Találatok a következő kifejezésre: A biovánne, idő (7 db)

A Biovanne hatása mennyi idő után és milyen formában érezhető?

Kb. egy hónapja szedem a Biovanne-t (nem a pluszt, a régit) és nem igazán vettem észre semmilyen pozitív változást. Ez normális? (egyébként én nem azért szedem, h n?jön a hajam, hanem azért, mert eléggé hullott, és szeretném, ha meger?södne) Ti mennyi id? után tapasztaltátok a hatását, ha egyáltalán tapasztaltátok?

Legjobb válasz: Hát én is ugyanebben a cipõben járok mint te. Azért kezdtem el szedni a Biovanne kapszulát mert hullott a hajam, meg eléggé vékonyszálú volt. és ettõl vártam hogy jobb legyen. 1,5 dobozzal szedtem be eddig, de a világon semmi változást nem tapasztalok én sem. Talán reggeli arcmosásnál veszem észre hogy a bõröm nagyon selymes és puha, bár nem biztos, hogy ettõl van. Sem a hajam, sem a körmöm nem lett tõle jobb, de kitartó vagyok, mert néhány fórumon azt olvastam, hogy ha felszeded a 3 havi adagot, akkor miután abbahagytad utána jön a hatása.:)

Hát én is ugyanebben a cipõben járok mint te. Azért kezdtem el szedni a Biovanne kapszulát mert hullott a hajam, meg eléggé vékonyszálú volt. és ettõl vártam hogy jobb legyen. 1, 5 dobozzal szedtem be eddig, de a világon semmi változást nem tapasztalok én sem. Talán reggeli arcmosásnál veszem észre hogy a bõröm nagyon selymes és puha, bár nem biztos, hogy ettõl van. Sem a hajam, sem a körmöm nem lett tõle jobb, de kitartó vagyok, mert néhány fórumon azt olvastam, hogy ha felszeded a 3 havi adagot, akkor miután abbahagytad utána jön a hatása.:)
A kérdező hozzászólása: ja én is mintha az arcbõrömön látnék változást, de igazából nem is tudom... lehet, hogy csak beképzelem, mert korábban sem volt nagyon problémás, nem volt pattanásos például, szóval olyan látványos javulás nem látható. Remélem azért a hajamon is lesz valami pozitív változás, én türelmes vagyok

A biovánne, mennyi idő után hat?

Legjobb válasz: Szerintem 1 hónap tuti kell neki.

Szerintem 1 hónap tuti kell neki.
Legalább egy de inkább 2 hónap.Bár szerintem a béres szépségvitamin jobb mert abban cink is van.
Másfél évig szedtem, és nem vettem észre semmi változást. Beveszek néha-néha egyet, mert még van az utolsó dobozban :D
Kúrát kell belõle tartani, nem pedig rendszeresen szedni! 3-4 hónap egy kúra, ha hat akkor az alatt is észre kell venned a változást!


A Biovanne szépségvitamin az pattanásokra is jó? ha igen kb mennyi idő alatt tűnnek el?

Legjobb válasz: Nekem anno házi pakolásokkal tûntek el és egészséges táplálkozással. Házi arcpakolásokban a következõ alapanyagok voltak: só, víz/házi tej, méz, liszt (kötõ anyagnak), citrom, szódabikarbóna, uborka. Lehet találni nagyon sok házi arcpakolás receptet a neten. Semmiféle gyógyszertári vegyi hajnövesztõt, mellnövesztõt, fogyasztó tablettát nem használok. Ezeknek nagy részük be van tiltva. Vigyázz az egészségedre!

Nekem anno házi pakolásokkal tûntek el és egészséges táplálkozással. Házi arcpakolásokban a következõ alapanyagok voltak: só, víz/házi tej, méz, liszt (kötõ anyagnak), citrom, szódabikarbóna, uborka. Lehet találni nagyon sok házi arcpakolás receptet a neten. Semmiféle gyógyszertári vegyi hajnövesztõt, mellnövesztõt, fogyasztó tablettát nem használok. Ezeknek nagy részük be van tiltva. Vigyázz az egészségedre!

A biovanne szépségvitamin szedésénél mennyi idő után látható valami hatás?

Vagy csak egy egész kúra végig szedése után lesznek látható változások? Esetleg volt olyan akinek semmit nem használt?

Legjobb válasz: A fõnökom szedte, neki pár hét után látványos volt, de mivel nem egy olcsó mulatság, abbahagyta talán a második doboz után, és kihullott az a haj, ami addig kinõtt.

A fõnökom szedte, neki pár hét után látványos volt, de mivel nem egy olcsó mulatság, abbahagyta talán a második doboz után, és kihullott az a haj, ami addig kinõtt.
Nekem közel két hónap volt eredménytelen...
Kb. 1 hónap kell, hogy eredménye legyen. Elõször megálla hajhullás és csak utána kezdenek el új hajszálak termelõdni. Ez viszont már több idõ.

Mennyire jók ezek a szépségtabletták: biovanne, béres, sörélesztő? És mennyi idő elteltével jelentkezik változás?

Legjobb válasz: Nekem egy hónap után 4 cm-t nõtt a hajam!Sûrûsödik azóta is!/Biovánne/Sztem mindnek ugyanez a hatása :) Elsõ lépésben megállítja a hajhullást,másodikban erõsít,majd növeszt.Üdv.:Bea

Nekem egy hónap után 4 cm-t nõtt a hajam!Sûrûsödik azóta is!/Biovánne/Sztem mindnek ugyanez a hatása :) Elsõ lépésben megállítja a hajhullást, másodikban erõsít, majd növeszt.Üdv.:Bea
hát én nem vagyok ennyire elájulva tölük.. a hajam hossza nött uygan, de a hajhullásomat nem ezek állitották meg.
Én Biovannet-t szedek, meg használok egy körömerõsítõ körömlakkot, és 2 hét alatt nagyon sokat erõsödött a körmöm. (Nagyon töredezett volt, és azért használom) Szerintem nagyon jó.
Én a Biovanne-t szedem már vagy 3-4 hónapja. A körmöm nõ tõle mint a gomba, a hajam is kb havi 2cm-t. De sajnos a hajhullás nekem sem szûnt meg! Bérest pedig ma kezdtem el szedni, étvágynövelés céljából mert hízni szeretnék! 22/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!