Találatok a következő kifejezésre: A blogol. hogy (14 db)

A blogol.hu oldalon hogy lehet úgy megcsinálni a linket, hogy ne a youtube link legyen látható hanem amit én írtam oda?

pl ez: Zene <-- és ha rákattintok akkor bejön a youtube videó. fontos lenne.

Legjobb válasz: Nemismerem a blogol.hu -t, miért nem használtok blogger.com-ot, az a legjobb. Ha tudod szerkeszteni a forrást akkor így tudsz beszúrni: <a href="www.blogol.hu">ZENE</a> a két akosztróf közé a weboldalcím és a zene helyére a tetszõleges szöveg :)

Nemismerem a blogol.hu -t, miért nem használtok blogger.com-ot, az a legjobb. Ha tudod szerkeszteni a forrást akkor így tudsz beszúrni: <a href="www.blogol.hu">ZENE</a> a két akosztróf közé a weboldalcím és a zene helyére a tetszõleges szöveg :)
A kérdező hozzászólása: köszi már sikerült

Hogy kell a blogol.hu-ra beilleszteni youtube-os videót egy bejegyzéshez?

Köszi!

Legjobb válasz: A YouTube-on a videó alatt van egy sor, tudod, tetszik, nem tetszik, ilyenek, annak a végén van, hogy <Beágyazás>. És az ott lévõ kódot beilleszted a blogol.hu-s szerkesztõd HTML nézetébe.

A YouTube-on a videó alatt van egy sor, tudod, tetszik, nem tetszik, ilyenek, annak a végén van, hogy <Beágyazás>. És az ott lévõ kódot beilleszted a blogol.hu-s szerkesztõd HTML nézetébe.

Készítettem egy blogot a blogol.hu-n, de ahogyan beléptem, nem találom sehol a blogot. Aki tudja, leírná, hogy hol találhatom?

Legjobb válasz: ha a googleba beírom a címet, akkor megtalálom, de a blogol.hu oldalán bejelentkezve egyszerûen sehol nem találom, hol lehet szerkeszteni.

A kérdező hozzászólása: ha a googleba beírom a címet, akkor megtalálom, de a blogol.hu oldalán bejelentkezve egyszerûen sehol nem találom, hol lehet szerkeszteni.
Mikor belépsz jobb oldalt a fõbb infók alatt van olyan rész, hogy: blog.hu admin profil új nick hozzáadása Elõször én sem értettem miért nem találom a blogom, de aztán rájöttem, hogy így kell :)


A blogolon le lehet ellenőrizni, hogy én írtam, ha bármilyen néven írok?

Legjobb válasz: Igazából csak az IP-t.Az alapján meg kb kidobja,hogy merre laksz!De azt, hogy ki vagy csak az internet szolgáltató adhatja ki!És ahhoz, hogy kiadják pedig kell valami végzés(gondolom), vagy legalább sok pénz:-)Ha blogra írsz akkor kicsi az esély, hogy visszakeresik!De azért csak óvatosan:-)

Igazából csak az IP-t.Az alapján meg kb kidobja, hogy merre laksz!De azt, hogy ki vagy csak az internet szolgáltató adhatja ki!És ahhoz, hogy kiadják pedig kell valami végzés(gondolom), vagy legalább sok pénz:-)Ha blogra írsz akkor kicsi az esély, hogy visszakeresik!De azért csak óvatosan:-)

A blogol.hu-n hogy lehet kitenni videót? Fontos

Legjobb válasz: Felteszed Youtube-ra és utána beágyazod az oldaladba.

Felteszed Youtube-ra és utána beágyazod az oldaladba.
A kérdező hozzászólása: Egy bejegyzésbe akarom tenni.. a HTML kódba kell bemásolni a beágyazást? És úgy akkor megjeleníti?
Szerintem igen

A blogol. hu-n hogy lehet szerkeszteni az "oldalam"?

Tegnap regisztráltam, és már irok. de nem lehetne valahogy változtatni a kinézetét?

Legjobb válasz: De lehet természetesen. Ha még aktuális, szólj, szívesen segítek, én is blogolos vagyok.

De lehet természetesen. Ha még aktuális, szólj, szívesen segítek, én is blogolos vagyok.

Találtam a Blogskins.com-on sablonokat, amit szeretnék betenni a blogol.hu-ra. Hogyan csináljam? [bővebben lent. ]

letöltöttem a "Blogger Main"-t, megnyitottam, be is szúrtam a sablon készít?be, de amikor megnéztem a blogom, akkor nemvolt ott semmi bejegyzés, semmi....

Legjobb válasz: help menüben le van írva, hogy milyen html kód szükségeltetik ezekhez a részekhez. abban a részben, hogy "Milyen tageket használhatok a sablonban?"

help menüben le van írva, hogy milyen html kód szükségeltetik ezekhez a részekhez. abban a részben, hogy "Milyen tageket használhatok a sablonban?"

Ezt hogy kell a blogol.hu-n?

Szóval azt szeretném, hogy egy linket betenni, de úgy, hogy csak annyi legyen ott, hogy "ide!"

Legjobb válasz: itt van: Ha szeretnéd megnézni az oldalt, akkor kattints <a href="ahovairányulalink.php">ide!</a>

itt van: Ha szeretnéd megnézni az oldalt, akkor kattints <a href="ahovairányulalink.php">ide!</a>
<a target="_blank" href="http://idejonaweblapcíme.hu"> Kattintsd ide! </a> ez a helyes
A kérdező hozzászólása: de ezt hova kell beillesztenem? csak a szövegbe, vagy ott a sablonba? :O
persze, ezt simán a szovegbe :)
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm:) :)
nagyon szívesen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!