Találatok a következő kifejezésre: A biszex bejönnek (4 db)

Gáz ha bejönnek a biszex lányok? 16F

Már nagyon vágyom egy biszex barátnöre de a szüleim nem örülnének neki ezért nem is probálkozom.

Legjobb válasz: és kit érdekel mit gondolnak a szüleid?

és kit érdekel mit gondolnak a szüleid?
csak majd ne essen sz..rul mikor a csajod bejelenti, h már mást szeret...mondjuk az Ilonkát.
A kérdező hozzászólása: Nem engednék .
Nincs ráírva hogy biszex, vagy tévedek? Akkor mg minek mondod el nekik?

A biszex csajok bejönnek a pasiknak?

Legjobb válasz: A legtöbb pasi azt mondja hogy bejön neki (szerintem), de nem tudom mit szólna ha a csaja egy másik csajé dobná.

A legtöbb pasi azt mondja hogy bejön neki (szerintem), de nem tudom mit szólna ha a csaja egy másik csajé dobná.
A pasik szeretnék egyszerre több nõvel. A pasik épp ezért szeretnek nézni két csajt együtt, mert az jut eszükbe róla, hogy beszállhatnak. A leszbi csajokhoz nem szállhatnak be, a biszex csajokhoz igen. Ergó szexuálisan bejönnek nekik.
aki komoly kapcsit akar azt nem nagyon érdekli, de aki csajozosabb és inkább a sexre hajt az beindul az ijesmire
nekem egyaltalan nem jonnek be!
Nekem a legkevésbé sem jönnek be.
De be ám!!!!
mindenképp bejönnek ...legalábbis nekem:P
A biszexek akik még nem döntötték el hogy valójában micsodák. Vagy annyira nem érdekli õket h kikkel fekszenek össze, h lehet az fiu lány zöldség gyümölcs, aztán ha kicsit bepiál akár a kutyát is megerõszakolja. Mindegy, ha komolyabb kapcsolatra épít valaki minden szempontból baromság!
Hárman párban. Király mód.Nekem bejön.
Nekem bejönnekDe be ämHol vagytok csajok hiänyzik egy pasiSzoljatok itt vok
hát én lány vagyok és biszex és ezek szerint a pasiknak bejön...
Hajjaj, de be ám
naná h bejön:) há most mész az utcán 1 ilyen csajjal, elmegy melletek 1 jó bula, azt simán hátra lehet fordulni megnézni a hátsóját anélkül h rád szólna, sõt még õ mondja elõször h milyen jó segge van:D és most ez nem jó?? dehogyis nem :DDD
Nagyon!!! :)
MINDEN pasit beindítja az ilyesmi, sõt még ha leszbikus nõket látnak együtt az is. Még véletlenül se fordul meg a kicsiny, szexéhes fejében, hogy a leszbikusoknak nem nagyon tud mit kezdeni, mert õk nem vennék be harmadiknak. Amúgy meg ha egy nõ biszex és épp netán barátnõje van, akkor se biztos, hogy osztozni akar a barátnõjén egy kiéhezett pasival csak azért mert az urat ez beindította. Én ha szeretem a páromat, jöhet oda akármilyen adottságokkal rendelkezõ férfi, akkor se fogok belemenni a hármasba. A párom csak az ENYÉM!
amit elõzõleg írtam az nem én voltam hanem bnõm de nekemis bejönnek :d és én nem vagyok biszex xD

Ha valakinek bejönnek a tini shemale lányok, akiknek nincs szilikon mellük, csak cukik az már biszex hajlam ha a férfiaktól amúgy menekül?

