Találatok a következő kifejezésre: A birman szőrének (11 db)

A birman cicák szőrének gondozása egyszerű, nem hullik-e túlzottan?

Ragdoll cicát szerettem volna, mert úgy tudtam, hogy a sz?rének gondozásával nincs sok probléma annak ellenére, hogy félhosszú sz?r?. Mivel ezt a fajtát nincs alkalmam megvásárolni, a birman mellett döntenék, de szeretném tudni, hogy az ? sz?rének gondozása szintén egyszer?-e, nem hullik-e túlzottan?

Legjobb válasz: A birman szõre,ha rendesen ápolod,ugy 3-4 naponta akkor nem annyira hullik. Talán egy nagyon kicsit. Fontos,hogyha azt szeretnéd,hogyne tulzotta huljon,vidd el havonta kozmetikushoz,ahol trimmelik. Ez egy olyan eljárás,hogy a macseknak nem annyira fáj,de kiszedik az összes elhullt szõrét.Ezt havonta kell ismételni. ÉS IGEN a kutyakozmetikusnál(a jobbaknál is van) És ezt ajánlom: Nelly kutyakozmetika. Ez BP. van a 14. ker. Róna utcájában. Itt nagyon kedvesek,és olcsó is,de minõségi. Keress rá a neten. MEGÉRI!!=) Üdv. Charlotte

A birman szõre, ha rendesen ápolod, ugy 3-4 naponta akkor nem annyira hullik. Talán egy nagyon kicsit. Fontos, hogyha azt szeretnéd, hogyne tulzotta huljon, vidd el havonta kozmetikushoz, ahol trimmelik. Ez egy olyan eljárás, hogy a macseknak nem annyira fáj, de kiszedik az összes elhullt szõrét.Ezt havonta kell ismételni. ÉS IGEN a kutyakozmetikusnál(a jobbaknál is van) És ezt ajánlom: Nelly kutyakozmetika. Ez BP. van a 14. ker. Róna utcájában. Itt nagyon kedvesek, és olcsó is, de minõségi. Keress rá a neten. MEGÉRI!!=) Üdv. Charlotte
Már több, mint egy éve megvan a birmanom, és most már sikerült megtapasztalnom, hogy bizony erõsen hullatja a szõrét. Szinte naponta kikeféljük a szõrét, sõt idõnként még ki is porszívózzuk (szerencsére még ezt is hagyja), de mégis tele van az egész ház a szõrével, még a levegõben is száll, mivel egészen vékony pihés szõröktõl az erõsebb farokszõrig hullatja. Idõnként pedig jókora szõrhengereket hány ki. Pedig mikor kicsi korában hazavittük, egy-két hónapig örültünk, hogy egyáltalán nem találtunk szõrt utána, pedig akkor még nem is keféltük.
Nekem is birman macsekem van, es erosen hullatja a szoret, ne is beszelve rola mikor csereli, naponta kell kefelni.. de megeri mert nagyon szep , az egyik kedvenc macskafajtam :D

Egyáltalán nem lehet nassolni? Akár gyümölcsöt is? Leírom mi a gond. Én nagyon nehezen bírom, hogy csak 3-szor egyek és néha megennék akár egy almát vagy még olyan harapnivalót, ami arra a napra vonatkozik. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Szia.Ém sem nagyon birom a napi 3 szori étkezést ezért szoktam délután is beiktatni a napom szerint uzsonnát.Fehérje napon alacsony zirtartalmu joghurtot,kemányitõ napon sütõben sült szalmakrumplit ,szénhidrét napon pedig valami péksüteményt. Igy vacsorára nem kell sok.Arra ügyelj hogy az ebéd és az üzsonna között legalább 3ora teljen el.

Szia.Ém sem nagyon birom a napi 3 szori étkezést ezért szoktam délután is beiktatni a napom szerint uzsonnát.Fehérje napon alacsony zirtartalmu joghurtot, kemányitõ napon sütõben sült szalmakrumplit , szénhidrét napon pedig valami péksüteményt. Igy vacsorára nem kell sok.Arra ügyelj hogy az ebéd és az üzsonna között legalább 3ora teljen el.

