Találatok a következő kifejezésre: A biovánne, idő után (5 db)

A Biovanne hatása mennyi idő után és milyen formában érezhető?

Kb. egy hónapja szedem a Biovanne-t (nem a pluszt, a régit) és nem igazán vettem észre semmilyen pozitív változást. Ez normális? (egyébként én nem azért szedem, h n?jön a hajam, hanem azért, mert eléggé hullott, és szeretném, ha meger?södne) Ti mennyi id? után tapasztaltátok a hatását, ha egyáltalán tapasztaltátok?

Legjobb válasz: Hát én is ugyanebben a cipõben járok mint te. Azért kezdtem el szedni a Biovanne kapszulát mert hullott a hajam, meg eléggé vékonyszálú volt. és ettõl vártam hogy jobb legyen. 1,5 dobozzal szedtem be eddig, de a világon semmi változást nem tapasztalok én sem. Talán reggeli arcmosásnál veszem észre hogy a bõröm nagyon selymes és puha, bár nem biztos, hogy ettõl van. Sem a hajam, sem a körmöm nem lett tõle jobb, de kitartó vagyok, mert néhány fórumon azt olvastam, hogy ha felszeded a 3 havi adagot, akkor miután abbahagytad utána jön a hatása.:)

Hát én is ugyanebben a cipõben járok mint te. Azért kezdtem el szedni a Biovanne kapszulát mert hullott a hajam, meg eléggé vékonyszálú volt. és ettõl vártam hogy jobb legyen. 1, 5 dobozzal szedtem be eddig, de a világon semmi változást nem tapasztalok én sem. Talán reggeli arcmosásnál veszem észre hogy a bõröm nagyon selymes és puha, bár nem biztos, hogy ettõl van. Sem a hajam, sem a körmöm nem lett tõle jobb, de kitartó vagyok, mert néhány fórumon azt olvastam, hogy ha felszeded a 3 havi adagot, akkor miután abbahagytad utána jön a hatása.:)
A kérdező hozzászólása: ja én is mintha az arcbõrömön látnék változást, de igazából nem is tudom... lehet, hogy csak beképzelem, mert korábban sem volt nagyon problémás, nem volt pattanásos például, szóval olyan látványos javulás nem látható. Remélem azért a hajamon is lesz valami pozitív változás, én türelmes vagyok

A biovanne szépségvitamin szedésénél mennyi idő után látható valami hatás?

Vagy csak egy egész kúra végig szedése után lesznek látható változások? Esetleg volt olyan akinek semmit nem használt?

Legjobb válasz: A fõnökom szedte, neki pár hét után látványos volt, de mivel nem egy olcsó mulatság, abbahagyta talán a második doboz után, és kihullott az a haj, ami addig kinõtt.

A fõnökom szedte, neki pár hét után látványos volt, de mivel nem egy olcsó mulatság, abbahagyta talán a második doboz után, és kihullott az a haj, ami addig kinõtt.
Nekem közel két hónap volt eredménytelen...
Kb. 1 hónap kell, hogy eredménye legyen. Elõször megálla hajhullás és csak utána kezdenek el új hajszálak termelõdni. Ez viszont már több idõ.

A biovánne, mennyi idő után hat?

Legjobb válasz: Szerintem 1 hónap tuti kell neki.

Szerintem 1 hónap tuti kell neki.
Legalább egy de inkább 2 hónap.Bár szerintem a béres szépségvitamin jobb mert abban cink is van.
Másfél évig szedtem, és nem vettem észre semmi változást. Beveszek néha-néha egyet, mert még van az utolsó dobozban :D
Kúrát kell belõle tartani, nem pedig rendszeresen szedni! 3-4 hónap egy kúra, ha hat akkor az alatt is észre kell venned a változást!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!