Találatok a következő kifejezésre: A bioparox mennyit (2 db)

Bioparox mennyi idő alatt javít valamit a torokfájásomon, és napi hányszor használhatom terhesen?

Legjobb válasz: A terhességet nem tudom. Nekem 2-3 nap alatt használt. Sós vízzel gargalizálj, és kérdezd meg a patikában, hogy Tantum Verdét használhatsz-e, mert az is nagyon jó.

A terhességet nem tudom. Nekem 2-3 nap alatt használt. Sós vízzel gargalizálj, és kérdezd meg a patikában, hogy Tantum Verdét használhatsz-e, mert az is nagyon jó.
Tantum Verdét lehet, azt én is használtam.
Nekem a Bioparox semmit nem használ :((

A bioparox sprayből mennyit lehet belélegezni (hányszor) kezdődő a betegség esetén?

18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Miért nem a dokidat kérdezed meg errõl? Amúgy meg olvasd el a betegtájékoztatót,és ha nincs ráírva,h terhesen ne,vagy csak mérsékelten használd(ez utóbbi esetben meg van adva a dózis is),akkor használd rendes adagban. De a gyógyszerek 95%ának rá van írva a betegtájékoztatójára,h milyen hatással van a magzatra!

Miért nem a dokidat kérdezed meg errõl? Amúgy meg olvasd el a betegtájékoztatót, és ha nincs ráírva, h terhesen ne, vagy csak mérsékelten használd(ez utóbbi esetben meg van adva a dózis is), akkor használd rendes adagban. De a gyógyszerek 95%ának rá van írva a betegtájékoztatójára, h milyen hatással van a magzatra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!