A lovam foltokban vedlik. Es ahol lejon a szor alug van alatta szor olyan mintha csak bir lenne de ott van alatta pici szor. Ez normalis? Megneztek oket es azt mintak h nem ruhesek. Eddig nagyon rossz helyen voltak abrakon nem kaptak.

Legjobb válasz: célszerû lenne egy állatorvost hívni és megnézetni.így látatlanba nehéz bármit is mondani. Ha valamilyen élõsködõ van a lovon akkor a sörényélnél,a faroktõnél is észrevehetõ lenne és nagyon vakarózna a ló.korpásnak is tûnhet.. van amelyik ló foltokban vedlik.elõször az egyik helyen aztán a másikon.Látni kellene

célszerû lenne egy állatorvost hívni és megnézetni.így látatlanba nehéz bármit is mondani. Ha valamilyen élõsködõ van a lovon akkor a sörényélnél, a faroktõnél is észrevehetõ lenne és nagyon vakarózna a ló.korpásnak is tûnhet.. van amelyik ló foltokban vedlik.elõször az egyik helyen aztán a másikon.Látni kellene
Az én lovam is így vedlik, mindig is ilyen volt. Nem nagyon lehet vele mit csinálni azon kívül, hogy minden nap kikefélsz belõle egy kisebb macskányi szõrt. De ettõl függetlenül még nem biztos, hogy a te lovadnál normális, várj 1-2 hetet vele és ha szépen levedlik akkor nincs baj, de ha nem változik a helyzet akkor állatorvos. Amúgy ha eddig rossz helyen voltak tartva akkor lehetnek ekcémásak, vagy valamilyen más élõsködõjük is lehet. Látatlanban tényleg nem lehet tudni.
ha kopasz foltok is lesznek pucolás után, akkor gombás is lehet, imaverolos lemosással nagyon hamar rendbe jön. bár a gomba inkább nedves idõben fordul elõ, de ha rossz helyen voltak és sose pucolták õket, akkor simán lehetnek gombásak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat de csak vedlett :D minden rendben van vele

Leborotváltam a karom már párszor és megbántam de ugye megerősödött a szőr sötét színű lett és vissza akarom növeszteni de h a sötét színét h birom megváltoztani h mondjuk ilyen rendes szürke színe legyen a szőrnek napfénnyel vagy hogy?

Legjobb válasz: hát csak tod én férfi vok és rávettek h leborotváljam :S de a lábam meg szõrös és enyhén hülyén néz ki nem ?? h a karom szõrtelen a lábam meg szõrös :S:S:S??

A kérdező hozzászólása: hát csak tod én férfi vok és rávettek h leborotváljam :S de a lábam meg szõrös és enyhén hülyén néz ki nem ?? h a karom szõrtelen a lábam meg szõrös :S:S:S??
Elsõ vagyok. ÓÓÓ, te férfi vagy.... Azt hittem csajszi. Na akkor had nõljön az a szõröcske. :D Én rettentõen utálom a szõrt. Én nem szeretem a szõrös fickókat, de ha a karjukat, lábukat szõrtelenítik, akkor elgondolkodom, hogy melyik nem felé húz a srác szíve. A mellkason, intim rész és a hát, szép ha szõrtelen, de a kar..... :/
növeszd meg, hajrá, az biztos nagyon szép lesz:D télen sötétedik a szõr, igen. nekemis épp most kezd sötétülni. én továbbra is borotválom a karom, semmiség az a 3 húzás hetente. 10 mp alatt megvan. és sokkal esztétikusabb
A testen a szõr, a fejen a haj nyáron világosodik, legalább is, ahol nap éri. Télen egyébként is sötétebd lesz a szõr a kezeden. Ez ellen semmit nem lehet tenni, hacsak nem annyira szõrös és sötét, hogy már esztétikailag gáz. Akkor ajánlom szõkítsd ki, vagy epilláld, gyantázd. Sajnos visszacsinálni a dolgot nem tudod.
A kérdező hozzászólása: tudom már rájöttem h rohadt nagy baromság volt csak most akk ha legyantázom akk gyengül és elkeskenyedik a vége a szõr szálnak mint ahogy borotválás elõtt volt???
ha legyantázod hülyén fog kinõni. ilyen összevissza. amúgy hagyd megnõni, az nemmarad örökké olyan h a teteje vastag marad. idõvel cserélõdnek a szálak, és vékonyodnak is. kis idõbe telik, de majd visszaáll normál állapotúra ha nem borotválod/gyantázod/epilálod.
Egyrészt. Mikor fogjátok már fel végre, hogy a borotválástól NEM erõsödik a szõr. Nem. Nem fû, hogy a nyírás serkenti a növekedést. Télre sötétedik a szõr, és az ember amúgy is egyre szõrösebb ahogy öregszik, szóval semmi köze a nyíráshoz. Az írásodból azt szûröm le, hogy fiatal vagy (remélem, mert különben nagyon gáz, hogy se pont se vesszõ), így ez nagyon nem gáz. A lányoknak meg ez nem szempont, ha nem vagy teljesen szõrtelen (mint ez meztelen csiga) vagy olyan, mint egy medve akkor a szõr férfias.

