Találatok a következő kifejezésre: A bio is káros (2 db)

A sima egyszerű (Pl. Kender) is káros az agyra hosszú távon vagy csak a Bio?

Legjobb válasz: Marihuána a becsületes neve, és igen, káros. A rövid távú memóriádat rontja (pl. nem emlékszel, mit csináltál tegnap, vagy belekavarodsz a mondatodba, mert elfelejted, mit akartál), a hosszú távú memóriát viszont javítja. Az agysejtjeidet nem piszkálja, tehát butább nem leszel tõle, csak "tompább", lassabb. A bio (ami nem bio, és én herbaként ismerem - de hallottam már spice elnevezést is) is biztos káros az agyra, de elõbb fogsz meghalni szívrohamban vagy más egyéb szívproblémában, minthogy elbutulj tõle...

Marihuána a becsületes neve, és igen, káros. A rövid távú memóriádat rontja (pl. nem emlékszel, mit csináltál tegnap, vagy belekavarodsz a mondatodba, mert elfelejted, mit akartál), a hosszú távú memóriát viszont javítja. Az agysejtjeidet nem piszkálja, tehát butább nem leszel tõle, csak "tompább", lassabb. A bio (ami nem bio, és én herbaként ismerem - de hallottam már spice elnevezést is) is biztos káros az agyra, de elõbb fogsz meghalni szívrohamban vagy más egyéb szívproblémában, minthogy elbutulj tõle...
A kender is csak addig rontja a rövidtávu memóriát amig ki nem tisztulsz, szoval hosszu távon nem rontja a rövidtávu memoriát, csak amig be vagy állva.
"Minden káros ami jó!" :D:D A viccet félre téve NINCS bio fû. Eleve a marihuána bió mert nem [email protected]ák teli semmilyen szintetikus anyaggal ellenben amit te bió fûnek hívsz azt "felkeverik"... elég legyen ennyi... :P Ergo igen szét roncsolja a bió az agyi sejteket, de emiatt ne aggódj, ha rendszeresen iszol alkoholt úgy is mindegy! ;) Azt tudom mondani ha "füvezel" akkor csak fû... Segít az étlenségen , több folyadékot iszol, serkenti a vérkeringést, fájdalom csillapító, nyugtató hatású és az orvosok már kutatják, hogy a THC rák lassító illetve rák akadályozó hatású...de ez csak dióhéjban. Green Peace :P
Utso, valszeg ez mind igaz, de a gyógyhatást nem valószínû, hogy füst formában adja át a legjobban, mert ott azért felszabadul egy s más, viszont nyilván nem károsabb, mint egy sima cigi, mert hát az ember azért nem ugy eszi a jointot, mint a sima cigit, igy több ideje marad a tüdõnek tisztulásra, feltéve, ha sima cigit nem sziv mellé a paraszt. A lényeg hogy a tüdõ levegõ vételezésére való!Más formában nyilván nem olyan káros.

A bio cigi is káros?

16éves vagyok szeretném kipróbálni h milyen érzés, de ha ez is káros akkor hagyom a francba,mert az égész nem ér annyit, csak most neten találtam 1oldalt, ahol növény alapú bio cigaretta volt..

Legjobb válasz: Honeyrose növényi cigaretta 20db Ár: 850 Ft ------ Dohány- és nikotin-mentes, természetes növényi tartalmú cigaretta. Összetétel: Orvosi ziliz, rózsaszirom, méz, almajuice szirup. Nem tartalmaz olyan anyagot, amely függõséghez vezet.