Legjobb válasz: A shemale olyan transszexuális NÕ aki ki van békülve a múltjával és nem undorodik a péniszétõl, tehát nem akar megválni tõle. Aki ilyenekre bukik arra mondható hogy egy nõt keres valami extrával. Senki sem 100%-ban heteró vagy homó. Mindkenkiben van egy kis ilyen meg olyan hajlam, de legtöbben el tudják nyomni mert erre nevelik õket. Aki nem érzi magát biszexnek mert egy férfias férfi látványa nem izgatja fel, de akaratlanul is érdeklik a fent említett kategóriát képviselõ transzik, azok általában látens biszexuálisok. Elõfordulhat hogy késõbb bevallják maguknak hogy biszexek, de le lehet élni egy egész életet tranny chaser-ként, azaz végül egy nõ mellett fognak kikötni, de nem fognak tudni szabadulni a gondolattól hogy jó lenne egy felemás lánnyal lenni. Az ilyen férfiak felnõtt korukban elég csalárdak, mivel úgy érzik hogy a szeretett nõ megcsalása kevésbé súlyos bûn vagy elítélendõ dolog, mint biszexuálisnak lenni. A shemale-ek többsége nem pornózik, nincs eltúlzottan nõies megjelenése és nem a szex körül forog az életük. Nekik sikerült megbarátkozni azzal hogy "rossz" testbe születtek és kihasználják az ez által adódó lehetõségeket. Összefoglalva: igen, nagy valószínûséggel biszexuális vagy, csak beléd nevelték hogy ez rossz ezért automatikusan elfojtanád, de a cerkád ösztönösen reagál.

A shemale olyan transszexuális NÕ aki ki van békülve a múltjával és nem undorodik a péniszétõl, tehát nem akar megválni tõle. Aki ilyenekre bukik arra mondható hogy egy nõt keres valami extrával. Senki sem 100%-ban heteró vagy homó. Mindkenkiben van egy kis ilyen meg olyan hajlam, de legtöbben el tudják nyomni mert erre nevelik õket. Aki nem érzi magát biszexnek mert egy férfias férfi látványa nem izgatja fel, de akaratlanul is érdeklik a fent említett kategóriát képviselõ transzik, azok általában látens biszexuálisok. Elõfordulhat hogy késõbb bevallják maguknak hogy biszexek, de le lehet élni egy egész életet tranny chaser-ként, azaz végül egy nõ mellett fognak kikötni, de nem fognak tudni szabadulni a gondolattól hogy jó lenne egy felemás lánnyal lenni. Az ilyen férfiak felnõtt korukban elég csalárdak, mivel úgy érzik hogy a szeretett nõ megcsalása kevésbé súlyos bûn vagy elítélendõ dolog, mint biszexuálisnak lenni. A shemale-ek többsége nem pornózik, nincs eltúlzottan nõies megjelenése és nem a szex körül forog az életük. Nekik sikerült megbarátkozni azzal hogy "rossz" testbe születtek és kihasználják az ez által adódó lehetõségeket. Összefoglalva: igen, nagy valószínûséggel biszexuális vagy, csak beléd nevelték hogy ez rossz ezért automatikusan elfojtanád, de a cerkád ösztönösen reagál.
Mi van?
mutass már 1 ilyet xd
igen b*** vagy
mivel a shemale-ek is pasik, így egyértelmûen homo hajlamod van! normális ember nem gerjed még a legszebb, nõies arcú és szilikon csöcsû pasikra!
lemaradt az elõzõ mondatom végérõl, hogy: SEM!
Most látom hogy csak én nem értem a kérdést... :D

Biszex srácok! Mikor jöttetek rá, hogy a fiúk is bejönnek?

Elsõnek lánnyal voltatok? Srácokkal mit szoktatok csinálni? Miben más az?

Legjobb válasz: nem vagyok bisex, de azert egy közös masztit csinalhatank a fiuval

nem vagyok bisex, de azert egy közös masztit csinalhatank a fiuval
két éve kb. sok lánnyal voltam. azt, hogy miben más és mit szoktam csinálni nem fejtem ki, nem nehéz kitalálni.
Én úgy 13 évesen jöttem rá.Elsõnek lánnyal voltam, a többit csak priviben.
16b voltam amikor rájöttem, hogy nem csak afiuk mozgatnak meg. elsõnek sráccal voltam, abban más, hogy ott õ dugmeg nem forditva.
4 vagyok. jó elszúrtam. na szóval nem csak csajok mozgatjákmeg a fantiziám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!