Egy ideje alig eszem . Nem birok enni és épp hogy eszek valamit . Nem fér belém már az édeséget is visszutasitottamí. és néha szédülök. Naponta kb 3 szor 4 szer. Mi lehet a baj?

és magas a vérnyomásom...báris szerintem mert alig birok elaludni mert érzem hogy megy bennem gyorsan a vér és nem tudok aludni de végül eleget alszok.Lécci rendes válaszokat !!!mi lehet a baj ??

Legjobb válasz: Azért szédülsz mert nem eszel rendesen.

Azért szédülsz mert nem eszel rendesen.
A kérdező hozzászólása: ...igen de hogy egyek mikor nem birok mert eszek kb 5 falat kiflit és nem birok többet mert tele vagyok ???
Teheted, de algaevõ halakat tegyél bele azért. Ablak elõtt jobban algásodik.
A kérdező hozzászólása: és a radiátor gond-e?
Az már inkább. Ha nagyon közel van és jól fût, mint például egy panelban, hogy télen is 78 fok van :) . Ott az a gond, hogy a vizet túlmelegítheti. Az ablak még nem is akkora gond, nekem is volt egy idõben ablak elõtt. 2 algaevõ szépen rendbe rakta.
nekem is a radiátor elõtt van egy akvárium, csak én elzártam mögötte a radiátort teljesen, hát így csak a másik ablak alatt fût.
A kérdező hozzászólása: Mi nem panelben hanem családi házban lakunk és központi fütésünk van. Szóval mi csak 50-60 fokra melegítjük a vizet. Arra gondoltam, hogy teszek a hátamögé 1 tábla hungarocellt. Arra mit gondoltok jó ötlet e?
Próbáld meg, de hagyjál valamennyi rést is mögötte. Ha lesz benne víz, de még halak nem, akkor meg tudod mérni, hogy hány fokos a víz. 26-nál ne legyen több.
Légréssel+egy darab hungarocellel tökéletes. Az ablak sem lesz gond, mert gondolom lesz háttere az akinak.
A kérdező hozzászólása: Igen lessz neki, és 10-15cm rést akartam is hagyni közöte az szerintem elég lessz.

4 hós a lányom. Félig anyatejes, félig tápis. Naponta 7-8-szor eszik 60-70-et, max.80-t. Persze két órát is alig bír ki ennyike kajával. Nem kevés ez? Hogy etessem?

súlya emelkedik, bár nagyon lassan az elmúlt hónapban 40 dkg-ot hízott.

Legjobb válasz: Nálunk bevált: 60at eszik,akkor tisztábatétel,büfi-addig pihen- majd újabb 50-60,újabb büfi.3 óra múlva éhezik meg. Szintén 4 hós.

