ hónapban védekezni kell. De ajánlott továbbra is a holland módszer(ha csak kapcsolatban vagytok..nem házasok) és biztosra akartok menni. Minden fogamzásgátló csak 99% biztonságot nyújt! Hollandmódszer: tabletta+ óvszer egy patikus Még a lányomnak is ezt ajánlom!
Szerintem elõször a családorvost kellene megkérdezni!
Hát lehet hogy a vírus de a gyógyszr kevésbé véd ezekkel a tünetekkel tehát vagy addig ne szeretkezetek vagy használjhaztok gumit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!