Találatok a következő kifejezésre: A blade miért nem olvassa be (1 db)

A blade xp miért nem olvassa be az usb-t?

nem engedi az usb-t feltelepiteni

Legjobb válasz: részletesebb leírás kell. mit akartál csinálni, hogyan csináltad, mit mondott? akkpr talán tudunk válaszolni.

részletesebb leírás kell. mit akartál csinálni, hogyan csináltad, mit mondott? akkpr talán tudunk válaszolni.
A blade XP azért hogy kevesebb helyet foglaljon és hogy gyorsabban menyjen , kiszedtek belõle egy csomó programot a sok Driverrel együtt...telepítsd a 2.0-s USB Drivert és garantáltan menni fog
Mert M$ $zar. Használj linuxot :D
Szia! Az USB egy csatlakozó, amit belerak azt lehet hogy nem ismeri fel az XP. De pl. ez egy mp3 lejátszó, akkor adtak hozzá egy telepítõ CD lemezt, elõbb azt telepítse fel, és csak utána dugja bele az eszközt. Jónak kell lennie.
Tekintve hogy egy xp-licensz 20000Ft, Vista 25000Ft... Én úgy vagyok vele, hogy akinek jó a gépe, annak futja Vistára.
Szerintem nem a blade op.rendszer, hanem ez a semmitmondó, ugyanakkor általánositó, mindent egy kalap alá vevõ válasz a SZIR-SZAR. Arra gondolt-e az elözõ válasz adó, hogy talán nem mindenkinek van 30-40 ezer forintja +venni az eredetit, vagy akkor ez a kategória már nem is ember????? Üdv: [email protected]
az a baj hogy egy csomóan ilyen olyan xp modokat használnak amik egyáltalán nem kompatibilisek. Soha ne használj ilyenoylan szirszar oprendszer modkoat
Az elözõ válaszadónak üzenem: olyan nem létezik, hogy "nem létezik". Mielõtt áttértem a Vistára , közelebbrõl megismertem a blédet. Ha rendesen van telepítve mindent felismer és a M.S. is hitelesnek ismeri fel.
Általában az xp ismeri az usbket, telepíti hozzá a szükséges drivert. Most ha eszközt dug rá, és azt nem tudja telepíteni az más. Amúgy olyan, hogy blade xp hivatalosan nincs. Nem létezõ operációs rendszer, így ne csodálkozzon, ha egy hackelt oprendszer hibát jelent.
A kérdező hozzászólása: Nem tudodm pontosan a részleteket mert haveromnak van vele problémája õ azt monta nekem hogy amikor telepiteni szeretné az usb-t nem tudja mert az ix nem ismeri fel a részleteket megkérdezem ha megvan leirom köszi a választ
nekem is XP Blade Edition van, és nekem tökéletesen mûxik. mist a home edition meg a professional már vagy másfél éve nem volt újratelepítve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

JS, autocomplete?

Hogy tudom megcsinalni, hogy ha a szovegmezobe beirok egy betut akkor csak azokat hozza ki, amik azzal a betuvel kezdodnek. (mert igy ha beirok egy betut akkor kihoz minden szot amibe benne van)

1

FreePascalban hogy kell három számot növekvő sorrendbe rendezni?

Ha beírok három különböző számot, akkor azokat rendezze növekvő sorrendbe.

1

C# ben a string meg az obj típús miért referencia típúsok? Példa lent.

Példa.
Egy class al létrehozott típús az referencia típús mert ha azokat egymáshoz rendeljük,akkor nem az értékét veszi fel az ami ball oldalt van hanem a referenciáját tehát a jobb oldali egy alias lesz a bal oldalira.
Kóddal:

class MyClass {
public ushort x;
}

class Program {
static void main(String [] args) {
MyClass q, m;
q.x = 5;
m.x = 10;
q = m; //q egy alias lesz m-re,mert ezek referencia típúsok.
q.x = 5555;
System.Console.WriteLine(m.x); //m.x értéke 5555 mert ha q változik akkor m is.
}
}

Amit nem értek az az,hogy a jegyzet szerint a String és az Object is referencia típúsok ha ez igaz,akkor miért van az,hogy amikor egy string,vagy Object típúst egymáshoz rendelek,akkor csak egymás értékeit veszik fel.