Nálunk bevált: 60at eszik, akkor tisztábatétel, büfi-addig pihen- majd újabb 50-60, újabb büfi.3 óra múlva éhezik meg. Szintén 4 hós.
Ha fele tej, fele táp, az lenne már jobb ha többet bírna mint 1, 5 óra.Az nagyon kevés. Minimum 3 óránként lenne jó ha etetnéd. Pláne 4 hónaposan. Pihenni kell a kis gyomránnak is. A szinte "folyamatosan" evõ Babák 8-10hónapos korukra evészavarosak lesznek, elfárad a kis gyomruk addigra. Én próbálnék ráállni a 6szori evésre kb. Ez azt jelenti, hogy megszoptatod és annyi tápszerrel pótolod az evést, hogy legalább elérje a 130-150ml-t. Mondjuk ez a mi esetünk, mi már csak tápszeresek vagyunk, de 3, 5 óránként eszik a Lányom 160-190ml-t. 4hónapos. De ez csak az én véleményem én változtatnék rajta mert szerintem így nem jó. Akkor szinte azzal telik az egész napod, hogy szoptatsz, tápszert készítessz, megeteted, büfizteted, pelenkázod, altatod. Nem azért írom ezt mert ez így terhes lenne a számomra, de már ebben a korban annyi minden mást lehet (kell)már csinálni. Ez Neked is meg a Babádnak is jobb lenne. Egész nap jobban feltõltõdne kajcsival, nyugodtabbá válnak az éjszakák, esetleg már át is aludná, ha eddig nem tette, szóval sok szempontból szerintem jobb lenne. De hívd fel a Védõnõdet biztos megmondja, hogy hogy lenne jobb.
A kérdező hozzászólása: esetleg adjak neki délben táp helyett fõzeléket? jobban hízna?
Hát szerintem lassan adhatsz neki mást is.Tudod, õszibarack, alma, krumpli, kevés répa, sütõtök...
A kérdező hozzászólása: gyümölccsel már próbálkoztam és nagyon ízlett neki. de honnan tudjam hogy nem csinálok-e bajt azzal ha megetetem, hiszen mindenhol azt hallom, hogy hat hóig csak anyatej és tápi. mi van azokkal az enzimekkel amik hat hó után alakulnak ki?
Ha már megduplázta a súlyát, akkor 40 dkg hízás havonta nagyon szép, ennél több nem is kell. Én nem kezdeném még el a hozzátáplálást épp az általad is említett okok miatt. Nálunk az vált be, hogy elkészítettem a tápszert / lefejt tejet, egy egész adagot, 130-14m ml-t. Evett kb. 70-80 ml-t és utána negyed-fél óra múlva folytattuk és megette a maradékot. Ennyi idõ alatt nem romlik meg egyik sem, már 2 hónapja így megy. Ezek után kibírja a 3 órát a fiam.
Második vagyok. Ha a súlygyarapodás miatt aggódsz, amiatt ne, a hízásuk innentõl már lelassúl. Jó az a 40dkg. Az heti 10dkg, teljesen rendben van, nyugi. Inkább a folyamatos evés nem jó. Uzsira már mehet a tejpép, délelõtt egy kis gyümi, próbálkozz szerintem bátran mostmár. Ha délután 16:00 körül adod Neki a tejpépet 20:00-ig ki kell bírnia. 16:00 uzsi után játék, 18:30 körül 20-30perc alvás, ezzel kibírja 19:45-ig a fürdésig, utána tápszer vacsira. Én így csinálom már a délutánt, és alszunk reggelig kaja nélkül. Körübelül 8:00 reggeli 10:00 negyed üveg bébideszert 12:00körül ebéd akkor megint tápszer és utána ahogy az elején írtam. Nekem így bevált. Ja csak most figyelem megint, hogy te még szoptatsz is, hát igen, figyeld, hogy ha ritkábban eteted akkor is marad-e annyi tejed. Gondolom nem szeretnéd, hogy elapadjon, ahhoz meg kell szoptatni sûrübben mint 4óra. De lehet a 3 óra már jó? Nem tudom ehez már nem nagyon értek. Hát igen így macerássabb.
Annyit adj neki amennyit kér, de mindig a szoptatással kell kezdeni- aztán csak a másikkal. az étkezések között már lehet adni apránként reszelt pépes gyümölcsöt is, s ne felejtkezz el arról se hogy a picik is szomjasak. Ebben a korban még fejlõdésben van az emésztõ rendszer is, különösen akkor ha vegyes táplálást alkalmazol. a gyümölcs segíti az emésztést és a jó bélmûködést.

3 hónapja szültem és most jött meg elõször, de a tampont nem bírom elviselni mert nagyon fáj, miért?

