Találatok a következő kifejezésre: A blogol. hogy lehet (8 db)

A blogolon le lehet ellenőrizni, hogy én írtam, ha bármilyen néven írok?

Legjobb válasz: Igazából csak az IP-t.Az alapján meg kb kidobja,hogy merre laksz!De azt, hogy ki vagy csak az internet szolgáltató adhatja ki!És ahhoz, hogy kiadják pedig kell valami végzés(gondolom), vagy legalább sok pénz:-)Ha blogra írsz akkor kicsi az esély, hogy visszakeresik!De azért csak óvatosan:-)

Igazából csak az IP-t.Az alapján meg kb kidobja, hogy merre laksz!De azt, hogy ki vagy csak az internet szolgáltató adhatja ki!És ahhoz, hogy kiadják pedig kell valami végzés(gondolom), vagy legalább sok pénz:-)Ha blogra írsz akkor kicsi az esély, hogy visszakeresik!De azért csak óvatosan:-)

A blogol.hu blogon a kommenteknél hogy lehet megnézni az ip címet?

Legjobb válasz: Helyezz el egy ingyenes oldalra, egy olyan php scriptet, ami eltárolja annak az IP címét, aki letölti. (ja és a letöltés idõpontját.) Utána helyezz el a blogod design-jában egy olyan részt, ami ezt meghívja, például egy IFRAME. De ez ne látszódjon. Ezután idõpont alaján majd ki tudod deríteni hogy a kommentelõknek milyen IP címe van. Csak a komment idõpontjához közeli IP címet kell keresni. (a két szerver órája eltérhet, nem árt feltérképezni, hogy mennyivel)

Helyezz el egy ingyenes oldalra, egy olyan php scriptet, ami eltárolja annak az IP címét, aki letölti. (ja és a letöltés idõpontját.) Utána helyezz el a blogod design-jában egy olyan részt, ami ezt meghívja, például egy IFRAME. De ez ne látszódjon. Ezután idõpont alaján majd ki tudod deríteni hogy a kommentelõknek milyen IP címe van. Csak a komment idõpontjához közeli IP címet kell keresni. (a két szerver órája eltérhet, nem árt feltérképezni, hogy mennyivel)
konkrétan a blogol.hu-t nem ismerem, de nem hinném, hogy egy blognál meg tudnád nézni bárki IP-jét. szóval sehogy.

A blogol.hu oldalon hogy lehet úgy megcsinálni a linket, hogy ne a youtube link legyen látható hanem amit én írtam oda?

pl ez: Zene <-- és ha rákattintok akkor bejön a youtube videó. fontos lenne.

Legjobb válasz: Nemismerem a blogol.hu -t, miért nem használtok blogger.com-ot, az a legjobb. Ha tudod szerkeszteni a forrást akkor így tudsz beszúrni: <a href="www.blogol.hu">ZENE</a> a két akosztróf közé a weboldalcím és a zene helyére a tetszõleges szöveg :)

Nemismerem a blogol.hu -t, miért nem használtok blogger.com-ot, az a legjobb. Ha tudod szerkeszteni a forrást akkor így tudsz beszúrni: <a href="www.blogol.hu">ZENE</a> a két akosztróf közé a weboldalcím és a zene helyére a tetszõleges szöveg :)
A kérdező hozzászólása: köszi már sikerült


A blogol. hu-n hogy lehet szerkeszteni az "oldalam"?

Tegnap regisztráltam, és már irok. de nem lehetne valahogy változtatni a kinézetét?

Legjobb válasz: De lehet természetesen. Ha még aktuális, szólj, szívesen segítek, én is blogolos vagyok.

De lehet természetesen. Ha még aktuális, szólj, szívesen segítek, én is blogolos vagyok.

A blogol.hu-n hogy lehet kitenni videót? Fontos

Legjobb válasz: Felteszed Youtube-ra és utána beágyazod az oldaladba.

Felteszed Youtube-ra és utána beágyazod az oldaladba.
A kérdező hozzászólása: Egy bejegyzésbe akarom tenni.. a HTML kódba kell bemásolni a beágyazást? És úgy akkor megjeleníti?
Szerintem igen

Blogol.hu-n hogyan lehet megcsinálni h a menüben legyenek a címkeszavak?

nincs a sablonomban a címkék használata a menüben, de kipipáltam h nagyon szeretnék címkéket használni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!