A kérdező hozzászólása: Honeyrose növényi cigaretta 20db Ár: 850 Ft ------ Dohány- és nikotin-mentes, természetes növényi tartalmú cigaretta. Összetétel: Orvosi ziliz, rózsaszirom, méz, almajuice szirup. Nem tartalmaz olyan anyagot, amely függõséghez vezet.
szia, azt szeretném kérdezni hol vetted ezt a biocigit? köszi
A kérdező hozzászólása: De az igazira rálehet szokni, erre megnem. Mert nincs benne nikotin.
vagyis megárt, csak nem fogsz tõle tûdõrákot kapni egybõl..ennyi lemaradt
ez totál hülyeség , hogy egy doboz cigi megártana..meg amit az elõzõ commentedbe írtál, hogy futni még mindig jól tudtok..akkor fogod észrevenni, hogy nem megy a futás jól, mert tüdõvel nem bírod, hogyha már rendesen rászoktál és sokat szívsz..egyébként, meg ha csak kipróbálni akartátok, minek biocigi, mikor egy száltól nem lesz bajotok, az meg drágább is..ez már inkább annak való, aki már dohányzik és le akar szokni, nem hiszem, hogy valaki elõbb a biora szokna rá..túl lihegtétek egy kicsit ezt az egészet a barátnõddel szerintem..:)
A kérdező hozzászólása: Nah most vettem észre h nem tok neked privit írni..tehát itt mondom el.. Éhgyomorra próbáltam..elég szarul éreztem magam utána..de lehet csak az éhség matt..nem tudom..Aztán úgy voltam vele h egy életre elég volt az az egy. De végül mikor hazaértem bnõm mondta h õ 3at elszívott..nah akkor én is rágyújtottam..és még utána4et..A h elfogyik ez a doboz nem veszünk másikat, mert nem akarunk ártani magunknak..Ha nagyon hiányzik akkor amjd a téli szünetbe..mert akkor talizunk legközelebb. Am nem tudom h ezt csak beképzeljük e..de a mellkasunkon nyomást érzünk utána..Futni még mindig nagyon jol tudunk. Nagyjából ennyi:)
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nemfelesleges, mert hasznosakat mondtál. Jo majd megnézem milyenek vannak, és írok majd 1privit h milyen volt;) Köszi:)
Ha beleegyezett, akkor nagyrészt feleslegesen írtam. :) Mindenesetre annyit kifelejtettem, hogy amikor veszel ilyet, akkor ne natúrt vegyél, inkább valamilyen ízesítésût, mert annak legaább van egy enyhe aromája.
A kérdező hozzászólása: Köszi h segítettél, úgy döntöttem h kipróbálom bnõmmel, és a h mondtad utána biztos rájövök h felesleges..am ez az egész kiváncsiság úgy jött h most 16.szülimre anyutól 1gyújtót kaptam..mondta h azért ne cigizzek..de azt megbeszélte velem h ha kipróbálom akkor nem baj..mert õ már hamarab bis cigizett.. És nem hiszem hrászoknék..+sztem 1szál elég lesz..ha a többet szívok az se most lesz..Tavaly a rágót tettem le, mert olvastam h halált okozhat az e951.. Köszi még egyszer:)
Ezt kipróbáltam pár hónapja, mentolos ízesítésû volt ( még mindig megvan nagyrésze ) mikor kibontottam elég jó illata volt, de meggyújtva büdösebb mint az igazi cigi. Valaki szerint olyan a szaga mint a marihuánának. Igaz hogy nem tartalmaz nikotint, ezért nem lehet fizikailag rászokni, de pszichikailag rá lehet. Egyébként káros, ugyanis ha megnézed a dobozt akkor tartalmaz egy kevés kátrányt is, ami lerakódik a tüdõben és lassan tisztul csak ki. Nem tudom milyen érzés az igazi cigit szívni, de ezt nem volt egy nagy cucc. Semmi extra érzés, csak a látvány volt hogy kijött a füst. Ha meg benttartottam a számba egy kicsit a füstöt akkor kellemetlen szúró érzés volt, tehát semmi olyan nincs ami miatt azt mondanám hogy ez jó. Az elsõ néhány után a tüdõmben is enyhe szúró érzést éreztem amikor vettem a levegõt, ez nyilván a lerakódott kevés kátrány miatt lehetett, de ez 1-2 napon belül elmúlt. Én személy szerint azért szívtam el 8 szálat, mert tetszett a látvány, de aztán elgondolkoztam és inkább eltettem a fiók mélyére, mert azért mégiscsak káros ez az egész, még ha elég kis mértékben is. Egyébként ha úgy döntenél hogy kipróbálod, akkor vigyázz arra hogy a szaga megragad a ruhádban is és fõleg az ujjaidban ahol tartod a cigit, ezért ha valakihez közel mész kiszúrhatja hogy cigiztél és akkor már nehéz elhitetni vele hogy csak bio volt.. Szóval ha kipróbálod, akkor mindenképp nyílt területen (erkély, tér stb.) próbáld és ha lehet utána azonnal moss kezet, vagy pedig nyomd el valamivel a szagot, amint lehet moss fogat is, a ruhádat pedig azonnal mossad ki (ne várd meg míg más kimossa mert akkor megérezheti a szagát). Mindent egybevetve szerintem nem akkora probléma ha kipróbálod néhány szállal, mert egy idõ után kitisztul tehát semmi maradandó nyoma nem lesz, sõt talán még hasznos is, hiszen már tudni fogod hogy nagyjából milyen érzés a cigi, ezért nem fog hajtani a kíváncsiság soha többet. Remélem kielégítõ választ adtam erre.. :)
A kérdező hozzászólása: Bio boltba, meg a debreceni plázába..de sajnos már beszüntették:( És ma korin elloptak tõlem 1dobozzal:'(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!