Legjobb válasz: Szülés utáni elsõ menstruáiciónál nem ajánlják a tampont

Szülés utáni elsõ menstruáiciónál nem ajánlják a tampont
Huha, az nem hiszem hogy normális. Ha a tampont nem viseled, akkor a szexet se?
Szoptatás alatt szárazabb a nyálkahártya.
Ne használj tampont, az én orvosom nagyon ellene van. Egyébként hormonális az oka, el van vékonyodva a méhnyálkahártya.
Az elsõt megerõsítem , az elsõnél nem ajánlják a tampont még...

Miféle igazság az, amely nem bír el egy nyilvános vitát, és a törvény erejének támogatására szorul?

„Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De id?vel összeomolnak”

Legjobb válasz: Mindenesetre ez a törvény igazolja Hitler nézeteit.

Mindenesetre ez a törvény igazolja Hitler nézeteit.
"Kedves bumbi! Látom azért visszatértél. Lehet, hogy mégis érdekel a téma? Segítesz nekem? Hol olvashatom a revizionista történészek kérdéseire adott érdemi válaszokat, hol olvashatom az írásaikra a cáfolatokat? Sajnos én ezekrõl az általad említett állítólagos cáfolatokról mindig csak azt olvastam, hogy léteznek, de bárhogy is kerestem soha nem találtam õket sehol." csak itt az oldalon ezerszer volt ilyen kérdés, abban ezerszer leírták a cáfolatokat. Olvass utána. Marha érdekes viszont, amikor azzal jönnek, hogy mennyit keresték az állítások cáfolatait, és sehogy sem találták. Azért marha érdekes, mert nekem valahogy az esetek többségében elég gyorsan sikerül megtalálnom õket, aztán persze amikor beírják a választ a kérdezõnek, akkor gyorsan kuss a témában, tovább a többire, ha azok is elfogytak, akkor máshova megy beírni ugyanazokat az állításokat. Szóval én is kérdeznék: Ez az állítólagos "bárhogy is kerestem", ez egészen pontosan mit is jelent? Mennyi idõt, milyen keresést, hol keresgéltél utána? Konkrétan írd már be, hogy mik voltak azok az erõfeszítések, amiket tettél, hogy megtaláld a válaszokat.
Mindjárt jön a kockafejû nácimosdató, aki benyomja a 66 kérdést, és úgy hivatkozik rájuk, mint a bibliai evangéliumokra :D
szóval kedves kérdezõ.. legtöbb érvetek mi szokott lenni: ennyi embert nem lehet elégetni ennyi idö alatt, a zyklon b-t meg rovarirtásra használták 95%ában valamint két olyan emberre hivatkoztok akik végzettségüket tekintve közel se történészek..(Cole, Leuchter) most egy másik kérdésbõl fogok választ másolni, és akinek a válaszát másolom attól bocsi, de jól összefoglalta....
dettó. unalmas, nem érdekel.
jó, hallottam, olvastam, nem érdekel! -.-
akkor várd a többi tagadót hogy leirjátok magatoknak a 100x cáfolt cáfolataitokat...
nem unjátok még a témát? és még ti sirtok hogymindennap csak errõl lehet hallani.. nem kéen felhozni, és kész.