Erre az a bizonyíték,hogy mindig csak az egyik változik.
Példa a bedobozolásra(Arra van,hogy egy érték típúst referencia típúsként tudjak kezelni)de nem tudom így kezelni őket mert mindig csak érték szerint történik itt is mint a stringek esetében.
int x = 5, y = 10;
Object ox = x; //Bedobozolás
Object oy = y; //Szintén
//Mivel az Object referencia típús nem érték szerinti átadásnak kéne történnie de sajnos az történik:
ox = oy;
ox = 45;
WriteLine(oy); //oy nem lett 45 mert nem kapta meg ox az oy refereniáját csak az értékét.

Stringnél szintén:
string s1 = "bb", s2 = "kk";
s1 = s2; //s1 nem veszi fel s2 referenciáját nem lesz rá alias mégis referencia típúsok miért?
s1 = "jjjj";
WriteLine(s2); //s2 nem lett jjjj;

Hogy van ez?Miért referencia típúsok mikor érték szerint működnek?
Mi értelme van akkor a bedobozolásnak,ha mégsem tudom referencia szerint használni a numerikus típúsokat?
Hogy van ez már?

8

Miért nem megy? Pascalban csináltam és ment, de mivel túl nagy számokról van szó a longint már nem elég és csak a freepascalban van int64, ami már elég exitcode 2 vagyis nem létező fájl, de létezik, szerintem a hiba az assign-nél van

assign(g,'prim2.txt');
ez van beírva, a change directory-nál arra a mappára van állítva, ahol a txt van, és mondom pascalban működött ugyanezzel a módszerrel

18

Hogy lehet valakiből jó hecker?

aki semmit nem ért a programozáshoz

8

C# programban 2 ablak között kell adatot átadnom egyikből a másikba. Hogyan lehet megvalósítani?

2

Hogyan tudok típusos állományba írni, úgy hogy ne törölje az előző adatot?

Hello! Szeretnék készíteni egy programot ami bekéri a napi hőmérsékletet majd azt elmenti egy állományba (aztán ha úgy dönt a felhasználó, hogy kell neki napok átlaga vagy a min. , max. hőmérséklet kiírja-de ez mellekes ezeket tudom), de ha újraindítom a programot és új értéket adok meg teljesen felülírja az állományom és elveszik az előző érték... Hogyan lehetne csak hozzáírni az értéket a régebbiekhez? Szöveges állománynál lehet - append, de abba nem tudok változót írni így típusos állományt használok. Ha tudtok légyszi segítsetek!

4

Segítségre lenne szükségem Free Pascal program készítéséhez! Fontos! Többi lent. Hogyan tudnék ilyen programot készíteni?

Olyan Free Pascal programot kéne írnunka,ami megállapítja egy számról hogy az 3-mal osztható-e ha nem aakor meg menniy a maradék. Segítséget kérnék!!!

9

Alakítsunk át egy 10-es számrendszerben megadott számot 2-es számrendszerbe?

Ez a feladat C++-ban.

A fejemben megvan az algoritmus,csak nem tudom átültetni C++-ra.

Szóval:

Bekérem az adott számot,és amíg nem 0 osztogatom 2-vel.az eredményt feltöltöm 1 tömbbe,majd a tömb tartalmát kiíratom visszafelé.

Valószínűsítem hogy while ciklussal kell,bár az általam írt kód kifagy.

Tudna valaki segíteni?

10

Programozni szeretnék tanulni, hol kezdjem?

Milyen programmal kezdjem?
Tudtok ajánlani oldalakat, könyveket, videókat amik elmagyarázzák az alapokat.

Előre is köszönöm a válaszokat!

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!