"bumbi! Van olyan, akinek munkája is van. Próbáld ki és nem lesz idõd napi 24 órában a monitor elõtt ülni. nyugodt lehetsz, hogy nem marad válasz nélkül ez a sok csúsztatás." Ezzel csak az a gáz, hogy már sokadjára válaszolgatsz, arra van idõd, hogy újabb és újabb tagadós cuccokat bányássz elõ, de arra érdekes módon nincs, hogy egy olyan egyszerû kérdésre válaszolj, hogy mégis mibõl is állt a te nagy utánanézésed. Nem mintha nem tudnánk mindannyian pontosan, meg értjük, hogy mégis mibõl állt, meg miért is kerülöd ennyire kényesen a témát, és próbálod terelni egyfolytában, csak azért mégis szeretnénk ezt egyenesen is hallani. Már csak azért is, mert az elsõ egyenes válaszod lenne. Amúgy kicsit sem zavar, hogy te irkálsz csúsztatásokról, miközben sorba cáfolták meg a belinklet//beírt baromságaidat, a Zyklon Bs kérdésektõl (miért volt elég annyi Zyklon B, miért nem volt robbanásveszélyes, hogyan mehettek be emberek röviddel utána a gázkamrába, miért azt használták), Leuchter jelentésig (itt is volt vagy 4-5 állítás cáfolva), a Dachaus cuccig, a kremák kapacitásáról, az Almanachos csúsztatáson át az auschwitzi tábla ügyén át (ami megint, ha valakit valóban érdekelt volna, mindenféle fantázia nélkül 15perc alatt megtalálja a választ), a légi fotók. Összesen már 10 felett járunk, amennyi általad ide beírt csúsztatás itt cáfolva lett. De ez téged szemlátomást legkisebb mértékben sem zavar. Ja, és még majdnem elfelejtettem: SZÓVAL PONTOSAN MIT IS TAKAR A TE FENE NAGY UTÁNANÉZÉSED?? Még mindig, sokadszorra és egyre inkább mohó izgalommal várjuk a választ.
A kérdező hozzászólása: "az ajtók. Ugyanilyen faajtók voltak a fertõtlenítésre használt kamrákon, érdekes módon ott szigeteltek... Annak, hogy a közepén volt egy üvegablak, sok köze nincs a szigeteléshez?" Ezt szeretném ha kifejtené kicsit részletesebben a holokauszt állító válaszoló. Mivel kétszer is jártam a szóban forgó táborban kicsit máshogy emlékszem. bumbi! Van olyan, akinek munkája is van. Próbáld ki és nem lesz idõd napi 24 órában a monitor elõtt ülni. nyugodt lehetsz, hogy nem marad válasz nélkül ez a sok csúsztatás.
feltünöen lassan ir vissza a kérdezõ.. biztosan utána jár xD
Ja, és még mindig hihetetlen mód érdekel, hogy mit is jelent konkrétan a te oly nagy utánanézésed a témában?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy honnan másoltad ide ezt a kommentet, de hogy tartalmilag köszönõviszonyban sincs a fenti írással az biztos.
bumbi02: ment a zöld
remélem a válasz kielégitett... amugy meg az h nem találsz cáfolásokat nem azt jelenti h nincs, csak könnyebb azt hinni h ezeket nem lehet cáfolni...
A kérdező hozzászólása: A téma nem unalmas. A téma nagyon érdekes, és további kérdéseket vet fel. Ha nem érdekel, ha nem tudsz hasznos választ adni a kérdésre, akkor miért erõlteted a válaszadást? Továbbra is várom az esetlegesen hasznos válaszokat.
bumbi! Van olyan, akinek munkája is van. Próbáld ki és nem lesz idõd napi 24 órában a monitor elõtt ülni. nyugodt lehetsz, hogy nem marad válasz nélkül ez a sok csúsztatás. elképzelheted hogy nekem is vannak egyéb dolgaim, (pl suliba járok, heti 4 különóra suli mellett plusz heti 2x még dolgozok is este 10ig) szal ne mentegetõzz, ha van annyi idöd hogy ide fellépj valószinüleg nem vagy annyira elhavazva.. csak olyan érdekes módon nem tudtál mit lépni a cáfolatokra.. meg arra hogy mit is takar a jelentõs utána nézésed?

Rajtam kívül még van vki (lány), aki nem bírja elviselni a pasikon a szőrt?

mindig azzal jönnek a körülöttem él?k, hogy b*zis, ha a pasi szinte mindenét sz?rteleníti, de én hozzá nem bírnák érni egy sz?rös mellkashoz pl... más még van ezzel így?

Legjobb válasz: Ja hát én sem de még a pasihoz se 19/F

Ja hát én sem de még a pasihoz se 19/F
Erre mondják, hogy aranycsipesszel fogja a faszt? :D
én se bírom elviselni. :) fõleg ha valakinek a mellkasa meg a hónalja szõrös. :S undórítóóó! :D http://www.celebgossipz.com/wp-content/uploads/2009/04/crist.. hmm..(L) :)
Amikor egy csajjal elmentem strandolni szóvá tette hogy szõrös a lábam és hogy ez nem oké.Eposzi hatásszünet után egyszerûen csak lehülyéztem.
Én a szoborszerû testet szeretem.
utolsó, hát az vicces lehetett :D utolsó elõtti: és c. ronaldonak meg milyen feje van már? Nemtom mit esztek rajta ti nõk :D Azért mert felkapott focista, attól még nem jó pasi.
Aranyos arca van.
C. Ronaldo csúnya, utálom a focista fiúkat :D:D
A körülötted élõkkel értek egyet.
21:17 1et értek! 25/F
Kitennélek az északi sarkra, akkor értékelnéd a szõrt. :D
19l vagyok és én sem szeretem a szõrt:D vagyunk kettenXD
én szõrtelenítem magam mindenhol, nem másvalaki miatt hanem azért mert ez nekem így fekszik, ez így jó. Akinek meg nem tetszik az sz0pja le a f.szom..
A kérdező hozzászólása: :) )
A kérdező hozzászólása: Az olyan már nem annyira.
én a teljes csupaszságot nem szeretem, csak ne legyen fanszõre, hónalkutyája meg szakálla.. meg hát a nagy dzsungel mindenhol zavar, szerencsére a barátom a 3 kritikus helyen szõrtelenít, ahol nem, ott meg szõke és ritkán a szõre, mellkasán van 1-2 erõsebb szõke szál, a többi meg pihe, pedig már elmúlt 20. az ilyen is zavarna téged? :D 15/L
A kérdező hozzászólása: szõrösen még azzal sem.
Figyelj, erre csak azt tudom mondani, hogy keress hozzád illõ partnert! :) Adok egy ötletet, lehet gondolkodni.: http://www.ize.hu/_files/pics/00007/00007337.jpg
érdekes...egy pasi attól ( is ) férfias hogy szõrös. Utálom mikor látok egy pasit rövidnadragban és nem szõrös a lába. Mint egy csupaszcsiga. A mellkasszörzettel sincs bajom. Hozzájuk tartozik. Persze a nemiszerv azért ne nagyon legyen szõrös de máshol lehet. Jó azért ne legyen csubakka , de legyen rajta szõr. 21 L
Jah, amúgy a kis aranyost Csupasz Turkálónak hívják és csak 1-2 szõrszáll borítja az egész testét. Még szerencse, hogy lány vagy, mert szerintem elég csúnyán fogazhat :)
A kérdező hozzászólása: okééé. itt pedig azoknak ajánlok én, akik nem ezt szeretik: http://mechanisticmoth.files.wordpress.com/2009/12/66cd4790-..
Jajj, azt hittem legalább csubakkát linkeled, de hogy nehogy kimaradjon: (még válogatni is lehet, sõt gruppen is mehet!!!) http://image.hotdog.hu/_data/members0/104/863104/pet_thumbna..
te is szõrös vagy, nem tudom mit flancolsz nézd meg a hátad tükörben, látszik a vékony undorító szõröd pfúj
A kérdező hozzászólása: Nincs a hátamon szõr. :) ))))
Keress magadnak egy úszó barátot, azok többnyire ilyen csiga testûek (vagyis eddig úgy vettem észre nagy százalékban), vagy keress metroszexuálist vagy simán homokost. Esetleg ha úgy hozza a sors, akkor egy pornósztárral is összejöhetsz, azoknak is csak a farkuk nagy, de azon kívül semmik. 21:17-es jól mondja, én is egybõl homokosnak vagy génhibásnak érezném magam ha nem lenne rajtam szõr. Persze azt is csak mértékkel. A túl sok szõr se jó de a csupasz se. Gondolom még fiatal vagy, olyankor még talán természetesebb hogy a csupaszokat szeretik jobban (tisztelet a kivételnek). Még várj pár évet és megváltozik a véleményed.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok, régebben az olyan pasik tetszettek, akiknek volt szõr, aztán lett 1 metroszexuális barátom, azóta nem tudnák hozzáérni szõrös férfihez.
Sztem b*zis. ugyhogy lezbülj be.
úgyis van az a pici szõr, nem tudod legyantázni, undorító szõrös majom vagy XD LOL
nem b*zis szerintem. én is utálom a szõrt, és elvárom, hogyha én sem vagyok az, akkor õ se legyen az. ha a lába szõris azzal nicsn semmi bajom..végül is ettõl férfi. de a mellkas nekem kizárólag csupaszon tetszik. a strandon is hánynom kel, a szõrös mellkasú pasiktól....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!